Mi az intelligens DNS-proxy

Ön külföldön van? Utazási hiba? Valaki, aki Instagram-fiókja, azt mondja: „Wanderlust”? Ha igen, akkor valószínűleg belefutott a mozgatás egyik bosszantó elemébe: a Geoblocked webhelyek. A Netflix, az Amazon Prime, a HBO Go, a Hulu és a BBC iPlayer például rendelkezik úgynevezett „földrajzi helymeghatározási korlátozásokkal”. Más szavakkal, ha bizonyos országokból távol tartózkodik, elveszíti a hozzáférést azok tartalmához.


Mi az intelligens DNS-proxy

Mi az intelligens DNS-proxy

Ha feliratkozik egy olyan szolgáltatásra, mint a fentiek, ez nagyon bosszantóvá válhat. A földrajzi korlátozások megkerülésének és feloldásának egyik módja az intelligens DNS proxy használata. Megvizsgálom mindent, amit tudni kell az intelligens DNS-ről, hogy megmutassam, miért lehet ez egy választás az Ön számára.

Mi az intelligens DNS?

Az intelligens DNS, más néven intelligens DNS proxy, olyan szolgáltatás, amelyet megszerezhet, és amelyet kifejezetten a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásához szántak. A VPN-től eltérően, az intelligens DNS csak az Ön helyére vonatkozó adatokat továbbítja, hogy hozzáférést biztosítson a regionálisan blokkolt webhelyekhez. Nem nyújt nagyobb biztonságot az interneten. Nem titkosítja az Ön adatait, és nem kínál anonimitást az interneten. Nem tudom ezt elég hangsúlyozni; Az intelligens DNS-proxy kifejezetten a földrajzilag korlátozott tartalom csak a feloldásának feloldására készült. Más szavakkal, ha keres módot az anonim böngészésre az interneten, vagy tartja magának a torrent letöltéseket, nem használja az intelligens DNS-t!

Hogyan működik az intelligens DNS-proxy?

Kezdje azzal, hogy elmagyarázom, mi a DNS. A DNS, rövidítve a Domain Name System-t, olyan, mint egy telefonkönyv. Így olvasják el a weboldalak és a számítógépek a domainneveket; megváltoztatja a nyelv alapú nevet olyan IP-címre, amelyet a számítógép felismerhet. Az intelligens DNS dedikált proxyszervereket használ az eszköz DNS-jének megváltoztatására. Fontos megjegyezni, hogy az nem változtatja meg vagy rejti el az Ön IP-címét. Egyszerűen fogalmazva megváltoztatja, hogy a weboldalak hogyan olvassák el az Ön IP-címét.

VPN v / s intelligens DNS: Mi a különbség?

A VPN és az intelligens DNS egyaránt hozzáférést biztosíthat a földrajzilag blokkolt helyekhez, ám ezzel fejeződnek be a hasonlóságok. A VPN egy szolgáltatás, amely magas szintű biztonságot és névtelenséget nyújt Önnek online. Titkosítja az összes forgalmat, átadja adatait egy privát „alagúton” keresztül, ahol egyetlen internetszolgáltató, kormányzati szerv vagy bosszantó hackerek nem férhetnek hozzá. A VPN-alkalmazások általában PC-n, Mac-en, iPhone-on, iPaden és Androidon működnek. Sajnos a VPN végül kissé lelassítja az internetkapcsolatot. Ez egy nagyon praktikus útmutató, amelyben mindent meg kell tudnia a VPN-ről, hogy naprakész legyen ezzel a most létfontosságú szolgáltatással.

Nagyon sok ingyenes VPN-szolgáltatás létezik, de a névtelenség és az adatvédelem szintjének garantálása érdekében a VPN-felhasználók számára megbízható és tanúsított VPN-t kell használni. Javaslom az ExpressVPN használatát: Teljes anonimitást biztosít (nulla naplózási politika!), Gyorsabb, mint a legtöbb más VPN szolgáltatás, több mint 2000 szerverrel rendelkezik 94 helyszínen a világon, és az egyik legjobb ügyfélszolgálat, amellyel valaha is találkoztam. Ez egy kicsit drága, de 100% -kal ér minden fillért.

Az intelligens DNS-proxy inkább egy gondolkodású szolgáltatás. Hozzáférést biztosít földrajzilag blokkolt tartalmakhoz, de semmit nem tesz az adatok online védelme szempontjából. A Smart DNS előnye a VPN-hez képest, amikor a földrajzi korlátozásokat feloldja, az szinte minden eszközön konfigurálható. Ezenkívül nem fog szenvedni a szükségtelen sebességcsökkenés a nem blokkolt webhelyek böngészése során, mivel az internetes forgalom ebben az esetben nem halad át proxykön..

Az intelligens DNS működhet PC-n, Mac-en, iPhone-on, Android-on, intelligens TV-ken, Apple TV-n, Amazon Fire-en, Roku-n, Chromecaston és még sok máson. Az egyik fő oka annak, hogy sok ember ezt a szolgáltatást VPN-n keresztül választja, az ár, sokkal olcsóbb az intelligens DNS-előfizetés vásárlása. Természetesen nem minden szórakozás és játék: az intelligens DNS beállításához kicsit hozzáértőnek kell lennie.

A legjobb intelligens DNS

Unlocator

Személy szerint egy ideje már használom a Unlocator alkalmazást, és nem tudtam volna boldogabb lenni, ezért:

 • Teljesen átlátható szolgáltatási feltételek.
 • Nincs naplózási politika
 • PC, Mac, PS4, Xbox, Smart TV, Apple TV, Roku, Chromecast, Android, iOS rendszereken működik..
 • Több mint 200 csatorna és streaming szolgáltatás feloldása, beleértve az American Netflix, a BBC iPlayer, a HBO Go, a Hulu, az Amazon Prime és a Sky Go szolgáltatást..
 • Nem lassítja az internetkapcsolatot.
 • Nincs korlátozása annak, hogy hány eszközt csatlakoztathat.
 • Kedvenceim: Tartalmaz egy intelligens VPN szolgáltatást, amely megóvja Önt a DNS eltérítésétől, és lehetővé teszi a mobil kapcsolatok használatát.

A Unlocator 7 napos ingyenes próbaverziót is kínál (Önnek nem is kell hitelkártyát használnia) és 14 napos visszatérítési politikát kínál. Nagyon költséghatékony, és kivételes szolgáltatást nyújt a rendszerindításhoz. Nézze meg a Unlocator áttekintésünket, amíg itt van.

ExpressVPN

Tudom, tudom, hogy ez egy VPN szolgáltatás. Az ExpressVPN felvette a listámon, hogy intelligens DNS proxy szolgáltatással is rendelkezik. Lehet, hogy drágább, mint a szokásos intelligens DNS, de a hozzáadott adatvédelmi és névtelenség réteg megéri. Olvassa el az ExpressVPN hivatalos áttekintését, hogy átfogóbb képet kapjon a szolgáltatás nyújtásáról.

BulletVPN

Ugyanaz, mint a második választásnál, a BulletVPN egy VPN szolgáltatás, amely rendelkezik intelligens DNS proxyval. A BulletVPN szintén az egyik olcsóbb VPN-szolgáltatás ott, de ez nem jelenti azt, hogy nem éli meg a versenytársait. Ez a megfizethető szolgáltatás ugyanolyan adatvédelmet és anonimitást biztosít az interneten, mint a többi legfelső szintű VPN, annak ellenére, hogy sokkal kevesebb aktív szervert tartalmaz. Ha a BulletVPN úgy tűnik, mint a szolgáltatás Önnek, itt olvasható egy részletesebb áttekintése annak összes funkciójáról és funkciójáról.

Az intelligens DNS legális?

Dióhéjban, Igen. Semmi sem illegális a DNS megváltoztatásában. Bármit is teszel utána, az rajtad múlik. Ne felejtse el, hogy nem kínál online adatvédelmet, adatait nem titkosítja. Az internetszolgáltató vagy kormányzati szerv továbbra is hozzáférhet az Ön adataihoz, még akkor is, ha intelligens DNS-t használ.

Vigyázzon az intelligens DNS használatakor, ha az internetszolgáltató átlátszó proxykat használ, vagy ha olyan országban lakik, ahol a DNS-eltérítést alkalmazzák. Az ilyen intézkedések megakadályozhatják az intelligens DNS megfelelő működését.

Milyen csatornákat tudok feloldni az intelligens DNS segítségével?

Az intelligens DNS-sel hozzáférhető, földrajzilag korlátozott csatornák száma kizárólag attól függ, hogy melyik intelligens DNS proxy szolgáltatást használja. Különböző szolgáltatások támogatják a különböző csatornák feloldását. Íme néhány webhely, amelyet például feloldhat a Unlocator használatával:

 • American Netflix
 • Amazon Prime Video
 • Hulu
 • HBO GO
 • BBC iPlayer
 • Sky GO
 • MLB
 • NHL
 • NFL
 • NBA
 • Vudu
 • ABC GO
 • CBC
 • CBS
 • DSTV
 • RÓKA
 • NBC
 • ESPN
 • ZDF
 • ITV
 • 4. csatorna
 • DR TV
 • Viaplay

Érdemes megemlíteni azt is, hogy az intelligens DNS csak segíti a regionális korlátozások megkerülését. Szüksége van érvényes előfizetésre arra a csatornára, amelyet adott esetben fel kell tiltani.

Végső gondolatok – Megéri-e az intelligens DNS-proxy??

Ha keres egy módszert a blokkolt tartalmak megtekintésére, és nem igazán érdekli anonim onlinesága, az intelligens DNS egy olcsó és egyszerű módja annak, hogy ennek megtörténjen. Ne vegye figyelembe a szót, próbálja ki magának, és tudassa velem, mit gondol a hozzászólásokban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map