IP-cím elrejtése az iPhone-on

Az IP-cím elrejtése az iPhone-on? Anonim akar lenni online? Meg akarja védeni online identitását? Aggódik a harmadik fél által végzett snoopers miatt, akik kémkednek az internetes tevékenységein? Akkor el kell rejtenie IP-jét. Mivel az IP-cím közvetlenül korrelál a tartózkodási helyével, elrejtése szükségessé válik az online identitás és magánélet fenntartása érdekében. Különösen azzal a tudattal, hogy az internetszolgáltatók és a kormányok figyelemmel kísérik azt, amit online teszünk. Azt is eldöntik, hogy mihez férünk hozzá, a nekünk kiosztott IP-címek alapján. És sok esetben a helyszín problémát jelenthet. Ez annak a sok oknak az oka, hogy a felhasználók miért akarják elrejteni az IP-címeiket készülékeiken. Tehát ha iPhone-ja van, és el akarja rejteni IP-jét, olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan.


Az IP-cím elrejtése az iPhone készüléken

Az IP-cím elrejtése az iPhone készüléken

Az IP-cím elrejtése iPhone-on VPN-sel

Minden meglátogatott webhelyet vagy letöltött fájlt az internetszolgáltató ismeretében készít. Személyes adatainak nyomát hagyja az internetszolgáltatók és a harmadik felek számára nyomon követés és gyűjtés céljából. Az Ön személyes adatait és online biztonságát veszélyezteti az interneten való szörfözés, annál is inkább oka a VPN megszerzésének. Az IP-cím elrejtéséhez az iPhone-on titkosítania kell az online forgalmat, és ezt VPN-vel egyszerűen meg lehet tenni. Minden számítógép rendelkezik IP-címmel, amelyen keresztül a kormányok, a webhelyek és az internetszolgáltatók felhasználják az online tevékenység nyomon követését. Tehát nem jó! Most, hogy online identitását anonimizálhassa, telepítenie kell egy VPN-t. A virtuális magánhálózat az internetes forgalmat titkosítja katonai nehéz titkosítási módszerek alkalmazásával, így senki sem tudja megszerezni a kezét. Így könnyedén megtudhatja elrejteni az IP-címet az iPhone-on VPN segítségével:

  1. Iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatóval, amely a felhasználók számára VPN-alkalmazásokat kínál az iPhone készülékekhez.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az iPhone készülékére.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
  4. Válasszon egyet a VPN-kiszolgálókról, és csatlakozzon ehhez.
  5. Ellenőrizze IP-címét egy olyan webhelyen keresztül, mint a WhatIsMyIP.network, hogy megbizonyosodjon arról, hogy történt-e változás.
  6. Az IP-címet hivatalosan elrejtette az internetszolgáltatók és a harmadik felek ellen.

Az a VPN, amely valódi helyét nyomon követhetetlenné teszi ExpressVPN. Nem jobb, mint az ExpressVPN. Ez a szolgáltató elrejti az Ön IP-jét, mihelyt csatlakozik a világ számos szerveréhez. Vannak más szolgáltatók, amelyek elrejtik az Ön IP-címét az iPhone készüléken, és ezeket az alábbi táblázat tartalmazza. Ha el szeretné rejteni IP-címét az iPhone / iPad készüléken, és jó szolgáltatót keres, amely segíthet abban, akkor olvassa el a legjobb VPN iOS-hez.

Miért rejti el az IP-címet az iPhone készüléken??

Függetlenül attól, hogy iPhone vagy Android felhasználó van – az IP elrejtése végül meg kell tennie. Miután elrejtette IP-jét iPhone-ján vagy bármelyik eszközén, a biztonság egyre kevésbé kell aggódnia. Önnek joga van böngészni az interneten anélkül, hogy megszorítaná, hogy ki néz és milyen információkat rögzít. Noha az IP-cím elrejtésének fő oka a biztonsággal kapcsolatos okokból származik, az Internet-felhasználók más előnyöket találtak az IP-változáshoz. Nézd meg:

  • Bizalmas információkat biztonságosan tárolhat iOS-eszközein: A VPN használata lehetővé teszi egy extra biztonsági és titkosítási réteg hozzáadását iPhone-jához.
  • Böngészés név nélkül az interneten: Senki sem fogja nyomon követni az online tevékenységeit, amíg az iPhone-on szörfözik.
  • Kerülje el az Internet hozzáférés blokkjait a hely gyakorlati megváltoztatásával: Az olyan országok, mint Kína, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia és Oroszország korlátozásokat szabnak meg azon webhelyek számára, amelyekhez nem lehet hozzáférni. Mondjon búcsút az online cenzúráról a VPN segítségével.
  • A földrajzilag korlátozott webhelyek és tartalom elérése: A VPN használatával feloldhatja és megnézheti olyan geoblokkolt alkalmazásokat, mint például az American Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video az iPhone-on. Ha azt szeretné, hogy megváltoztassa App Store-régióját, olvassa el ezt az útmutatót.

Az IP-cím elrejtése az iPhone készüléken

Még ha semmit sem rejt el, soha nem lehet túl biztonságos. Az adatok lopása, személyazonossági csalások és rosszindulatú támadások lehetnek kitéve Önnek. Lehet, hogy bekeretezik valaki más által elkövetett számítógépes bűncselekményeket, ezért minden szükséges óvintézkedést meg kell tennie, hogy elkerülje az ilyen problémákba való bekerülést. Amit az internetes felhasználók meglátogatnak, megnéznek vagy online készítenek, attól függ, hogy milyen IP-címet találnak. Miért adna a betolakodóknak hatáskört a forgalom és a személyes információk kivizsgálására, ha van olyan VPN-je, amely megakadályozhatja ennek bekövetkezését? Elegendő mondani, hogy az IP-cím elrejtése az iPhone készüléken a legjobb, amit a felhasználók megtehetnek az adatvédelem és biztonság érdekében. Nem ért egyet? Ezt az Android-felhasználót, aki el akarja rejteni IP-címét okostelefonján, olvassa el ezt cikk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me