Mi az a zsinórvágó kezdő útmutató?

A kábeltelevízió már több évtizede a legjobb szórakoztató eszköz az amerikai közönség számára. Az online streaming és a közösségi média mai korszakában azonban a szórakozás ez a formája nehézkes dinoszauruszrá vált. Annak ellenére, hogy az amerikai kábelszolgáltatók kedvelik Comcast, Time Warner, Charter, Cox, Optimum és Bright House Networks a tévéműsorok vizuális minőségének javítása érdekében az orrán keresztül kell fizetnie, hogy megnézze kedvenc műsorait. Ennek ellenére az online streaming technológia megjelenése sokkal könnyebbé tette az életet, mint korábban. Ebben az útmutatóban bemutatom az összes elő- és hátrányt zsinórvágás.


Mi az a zsinórvágás és érdemes-e?

Mi az a zsinórvágás és érdemes-e?

Mi az online streaming??

Az online streaming élő és igény szerinti videókat néz meg az internetkapcsolat használatával. Az online tartalmakat olyan ingyenes webhelyeken keresztül lehet streamálni, mint például Ropogás, Youtube, Vimeo, és Dailymotion. Előfizetésen alapuló streaming csatornák, mint például Sling TV, PS Vue, Direct TV Now, Hulu, Netflix és Amazon Prime sokkal gazdagabb és szélesebb körű filmeket és TV-műsorokat kínálnak.

Hogyan működik a zsinórvágás??

A kábel levágásához először intelligens TV-vel kell rendelkeznie. A modern készletek általában beépített alkalmazásokat tartalmaznak erre a célra. Nincsen? Semmi probléma! A régi LED-eket továbbra is használhatja élő TV-közvetítéshez. Ez egy egyszerű és olcsó eljárás. Erre a célra használhat streaming-botokat vagy játékkonzolokat is. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb streaming eszközöket, amelyeket tv-nézéshez használhat online.

 • roku: A találékony felülettel ellátott, és 4K felbontásra épülő Roku 4 ezer csatornához fér hozzá. A jövőben arra számíthat, hogy a vállalat kiadja a Roku Premium Ultra jobb tulajdonságaival.
 • Chromecast: A Google Chromecast valószínűleg a legolcsóbb a tételen. A hátránya azonban, hogy számítógépe vagy okostelefonja segítségével tartalmat kell átadnia a TV-hez a Chromecaston keresztül.
 • Amazon Fire TV: Ha nagyobb márkanevekkel szeretne keresni, akkor keresse a Fire TV-t. Az Amazon 4K lejátszója egy nagyon lenyűgöző Android-alapú streaming eszköz.
 • Apple TV: Ha szereti a drága márkájú dolgokat, és inkább magánéletének védelme mellett dönt, választhatja az Apple TV-t. Kiváló választás az iPhone, Macbook és iPad szerelmeseinek.
 • PS4 / Xbox One: A kemény játék rajongói kereshetnek Xbox One-ot vagy PS4-et. Noha ezeknek az eszközöknek a költségei 350–400 dollárba kerülnek, kettős élményt nyújthatnak: élő TV-t és játékot.
 • PC / Mac: A szokásos laptop- vagy számítógép-használók DVI- vagy VGA-kábellel, kijelzőportokkal vagy HDMI-kkel csatlakoztathatják számítógépüket a televíziókészülékükhöz. Billentyûzettel és vezeték nélküli egérrel könnyedén elérheti a világ bármely video- vagy zenefolyamat-szolgáltatását.
 • Android / iOS:Ha nem bánja nézni a videókat egy kis képernyőn, akkor az Android, az iPhone vagy az iPad eszközt használhatja az online streaminghez. Az összes főbb csatorna kompatibilis az okostelefonokkal.

Milyen streaming szolgáltatások a legjobbak?

Miután beállította az eszközöket, csak ki kell választania szolgáltatót a szolgáltatáshoz. Az online streaming szolgáltatások elsősorban két kategóriába sorolhatók:

 1. Video-on-demand (VOD) és élő streaming szolgáltatások. Neves szolgáltatók, mint a Amazon Prime ($ 99 / év), Netflix ($ 8 – $ 12 / hónap) és Hulu (ugyanaz, mint a Netflix) a legjobb VOD streaming szolgáltatások.
 2. Ha élő TV-csatornákat szeretne nézni, mint például ABC, NBC, Disney, ESPN, Fox vagy Discovery online, a legjobb fogadások Playstation Vue, Sling TV, és DirecTV most. Könnyen választhat szolgáltatót a költségvetés és a személyes preferenciák alapján.

Miért jobb az online streaming, mint a hagyományos kábeltelevízió?

 • Az online streaming szolgáltatások korlátlan csatornákhoz való hozzáférést kínálnak ésszerű költségekkel. A hagyományos televízióval ellentétben nem kell fizetnie az egyes csatornák nézésének költségeit.
 • Kiválaszthatja, mely műsorokat szeretné megnézni, hol szeretné, és amikor csak akarja.
 • Sok ilyen streaming szolgáltatás reklámmentes.
 • Nem kell fizetnie izmos számlákat, mert a legtöbb előfizetés ésszerű.
 • A legtöbb streaming szolgáltatás kínál ingyenes próbaverziók. Ez lehetővé teszi ezen online csatornák felfedezését kockázatmentes.
 • Nem kell elköteleznie magát a hosszú távú szerződések mellett, sőt, ezt is megteheti bármikor törölheti a szolgáltatást.

A kábel levágása előtt figyelembe veendő dolgok

Van néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt az élő streamingre ugrik. Először szüksége van egy megbízható internet kapcsolat. Folyamatos pufferolást szenvedhet, ha túl lassú az internet sebessége. Egy másik dolog, amelyet figyelembe kell vennie, hogy lehet, hogy fel kell előfizetnie több streaming szolgáltatásra az összes kedvenc műsorának megtekintéséhez.

A fő streaming csatorna geoblocked azaz csak bizonyos régiókban érhetők el. tudsz megkerülni ezeket a regionális korlátozásokat használva VPN vagy Intelligens DNS, azonban. Mindkét megoldás főként lehetővé teszi csalja meg a helyét online.

Ha élő online streaming forrást szeretne használni NFL, NBA, MLB, NHL vagy MLS játékokkal, ezt tudnia kell áramszünet korlátozások megakadályozhatja, hogy kedvenc csapata élőben nézze meg online. Ismét használhatja a VPN vagy az Intelligens DNS szolgáltatást megkerülni az áramszünetet.

Kötélvágás – a végső ítélet

Akár tetszik, akár nem, az online streaming szolgáltatások a jövő. Egyébként AT&T nem indította volna el a DirecTV Now-ot, az online online streaming szolgáltatást. Érdemes megvizsgálni a zsinórvágást? A fent említett előnyök megfelelően válaszolnak a kérdésre. Lehet, hogy nem fogja abbahagyni a kábel előfizetését, de bármi elveszíthetőség nélkül, feltétlenül kipróbálnia kell az online streaming-et, ha még nem tette meg..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me