Hogyan vásárolhatok olcsóbb online játékokat a VPN segítségével

Hogyan vásárolhatsz olcsóbb játékokat az interneten a Steam, Blizzard vagy Origin oldalon? Mint minden más technológia, a szerencsejáték az évek során is fejlődött. Az internetről a helyi boltba történő videojátékok megvásárlásától kezdve az online játékhoz az Internet valóban megkönnyítette a játék szerelmeseinek a kívánt módon történő játékot. Az Internetnek is nagy hatása volt a játékok fejlesztésére és marketingjére. A ma kifejlesztett játékok többsége online zajlik, így a játékosok versenyezhetnek az ellenfelekkel a világ bármely részén. Ez a játékközösségek fejlődéséhez is vezetett, és lendületet adott olyan játékoknak, mint a Overwatch, a FIFA, a League of Legends és még sok más..
Hogyan vásárolhatok olcsóbb online játékokat a VPN segítségével


Hogyan vásárolhatok olcsóbb online játékokat a VPN segítségével

Online vásárlás játékokhoz

Az online vásárlás manapság normális, még a játékokkal is (nincs semmi baj a pénzmegtakarítással, ha annyira nem kell mennünk a benzinkútba!). Senki sem megy boltba, hogy fizikai példányt vásároljon a játékról manapság, még akkor sem, amikor minden legújabb játék online megvásárolható. Számos népszerű játékbolt található, ahol a legfrissebb játékokat lehet értékesíteni, köztük a Steam.

Csakúgy, mint a filmek nézése és a TV-műsorok online közvetítése, a játék manapság is főként internetes alapú. Ha egy új játék eladásra kerül, néhány kattintással megvásárolhatja online.

De a játékok nem jönnek olcsón. Minél népszerűbb a játék, annál magasabb az ára. A videojátékok négyszer drágábbak, mint a filmek, az egyszerű ok az, hogy sokáig tart, és sokkal több erőfeszítést igényelnek a fejlesztésükhöz. A játék fejlesztése évekbe telik, amíg az összetett technológiát alkalmazza.

Olvas: A legjobb VPN játékhoz

Minél elbűvölőbb a játékélmény, annál tovább tart a fejlesztés és annál több pénzt fizet. A történelem egyik legdrágább játékának millió dollárt kellett kifejlesztenie, ami pénzpazarlás, ha nincs olyan anyag, mint a Csillagok háborúja, az utolsó jedi, vagy sok furcsa szempont, mint például a 22 Jumpstreet filmnél (krém felhelyezése mindegyikre) Egyéb?). Míg a játékosoknak nem kell millió dollárt fizetniük a játék megvásárlásához, számoljunk fel legalább néhány száz dollár befizetésére.

A valaha eladott legdrágább játékok közé tartozik az E.T .: Az Extra-Terrestrial körülbelül 1500 dollár; Super Copa, amelynek ára bárhol 400 és 6900 dollár között lehet; Atlantis II, amely 5000 és 7000 dollár között mozgott; és a Red Sea Crossing, mely óriási 14 000 dollárba kerül.

Vannak olyan ritka játékok, amelyek vagyont fizetnek, de már nem érhetők el, míg a filmeket videojátékokká is alakítják, olyan kedvenc karakterekkel, mint a Deadpool, a Wolverine és a Wonder Woman, megoldják a problémákat és legyőzik a gazemberek.

Szüksége van egy erős és robusztus eszközre a játékhoz. A hallgató netbookja vagy olcsó okostelefonja nem képes a legtöbb játékot játszani, ezért be kell fektetnie egy nagy teljesítményű, nagy teljesítményű eszközbe.

A videojátékok ára országonként eltérő. Ha olyan fejlett országokban van, mint az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság, magasabb árat kell fizetnie, mint a fejlődő országokban, például Mexikóban vagy Indiában. Ez vonatkozik a játékon belüli vásárlásokra is. A játék szerelmesei tudni fogják, hogy egyes játékokat egyszerűen nem lehet játszani játékon belüli vásárlások nélkül (például kiegészítő fegyverek, életek vagy mozgalmak), ezért fáj a zseb, amikor sokat kell költenie.

Az árak nem azonosak minden országban. Ha tudod, hogy tudom egy bizonyos játék árát Ázsiában, akkor megrontja a fejét, és azon gondolkodik, miért kell fizetnie többet az Egyesült Államokban.

Hogyan vásárolj olcsóbban a VPN-t

Biztosan hallotta, hogy virtuális magánhálózat segítségével csökkentheti a repülőjegyek árait. Ugyanez vonatkozik a játékokra és a játékon belüli vásárlásokra. VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét vagy tartózkodási helyét olyan régiókra, ahol olcsóbb a játékszeren belüli vásárlás.

Számos ember már használja a VPN-t csökkentett repülőárakhoz vagy alacsonyabb áron vásárol. A gyakori repülők sok pénzt spórolhatnak meg, ha olyan helyet választanak, ahol olcsó járatok vannak. Ugyanez történik a játékokkal.

Amikor olyan webhelyet választ, mint például a Steam, online játékok vásárlására vagy játékon belüli vásárlásokra, a VPN lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását azáltal, hogy csatlakozik egy szerverhez egy olyan régióban, ahol az ár olcsó. A kiszolgálók cseréjét addig folytathatja, amíg meg nem találja a legalacsonyabb árat. VPN segítségével olyan játékokat is megtalálhat, amelyek az Ön országában nem érhetők el. Kövesse ezeket a lépéseket olcsóbb játékok online vásárlásához:

  1. Először is regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatót. ExpressVPN erősen ajánlott
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android vagy iOS eszközre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be.
  4. Most csatlakozzon egy VPN szerverhez egy olyan régióban, ahol a megvásárolni kívánt játék olcsóbb. Mexikó és India jó fogadások.
  5. Végül menjen tovább arra a webhelyre, amelyet meg szeretne vásárolni a játékot on-line. Boldog megtakarítás!

A VPN tulajdonságai

A VPN-t elsősorban az adatvédelemhez és az online biztonsághoz használják. A forgalom titkosított alagúton történő átirányításával a VPN elrejti az Ön IP-címét, és adatát biztonságban tartja.

A maximális biztonság és a legtöbb szerver használata érdekében azonban mindig fizetett VPN-t használjon. A kiemelkedő VPN-k mindig áron vannak, és a legjobb szolgáltatást is nyújtják. Ha megtalálta a módját alacsonyabb árú játékok vásárlására VPN-sel, a játékélmény soha többé nem lesz ugyanaz.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me