Oldja fel a Sling TV-t az Amazon Fire TV-n az USA-n kívül

Hogyan nézzük meg a Sling TV-t az Amazon Fire TV Stick-en az USA-n kívül? A Sling TV lassan, de folyamatosan az egyik legnagyobb amerikai streaming csatorna. Az a tény, hogy most megteheted nézze meg a Sling-ot az Amazon Fire TV-n, az Apple TV-n, a Roku-n és az Xboxon azt jelenti, hogy egyre több Amerikai zsinórvágók feliratkoznak a élő amerikai streaming szolgáltatásokat. A top amerikai csatornák jobb választéka szintén szerepet játszott a Sling emelkedésében. De mi van? Amerikai emigránsok külföldön él Egyesült Királyság, Kanada vagy Ausztrália? Nos, a Sling TV az geoblocked az USA-n kívül. A jó hír az, hogy tudod használni VPN vagy Intelligens DNS nak nek feloldása és nézése Sling TV külföldön, nem számít hol vagy.


Oldja fel a Sling TV-t az Amazon Fire TV-n az USA-n kívül

Oldja fel a Sling TV-t az Amazon Fire TV-n az USA-n kívül

VPN vs Intelligens DNS-proxyk – Az alapok

Ha nem olyan jól ismered VPN vagy Intelligens DNS, Nincs ok a pánikra. Mindkettőt már jó ideje használják a mindennapi internet-használók megkerülni a regionális korlátozásokat. Az egyes módszerek működési módja azonban különbözik. VPN, például, megváltoztatja az IP-címét és titkosítja az összes internetes forgalmat. Ez nagyon népszerűvé teszi az Internet-felhasználók között, akik egy extra réteget akarnak magánélet.

Intelligens DNS másrészt más megközelítést alkalmaz. A nyilvános IP-cím továbbra is ugyanaz lesz, miután az intelligens DNS-t beállította streaming eszközén. Az Internet forgalma sem titkosítva. Az intelligens DNS-t közvetlenül a legtöbb streaming eszközön konfigurálhatja, beleértve a Amazon Fire TV. A VPN-alkalmazásokat csak PC-re, Mac-re, iOS-re és Android-ra lehet telepíteni.

Mindkét módszer életképes lehetőség szempontjából a Sling TV feloldása az USA-n kívül.

Nézze meg az USA-n kívüli Sling TV-t az intelligens DNS-proxykkel

Az a tény, hogy az intelligens DNS-t közvetlenül az Amazon Fire TV-n állíthatja be, teszi ezt a módszert különösen népszerűvé az emberek között feloldja a Sling TV-t az USA-n kívüli Fire TV-n. A működéshez nem kell konfigurálnia a PC-t, a Mac-ot vagy az útválasztót. Az intelligens DNS használatával a következőképpen szolgálhat feloldja a Sling TV-t az Amazon Fire TV külföldön.

 1. Először regisztrálnia kell egy intelligens DNS-proxy szolgáltatással, amely támogatja a Sling TV feloldását az Amazon Fire TV-n. Unlocator illik ehhez a számlát.
 2. Az intelligens DNS-fiók létrehozása után térjen át a telepítési útmutató oldal, és kattintson a gombra Amazon Fire TV. Nem számít, ha a Fire TV Box vagy a Fire TV Stick tulajdonosa van, mivel mindkettő azonos módon van beállítva.
 3. Kövesse az utasításokat a DNS-kódok a Fire TV-n.
 4. Nézze meg a Sling TV-t az Amazon Fire TV-n az USA-n kívül.

Úgy tűnik, hogy ezek a lépések igazak, de ennyi volt, amit tennem kellett feloldja a Sling TV használatát a Fire TV Stick-en. Szó szerint kb. 10 perc telt el tőlem, hogy megszerezzem Unlocator számla az intelligens DNS beállításához a Fire TV-n és nézi a Sling TV-t az USA-n kívül. Hála a nem húros rögzítésnek 7 napos próbaverzió, képes voltam iratkozzon fel az Unlocator segítségével hitelkártya nélkül. Ha úgy dönt, hogy ezt követően frissíti az Unlocator előfizetését, akkor is jogosult a 14 napos, kérdés nélküli kérdéses visszatérítésre..

Hogyan feloldható a Sling TV az USA-n kívüli VPN használatával?

Tekintettel a magánélet Velem vagyok VPN, általában az én előnyben részesített „választott fegyver” megkerülve a földrajzi korlátozásokat. Ennek ellenére a VPN kliens maga a Fire TV-n vissza kellett térnem a VPN-kapcsolat felállításához DD-WRT router. Noha ez az eljárás kivitelezhető, kissé túl bonyolultnak tűnhet a VPN kezdőknek.

 • Ha korábban ismeri a VPN beállítását egy útválasztón, határozottan javaslom a VPN használatát a Smart DNS helyett feloldja a Sling TV-t az Amazon Fire TV-n.
 • Kapcsolat létesítése az Amerikai VPN szerver az útválasztón keresztül hatalmas előnyökkel jár.
 • Úgy tűnik, hogy az összes streaming eszköz USA-ban található.
 • Mindenkinek hozzáférése lesz földrajzilag korlátozott amerikai csatornák beleértve Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go és ABC GO.
 • VPN Titkosítás megakadályozza az internetszolgáltatót, valamint más lehetséges lehallgatókat, hogy kémkedjenek az online tevékenységeken. Tartsa távol a kíváncsi szemét.

ExpressVPN részletesen telepítési útmutatók ami nagyon sokat segített, amikor először konfiguráltam a VPN-t az útválasztón. Ha VPN-t szeretne készíteni, menjen az ExpressVPN-hez. 30 napos visszatérítési idővel rendelkeznek. Tehát, ha valamilyen okból kifizetni akarja az első hónapot, garantáltan visszatéríti. Más VPN-szolgáltatókat is felhasználhat feloldja a Sling TV-t az Amazon Fire TV-n az USA-n kívül.

Hogyan nézzük meg a Sling TV-t az Egyesült Államokon kívül az Amazon Fire TV Stick segítségével?

A beállítás folyamata Intelligens DNS vagy VPN nak nek nézd meg a Sling TV-t az Amazon Fire TV-n ugyanaz, függetlenül attól, hogy a Fire TV Box vagy a Stick tulajdonosa van-e. Az intelligens DNS / VPN szolgáltatás kiválasztásakor az olcsóbb nem mindig jelenti jobbat. Győződjön meg arról, hogy bármilyen szolgáltatást igénybe vesz megkerülni a regionális korlátozásokat egyértelmű pénzvisszatérítési eljárás. Online segítség szintén nélkülözhetetlen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map