Oldja fel a Sling TV-t az Apple TV Watch-on az USA-n kívül

Hogyan feloldhatja és megnézheti a Sling TV-t az Apple TV-n az USA-n kívül? mert kábel-vágó online streaming csatornákat keres, amelyek kínálnak élő amerikai TV, nincs sok jobb alternatíva, mint a Sling TV. Olyan csatornákkal, mint a ESPN, AMC, TBS, TNT, CNN, Freeform és Disney, megtalálhat valamit, amit megnézhet, tekintet nélkül a megtekintési preferenciákra. A fő kérdés azonban ez A Sling TV-t geoblokkolták az USA-n kívül. Amerikai emigránsok benne élni Egyesült Királyság, Kanada, Mexikó, Spanyolország, Ausztrália, Franciaország, Japán vagy Németország használat VPN vagy Intelligens DNS-proxyk. Bármelyik módszer lehetővé teszi megkerülni a földrajzi blokkokat és figyelj Sling TV az Apple TV-n külföldön.


Oldja fel a Sling TV-t az Apple TV Watch-on az USA-n kívül

Oldja fel a Sling TV-t az Apple TV Watch-on az USA-n kívül

Hogyan lehet beszerezni a Sling TV alkalmazást az Apple TV-n

Mielőtt részletesebben belemennék hogyan lehet élő amerikai csatornákat nézni a Sling TV-n az Apple TV-n az USA-n kívül, Meg fogom magyarázni Hogyan töltsük le a Sling TV alkalmazást az Apple TV-n (4. generáció). sajnálatos módon, A parittya nem érhető el az Apple TV 3-on vagy idősebb generációk.

Azért, hogy Töltse le és telepítse az amerikai alkalmazásokat, például a Sling, Hulu, Netflix, HBO Go vagy ABC, tiéden Apple TV 4, szüksége van egy Amerikai Apple ID. Itt van, hogyan lehet állítson be egy amerikai iTunes fiókot amerikai hitelkártya nélkül. Vegye figyelembe, hogy nem kell VPN-t vagy intelligens DNS-t használni az adott eljárás végrehajtásához.

Tiéden PC vagy Mac:

 1. Indítsa el a Alkalmazásbolt és jelentkezzen ki a fiókjából. Ehhez kattintson a “Store” -> ‘Kijelentkezés’.
 2. Görgessen le egészen a Alkalmazásbolt majd kattintson a jobb alsó sarokban található zászlóra.
 3. Most egy listát kap, amely lehetővé teszi a “Válassza ki az országát vagy a régiót”.
 4. Válassza az „Egyesült Államok” lehetőséget.
 5. Keressen bármilyen ingyenes alkalmazást.
 6. Kattintson a „Get” elemre -> ‘Applikáció telepítése’.
 7. A megjelenő legördülő menüben kattintson az „Apple ID létrehozása” elemre..
 8. Hozzon létre új Apple ID fiókot a „Nincs kártya” választási lehetőség.
 9. Írja be a régióhoz tartozó helyi címet, miközben nem választja ki a kártyát. A Google segítségével felkeresheti a törvényes amerikai címeket.
 10. Az Apple TV 4 alkalmazásból jelentkezzen ki az iTunes-fiókból a beállításain belül.
 11. Bejelentkezés új fiókkal.
 12. Sikeresen teljesítettél megváltoztatta az App Store / iTunes régiót USA-ra.
 13. Most használja az App Store keresési funkcióját, keresse meg a Sling TV-t, és töltse le az Apple TV 4-re.

Nézze meg a Sling TV-t az Apple TV-n az USA-n kívül, intelligens DNS-proxykkel

Most, hogy sikeresen letöltötte a Sling alkalmazást az Apple TV 4-ről, ideje eltávolítani a földrajzi korlátozások rávesztették az USA-n kívül. Alapvetően kétféle módon lehetséges feloldása a Sling TV külföldön. Az első az intelligens DNS. A nagyszerű az intelligens DNS-ről, hogy közvetlenül beállíthatja az Apple TV-n anélkül, hogy az útválasztón vagy az otthoni hálózat más eszközén változtatásokat kellene végrehajtania. Hátránya azonban, hogy egy amerikai régióra fogsz korlátozódni, és így nem változtathatsz meg a Sling-on kapott tartalom jellegét..

 1. A legfontosabb lépés itt az, hogy regisztrálj egy intelligens DNS proxy szolgáltatással, amely támogatja feloldja a Sling TV-t az Apple TV külföldjén. Ne használja ingyenes DNS-kódok online talál. Teszteltem sokan közülük, és nem működnek. Ezenkívül veszélyezteti az Internet biztonságát és magánéletét.
 2. Most, hogy létrehozta intelligens DNS-fiókját, itt az ideje az intelligens DNS beállítása az Apple TV-n. Ha figyelmesen követi a telepítési útmutatót, akkor körülbelül 5 perc alatt elkészül, még akkor is, ha nem vagy ilyen technológiai hozzáértésű.
 3. A Smart DNS konfigurálása az Apple TV-n, indítsa el a Sling TV alkalmazást, jelentkezzen be a Sling-fiókjával, és nézd élőben az amerikai TV-t, mintha USA-ban lennél.

Ha még soha nem használta az Intelligens DNS-t, és először azt akarja, hogy „belemerítse a lábujját a vízbe”, lépjen ide Unlocator. Iratkozzon fel a ingyenes, hét napos, húrok nélküli próbaverzió. Még a hitelkártya adatait sem kérik meg tőled.

Oldja fel a Sling TV-t az Apple TV-n az USA-n kívül a VPN segítségével

Ha akarod megkerülni a regionális áramszünetet kiszabott élő Sling TV sportcsatornák tetszik ESPN, NBC Sports vagy Fox Sports, használja a VPN-t. Az Apple TV VPN-beállítása nem olyan egyszerű, mint az intelligens DNS esetében. A használt VPN-szolgáltatótól függően azonban szó szerint több mint 14 különböző helyre válthat az USA-ban. Ez azt jelenti, hogy a Smart DNS-hez képest sokkal több tartalom feloldható a Sling segítségével a VPN segítségével.

 1. Neked kell VPN beállítása kompatibilis útválasztón első. DD-WRT, paradicsom, és Linksys az útválasztóknak meg kell tennie a munkát.
 2. Állítsa be a VPN-kapcsolatot az útválasztón. ExpressVPN rendelkezzen részletes telepítési útmutatóval ennek eléréséhez.
 3. Miután csatlakozik az útválasztón lévő amerikai VPN szerverhez, az ehhez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz, beleértve az Apple TV-t, meg fogja osztani a VPN-kapcsolatot. Más szavakkal, az összes eszközed gyakorlatilag az USA-ban található.
 4. Nem csak hozzáférést fog kapni a Sling-hez, hanem minden máshoz is Amerikai földrajzilag korlátozott csatornák. Ebbe beletartozik Netflix, Hulu, Amazon Prime, Vudu és Crackle.

Minél több amerikai VPN-szervert nyújt a használt VPN-szolgáltatás, annál jobban alkalmas a Sling TV letiltására az Apple TV-n. ExpressVPN, például több, mint 14 különféle VPN-helyet kínál csak az Egyesült Államokon belül. Itt található az összes lista top VPN szolgáltatók nak nek nézni a Sling TV-t az Apple TV-n az USA-n kívül.

Hogyan lehet feloldani és megnézni a TV-készüléket az Apple TV-n az Egyesült Államokon kívül – VPN vagy Intelligens DNS-proxyk

Vagy használhatja VPN vagy Intelligens DNS-proxyk nak nek nézni a Sling TV-t az USA-n kívül. Lehet, hogy az intelligens DNS-t könnyebb beállítani az Apple TV-n, de a VPN további lehetőségeket kínál, valamint további adatvédelmet és biztonságot nyújt az interneten. Végül az egész arra vonatkozik, hogy mit szeretne közvetíteni a Sling TV segítségével az Apple TV-n.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map