NFL-nézés az Apple TV-n

Tehát nemrégiben levette a kábelét, vásárolt egy Apple TV-t, és nagy reményei vannak róla, hogy megnézheti a 2018/2019-es NFL-játékokat, de csak nem tudja, hová és hogyan. Annak alapján, hogy Ön ezen az oldalon van, feltételezzük, hogy már beállította az Apple TV-jét, és már keresi a NFL nézésének módjait. Nos, a megfelelő helyen landolt, mert azért vagyunk itt, hogy végigvezetjük a teljes folyamaton. A hagyományos TV-n kívül számos streaming lehetőség is van, ahol megnézheti az NFL-játékokat anélkül, hogy felháborító kábeleket kellene fizetnie. Minél drágább lesz a kábel előfizetés, annál többen hajlamosak levágni a vezetéket. Az alábbi útmutatóban különféle streaming lehetőségeket mutatunk be, amelyek lehetővé teszik az NFL kábel nélküli nézését az Apple TV-n.

NFL-nézés az Apple TV-n

NFL-nézés az Apple TV-n

NFL-nézés az Apple TV-n

Az NFL játékok hétfőn, csütörtökön, vasárnap este és vasárnap délutánonként sugározzák a különböző hálózatokat: CBS, Fox, NBC, ESPN és az NFL hálózat. Probléma lehet az összes kívánt NFL játék nézése kábel előfizetés nélkül, azonban nagyon sok lehetőség kompenzálja ezt a veszteséget, és ezek önálló streaming csatornák. Vessen egy pillantást az alábbiak közül néhányra.

NFL Game Pass

A Game Pass az egyik legjobb streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a szezon minden egyes játékát megnézhesse. NFL Game Pass nem teszi lehetővé az élő közvetítésű játékok lejátszását, amelyek sok kábelvágót megrontottak. Mivel a Game Pass előfizetők, akik az USA-n kívül élnek, élő játékot nézhetnek, néhány előfizető a VPN használatával egy országon kívüli IP-címet hozott létre. A brit előfizetés vásárlása a leggyakrabban ajánlott. Vegye figyelembe, hogy a Game Pass vásárlása előtt be kell állítania az országon kívüli IP-címet.


Fubo TV

Fubo TV nem csak egy sportcsomag. Rengeteg nem-sport csatornája is van, mint például az FX, a SyFy, az A&E és HGTV. Ez egy kompetens streaming szolgáltatás, amely egyedülálló csatornákkal rendelkezik. Ha sportrajongó vagy, de nem érdekel az ESPN, akkor a Fubo TV az Ön streaming csomagja. A Fubo TV a kiválasztott piacokon helyi CBS, NBC és Fox csatornákat is kínál, ezeknek a csatornáknak az országos igény szerinti műsorával..

Sling TV

Sling TV kompatibilis az olyan eszközökkel, mint az Apple TV, Chromecast, Roku, iPhone és iPad, Mac. Ehhez nincs szükség elkötelezettségre, csak feliratkozhat az NFL szezonra, majd lemondhat. Két csomagot kínál: narancs és kék. Az NFL rajongóknak választaniuk kell az ESPN, a Fox és az NBC kínálatát kínáló Orange közül, vagy regisztrálniuk kell a kombinált Orange és Blue csomagra, mert a kék kínál az NFL hálózatot..

PlayStation Vue

Ez az streaming szolgáltatás – ahogy a neve is sugallja – kompatibilis a PlayStation szolgáltatással. Az összes hálózattal rendelkezik: NBC, Fox, CBS, ESPN, NFL Network, RedZone. Az Elite és Core csomagok minden csatornát felkínálnak ahhoz, hogy kábel nélkül nézhessék az egész NFL szezonot. Azon nézőknek, akik az NFL RedZone-t akarják, további egyszeri díjat kell fizetniük annak eléréséhez. Akkor, PlayStation VueAz árazási csomag megegyezik a kábel előfizetésével, és ez már nem lesz többé megéri. A csatorna elérhetősége itt régiónként változhat. A regisztráció előtt győződjön meg arról, hogy a kívánt NFL játékok és csatornák elérhetők-e.

Hulu Live TV

Hulu Az élő streaming szolgáltatás egy olyan alkalmazás, amellyel kábel előfizetés nélkül nézheti meg a 2018/2019 NFL szezonot. Abban az esetben, ha már rendelkezik Hulu VOD fiókkal, egyszerűen feliratkozhat a Live TV kiegészítőre és CBS-t kaphat. Noha a Hulu Live TV viszonylag még mindig új a listán szereplő többi opcióhoz képest, ez kiváló alternatívája az élő sportok kábel nélküli nézése.

NFL-nézés az Apple TV-n VPN használatával

Nak nek megkerülni az NFL áramszünetet vagy elérheti az NFL streaming csatornáit külföldön, szüksége lesz egy virtuális magánhálózatra. A VPN csatlakoztatja az eszközt a sok szerveréhez, amely abban az országban található, ahol a tartalom, amelyhez megpróbálsz hozzáférni, található. A VPN által létrehozott privát alagútnak köszönhetően a kapcsolata átirányításra kerül a szerveren keresztül, megadva a választott ország IP-címét. Ennek eredményeként hozzáférhet az IP-cím által engedélyezett összes tartalomhoz. De vessünk egy pillantást a VPN által biztosított összes további előnyere:

  • Segít a földrajzi blokkok és az áramszünetek elkerülésében.
  • Lehetővé teszi a nyilvános WiFi hotspotok biztonságos és biztonságos használatát.
  • Nézze meg kedvenc sportcsatornáit a világ bármely pontjáról.
  • Ideiglenes IP-címet ad Önnek.
  • Kiküszöbölheti az internetszolgáltató fojtását és streaming videókat HD minőségben.
  • Elrejti a helyi hálózatok és az internetszolgáltatók böngészési tevékenységeit.
  • Pénzt takarít meg a határokkal kapcsolatos vásárlásokkal.

Tudod, mi fog segíteni az NFL külföldön? ExpressVPN. Nem csak szupergyors, hanem nagyon megbízható. Csak annyit kell tennie, hogy minden NFL-hosting csatornát felszabadítson a világ bármely részén. Ha az expressVPN nem felel meg az Ön igényeinek, akkor mindig ellenőrizheti a piaci szolgáltatókat, az alábbi táblázatban látható.

Nézze meg az NFL-t az Apple TV-n

Nem titok, hogy az NFL elsősorban és a kábelszolgáltatókat támogatja, és nem hajlandó online közvetíteni az NFL játékokat a kábelvágókhoz. De ez végül megváltozik. Csakúgy, mint minden szórakoztató szolgáltatónak és a médiaközpontnak alkalmazkodnia kellett a streaming szolgáltatások és az igény szerinti tartalom változásaihoz, az NFL-nek és más nagyobb sport-franchise-knek élniük kell a vonal folyamán. Az emberek már átálltak a streaming szolgáltatásokra, és az NFL jobban csatlakozik hozzájuk. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me