NHL-nézés az Apple TV Live-en

Így a NHL szezon jön, és a jégkorong-rajongók szerte a világon keresik a módját, hogy bármilyen komplikáció nélkül megnézhessék. Száma csatornák a játékok sugárzása lenyűgöző. Ezeknek a csatornáknak azonban nem mindegyike érhető el az Egyesült Államokon kívül könnyedén. Ha a sajátod van Apple TV, észreveszi, hogy a rajta található streaming csatornák többsége geo-blokkolt az Egyesült Államokon kívül. A világ különböző részein élő jégkorong-rajongók csak így érhetik el ezeket a csatornákat VPN szolgáltató. Ezzel összefüggésben nézzük meg, hogy mely csatornákon játszanak a játékok ebben az évben, és az NHL közvetítése az Apple TV-n.


Hogyan nézhetem az NHL-t az Apple TV-n

Hogyan nézhetem az NHL-t az Apple TV-n

NHL-nézés az Apple TV-n

Az új NHL-szezon kezdődik 2019. október 2, és vége lesz 2020. április 4. Vannak a gazdag alkalmazás felhasználhatja a jégkorong-játékok közvetítésére Apple TV. Mivel azonban a legtöbb ilyen csatorna geo-blokkolt az Egyesült Államokon kívül, ehhez az adatfolyam-élményhez VPN-t kell használnia.

A játékot idén ismét az NBC kapcsolt csatornáin sugározzák: NBC, NBCSN, CNBC, NBCSports, USA és az NHL hálózat. Itt van néhány más csatornák, amelyek közvetítik az NHL-játékokat.

NHL.TV

NHL.tv a hivatalos streaming csatorna a NHL. Nézheti otthoni vagy külföldi hírcsatornákat, és egyszerre akár négy játékot is választhat. Lépést tartson mindennel a csapat eredményei, ütemezése, hírek, videók és listák ezen az alkalmazáson.

Nézze meg a kulcsfontosságú játékot és a döntő pillanatokat a játékon belüli és a játék utáni eseményekről az NHL.TV segítségével. A rajongók minden piacon kívüli rendes szezon játékot élőben vagy igény szerint közvetíthetnek. Ha NHL.tv ha választottad, akkor két szolgáltatással regisztrálhatsz a szolgáltatásra:

Ha közelebbről megvizsgálja a képet, észreveszi, hogy van egy Figyelem a tervek alatt. Az üzenet kimondja: „Az áramszünet és más korlátozások érvényesek, beleértve az országos áramkimaradásokat is.” 

Ha nem ismeri az áramszünetek fogalmát, akkor az a fő kábelszolgáltató rendelkezik bizonyos játékok műsorszórási jogával. Ezután minden streaming-szolgáltatást lemerülnek a mérkőzés során. Ezt később ismétlésként nézheti meg (Ki akarja?).

Abban az esetben, ha jelenleg a Egyesült Államok, neked kell elrejti a helyét nak nek körülkerülni az NHL áramszünetet és nézze meg kedvenc NHL-csapatát élőben online keresztül:

Fubo TV

Fubo TV egy TV-streaming szolgáltatás, amely elsősorban a sportra összpontosít. Ha olyan OTA-antennád van, amely felveszi az NBC-t, és Ön is feliratkozott a FuboTV-re, akkor képes lesz összes 2019/2020 NHL akció élőben online. A Fubo TV-nek több, mint 225 000 előfizető az Egyesült Államokban, és láthatjuk, miért.

A szolgáltatás a legjobb csatornákat kínálja a sportiparban. a Normál terv önmagában teljes mértékben könnyedén navigálhat 115 csatornán. Ez magában foglalja a hasonlókat NBCSN, NBC Sports, CNBC, USA, és a Golf Csatorna. Fubo Standard

Ha az NBC Sports a csomagban van, akkor egyáltalán nem kell aggódnia, hogy hiányoznak az NHL-mérkőzések. Ez az, amit ők GYIK szakasz azt állítja, hogy „Olyan ligák vannak, mint a NFL, NBA, MLB, és mások elérhetőek? ”

“Teljesen! A fuboTV nem csak az NFL-t, NBA-t és MLB-t kínálja, hanem NHL-t, NASCAR-ot, golfot, bokszt, MMA-t, teniszt, egyetemi sportokat és másokat is nézhet. ”

Ha kemény sportrajongó vagy, mindig választhat A Fubo Sports Plus kiegészítő. Azért $ 8.99, és ez lehetővé teszi a sportcsatornák szélesebb választékát az élő közvetítéshez.

Sling TV

Sling TV  egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nézők számára, hogy a tévét olcsóbban élvezhessék, mint a kábel. A zsinórvágó forradalom adott Sling TV előfizetői bázisa: 2,442 millió előfizető 2018-ban. A számok csak növekszik a szolgáltatás kedvéért.
Nincs hosszú távú szerződés vagy kötelezettségvállalás.
Csak kiválaszt egy tervet, kiválasztja a fizetési módot, és az élő TV áll a rendelkezésére.
A Sling TV-nek csak három terve van – mindegyikhez külön csatornakatalógus tartozik. Először hadd mutassam meg a csomagok:

 • narancssárga – 32 csatorna 25 dollárért
 • Kék – 46 csatorna 25 dollárért
 • narancssárga + Kék – 53 csatorna 40 dollárért

Az egyik dolog, amelyet szemmel kell tartani, ha az NHL közvetítését akarja látni, fel kell fizetnie annak csatornájára Kék csomag amint magában foglalja NBC Sports. Az narancssárga csomag hiányzik az NBC, de tartalmaz más csatornákat a különféle érdeklődési körökhöz.
Ha azonban mindkét világ legjobbját akarsz, akkor menj Narancs + kék, tartalmazza mindkét csomag csatornáját, és sok pénzt fog megtakarítani.

DirecTV most

DirecTV most inkább kábel TV szerződés nélkül vagy műholdas csatornákkal. Magas árat számít fel, de csatorna több száz csatornát kínál. Ha végtelen szörfözést keres csatornán keresztül, akkor ez a szolgáltatás jó lehetőség lehet.

Hat különböző csomag közül lehet választani, ha csatlakozni szeretne a szolgáltatáshoz 1,34 millió fizetős TV-előfizető. A tervek önmagukban vannak:

 • Kiválasztás: 59,99 $ / hó
 • Szórakozás: $ 64.99 / hó
 • Választás: 69,99 $ / hó
 • Xtra: $ 79.99 / hó
 • Végső: $ 84.99 / hó
 • Miniszterelnök: $ 134,99 / hóDirecTV tervek

Ha el akarja számolni NBC Sports, választanod kell DirecTV Now’s Entertainment szint. Azok azonban, akiknek nem látszik elengedni NHL hálózat, ezt elérheti a Xtra csomag és újabb.

Ellenőrizze, hogy az egyes csomagok mit kínálnak – talán talál más, az NHL-től eltérő tartalmat is, amely érdekli lehet.

Hulu Live TV

Hulu az élő ajánlat felvette a Hulu-t az élő közvetítésű TV-játékokba. Ha a megfelelő területen élsz, $ 49.99 egy hónap elkapja NBC, USA, NBCSN, CNBC és még NBC Golf. Ha már van Hulu VOD fiók, egyszerűen feliratkozhat a Live TV szolgáltatásra, és megszerezheti az összes kívánt élő csatornát.

Noha a Hulu Live TV viszonylag még mindig új a listán szereplő többi opcióhoz képest, ez kiváló helyettesítő az élő sportok kábel nélküli nézése mellett.

A Hulu-nak számos reklámja van felnőtt témák a családi és sporttartalmak előtt, alatt és után, tehát ha gyerekekkel nézted a rájátszást, a Hulu lehet, hogy nem a legmegfelelőbb választás családjának.

Nemrégiben Hulu hozzáadott egy Hirdetésválasztó szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy válasszon a különböző hirdetések és a hirdetők között, így Ön is megadja választás és ellenőrzés a lejátszott hirdetések felett.

Vagy egyszerűen: megszabadulhat azoktól a bosszantó hirdetésektől, ha külön díjat számol fel a havi előfizetéseire. Hulu Basic kiadások $ 4.99 de hirdetésekkel jár. A prémium terv azonban költségekkel jár Havonta 11,99 USD, ahol nincs jelen hirdetés. Tehát abban az esetben, ha nem tolerálhatja időnként felbukkanó hirdetéseket, a Prémium csomag az, amit keresel.

NHL-nézés az Apple TV-n VPN használatával

Nak nek megkerülni az NHL áramszünetet vagy elérheti az NHL streaming csatornáit külföldön, szüksége lesz egy virtuális magánhálózatra. A VPN csatlakoztatja az eszközt a sok szerveréhez, amely abban az országban található, ahol a tartalom, amelyhez megpróbálsz hozzáférni, található.

Azt létrehoz egy privát digitális alagutat, amelyen keresztül a kapcsolat újra irányul. Ez nem csak titkosítja az adatait hanem azt is megadja neked IP-cím az Ön által választott ország.

Következésképpen hozzáférhet az IP-cím által engedélyezett összes tartalomhoz. De vessünk egy pillantást a VPN által biztosított összes további előnyere:

 • Kiküszöbölheti az internetszolgáltató fojtását és streaming videókat HD minőségben.
 • Segít megkerülni a földrajzi blokkokat és az áramszüneteket.
 • A VPN elrejti a böngészési tevékenységeket a helyi hálózatoktól és az internetszolgáltatóktól.
 • Pénzt takarít meg a határokkal kapcsolatos vásárlásokkal.
 • Lehetővé teszi a nyilvános WiFi hotspotok biztonságos és biztonságos használatát.
 • Nézze meg kedvenc sportcsatornáit a világ bármely pontjáról.
 • Ez ideiglenes IP-címet biztosít Önnek.

A lépések

Mielőtt elkezdenénk, ezt tudnod kell Az Apple TV nem kompatibilis a VPN-kliensekkel. Ezután telepítenie kell a VPN alkalmazást a saját eszközére router. Ha nem tudja, hogyan kell ezt tenni, a VPN-szolgáltatók többsége útmutatókat kínál az alábbiakban bemutatott oldal kikerüléséhez vagy követéséhez..

A korlátozott tartalom elérésének másik módja a Intelligens DNS-proxy. Az alább ajánlott VPN-nek van a MediaStreamer, a Intelligens DNS-proxy, amely beállítható az Apple TV-n erőfeszítés.

Tehát, ezt mondva, készen áll az alábbi lépések végrehajtására, hogy bárhol megnézhesse az NHL-t az Apple TV-n:

 1. Első, feliratkozás egy VPN szolgáltatóra. Mivel ma vagyok az ön útmutatója, vállalom, hogy ajánlom ExpressVPN.
 2. Mivel a VPN-k nem kompatibilisek az Apple TV-vel, ezt meg kell tennie telepítse a VPN-t az útválasztóra.
 3. A VPN telepítése után, Belépés a felhasználóneveddel és jelszavaddal.
 4. Csatlakozás Amerikai szerver.
 5. Indítsa el a csatorna alkalmazását az Apple TV-n.
 6. Az NHL 2019/2020. Évadának közvetítése bárhol élhet az Apple TV-n.

ExpressVPN több, mint képes megszerezni téged NHL az Egyesült Államokon kívül az Apple TV-n. Jól működő és megbízható szolgáltató, amely garantálja a földrajzi korlátozások megkerülését.

Pontosan erre van szüksége az NHL összes fogadó csatornájának, amely fel van oldva a világ bármely részén. Ha az ExpressVPN túl drága az Ön számára, akkor mindig megnézheti a másikot A legjobb VPN szolgáltatók az Apple TV számára az alábbi táblázatban.

Nézze meg az NHL-t az Apple TV-n

Ez a cikk azoknak a jégkorong-rajongóknak szól, akik az Apple közösség tagjai. Azok számára, akik az NHL-t streamálni szeretnék az Apple TV-n, követniük kell az útmutató lépéseit.

Remélhetőleg általános képet ad az összesről NHL streaming csatornák elérhető az Apple TV-n, és mit kell tennie, hogy megszerezze őket. Val,-vel VPN, ezek a csatornák a tiéd lehet még akkor sem, ha nem az USA-ban találtad meg.

Minden NHL játék megragadása most nem hangzik túl bonyolultan, igaz? Ha bármilyen segítségre van szüksége a VPN-kapcsolat létrehozásában, add ki a véleményét; Segítek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me