NBA-nézés az Apple TV Live-n – minden, amit tudnod kell

Kosárlabda rajongó vagyok, akinek a tulajdonosa Apple TV. Eleinte nehézségeim voltak a streaming szolgáltatás a közelgő NBA nézésére évad. Ez még nem minden, amikor találtam egyet, kiderült csak az Egyesült Államokban érhető el. Azonnal eltörtem a figyelmüket. Ne aggódj, nem tartott sokáig, amíg megkerültem. srácok, VPN-vel, tudsz kerülje meg ezeket a korlátozásokat. Ezért szeretném megosztani tapasztalataimat veled, lelkes NBA streamerekkel. Vessen egy pillantást erre az útmutatóra, megtudja milyen szolgáltatások kínálnak az NBA-t élőben az Apple TV-n és hogyan lehet őket az Egyesült Államokon kívülre juttatni.


NBA nézése az Apple TV-n

NBA nézése az Apple TV-n

Az NBA streaming csatornái az Apple TV-n

Ha azt tervezi, hogy néz NBA szezon az Apple TV-n, akkor szerencséd van. Lehet, hogy nem ismeri ezt, de az Apple TV streaming szolgáltatásának minősége szégyentelteti a kábelt. Szerencsére a kosárlabda rajongóknak gondoskodniuk kell az NBA játékokat közvetítő csatornák bősége szempontjából. Ezzel összefüggésben van néhány ezek közül:

NBA League Pass

Nos, az NBA-ről beszélünk, nem? Akkor mi lenne jobb módszer az adatfolyam közvetítésére, mint a sport hivatalos streaming szolgáltatása?

NBA League Pass a legjobb választási lehetőségtream élő és igény szerint mérkőzések számos eszközön. Szó szerint bármilyen játékot megnézhet a folyamatban lévő szezonban, teljes egészében, otthoni és külföldi kommentárokkal egyaránt.

Ha nem lelkes NBA rajongó, és csak keres kiemeli, ezt 30 perccel a mérkőzés vége után is biztosítják. Előnyei lehetnek az ő részéről tömörített játékfigyelő funkció. Ez egy csodálatos módja annak, hogy körülbelül egész játékot megnézhessünk 12 perc.

Megkérdezheti, hogy érdemes-e megtenni a pénzt. Nos, azt mondanám, ha igazán rajongója vagy a sportnak. Kétféle előfizetéssel rendelkezik, League Pass és Premium League Pass. Ha ez még nem egyértelmű, a prémium előfizetések további funkciókat kínálnak, beleértve a klasszikus játékokat és a sűrített játék lehetőségeket.

A League Pass megvásárolható USD $ 32.99 / hó míg a prémium terv megy USD $ 38.99 / hó.NBA Game Pass árak

Ha konkrét meccseket szeretne közvetíteni, akkor mindig feliratkozhatsz azokra 1 napos terv. Ez neked kerül USD $ 6.99.1 napos előfizetés

Még egy dolog, amit figyelembe kell vennie. Ha egy kábelszolgáltató rendelkezik a játék sugárzásának joga, Az NBA Game Pass ki lesz kapcsolva. Szerencsére megteheted körülkerülni az NBA áramszünetet könnyedén a VPN használata. Ezután élő mérkőzéseket közvetíthetsz Apple TV.

Sling TV

Val vel Sling TV, akkor a legtöbb (ha nem az összes) kedvenc csatornád nagyon kedvező áron szerezhető be. Ha feliratkozol valamelyikükre Narancssárga terv vagy A kék, hozzáférhet a kedvelőkhöz ESPN és NBC Sports. Ezek a csatornák többnyire az NBA játékok fő műsorszolgáltatói az Egyesült Államokban.

Ha azonban mindkét világból a legjobbat szeretné, akkor választhatja a Narancs + kék terv kevesebb havi díjért, és hozzáférjen az összes csatornájához. Mint már említettem, az árak nagyon olcsók, nézd meg őket:

 • Narancssárga: 25 $ / hó.
 • Kék: 25 $ / hó.
 • Orange + Kék: 40 $ / hó.Sling TV tervek

Még egy dolog, ez nagyon fontos az NBA rajongók számára, ha fizet extra 5 $, képes leszel hozzáférés az NBA TV-hez bármilyen eszközön, amelyet használ. Ez nagyszerű, nem gondolja. Szerezze be a kívánt játékokat havi 5 dollárért.Sling TV Sports

Miután meggondolta magát és kiválasztott egy előfizetést, képes lesz rá pattintson bármilyen NBA játékot élőben az Apple TV-n.

PlayStation Vue

Ha újabb robusztus alkalmazást keres az Apple TV-n az NBA mérkőzéseinek megtekintésére, ne keressen tovább, PlayStation Vue az, amit akarsz.

A Sony saját streaming platformja növeli az élő TV-közvetítés élményét. Nem próbáltam elfogult vagy ilyesmi lenni, de egy ideje előfizettem a PS Vue-ra. Nem tudod elképzelni, hogy milyen tartalmat tudsz elérni. Úgy értem, streamálhatsz helyi hírek, élő sport- és TV-csatornák az előfizetésed alapján.

Ha azonban feliratkozol a Hozzáférési terv, nem fogsz NBA TV-t kapni. Szükséged van Mag vagy az NBA játékait a PS Vue-n keresztül.

Az árak egy kicsit drágák, de végül megkapja azt, amit fizet. Íme egy rövid pillantás:

 • Hozzáférés: 44,99 $ / hó.
 • Mag: 44,99 $ / hó.
 • Elit: 59,99 $ / hó.
 • Ultra: $ 79.99 / hó.

PS Vue tervek

Hulu Live TV

Ezzel a szolgáltatással nem csak kapsz hozzáférés a Hulu streaming könyvtárához, de megnézheti kedvencét is élő sport, hírek, szórakozás és még sok minden más.

Hulu egy streaming óriás az Egyesült Államokban. Ennek ellenére jobb lehet, ha frissíti előfizetését Hulu + Élő TV. Csak annyit kell tennie, hogy menjen a fiókjába, módosítsa a tervet, és havonta 44,99 dollárt fizet.

Ily módon hozzáférést kap az NBA TV-hez és számos más prémium csatornához egy helyen. Vessen egy pillantást az alábbiakra, és megtudhatja, mit fog felszabadítani a Hulu Live előfizetéssel.Hulu élő csatornák

FUBO TV

Végezzük el listánk mást, csak egyetlen FuboTV. Ez a szolgáltatás biztosítja az összes sportot, amelyre minden rajongónak szüksége lehet. Elfelejt MLB, NASCAR és a kedvelt témák, itt a fő hangsúly NBA, és a kosárlabda az, amit kapni fogsz.

Val,-vel 54.99 $ havi díjként több tucat csatornát fogsz elérni, beleértve a Fox Sports, beIN Sports, NBC Sports és természetesen az NBA TV.

Ne aggódjon, hogy hiába költi pénzét. A szolgáltatás nagyon megbízható és személy szerint arra bátorítom, hogy használja ki. Ha azonban továbbra is aggódik, örömmel mondom, hogy a Fubo a 7 napos ingyenes próbaverzió. Vegye ki szolgálatát tesztvezetésre, és a próba vége előtt nyilvánítsa ki a végleges ítéletet.

Most pedig gyorsan vegye figyelembe, mit kínál ez a streaming platform a csatornák szempontjából közvetlenül az Apple TV-hez.

NBA-nézés az Apple TV-n VPN használatával

Van valami, amit tudnod kell, mielőtt fogakba kerülhetne az összes kosárlabda játék során. Az összes fenti szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhetők el. Ezért a VPN a földrajzi korlátozások megkerülésére a csatornákra kényszerítve és hozzáférjen tartalmukhoz külföldön tartózkodás közben.

A VPN segítségével kiszolgálókat kereshet különböző országokban, ahol a megkeresni kívánt csatorna található. Azt átirányítja a kapcsolatot az általa létrehozott magán alagúton keresztül. Csatlakozás ehhez a szerverhez megad egy IP-címet, amely érvényes abban a régióban, ahol a szerver található. Ennek eredményeként minden olyan tartalmat megszerezhet, amelyet az adott IP lehetővé tesz. Az alábbiakban megtalálja a VPN további előnyeit.

 • Végső névtelenség: Virtuális magánhálózattal elérheti titkosítsa adatait, adatait és online tevékenységeit kíváncsiskodó szemektől.
 • Tartsa fenn a kapcsolat sebességét: A VPN-k képesek gyorsítsa fel az internetkapcsolatot és megakadályozzák az internetszolgáltatókat abban, hogy fojtják.
 • A regionális blokkok megkerülése: A VPN-ekkel elérheti megkerülni a tartalomra előírt földrajzi korlátozásokat az egész világon.
 • Kerülje el az elsötétítés korlátozásait: VPN használatával megteheti megrontja a valódi helyét. Ez segít engedni Kerülje el ezeket a bosszantó áramkimaradásokat.

A lépések

Az előnyökkel és azzal, hogy miként érheti el az Egyesült Államokon kívüli szolgáltatásokat. Ne lassítson, megmutatom, hogyan oldhatja fel az amerikai csatornák blokkolását külföldön az alábbiak szerint:

 1. A hiteles VPN kiválasztása az első lépés. Jelölje be ExpressVPN ki és iratkozzon fel szolgálatukra.
 2. Új fiókkal készen áll, töltse le a VPN-klienst és állítsa be a VPN-t egyenesen az útválasztón. Miért kérdezheted? Mivel Az Apple TV nem kompatibilis a VPN-vel.
 3. Telepítés után, Bejelentkezés a VPN-fiókjával és csatlakozni egy amerikai szerverhez.
 4. Most van egy amerikai IP-címe és szörfözés az interneten amerikai lakosként.
 5. Indítsa el a kiválasztott csatornát az Apple TV-n miután természetesen csatlakozik az internethez.
 6. Élvezze az NBA rájátszást, az igény szerinti klasszikus mérkőzéseket, és az All-Stars bárhol élhessen.

ExpressVPN olyan funkciókat kínál, amelyek növelik az internet-élményt. Beszélünk biztonság, magánélet, nagy sebesség, és több. Nem is említve, hogy ez nem vezet naplót ügyfeleinek tevékenységeiről. Véleményem szerint kötelező mindenkinek, aki Apple TV-vel rendelkezik, és akit keres biztonság, magánélet és a földrajzi korlátozások megkerülése. Ha többet szeretne tudni, feltétlenül nézze meg az alábbi táblázatot.

Nézze meg az NBA-t az Apple TV-n

Várjuk a szórakoztató és érdekes NBA szezont, drámával tele. Most, hogy ismeri az ütemtervet, és az NBA nézésének sokféle módját, könnyedén megnézheti az NBA játékokat az Apple TV-n. Győződjön meg róla, hogy az alábbi megjegyzés szakaszban mondja meg, hogy melyik szolgáltatásra hívta fel a figyelmet, és milyen jónak bizonyult.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me