A legjobb VPN a Claro Video számára

A Claro Video valószínűleg az egyik legprémium prémium minőségű igénybe vett videó szolgáltatás, amelyet előfizethettek Latin-Amerikából. Ez egy olyan streaming platform, amelyhez a latin-amerikai amerikaiak szeretnének hozzáférni, még akkor is, ha külföldre utaznak más országokba. Sajnos nem erről van szó, mivel a Claro Video véletlenszerű szolgáltatásként működik. Ennek a problémának a megoldása azonban egy megbízható VPN-szolgáltatással történő regisztrációban rejlik.


A legjobb VPN a Claro Video számára

A legjobb VPN a Claro Video számára

Mi a Claro Video??

A csatorna továbbra is legfontosabb választás a latin-amerikaiak számára, mivel a kedvenc telenovela programokat, valamint olyan zenét kínál, amelyet hallgatni szeretnének. A Netflix az előfizetők számára is tetől talpig megy, azaz az általuk kínált tartalom nagyon magas minőségű. A Claro Video tárgyalásokat folytat számos más lehetőséget nyújtó céggel, amelyek segítséget nyújthatnak a szolgáltatáskínálat és a hozzáférhetőség bővítésében. Ezen szolgáltatások közül néhány a Crackle és az Opera, amelyek inkább a mainstream tartalom és terjesztési partnerek, ha az amerikai piacot nézzük.

Mint már említettük, a Claro Video földrajzilag korlátozott. Ez azt jelenti, hogy csak egy adott régióban élő felhasználók férhetnek hozzá ehhez. Ezért a latin felhasználók számára nagyon kényelmetlen lehet, ha külföldön feladják kedvenc programozásukat. 

A Claro videó feloldásának feloldása Dél-Amerikán / Mexikón kívül

Ennek a csalódásnak a megkönnyítése érdekében van egy megoldás, amelyet a Claro Video előfizetők használhatnának a szolgáltatáshoz való hozzáféréshez, még ha országukon kívül is tartózkodnak. Egy megoldás, amely VPN néven érkezik.

A VPN vagy a virtuális magánhálózat lehetővé teszi a kiszolgálók sorozatához való csatlakozást, amely ezt követően titkosítja és elrejti a tartózkodási helyét. Ez elsősorban az IP-n keresztül történik. Az IP-cím felelős az olyan információk továbbításáért, mint a tartózkodási hely vagy néha akár az Ön személyazonossága. Ezért a VPN használata segít elrejteni IP-címét. A távoli szerverhez történő csatlakozás azt jelenti, hogy megváltoztatja az IP-jét annak az országnak az IP-jére, amelyen a kiszolgáló található. Ha például Dél-Amerikából akar repülni, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy ott működő szerverhez, és mindenki készen áll. Így oldhatja fel a Claro Video külföldön történő feloldását:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Android, iOS, PC vagy Mac operációs rendszerre.
 3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Csatlakozás egy latin-amerikai ország szerveréhez.
 5. Élvezze a Claro videót, bárhol is lehet.

A VPN használatához rengeteg előnye kapcsolódik, az első a hozzáadott biztonsági réteg, amelyet megkap. A VPN definíció szerint titkosítás révén titkosítja a kapcsolatot. Ez magában foglalja egy adatréteg hozzáadását a forgalom tetejére, hogy mások számára nehezen dekódolható. Mivel senki sem tudja nyomon követni a kapcsolatát, ideértve az internetszolgáltatót is, online biztosított a teljes titoktartás.

Ellenőrizze az alábbi táblázatot, hogy gyors pillantást vegyen a következő lépésekre.

A legjobb VPN-k a Claro Video számára

Ha ezeket a problémákat el akarja kerülni, akkor feltétlenül regisztrálnia kell egy releváns VPN-szolgáltatónál, de a létező sok csaló szolgáltatás esetén nehéz lehet választania egyet. Ennek elősegítése érdekében összeállítottunk egy listát, amelyre nézhet, és így időt és pénzt takaríthat meg döntésével. Itt található a legjobb VPN-k listája a Claro Video számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN ritkán kap rossz értékeléseket, mivel ez az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás, amelyet kereshet. A világhírű szolgáltató mintegy 2000 szerverhálózattal büszkélkedhet, és székhelye a Brit Virgin-szigetek. A szolgáltatónak nagyon megbízható ügyfélszolgálati csapata van, amely a közösségi médián, e-mailben vagy élő csevegésen keresztül elérhető a nap 24 órájában. Az ExpressVPN egyike azon kevés szolgáltatóknak is, amelyek ügyfelek számára jellemzően megosztották az alagútépítést. Az osztott alagút-szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválaszthassák forgalmuk mely részeit szeretnék titkosítani.

Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást is alkalmaz, és VPN-protokollként OpenVPN, PPTP, SSTP és IKEv2 protokollokat kínál, amelyeket a felhasználók választhatnak az előfizetéshez. A szolgáltatás lehetővé teszi a Tor-on keresztül VPN-en keresztüli kapcsolatot és akár három egyidejű kapcsolatot egy előfizetés alatt. Az ExpressVPN internetes megszakítót is kínál, amely megsemmisíti az internet-kapcsolatot, ha a VPN-szolgáltatás veszélybe kerül. A szolgáltató kiválóan alkalmas a Claro Video Latin-Amerikán kívüli streamingjére is, mivel rendelkezik lopakodó kiszolgálókkal, amelyekhez a felhasználók csatlakozhatnak, és meg is tehetik, még akkor is, ha nagyon cenzúrázott országokban vannak. Vessen egy pillantást az ExpressVPN áttekintésbe további információkért erről a szolgáltatásról.

2. IPVanish

IPVanish egy másik szolgáltató, amely mind a szupergyors, vállalati tulajdonban lévő szervereknek köszönhetően képes streamingre. Körülbelül 1500, és akár 40 000 IP-vel rendelkeznek. Ez egy megfelelő szám a szolgáltatók közül, amelyek közül választhat, mivel biztosítja, hogy egyetlen szerver sem tömődjön be. Az IPVanish sok támogatást kínál azoknak a felhasználóknak is, akik hajlamosak a kapcsolatukat torzításra használni. A szolgáltatás korlátlan társ-fájl-átvitelt és garantált névtelenséget biztosít. Az IPVanish az online játékosok körében is nagyon népszerű, mivel szervereik ritkán engedik, hogy játékuk lemaradjon vagy lefagyjon.

Ez az amerikai székhelyű szolgáltató akár egyidejűleg akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz egy fiók alatt. Könnyen képes az összes platformon 256 bites AES titkosítással védeni. Az IPVanish egyike azon kevés szolgáltatóknak is, amelyek elegendő alternatívát kínálnak a felhasználók számára annak fontolgatására, hogy ne töltsék le VPN-ügyfeleiket. Van egy SOCKS5 internetes proxy, amelyet az előfizetők bármikor használhatnak online, valamint a böngésző kiterjesztései is felsorolhatók, amelyeket aktiválni lehet a neten való szörfözés közben. Az IPVanish fenntartja a szigorú nulla naplózási politikát is annak ellenére, hogy székhelye az Egyesült Államokban található. Ha ez olyan szolgáltatónak tűnik, amelyhez fordulhat, akkor többet megtudhat róla az IPVanish felülvizsgálatunkon keresztül.

3. NordVPN

Igazságtalanság lett volna, ha nem veszünk bele NordVPN ezen a listán, mivel a szolgáltató az egyik legmegfelelőbb, amelyet az iparban megtalálhat. A szolgáltatásnak közel 4000 szervere van a hálózatán belül, és jelen van több mint 60 országban. Az általa kínált biztonsági szint páratlan. Mindez a 256 bites AES titkosítás és a dupla VPN védelem kombinációjának köszönhető. Ez azt jelenti, hogy a felhasználói adatokat egy szerver helyett két szerveren továbbítják, ezáltal megduplázva a már létező biztonságot.

A 4000 szerverével a szolgáltatás azt is lehetővé teszi, hogy kiválasztott szolgáltatásainak alapján kiválaszthassa, melyik szerverhez kapcsolódjon; ez online játék lehet, HD formátumban történő streaming vagy tömeges letöltés gyorsabb. A szolgáltatás arra is képes, hogy legfeljebb hat másik eszközét kezelje, és nem is kell külön fizetnie érte. Ide tartoznak az olyan szoftverek is, mint a CyberSec és a SmartPlay. Az előbbi segít távol tartani a zavaró hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, míg az előbbi hozzáférést biztosít földrajzilag korlátozott webhelyekhez, függetlenül a tartózkodási helyétől. Ha meg szeretné tudni, hogy a szolgáltatás miben segíthet Önnek további teljesítésben, vessen egy pillantást a NordVPN mélyebb áttekintésére.

Következtetés a legjobb VPN-ről a Claro Video-hoz

A Claro Video a legkedveltebb szolgáltatások között szerepel Latin-Amerikában. Fogadhat, hogy sok ember szereti azt, amit a platform kínál. Ha Ön egyik rajongója vagy, a VPN segít a tartalom tömbjének annyira élvezni, amennyit csak lehet, függetlenül a tartózkodási helyétől. A fent felsorolt ​​három szolgáltató több mint elegendő a korlátlan hozzáférés garantálásához. Ezenkívül teljes biztonságot és névtelenséget nyújtanak Önnek, bármikor online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map