Nézze meg, hogyan lehet elkerülni az 5. évad gyilkosságainak online közvetítését

Hogyan lehet megszabadulni a VPN használatától, hogy a „Hogyan lehet megszabadulni az 5. évadban elkövetett gyilkosságról” a világ bármely pontjáról? Szóval bármilyen módon készen állsz az ABC izgalmas dráma szeptemberi visszatérő ötödik évére? A 2018-as Emmy-díjas Viola Davis színésznő, Annalize Keating főszereplője idén ősszel tér vissza az 5. évad premierjéhez, és a rajongók alig várhatnak. Azok a szurkolók, akik ily módon az USA-n kívül helyezkednek el, lehűthetik a fúvókájukat, mert nem tudják majd a premiert nézni, ahonnan vannak. Függetlenül attól, hogy Kanadában, Ausztráliában vagy az Egyesült Királyságban voltak, VPN nélkül, az ABC Go elérhetetlen a földrajzi korlátozások miatt. Olvassa el tovább és tanulja meg, hogyan nézheti meg a HTGAWM 5. évadot minden eszköz VPN használatával.

Hogyan kell nézni Hogyan lehet elkerülni a gyilkosságot

Hogyan nézhetek Hogyan lehet eljutni a gyilkossághoz, 5. évad

Hogyan nézhetjük meg, hogyan lehet elkerülni a gyilkosságot egy VPN segítségével

Tartsa be magát még egy traumatikus évre, Middleton hallgatók! Az ABC egy ötödik szezonra megújította a Hogyan lehet elkerülni a gyilkosságot, és válaszokat várunk. Utoljára a 4. évadban láthattuk Keating elemzését & Co. jó helyen. Laurel végül őrizetbe vette fiát, Christopher-t, Connor újra kérelmezte Middletont, hogy folytassa jogtanulását, és Annalize nyerte meg a Legfelsőbb Bíróság ügyét. A március szezon végén a Gabriel Maddox nevű hallgató megérkezett Middletonba, aki így történt egy másik gyilkosság karakterének fia..

Számos spekuláció veszi körül ezt az új karaktert a közelgő szezonban, és a nemzetközi rajongók bekapcsolódhatnak az akcióba, ha előfizetnek egy virtuális magánhálózatra. A VPN egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi, hogy olyan országban válasszon kiszolgálót, amelyen végül megkapja az IP-jét. Miután megkapta a kiválasztott ország IP-jét, hozzáférhet a tartalomhoz a választott ország alapján. A következő módon nézheti meg a HTGAWM-et egy VPN-sel:

  1. Regisztrálnia kell egy VPN-szolgáltatónál (jó abban egy)
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
  3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  4. Most csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.
  5. Végül látogasson el ABC Go weboldal.
  6. A HTGAWM ötödik évadának minden epizódját az USA-n kívülről közvetítheti.

Az Egyesült Államokon kívül lakó rajongók számára javasolt ExpressVPN úgy, hogy fel tudják oldani az ABC Go blokkolását a világ bármely részén. Ez egy szolgáltató, aki ígér és teljesít. Ez garantálja a földrajzi korlátozások megkerülését és a biztonság fenntartását egyidejűleg. Vannak más szolgáltatók is, amelyek segítenek abban, hogy az Egyesült Államokon kívül hogyan lehet eljutni a gyilkossághoz. Ne felejtse el ellenőrizni őket az alábbi táblázatban.

Minden, amit tudnia kell arról, hogyan lehet elkerülni a gyilkosságot

Azoknak a kezdõknek, akiknek irántuk érdeklõdés mutatkozik a HTGAWM iránt, így kezdõdött a show: Öt fiatal jogi hallgatót könyörtelen védelmi ügyvéd bérelt fel, miután kedvenc hallgatói lettek az osztályban. Az Annelise Keatingnál dolgozni azonban nem olyan egyszerű, mint gondolnák. Egy fiatal egyházi lányt meggyilkoltnak találnak, és mindenki gyanúsított, és mindenki elrejt valamit.

A HTGAWM 5. évad 2018. szeptember 27-én, csütörtökön jelenik meg. Ennek sok időt kell adnia az új belépőknek vagy a rajongóknak a 4. évad eseményeinek újbóli meglátogatásához. A Entertainment Weekly interjújában a HTGAWM végrehajtó producer, Pete Nowalk kiderítette, hogy az Viola Davis által vezetett show mögött álló csapatnak már tervei vannak a következő szezonra. Az 5. évad a karakterek kapcsolatának feltárása szempontjából eltérő utat tehet. “Azt hiszem, inkább elfogadják azt a tényt, hogy vér köti őket” – mondta Nowalk az EW-nek. Ez nem azt jelenti, hogy az 5. évadnak nem lesz saját része a dráma. “Új barátságok és új konfliktusok merülnek fel, amelyek a romantikus kapcsolatok és a barátságok szempontjából” – tette hozzá a producer.

  • Dátum: Szeptember 27, csütörtök, 10. 9c
  • Csatorna streaming: ABC Go

Nézze meg, hogyan lehet eljutni a gyilkossághoz

A sokkoló 4. évad után a HTGAWM szeptemberben tér vissza egy újabb érdekes centrifugálásra. Hangoljon bárhonnan a világ minden tájáról, hogy figyelje a kapcsolatok törését, az irányítástól mentes hazugságokat, és a sokkoló rejtélyek megváltoztatják a HTGAWM karakterének életét. Ha nem tartózkodik az Egyesült Államokban, akkor nem jelent problémát, ha VPN áll a rendelkezésére. Láthatjuk, hogy Marcus (Cornelius Smith Jr.) a Scandal-ból folyamatosan mozog a Hogyan lehet elkerülni a gyilkosságot? izgatott? Tudjuk, hogy mi vagyunk!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me