IP-cím elrejtése a Windows 10 rendszeren

Az IP-cím elrejtése a Windows 10-en? Vannak, akik folyamatosan és érintetlenül akarják folytatni vállalkozásaikat az interneten, és mindenkinek joga van erre. Mindaddig, amíg IP-címük interneten detektálható, messze nem állnak magántulajdonban. Az IP elrejtése védekező, mégis szükséges cselekedet, mert az Internet ijesztő lehet. Ha a magánélet nem a legfontosabb prioritás, hogyan hangzik az Internet szabadsága és a korlátlan hozzáférés? Vannak előnyei, sokuk közülük, és az IP elrejtése a Windows 10 rendszeren csak a trükk. Az eljárást önmagában VPN-en keresztül lehet végrehajtani. Ha a Windows 10 átveszi a Microsoft operációs rendszerét, bölcs dolog lenne VPN-t telepíteni rá. Azért vagyunk itt, hogy elmondja, hogyan lehet elrejteni IP-címét a Windows 10 rendszerben egy VPN segítségével.


Az IP-cím elrejtése a Windows 10 rendszeren

Az IP-cím elrejtése a Windows 10 rendszeren

Az IP-cím elrejtése a Windows 10 rendszerben VPN használatával

Minden internethez csatlakoztatott számítógéphez hozzá van rendelve egy IP-cím. Ez a módszer segít nyomon követni a számítógépeket, és megkülönböztetni őket. Azaz, az interneten könnyen észlelhető az Ön számára rendelt IP-cím miatt. Azonban elkerülheti a nyomon követhetőséget, ha elrejti IP-jét egy virtuális magánhálózaton keresztül. A VPN privát hálózaton keresztül működik, és végül megváltoztatja az Ön IP-címét. Ugyanakkor védi az internetes forgalmat, miután áthalad a digitális alagúton. Amikor az adatok elhagyják a számítógépet, a rendszer a VPN-kiszolgálóra továbbítja, ahol egy másik IP-vel továbbítja őket. A kiszolgálóhoz tartozót (amely abban az országban található, ahol a szerver, amelyhez csatlakozott) található, amelyet általában nehéz követni..

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-t a számítógépére.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Válasszon egyet a VPN-kiszolgálókról, és csatlakozzon ehhez.
 5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon arról, hogy történt-e változás.
 6. Sikeresen elrejtette IP-címét.

Ha nem akarja, hogy internetszolgáltatója, hackereje vagy webhelye szimatoljon az internetes tevékenységeinél, akkor a VPN biztosítja a szükséges védelmet. Nem csak egy VPN képes megvédeni Önt a rosszindulatú támadásoktól és a féktelen kémkedésektől, hanem ExpressVPN tud. Ez a szolgáltató elrejti az Ön IP-címét azáltal, hogy helyettesíti az IP-jét egy újval, amely online névtelenné tesz téged. Ezenkívül titkosítja az Ön adatait, még mielőtt elhagyná a számítógépet, így harmadik fél számára olvashatatlanná válik. Vannak más szolgáltatók is, akik elrejtik az Ön IP-jét, és az alábbi táblázatban láthatók. Annak alapos elemzéséhez, hogy mely VPN-ket jobb használni a Windows PC-n, olvassa el a teljes, a PC-re vonatkozó VPN-t.

Miért rejti el a Windows PC IP-címét??

Lehet, hogy a legtöbb ember nem ismeri ezt, ám minden, amit online tesznek, nyomon követhető és ellenőrizhető. Mindez a számítógépükhöz rendelt IP-címen keresztül történik. Ez a fajta, hogy a hirdetési hálózatok hogyan tudják, amit kerestek, és megjósolják, hogy mely termékeket vagy tételeket érdekli. Ez azt is megtudja, hogy a webhelyek miként tudják megtiltani tartalmaikhoz való hozzáférést a földrajzi korlátozások miatt. Lényeg, a harmadik felek túl sokat tudnak, mindezt az Ön IP-címének köszönhetően. Tehát az elrejtés a mi a legmegfelelőbb az Ön és az általános biztonság szempontjából. Vessen egy pillantást a fő okokra, miért fontos az IP-cím elrejtése a Windows 10 rendszeren:

 • Biztonságosan tárolja a bizalmas információkat a számítógépen.
 • Böngészés név nélkül az interneten.
 • Megakadályozhatja, hogy harmadik felek az Ön IP-címét veled szemben használják.
 • Szerezzen Internet szabadságot.
 • Kerülje meg a tartalomszűrőket, tilalmakat vagy feketelistákat.
 • Kerülje a digitális lábnyomot.
 • Elrejti tevékenységét az internetszolgáltatójától.
 • Védje adatait a kormányzati felügyelet ellen.
 • Kerülje el az Internet hozzáférés blokkolását a hely gyakorlati megváltoztatásával.
 • A földrajzilag korlátozott webhelyek és tartalom elérése.
 • Elrejti a földrajzi helyzetét.

Az IP-cím elrejtése a Windows 10 rendszeren

Nem mindenki érzi szükségét IP-címének elrejtésében, de azok, akik általában online gondolatokra törekszenek, gondolkodásmódot akarnak. Nem akarnak aggódni az esetleges online fenyegetések vagy adatlopások miatt. Csak élvezni akarják az internetet. Tehát ha kissé tisztában van a biztonságával, akkor az IP-cím elrejtése lehet a helyes dolog. Ügyeljen arra, hogy olyan szolgáltatót választott, amely fokozza a biztonságot, és nem veszélyezteti azt. Ön szerint mi a legjobb VPN az IP-cím elrejtéséhez a Windows 10-en? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map