6 VPN-csalás, amit tudnia kell!

Az online biztonság és a magánélet fokozott igénye miatt egyre több ember kezdte meg a VPN-ek használatát. Sok VPN-társaság van a piacon, és időről időre újakkal bővül. És ezek közül a vállalatok közül sok kivételes funkciókat kínál. De vajon a VPN-vállalatok valami értékeset kínálnak-e, vagy csak egy újabb marketingstratégia vonzza a felhasználókat egy másik csalás felé? Minden attól függ, hogy milyen VPN-t választott. Számos megbízható és megbízható VPN létezik, beleértve az ExpressVPN, a BulletVPN és a NordVPN kedvelőit, de találhat olyanokat is, amelyek esetleg el akarják lopni az adatait.

6 VPN-csalás, amit tudnia kell!

6 VPN-csalás, amelyet tudatában kell lennie!

6 elkerülendő VPN-csalás

Ez a cikk hat különféle VPN-csalást mutat be, amelyek elkerülhetők, és segít kiválasztani egy olyan VPN-szolgáltatót, amely biztosítja az Internet védelmét és biztonságát.

# 1 Élethosszig tartó előfizetések

A világszerte működő VPN-kiszolgálók gyors és biztonságos hálózata alkalmazás- és szoftver támogatással nem olcsó saga. Rendszeresen ismétlődő költségekkel jár.

Hogyan kínálják a VPN szolgáltatók ilyen olcsó előfizetéseket, mivel ezek a magas költségek nem vonhatók le?

Ezek a pontok világosan megmagyarázzák, hogyan:

  1. Az összegyűjtött felhasználói adatok eladása harmadik fél hirdetőinek az egyik legjövedelmezőbb üzlet. Az ingyenes VPN vagy elrablja a felhasználókat hirdetésekkel, vagy átirányítja őket jutalékként a hirdető webhelyére.
  2. Az „élettartam” valójában a VPN Company és nem az ügyfél tartósságára utal. Lehet, hogy egy vagy két év elteltével valójában megszüntetik az „élethosszig tartó” előfizetést, és átalakíthatják azokat ismétlődő fizetős előfizetésekké.

vitaindító: Soha ne ess egy életen át tartó VPN-előfizetésre.

# 2 Ingyenes VPN

Miért van olyan sok ingyenes VPN??

Az internethasználók hatalmas gyülekezete elsősorban mindazokra koncentrál, amelyek „ingyenesek”. A keserű igazság ugyanakkor kijelenti, hogy az ingyenes VPN-k csak egy egyszerű módszer a VPN szolgáltató számára, és elősegítik számukra az Ön adatainak profitját..

Az ingyenes VPN-ket közegként használják adatainak nagy részének összegyűjtésére és harmadik fél számára történő viszonteladására.

A piacon elérhető összes ingyenes VPN alkalmazás pénzt keres:

Internetes adatainak lopása különféle eszközökkel, például rosszindulatú programok vagy kémprogramok fecskendezésével, valamint az adatcsomag nyomon követésével vagy bejelentkeztetésével, valamint harmadik fél számára történő viszonteladásával, amellyel partnereik vannak, például az e-kereskedelmi webhelyeknek.

Az összes ingyenes VPN-alkalmazás ellopja a sávszélességet, és eladja az úgynevezett partnereiknek.

# 3 csaló VPN-alkalmazások

Nem minden VPN-alkalmazás készült úgy, hogy megvédje adatait a kormánytól vagy az internetszolgáltatóktól.

Ezeknek az alkalmazásoknak a többsége vagy valódi IP-címet szivárog harmadik féltől származó cégek számára, vagy rosszindulatú programokat, kémprogramokat, ransomware programokat, trójai programokat és rosszindulatú programokat tartalmaz, hogy eltulajdonítsák vagy megsértsék az információkat az interneten.

Ezen alkalmazások többsége nem támogatja az adatok titkosítását, és megkísérli hozzáférni az érzékeny adatokhoz, és ellopja a felhasználói sávszélességet.

Nagyon sok az internet-felhasználó, akik rosszindulatú programokkal fertőzött VPN és adatkövetés áldozatává válnak.

# 4 Hamis VPN

A VPN-ek iránti exponenciálisan növekvő érdeklődés vezetett hamis VPN-ekhez vezet a piacon.

Egyszerűen vagy laikus módon: a csalók VPN-előfizetésekért fizetnek, miközben egyáltalán nincs meglévő VPN-szolgáltatás.

vitaindító: Kerülje a nemrégiben piacra dobott „új” VPN szolgáltatásokat.

Legyen szigorú, ha ellenőrzi a VPN szolgáltató múltbeli nyilvántartását, teljesítményjelentését és ügyfélszolgálati funkcióit.

# 5: hamis ígéretek és csalárd megállapodások

Időnként szkeptikus megmentheti a sok bajtól!

Ne higgye el, amikor egy VPN-társaság kijelenti: „Nem gyűjtünk, naplózunk vagy tárolunk a felhasználók azonosítható személyes adatait” vagy „a világ leggyorsabb VPN” vagy „100% -ban névtelen” vagy „szivárgásvédelem”. Ha ezek a VPN-szolgáltató által megadott állítások, ellenőrizze őket, mielőtt elhiszi őket.

Kipróbálhat néhány szivárgási eszközt, hogy kiderüljön, vajon a VPN szivárog-e az Ön IP-jére. Ezenkívül tesztelje a sebességet a VPN-sel és anélkül, hogy megnézze-e valamilyen sebességcsökkenést. Olvassa el az adatvédelmi politikájukat, és ellenőrizze, hogy naplózza-e az Ön adatait. Ha igen, akkor milyen elemeket naplóznak?

Ne összpontosítson a névtelen névtelen ígéretekre, hanem az átláthatóságot, a bizalmat, a kényelmet, a végrehajtást és a megbízhatóságot keresse egy VPN-ben.

# 6 csaló vélemények, beszámolók és megjegyzések

Időről időre új VPN-szolgáltatásokat kínálnak, és tucatnyi hamis véleményt tesznek közzé, hogy megmondják, legitim. Feltétlenül csak megbízható blogokra támaszkodik. Büszkék vagyunk arra, hogy pártatlan véleményeket kínálunk Önnek a The VPN Guru webhelyen. Vannak azonban olyan blogok, amelyek hamis véleményeket tesznek közzé pénzért. Ügyeljen arra, hogy elkerülje az ilyen blogokat és a csak olvasható első kézből történő felhasználói véleményeket az egyes VPN-szállítók érvényes előnyeiről és hátrányairól.

Záró gondolatok Kerülje el, vagy légy újabb áldozat

Gyakorlatilag több száz VPN létezik. Olyan sok vállalatnál hogyan lehet kiválasztani a megfelelőt? Kiben bízhat? Melyik VPN-t kell használni?

A vélemények elolvasása egyirányú. Ennek ellenére ki kell próbálnia néhány kiválasztott VPN-t, hogy garantálhassa, hogy legalább egy megfelel az Ön igényeinek. Még ha a műszaki előírások is jól néznek ki és az alkalmazás sima, szivárog-e az Ön IP-címe? Mi lenne, ha naplózná az online tevékenységeket? Vagy megfertőzi a rendszert rosszindulatú programokkal? Ez eljuttatja-e az Ön adatait hirdető szervezetekhez, az NSA-hez vagy a sötét internetes hackerekhez?

Tartózkodjon az árnyas vállalatoktól és mindig teszteljen VPN-szolgáltatásokat, mielőtt bárkinek feliratkozna. Pénz-visszafizetési garancia segít itt. Ha úgy gondolja, hogy egy VPN elég jó az Ön számára, olvassa el a pénz-visszatérítési garanciát. Ha a VPN garantálja, hogy egy meghatározott időn belül visszatéríti a pénzt, ha nem vagy elégedett a szolgáltatásaikkal, ez mindig jó üzlet. Ilyen módon kipróbálhatja szolgáltatásaikat, és megnézheti, hogy szivárog-e az Ön IP-je, vagy jó sebességet kínál-e.

Végül, néhány VPN-nek korlátozása van. Egyes szolgáltatások, például a Netflix, előfordulhat, hogy nem tudnak futni egy adott VPN használatakor. És akkor vannak olyanok, amelyek nem engedik meg a torzítást. Néhány VPN nem elég erős ahhoz, hogy áthatoljon Kína nagyszerű tűzfalán. Ha konkrét célja a VPN használata (például az USA Netflix elérése tengerentúlon vagy Kínában történő használata), akkor az előfizetés megvásárlása előtt beszéljen vevőszolgálattal..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me