Tiltott oldalak feloldása az Egyesült Királyságban – Hogyan lehet a VPN-sel?

Az Egyesült Királyságban a tiltott webhelyek feloldásának feloldása VPN segítségével? Az Egyesült Királyság internetszolgáltatói, mint például O2, Sky, TalkTalk, BT, és Virgin Media folyamatosan bővít webhelyeket a listájukba blokkolt webhelyek az Egyesült Királyságban. Torrent oldalakból, mint például Kalóz öböl és a KickAss Torrent az olyan streaming portálokhoz, mint a Putlocker, Afdah és FirstRowSports. Nehéz megérteni, hol állnak meg az ezen webhelyek tiltására vonatkozó parancsok. Ha Ön brit illetőségű, használhatja VPN a kívánt tiltott webhely feloldásához. Tanul Hogyan lehet használni a VPN-t az internetes cenzúra megkerülésére az Egyesült Királyságban tovább Windows PC, Mac, iPhone, iPad vagy Android.


Tiltott oldalak feloldása az Egyesült Királyságban - Hogyan lehet a VPN-sel?

Tiltott oldalak feloldása az Egyesült Királyságban – Hogyan lehet a VPN használatával??

Tiltott helyek az Egyesült Királyságban – rövid történelem

A bírósági végzések betartása érdekében az egyesült királyságbeli internetszolgáltatók évekkel ezelőtt blokkoltak bizonyos webhelyeket. A dolgok azonban nem csak ezen álltak meg. Új oldalak folyamatosan bővülnek. Ha megpróbál hozzáférni ezekhez a weboldalakhoz, akkor átirányít egy hibaoldalra, amelyben kijelenti, hogy az internetszolgáltató blokkolta az adott webhelyet. Itt található a hibaüzenetek listája, amelyekkel előfordulhat, amikor megpróbál hozzáférni az Egyesült Királyságban a tiltott webhelyekhez. A kapott hibaüzenet attól függ, hogy az ISP O2, Sky, TalkTalk, BT vagy Virgin Media..

 • A weboldalhoz való hozzáférést letiltottuk.
 • A hozzáférés blokkolva. Sajnos ez a webhely nem érhető el a BSkyB oldalon.
 • Hiba – a webhely blokkolva van.
 • Sajnáljuk, de a kért webhely nem érhető el a Virgin Media webhelyen.
 • A keresett oldalt letiltottuk.

A VPN használata a legjobb és legbiztonságosabb módszer ezek megkerülésére UK ISP blokkolja.

Az Egyesült Királyságban a tiltott webhelyek feloldásának feloldása a VPN segítségével

Ha még soha nem használt vagy hallottál róla VPN nincs oka kiborulni. A virtuális magánhálózat rövidítéseként használt VPN-t évek óta a vállalatok és cégek használják személyes adataik védelmére. Amikor VPN-kapcsolatot létesít a PC, Mac, iOS, vagy Android eszközön senki, még az internetszolgáltató sem, nem fogja hallgatni az online tevékenységeiről. Nem csak ezt, de akkor is képes lesz rá hozzáférés a tiltott webhelyekhez az Egyesült Királyságban. A földrajzilag blokkolt streaming csatornák, amelyek az Egyesült Királyságban nem érhetők el, a VPN használatával is feloldhatók.

 • A VPN beállításához nincs szükség műszaki know-how-ra. Könnyen letölthető és telepíthető VPN alkalmazások tovább PC, Mac, iPhone, iPad, és Android.
 • VPN titkosítja az összes internetes forgalmat és elrejti az Ön IP-címét. Az ISP-től már nincs több értesítés a szerzői jogok megsértésére.
 • A webhelyek már nem tudnak követni téged.
 • A VPN-t is felhasználhatja feloldja a földrajzilag korlátozott csatornák blokkolását mint American Netflix, NBC Sports, Hulu, és HBO GO.

A lépések

Az Egyesült Királyságban a blokkolt webhelyek eléréséhez néhány lépést kell követni. Itt vannak:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. Nagyon ajánlom ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Android, iOS, PC vagy Mac operációs rendszerre.
 3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és csatlakozzon a VPN által biztosított bármely kiszolgálóhoz.
 4. Most megváltozott az IP-címed, és az online személyazonosságuk el van ragasztva.
 5. Szörfözhet az interneten, és férhet hozzá minden kívánt webhelyhez az Egyesült Királyságban.

Győződjön meg arról, hogy bármelyik VPN-szolgáltatóval, amellyel feliratkozik, nem vezet a böngészési tevékenységek naplójához. ExpressVPN jó példa erre. Itt található a felhasználható legjobb VPN-szolgáltatások listája hozzáférés a tiltott webhelyekhez az Egyesült Királyságban.

A blokkolt webhelyek elérésére szolgáló legjobb VPN az Egyesült Királyságban

Fogalma sincs, hogy hány VPN-t találhat a piacon a VPN szó beírásakor. Mindazonáltal, mielőtt bármilyen termékbe befektetnék, összegyűjtöm az összes szükséges információt róla. A VPN-k nem különböznek egymástól. Éppen ezért meg kell győződnie arról, hogy az kielégíti az Ön igényeit, függetlenül attól, hogy mik azok. Áttekintettem az iparág négy legfontosabb VPN-jét. Vessen egy pillantást mindegyikre, és válasszon egyet a legmegfelelőbb alapján.

ExpressVPN

ExpressVPN először kerül a listánkba, mivel azt tekintik a világ első számú VPN-szolgáltatójának. Elolvashatja a különféle webhelyek véleményét, ha szeretné, ugyanazok az eredmények jelennek meg a „Megbízható, megbízható VPN” feliraton. A szolgáltatásnak több mint 2000 szervere van a hálózatában. Ez magában foglalja a világ 92 országát. Ezért garantálhatja, hogy megkerüli a regionális korlátozásokat, függetlenül a csatorna helyétől.

Másrészt, amikor a biztonságról beszélünk, ez a VPN is a legjobb. A legújabb magas szintű katonai titkosításokat kínálja a biztonsághoz, valamint 200 000+ IP-címet a névtelenséghez. Ne aggódj amiatt, aki kémked már rád. Az ExpressVPN-vel tökéletesen biztonságban vagy. Megemlítettem, hogy akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz? Nos, igen, korlátlan sávszélességet is.

NordVPN

NordVPN a VPN iparág egyik legfontosabb versenyzője. Közismert azonban, hogy ennek a VPN-nek a legnagyobb kiszolgálói hálózata van. 5000+ szerverre gondolok, ez óriási. Nem csak ezt, de jól optimalizáltak mindazokhoz, amelyekre a felhasználónak szüksége lehet az interneten való szörfözés során, kezdve a streaming, a játék vagy a böngészés kezdetén..

Fiókonként 6 eszközt csatlakoztathat, és megoszthatja a VPN-kapcsolatot. Ez minden eszköz számára hozzáférést biztosít a Double VPN szolgáltatáshoz, amely lehetővé teszi a forgalom átirányítását az egyik helyett két VPN szerveren. Sőt, akkor is használhatja a SmartPlay DNS Proxy alkalmazást, ha nem vagy biztonságban. Csak konfigurálja az intelligens DNS-t az eszközén, és teljes sebességgel folytassa a földrajzilag korlátozott tartalmat. Ennek oka elsősorban az, hogy az intelligens DNS nem titkosítja az Ön adatait, így a folyamat nem veszít sebességet.

BulletVPN

BulletVPN még mindig új a piacon, így láthatja, hogy nincs sok kiszolgáló, amit kínálhat. Csak 30 különböző országban működik szerverrel. Mindazonáltal, ami hiányzik a szerverekről, az minden bizonnyal nyer, amikor a biztonságot és az egyéb szolgáltatásokat nyújtja. Először is, az egyik legfontosabb szolgáltató, ha a biztonságról beszélünk.

Másodszor, rendelkezik egy intelligens DNS szolgáltatással, amely több mint száz fel nem zárt csatornát ígér, függetlenül a lefedettség területétől. És végül, fiókonként akár 5 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Sajnálom, ha ez nem eredményez jó VPN-t, nem tudom, mit csinál.

SurfShark

SurfShark is újabb új bejegyzés a VPN üzletbe. Ez az újonnan érkező cég viharral sújtotta a pillanatot, amikor debütált. Korlátlan egyidejű kapcsolatokra gondolok? Egyik VPN-óriás sem kínál ilyen típusú szolgáltatást, még az IPVanish sem nyújt fiókonként akár 10 eszközt.

Szerverhálózata elég tisztességes, ha hozzátehetem. 800 szerverből áll, több mint 50 országban. Nem is említve, hogy ez azon kevés VPN-ek egyike, amelyek valóban együttműködnek a Netflix-szel. Tudod, hogy a Netflix manapság képes volt blokkolni a VPN-ket. Nos, nem ezzel az új gyerekkel a blokkban, az nem. Nézze meg, nagyon fantasztikus. Adj egy kicsit több időt, és ez versenyez az ExpressVPN kedvelteivel.

Snooper’s Charter – A VPN használatának további oka

Az Egyesült Királyság kormánya éppen elfogadta a Vizsgálati hatáskörökről szóló 2016. évi törvény. Közismert nevén A Snooper Alapokmánya. Az új törvény alapvetően lehetővé teszi az Internet szolgáltatójának és a kormányának, hogy mindenkor kémkedjen azon, amit online tesz. Tehát elbúcsúzhat az online adatvédelemről, vagy felhasználhatja VPN nak nek adjon hozzá egy további biztonsági réteget és akadályozza meg az internetszolgáltatókat / kormányzati ügynökségeket, hogy hallgassanak rád.

Az Egyesült Királyságban betiltott főbb helyek listája

 • A Kalóz-öböl
 • KickAssTorrents
 • Putlocker
 • Afdah
 • WatchFree
 • Movie2k
 • eztv
 • Első sor sport
 • CouchTuner
 • isoHunt
 • Zmovie
 • MegaShare
 • SolarMovie
 • Torrentz
 • WatchFreeMovies
 • XMovies8

Hogyan juthat el az Egyesült Királyság blokkolt webhelyeihez?

Úgy tűnik, hogy az internetes szabadság folyamatosan csökken az Egyesült Királyságban. Ha hozzátesszük azt a tényt, hogy a kormány most nyíltan kémkedik polgárainak online tevékenységein, a jövő homályosnak tűnik. Ha te komolyan veszi az online adatvédelmet és szeretnék korlátozások nélkül hozzáférhet a weboldalakhoz, oda kell fordulnod VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me