Nézze meg a Big Brother-t az USA felső részén, a BBOTT Online közvetítésén

Hogyan nézhetem a Big Brother Over the Top-ot az USA-n kívül? Az új A BBOTT kizárólag a CBS All Access szolgáltatás. Az amerikai állampolgárok feliratkozhatnak az online streaming szolgáltatásra, és havonta körülbelül 5,99 dollárért nézhetik a Big Brother szolgáltatást. De mi van? A Big Brother rajongói Kanadában, az Egyesült Királyságban vagy Ausztráliában? Sajnos a CBS All Access geoblocked az USA-n kívül. Szerencsére azonban használhatja mindkettőt VPN vagy Intelligens DNS-proxyk nak nek feloldása a CBS külföldön. Ennélfogva, nézni a Big Brother Over the Top-ot Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Franciaországban, vagy bárhol másutt tengerentúlon.


Nézze meg a Big Brother-t az USA felső részén, élő online közvetítésben

Nézze meg a Big Brother-t az USA felső részén, élő online közvetítésben

Hogyan nézhetem meg a BBOTT-t az USA-n kívül a VPN segítségével

Amire alapvetően szükség van feloldja a CBS All Access külföldön történő blokkolását egy amerikai IP-cím. De hogyan lehet az egyik államon kívül élni? Nos, valójában egyszerűen ez. Minden, amire szükséged van Az Egyesült Államok IP-címe külföldön jelentése VPN. A virtuális magánhálózat nemcsak az internetes forgalmat titkosítja, hanem lehetővé teszi, hogy az USA-ban is található.. A VPN beállítása a CBS All Access USA-n kívüli megtekintéséhez? Itt van az összes szükséges lépés.

 1. Mindenekelőtt VPN-előfizetésre van szüksége. Ha nem rendelkezik egyet, menjen tovább ExpressVPN és iratkozzon fel.
 2. Most, hogy megvan a VPN, töltse le és telepítse a VPN app tiéden PC, Mac, iOS vagy Android.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon a Amerikai VPN szerver.
 4. Annak ellenére, hogy élsz Kanada, Egyesült Királyság vagy Ausztrália, most már hozzáférhet az összes amerikai streaming csatornához, beleértve Hulu, HBO GO, Netflix, Crackle, ABC Go, és természetesen CBS All Access.

Míg ExpressVPN az első számú VPN-szolgáltató feloldhatja az amerikai csatornák USA-n kívüli csatornáit, használhatja a top VPN szolgáltatások alább felsorolva nézni a Big Brother Over the Top-ot az USA-n kívül.

A Big Brother közvetítése intelligens DNS-proxykkel

Intelligens DNS egy másik módszer, amely lehetővé teszi megtéveszti online helyét. Az intelligens DNS nem működik ugyanúgy, mint a VPN, azaz nem változtatja meg az Ön IP-címét, de megváltoztatja eltávolítja a földrajzi korlátozásokat ugyanolyan hatékonyan. Ahelyett, hogy az összes forgalmat egy amerikai VPN-kiszolgálón keresztül irányítaná, csak azokat a CBS URL-eket küldik át, amelyek feltárják a tartózkodási helyét.

 • Az, hogy ténylegesen használhatja-e az intelligens DNS-t egy bizonyos streaming csatorna / weboldal feloldásához, vagy nem, kizárólag az Ön által használt intelligens DNS-proxyszolgáltatástól függ.
 • A különféle intelligens DNS-proxyszolgáltatások támogathatják a csatornák feloldását az egyik eszközön, a másikon pedig nem.
 • Az IP-cím megőrzése azt jelenti, hogy nem veszíti el a helyi streaming-csatornák hozzáférését.
 • tudsz konfigurálja a Smart DNS-t közvetlenül a PC-n, Mac-en, iPhone-on, iPad-en, Android-on, Xboxon, Apple TV-n, Amazon Fire TV-n.
 • Az intelligens DNS elsősorban a CBS All Access igény szerinti programjainak feloldását támogatja. Az élő CBS All Access Előfordulhat, hogy a stream nem érhető el intelligens DNS-en keresztül.

Unlocator támogatni a CBS All Access hozzáférésének feloldása iOS, Android, Roku, PC, Mac rendszereken, többek között, így feltétlenül érdemes megnézni, ha úgy dönt, hogy az intelligens DNS az a legjobb módszer a földrajzi korlátozások megkerülésére. Tudod is iratkozzon fel egy ingyenes Unlocator próbaverzióra hitelkártya nélkül.

Nagy testvér a ház legfontosabb vendégei felett

* Forrás: Wikipedia

Név
Kor a belépéskor
Foglalkozása
Rezidencia
Alex Willett25Animációs tervezőDallas, Texas
Danielle Lickey23Óvodai tanárVisalia, Kalifornia
Jason Roy27Szupermarket pénztárosFall River, Massachusetts
Justin Duncan27Tenger gyümölcseit kínáló étterem tulajdonosaNew Orleans, Louisiana
Kryssie Ridolfi31PincérnőSchaumburg, Illinois
Kukoricadara Ligon41Foreman a fa-eltávolító cégnélAugusta, Georgia
Monte Massongill25Mérnök munkatársOlive Branch, Mississippi
Morgan Willett22PublicistaAustin, Texas
Neeley Jackson33Értékesítési munkatársFort Worth, Texas
Scott Dennis24Adósság behajtóBangor, Maine
Shane Chapman24tetőfedőPisgah Forest, Észak-Karolina
Shelby Stockton24Jogi iskola végzősSimi Valley, Kalifornia
Whitney Hogg21Orvosi asszisztensWhitesburg, Kentucky

CBS All Access kompatibilis streaming eszközök

 • PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Xbox
 • Chromecast
 • Android TV

Hogyan nézhetjük meg a nagy testvéreket az USA-n kívüli CBS All Access programban?

A BBOTT csak online lesz elérhető. Ha elég szerencsés, hogy USA-ban él, akkor ne legyen gondja az összes epizód figyeléséről a CBS All Access oldalon. Az Egyesült Államokon kívüli összes többi BBOTT esetén használjon VPN vagy Intelligens DNS-proxyk nak nek nézze meg a Big Brother over the top-ot online.

Megment

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me