Sling TV UK – Hogyan kell nézni

40% kedvezményben részesülhet a Live TV legjobb szolgáltatásaiban, csak a Sling TV segítségével, és a megjelenés szempontjából a streaming szolgáltatás remek lehetőségnek tűnik. A helyzet az, hogy a Sling TV – más amerikai csatornákkal együtt – elérhetetlen az Egyesült Államokon kívül. Tehát, ha ki akarom használni Sling TV az Egyesült Királyságban, muszáj lesz használjon VPN vagy intelligens DNS-t.


Igen, ez a két eszköz képes távolítsa el a korlátozásokat és hozzáférést biztosít a szolgáltatásokhoz akarsz. Az alábbiakban részletezem a teljes beállítási folyamatot, feltétlenül nézd meg az alábbiakat.

Hogyan nézzük meg a Sling TV-t az Egyesült Királyságban

Hogyan nézzük meg a Sling TV-t az Egyesült Királyságban

Szerezzen be Sling TV-t az Egyesült Királyságban – VPN

A Sling TV egy online TV-streaming szolgáltatás, amely élő közvetítést biztosít a böngészőkön és a Sling kompatibilis intelligens TV-k között. Gyakran elterjedt a kábelvágók között, mivel igény szerint szórakoztatást kínál. Az USA-ban való tartózkodás azonban megtiltja más országok nézőinek a Sling TV nézését. Noha ez a szolgáltatás az Egyesült Államok határain kívül földrajzilag korlátozott, a nézők továbbra is hozzáférhetnek annak tartalmához az Egyesült Királyságban. Az első módszer magában foglal egy virtuális magánhálózatot.

A VPN egy megbízható eszköz tervezve online biztonságban míg hozzáférést biztosít a tengerentúli tartalmakhoz. A kívánt tartalmat megszerezheti, miközben védett marad az interneten. A VPN átalakítja az Ön adatait, és úgy néz ki, mintha más helyről származnának. Ezzel eljutsz elérheti az adott országban található tartalmat. A kapcsolata átirányításra kerül a választott szerveren keresztül. Ez a szerver abban az országban lenne, ahol a kívánt csatorna / szolgáltatás található. Következésképpen te megkapja az ország IP-címét és az ország tartalmának elérésére való jogosultság.

Az alábbiakat kell tennie a Sling TV nézéséhez az Egyesült Királyságban:

 1. előnyösen, előfizetjen ExpressVPN-előfizetésre.
 2. Miután megrendelted az előfizetést, telepítse az alkalmazást a kompatibilis eszközre.
 3. Menj előre, és indítsa el az alkalmazást, szervereket keres az Egyesült Államokban.
 4. Csatlakozás egy amerikai szerverhez, és várja meg, amíg a gomb zöldre vált.
 5. Amikor a gomb „Csatlakoztatva” felirat jelenik meg, ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag az USA-ban tartózkodik.
 6. Te valamiddel Amerikai IP-cím, kapsz hozzáférés az összes amerikai alapú tartalomhoz akarsz.
 7. Patak, amit a Sling TV kínál.

A legjobb VPN a Sling TV-hez

ExpressVPN ez az oka annak, hogy sikeresen tudom közvetíteni a Sling TV-t az Egyesült Királyságomban található apartmanom kényelme alapján. A szolgáltató hű maradt minden igényével szemben. Nem csak azt tapasztaltam, hogy fast sebesség (köszönhetően kiterjedt szerverhálózat), de meg is jöttem könnyedén hozzáférhet a Sling TV-hez.

Ha az ExpressVPN-t választja, nem fog csalódni. Képes leszel hozzáférjen más csatornákhoz és szolgáltatásokhoz, bárhol is van. További információ az Sling TV legfontosabb VPN-szolgáltatóiról az alábbi táblázatban olvasható.

Hozzáférés a Sling TV-hez egy intelligens DNS-proxy segítségével

A hiba „Sajnáljuk! Úgy tűnik, hogy váratlan hiba történt. Kérjük, próbálkozzon később később ”elkerülhető egy intelligens DNS proxy segítségével.

Sajnos az intelligens DNS biztonság szempontjából nem teljesíti ugyanazt a funkciót, mint a VPN. Erre gondolok, hogy nem titkosítja az Ön adatait. Tehát Ön nem védett online, és minden, amit csinál, visszakereshető veled.

A DNS megad egy proxy címet elküldi kérését a hozzáférni kívánt webhelyre. A Smart DNS csak azokat az adatokat irányítja át, amelyek megmutatják, hogy hol tartózkodik. Az intelligens DNS használata valószínűleg nem a legbiztonságosabb feloldási módszer. azonban, ez a leggyorsabb. Mivel nincs titkosítás, gyorsabb lesz, és ez a legtöbb online felhasználó számára nélkülözhetetlen. Tehát itt van, hogyan lehet felszabadítani a Sling TV-t az Egyesült Királyságban egy intelligens DNS-proxy segítségével:

 1. Győződjön meg róla iratkozzon fel a Unlocatorra, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Nem fog semmilyen nehézséget találni útmutatásért nézze meg ezeket a videókat / telepítési útmutatót.
 3. Most, konfigurálja az intelligens DNS-t az adatfolyam-eszközön.
 4. Menj, és lépj be a Sling TV-hez.

Az Egyesült Királyságban számomra hibátlanul működő intelligens DNS volt Unlocator. Nagyon lenyűgözött az gyors sebesség és megbízhatóság. A Unlocator kiváló módja annak feloldása és hozzáférés a hely korlátozott tartalmakhoz. Ez az intelligens DNS-proxy eltávolítja az összes geo-blokkolást, és meg tudod csinálni közben egy 7 napos ingyenes próbaverzió. Ezenkívül az ügyfélszolgálat megkapta a hátadát, függetlenül attól, hogy milyen problémákba ütközött.

Nézze meg a Sling TV-t az Egyesült Királyságban

A parittya TV egy kiváló lehetőség kábelvágókhoz két okból. Nem csak az szinte minden eszközzel dolgozni amit használsz, de az is három különféle csatornacsomagot kínál. 

Ez a szolgáltatás érdemes külföldre jutni, és akár VPN, akár Smart DNS segítségével elindíthatja a Sling TV nézését a következő néhány percben, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Mit szólsz? Melyik módszert szeretné használni az Egyesült Királyságban tartózkodása közben? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me