WWE hálózat Androidon a GPS Fix UK CA segítségével

Feloldja a WWE hálózat blokkolását az Android rendszeren


Feloldja a WWE hálózat blokkolását az Android rendszeren

WWE hálózati GPS blokk Androidon – az alapok

Röviden: a WWE Network minden támogatott eszközön működik, akár VPN, akár a Smart DNS Proxy segítségével, az egyetlen eszköz, amely úgy tűnik, nem működik a felhasználók számára, az Android. Ennek oka az, hogy az Androidon a WWE alkalmazás igényel mind az Internet helyét, amely úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokból származik, mind a GPS helyét, amely úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban található..

WWE Network az Androidon a GPS Fix – A hálózat

Ez a rész a könnyű, kérjük, kövesse az USA-n kívüli WWE hálózatot, és állítsa be az Android-készüléket a SmartDNS vagy a VPN használatára úgy, hogy úgy tűnik, hogy egy amerikai internetes címről származik. Ezután lépjen a Android GPS az alábbiakban.

WWE Network az Androidon GPS hiba – A GPS

Ha engedélyezi a Fejlesztői helyek fejlesztőkből opciókat, akkor előfordulhat, hogy GPS-je nem működik megfelelően a Google Maps Navigációban, ha navigálni akar, kapcsolja ki ismét a Mock Locations-t. Ha nem talál fejlesztői lehetőségeket, folytassa az alábbi 2. módszerrel, és hajtsa végre a 2. lépést az újbóli engedélyezéséhez

A GPS rész az Android és a WWE Network problémája, kérjük, olvassa el alább néhány módszert, amelyeket néhány lojális WWE felhasználó megosztott, akiknek sikerült elérni Az Android a WWE hálózattal való együttműködéshez GPS-javítás segítségével.

1. módszer @iquayle 50%

„Úgy tűnik, hogy az alkalmazás felveszi azokat a gonosz helyeket, amelyek lehetővé teszik a GPS megtévesztését. Csak így tudtam megkerülni az eszköz fejlesztő üzemmódjának engedélyezését, ha többször megérinti a beépítési számot a beállításokban. Ezután elindítom a hamisítás alkalmazást (szokásos spoofert használtam). Miután megkérdezi, hogy engedélyezze a gonosz helyeket – mondja igennel, állítsa be a kívánt helyet és időtartamot. Ezután menjen a fejlesztői beállításokba, kapcsolja ki az „álcímzés engedélyezése” lehetőséget, majd futtassa a WWE alkalmazást. Az alkalmazás eltart egy ideig, hogy ellenőrizze a helyét, de végül elindítja a videókat. Ha a GPS megkerüli a videók lejátszását, akkor továbbra is felül kell használnia egy DNS vagy VPN megoldást. A szamár királyi fájdalma és sajnos csak az android számára tűnik. A HTC One és a Transformer végtelenségén dolgoztam. ”

Frissítette Karl

“Amikor kikapcsolja az álcímzési helyek engedélyezését, akkor is menjen a helyekre, és váltson az üzemmódra csak a gps-re, majd nyissa meg a wwe alkalmazást. Úgy tűnik, minden alkalommal működik. Lehet, hogy kényszerítenie kell bezárnia a wwe alkalmazást, mielőtt elkezdené, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helymeghatározás-e. ”

2. módszer Froderik által80%

A Galaxy Tab 3 8.0-nál kissé trükkös volt, de a VPN és a FAKE GPS HELYSZERŰ SZABAD SZABÁLYOKkal, valamint a hamis gps helymeghatározást lehetővé tevő fejlesztő beállításával 1 órás tesztelés után is működött..  teszteltük egy Galaxy Tab 3.0, Galaxy S4, Galaxy S4 mini és Huawei P6 modelleken.
Lépésről lépésre A WWE hálózat Android feloldása:

1. Telepítse mind a 3 alkalmazást (WWE, FAKE GPS INGYENES, VPN beállítása)
2. Lépjen a Beállítások – Névjegy (Információ) – Építési szám (kb. 6-7-szer gyors érintéssel érintse meg az Építési számot) elemre – Mennie kell az Android telefonjára, a táblagépére, vagy a többi beállításra. Tehát a készülék általános beállításai, nem egy alkalmazásból. Itt láthatja Android verzióját, például a 4.1, a 4.2 és így tovább. Alatta látható az építési szám. Amit meg kell érintse meg.
3. Engedélyezze a hamis helymeghatározást
4. Menjen vissza egy lépéssel hátra, és megjelenik egy új „Fejlesztői beállítások” menü.
5. Mock (hamis) hely engedélyezése (Pseudostandorte)
6. Telepítse és indítsa el a VPN-t ExpressVPN-ből vagy más módon – állítsa be az USA szervert: „Az ExpressVPN rendelkezik alkalmazásokkal IOS / Android és asztali gépekhez”
7. Indítsa el a Fake GPS-t, és válasszon egy helyet az Egyesült Államokban
8. Indítsa el a WWE alkalmazást, és érintse meg a „Koppintson ide, hogy…” elemet. és ami azt mondja: „Helymeghatározás” kb. 30 másodpercig. vagy több
9. Jelentkezzen be, és élvezze

Tökéletesen dolgozott nekem!

Frissítette: Froderik, 2014.04.10. “Dolgozott az S4-en – Épp most tettem egy módosítást. A WWE alkalmazás elindítása előtt, tehát közvetlenül a 7. lépés után kikapcsoltam a modell helyét a telefon fejlesztõi beállításaiban, mert az alkalmazás azt mondja, hogy nem képes megtalálni, amíg a hamis vagy kicsúfolt helyzet beállítása be van kapcsolva. De már beállított egy hamis helyet a 7. lépésben, így nem probléma kikapcsolni. A hely az USA-ban marad. ”

WWE Network az Androidon, a GPS blokk – A súgó

A fenti munkakörülmények a WWE Network USA-n kívüli cikkem olvasóinak megjegyzései és saját kutatásom eredményei. Ezek a módszerek is SMART DNS vagy VPN. Ha további javaslata van és eredményei vannak arról, hogy a WWE Network GPS javítása nem vagy nem működik-e az Ön számára. Kérjük, frissítse az alábbi megjegyzéskel, így hozzá tudom adni az eredményeit. Így összeállíthatunk egy referenciatáblát arról, hogy az Android-eszközök mi működnek a WWE hálózaton a GPS-hacket vagy -javítást követően, és amelyek nem működnek. Ha részt kíván venni, kérjük, tegye a következőket:

  • Tesztelt módszer
  • Telefon márka és az Android OS verziója
  • Eredmény

Köszönöm

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me