Nézze meg az amerikai csatornákat a Roku Ultra-on az Egyesült Államokon kívül

Hogyan kell nézni az amerikai csatornákat a Roku Ultra-on az Egyesült Államokon kívül? Tehát vásároltad magadnak egy Roku Ultra készüléket. Ha az USA-n kívül él, valószínűleg azon gondolkodik, hogy hogyan lehetne a legtöbbet hozni az új 4K streaming-eszközéből. A streaming csatornák szempontjából több száz csatornát szerezhet a Roku-n, ha az USA-ban élsz. Ebben a súgóban megmutatom neked hogyan lehet létrehozni a szükséges amerikai Roku fiókot hogy megkapja ezeket az alkalmazásokat. Megtanulhatja a használatot is VPN vagy Intelligens DNS-proxyk nak nek feloldhatja az amerikai csatornák zárolását a Roku Ultra rendszeren ban ben Kanada, Németország, Egyesült Királyság, Ausztrália, Mexikó, vagy másutt külföldön.


Nézze meg az amerikai csatornákat a Roku Ultra-on az Egyesült Államokon kívül

Nézze meg az amerikai csatornákat a Roku Ultra-on az Egyesült Államokon kívül

Hogyan szerezzünk amerikai csatornákat a Roku Ultra-on az USA-n kívül

A folyamata az amerikai csatornák beszerzése a Roku Ultra-on két részre oszlik. Az első lépések megkövetelik hozzon létre egy amerikai Roku fiókot. Ellenkező esetben nem lesz képes vegye fel az amerikai alkalmazásokat a Roku készülékébe. A második lépés alapvetően magában foglalja az intelligens DNS vagy VPN beállítását nézni az amerikai csatornákat a Roku Ultra-on az Egyesült Államokon kívül. Tehát itt van hogyan regisztrálhat egy amerikai Roku számlára külföldön.

 1. Először a beállítás VPN vagy Intelligens DNS a PC-n / Mac-en. Ez döntő lépés. Enélkül a Roku megjelöli a fiókját, mint nem USA-t.
 2. Most térjen át a https://my.roku.com/index webhelyre, és válassza a „Fiók létrehozása” lehetőséget..
 3. Ezután töltse ki a szükséges információkat, majd kattintson a „Folytatás” gombra..
 4. Ezután válassza ki a tűt és kattintson a „Folytatás” elemre..
 5. A következő oldalon fizetési lehetőségeket kell fizetnie: Paypal vagy hitelkártya.
 6. Ha már rendelkezik Paypal-fiókkal, akkor használja a Paypal-fizetési lehetőséget. Paypal-országod nem érinti a Roku-számlát.
  • Használjon érvényes amerikai címet az amerikai Roku-fiók létrehozásához. Használhatja államként Kaliforniát, irányítószámként pedig a 90210-et.
 7. Ha fizetési lehetőségként hitelkártyát választ, akkor a saját hitelkártyához társított utcai címet kell használnia.
  • Ezután az irányítószámot érvényes irányítószámra kell konvertálnia.
  • Vegye figyelembe az új ZIP-fájlhoz társított várost, mivel ez a Roku-fiók beállításához szükséges.
  • Érvényes irányítószám létrehozásához vegye ki a számjegyeket az irányítószámból. Az M1Z4L3 irányítószám 143. lesz. Adjon nullákat a végéhez, ha kevesebb, mint 5 számjegy van az irányítószámban. Tehát a 143 ZIP 14300 lesz.
 8. Most, hogy elkészült a Roku-fiókod, állítsa vissza a Roku streaming-eszközét a gyári beállításokra. Ezután használja az újonnan létrehozott amerikai Roku fiókot a Roku készüléken.

Hogyan adhatunk hozzá amerikai csatornákat a Roku Ultra-hoz az USA-n kívül

Most, hogy regisztrálta az USA Roku-fiókját, és felhasználta arra, hogy bejelentkezzen a Roku Ultra készülékébe, ideje olyan amerikai csatornákat felvenni, mint a HBO Now, a Hulu, a Sling TV és az Amazon Prime..

 1. A főképernyő megnyitásához nyomja meg a távirányítón a Kezdőlap gombot.
 2. Görgessen le és válassza a „Csatorna streaming ” a Csatorna áruház eléréséhez.
 3. Keresse meg a hozzáadni kívánt csatornát.
 4. Miután megtalálta a csatornát, nyomja meg az „OK” gombot a távirányítón.
 5. Végül válassza a „Csatorna hozzáadása ” a csatorna telepítéséhez a Roku eszközre.

A VPN használata az amerikai csatornák megnézéséhez a Roku Ultra tengerentúlon

Az utolsó lépés az amerikai csatornák nézéséhez, amelyeket éppen hozzáadott a Roku Ultra készülékéhez hamisítja az online tartózkodási helyét. Ezt kétféle módon lehet megtenni. Az első egy virtuális magánhálózat, más néven VPN. Geo-korlátozott csatornák, mint a Hulu, HBO GO vagy Sling TV ellenőrizze IP-címét annak meghatározása érdekében, hogy jogosult-e megtekinteni a tartalmukat. A VPN lehetővé teszi egy Amerikai IP-cím még akkor sem, ha nem az USA-ban élsz. Ez viszont becsapja ezeket a geoblokkolt csatornákat, és úgy gondolja, hogy jelenleg az USA-ban tartózkodik.

 • tudsz megkerülni a földrajzi korlátozásokat minden VPN-t használó amerikai csatornára.
 • A VPN extra szolgáltatásokat is nyújt Önnek magánélet és Biztonság online. Az összes internetes forgalom titkosított.
 • A VPN nem telepíthető közvetlenül a Roku-ra. A VPN-kapcsolatot kompatibilis útválasztón kell beállítania.
 • Ha úgy dönt, hogy a VPN-t az útválasztón konfigurálja, az ehhez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes streaming eszköz megosztja a VPN-kapcsolatot, beleértve a Roku Ultra-t.

Valószínűleg vásárolt magának egy Roku Ultra készüléket a 4K streaming szolgáltatásához. Ezért kritikus jelentőségű a gyors VPN-kiszolgálókkal, például a VPN-szolgáltatókkal történő feliratkozás ExpressVPN. Nagyon sok VPN-szolgáltatást vizsgáltunk meg. Itt található a legjobb és leggyorsabb VPN-szolgáltatók listája feloldhatja az amerikai csatornák zárolását a Roku Ultra rendszeren.

Oldja fel az amerikai csatornák blokkolását az intelligens DNS-sel a Roku Ultra USA-n kívül

Ha nem zavar, hogy titkosítva van az internetes forgalom, akkor használja Intelligens DNS a VPN helyett. Noha ez a lehetőség nem rendelkezik a VPN további adatvédelmi funkcióival, még mindig olcsóbb. Nem fogja eldönteni, hogy melyik csatornát nyitja meg feloldásához, mivel ezeket a használt intelligens DNS proxy szolgáltatás határozza meg. Ugyanakkor, mint a VPN esetében is, meg kell tennie telepítse az intelligens DNS-t az útválasztóra. A Roku intelligens DNS-ét nem lehet úgy konfigurálni, mert a hálózati beállításai zárolva vannak.

 • Meg kell említeni, hogy valószínűbb, mint nem lesz képes konfigurálni az intelligens DNS-t az útválasztón. A folyamat elsősorban az elsődleges és a másodlagos DNS-kiszolgáló címeinek megváltoztatásával jár. Bárki, aki már korábban megkísérte a hálózati beállításokat, tudnia kell, hogyan kell ezt megtenni. Ha nem, ellenőrizze ezeket a videókat és a telepítési útmutatót.
 • A használni kívánt új elsődleges és másodlagos DNS-kiszolgáló-címeket az intelligens DNS-proxyszolgáltatás biztosítja Önnek.
 • Mielőtt regisztrálna velük, ellenőrizze, hogy az intelligens DNS-proxyszolgáltatás valóban támogatja-e az amerikai csatornák feloldását a Roku-n.

Unlocator egy intelligens DNS proxy szolgáltatás, amely valóban támogatja az amerikai csatornák feloldása a Roku Ultra rendszeren. tudsz nézni HBO GO, Sling TV, Amazon Prime, Hulu, ABC Go USA-n kívül és még sok más a DNS szervereikkel. Iratkozzon fel egy 7 napos próbaverzióra ingyenes, és nincs szüksége hitelkártyára a regisztráció befejezéséhez.

Hogyan lehet amerikai csatornákat szerezni a Roku Ultra külföldön

Itt található az összes szükséges lépés, amelyet meg kell tennie az amerikai csatornák feloldásához a Roku Ultra tengerentúlán.

 1. Először jelentkezzen be a VPN szolgáltató vagy Intelligens DNS proxy szolgáltatások.
 2. VPN vagy VPN beállítása Intelligens DNS az útválasztón.
 3. Hozza létre az amerikai Roku fiókot ha még nem a sajátod.
 4. Állítsa alaphelyzetbe a Roku Ultra készüléket, és használja az újonnan létrehozott amerikai Roku fiókját a bejelentkezéshez.
 5. Adja hozzá kedvenc amerikai csatornáit Roku készülékéhez.
 6. Nézze meg az amerikai csatornákat a Roku Ultra csatornán az Egyesült Államokon kívül.

Ha segítségre van szüksége ezeknek a lépéseknek a végrehajtásához, csak dobjon be egy megjegyzést az alábbiakba, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy segítséget nyújtson neked. Ha végül is használja ExpressVPN vagy Unlocator nak nek nézni az amerikai csatornákat a Roku Ultra csatornán, meséld el, hogy sikerült.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me