Az ExpressVPN nem működik? Próbálja ki ezeket a javításokat

Problémák vannak az ExpressVPN-rel a Netflix, a Hulu, a Sky Go, a BBC iPlayer vagy az Amazon Prime szolgáltatásból történő streaming közben? Talán az ExpressVPN nem az Ön számára dolgozik az Ön jelenlegi lakóhelyének országában, például Kínában, Oroszországban, Észak-Koreában vagy Egyesült Arab Emírségekben. Az egyik legnagyobb oka annak, hogy sok ember feliratkozik VPN-szolgáltatásra, hogy hozzáférjen a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz, például a Netflixhez.. 


Az ExpressVPN nem működik? Próbálja ki ezeket a javításokat

Az ExpressVPN nem működik? Próbálja ki ezeket a javításokat

Az ilyen streaming szolgáltatásokat általában sok országban blokkolják, és ennek oka az engedélyezési szabályok, amelyek szabályozzák, hogy tartalmuk nagy részét terjesztik. Ez azt jelenti, hogy a hozzáférhető tartalom típusát elsősorban a földrajzi hely határozza meg. Egy másik országba való utazás tehát csak annak a regionális tartalomnak a elérését jelenti, amelyet a Netflix vagy más szolgáltatás igénybe vett az adott terület nézői számára. Egy ilyen könyvtár tartalmazhat olyan tartalmat, amelyben nem ismeri, különösen akkor, ha egy másik országban van nyaralni vagy üzleti célra tartózkodni.

Az ExpressVPN működik-e a Netflix-rel?

Az ExpressVPN felhasználók hosszú ideig képesek voltak feloldni a Netflix blokkolását, de néha még a szervereik is nyomon követhetők és blokkolhatók a szolgáltatás által. Ennek oka az, hogy ismertek, hogy figyelik a VPN-ekhez kapcsolt IP-címeket és feketelistára teszik azokat. A listájuk szintén folyamatosan frissül. Ez azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal, amikor egy másik szerverrel csatlakozik, kockáztatja, hogy megkapja a blokkoláshoz előirányzott IP-címet. Egy ilyen probléma megoldása lehetséges, de kényszeríteni kell szám-alapú megközelítésre.

Regisztrálnia kell egy szolgáltatónál, amely képes ilyen gyakran IP-címek nagy listájának telepítésére. Ezzel képes lépést tartani azzal a sebességgel, amellyel a Netflix vagy bármely más szolgáltatás megtudja, hogy kapcsolódnak egy VPN szolgáltatáshoz, és úgy dönt, hogy blokkolja őket.

Ne feledje, hogy a VPN használatakor a Netflix és az Amazon Prime, például a Netflix és az Amazon Prime streaming csatornáinak feloldásához a VPN használatával problémákba ütközhet, függetlenül attól, hogy melyik VPN szolgáltatót használja. Javasoljuk, hogy adjon egy kis időt a VPN szolgáltatónak az ügy megoldására, mielőtt alternatívákat keressen. Jelenleg megerősíthetjük, hogy az ExpressVPN együttműködik az American Netflix, a Netflix UK, valamint a Netflix Canada céggel.

Az ExpressVPN nem működik – 7 javítás

Ha problémái merülnek fel az ExpressVPN-vel, kipróbálhatja a 7 megoldás egyikét.

Lépjen kapcsolatba az ExpressVPN ügyfélszolgálatával

A felhasználóknak még a legmegbízhatóbb online szolgáltatások használata esetén is felmerülhetnek a lehetséges problémák. A VPN szolgáltatók nem különböznek egymástól. A jó VPN, mint például az ExpressVPN, a 24 órás ügyfélszolgálatot választja el egymástól. Ha nem sikerül az ExpressVPN működni, mindig a legjobb, ha kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal. Nagyon érzékenyek, és szinte minden VPN-problémára megoldást nyújtanak.

Látogassa meg az ExpressVPN hibaelhárító központját

Az ExpressVPN meglepően részletes tudományos adatbázist tett közzé, amely választ ad a kérdésekre és a felhasználók problémáira. Látogasson el az ExpressVPN hibaelhárító oldalára, és írja be az oldal tetején található keresőmezőbe azt a lekérdezést, amelyről további információra van szüksége. Ha lehetséges megoldások vannak a problémájára, akkor azonnal kap a linkeket a kapcsolódó oldalakhoz.

Frissítse az ExpressVPN alkalmazást

Az ExpressVPN folyamatosan javítja VPN-klienseit PC-n, Mac-en, Android-on, iOS-en és az Amazon FireStick-en. Ha nem tud bejelentkezni az ExpressVPN alkalmazásba, vagy ha kapcsolatba lép egy adott VPN kiszolgálóval, akkor ellenőrizze, hogy telepítve van-e a legújabb ExpressVPN alkalmazás verzió. 

Egyidejűleg csatlakoztatott eszközök

Noha az ExpressVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltató a környéken, ezek egyidejű kapcsolódási politikája kissé aláássa. Csak 3 eszközt csatlakoztathat egyszerre az ExpressVPN szerverekhez. Ha kapcsolatba lép a problémákkal, ellenőrizze, hogy nem lépett-e át a három eszköz korlátozását.

Csatlakozás egy másik VPN szerverhez 

Az ExpressVPN a felhasználók számára VPN-kiszolgálók széles listáját nyújtja. Ha egy adott VPN-kiszolgáló nem működik a kedvenc streaming-csatornájával, akkor bármikor csatlakozhat egy másik VPN-kiszolgálóhoz az ExpressVPN alkalmazáson belül.

Készülék nem támogatja a VPN-t

Nem minden eszköz VPN-kompatibilis. Bár közvetlenül telepítheti a VPN-t egy Amazon FireStick, Android, iPhone, iPad, Mac, Linux és PC-re, a játékkonzolok, például a PS4 vagy az Xbox One nem támogatják a VPN-t. Az Apple TV, a Roku és a legtöbb intelligens TV nem VPN-kompatibilis. A probléma megoldására az ExpressVPN kifejlesztette a MediaStreamer alkalmazást. A MediaStreamer alapvetően egy intelligens DNS-proxy, amely közvetlenül konfigurálható a legtöbb streaming eszközön.

Blokkolja a Google DNS-t az útválasztón

Néhány streaming szolgáltatás, például a Netflix on Roku, valamint a Chromecast összes alkalmazása a Google DNS-t használja. Ez azt jelenti, hogy akkor sem kerülhet körül bizonyos földrajzi korlátozásokra, ha az ExpressVPN intelligens DNS-proxyit telepíti az eszközére. A probléma megkerüléséhez bizonyos statikus útvonalak konfigurálásával le kell tiltania a Google DNS-t az útválasztón.

Próbálja ki az ExpressVPN alternatívát

Ha a fentiekben javasolt megoldások valamelyikével nem oldja meg a problémát, akkor mindig válthat egy másik VPN-szolgáltatóra. Nemrégiben közzétettük az ExpressVPN legjobb alternatíváinak részletes áttekintését.

A legjobb ExpressVPN alternatíva a Netflix számára

A VPN-szolgáltatásokat, amelyeket ebbe a listába belefoglalunk, mind kiterjedten tesztelték, és úgy találták, hogy azok megbízható hozzáférést biztosítanak nem csak a Netflixhez, hanem más streaming csatornákhoz, mint például a Hulu, az Amazon Prime, a BBC iPlayer és hasonlók is. Vessen egy pillantást a Netflix legjobb VPN-éire. Feltétlenül olvassa el az egyedi áttekintési útmutatót, hogy megnézze, mit nyerhet a regisztráció után.

1. BulletVPN

A BulletVPN képes szolgáltatóként kezdődik a listánkból, amely jelenleg mintegy 47 nagy teljesítményű szervert kínál, amelyek körülbelül 29 országban működnek, és közülük sok az USA-ban található. Ez önmagában rámutat arra a képességére, hogy hosszú listát biztosítson a kiszolgálókról, amelyekhez csatlakozhat és hozzáférhet a Netflixhez, bárhol is legyen. A videó minősége szintén meglehetősen magas. Szerverhálózata lehetővé teszi az 1080p streaming adatfolyamot, amely biztosan tiszta és tiszta képet nyújt Önnek. A BulletVPN azt is lehetővé teszi, hogy megkerülje a Kína nagyszerű tűzfalát, és közvetítse az olyan tartalmat, amelyet meg szeretne nézni, még a világ más részeiről..

A BulletVPN kiváló alternatíva azok számára is, akik online biztonságot keresnek. Először is, a szolgáltatás Észtországban található. Ez egy olyan ország, amelyre nem vonatkoznak semmilyen adatmegőrzési törvény. Ezért a szolgáltatásnak megbízható nulla naplózási politikája van, és lehetővé kell tennie, hogy online magántulajdonban folytassa vállalkozását.

A BulletVPN a legmagasabb szintű védelmet is kínálja a 256 bites titkosításuk révén. A felhasználók emellett választhatnak a listájuk közül bármelyik VPN-protokoll közül, amelyet megvalósítani szeretnének. Az ügyfélszolgálat a BulletVPN számára is kiemelt figyelmet fordít. Arra törekedtek, hogy támogatást nyújtsanak a lehető legszélesebb vevők számára. Az ügyfélszolgálatot angol, francia, német nyelven kínálják & Dán. A válaszidejük szintén nem olyan, amiben panaszkodsz. Itt található a BulletVPN áttekintés mindazok számára, akik szeretnének megismerni a szolgáltatást.

2. NordVPN

A NordVPN egy másik nagy teljesítményű VPN-szolgáltatás a felhasználók számára, akik élvezik a lehetőségeket. A szolgáltató Panamában indult több mint tíz évvel ezelőtt. Ez lehetővé tette számukra, hogy szolgáltatásaikat a piaci igényeknek megfelelően alakítsák ki. A szolgáltatásnak lenyűgöző 4000 szervere van a hálózatán belül, vagyis a felhasználóknak hozzáférést kell biztosítani az országon alapuló Netflix szolgáltatáshoz, amelyet csak akarnak. A szolgáltatás hozzáférhet a Kínában található tartalmakhoz és weboldalakhoz, valamint onnan lehetővé teszi az USA-alapú szolgáltatások, mint például a Netflix US, streamingjét..

A NordVPN nagy kapacitással rendelkezik több csatlakozáshoz, és akár 6 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé egy fiók alatt. A szolgáltatás számos különféle szervert is kínál, amelyek közül választhat az online tevékenységek megkönnyítése érdekében. Választhat olyan szerverek közül, amelyek optimalizálva vannak az anti-DDOS-hoz, a VPN-n keresztüli Tor-hoz, a video streaminghez és a dedikált IP-hez is. A NordVPN csomagban a DNS szivárgás elleni védelem is szerepel. Még az Internet Kill Switch előnyeit is élvezheti, amely leállítja az internet-kapcsolatot, amikor a VPN veszélybe kerül. A szolgáltatás proxy kiterjesztéseket kínál, amelyeket használhat Firefox vagy Chrome böngészőjén. Pontosan megismerheti, hogy mit kínál ez a szolgáltató, miután elolvasta a jól kidolgozott NordVPN áttekintésünket.

3. VyprVPN

A VyprVPN jó előnyt szerez a legtöbb más szolgáltatóval szemben azzal, hogy mindegyik 700+ szerverét birtokolja, és tovább halad a saját technológiájának fejlesztésén, amely kizárólag előfizetői számára elérhető. A szolgáltatás jól beállítva a Netflix streaminghez, a Chameleon metaadat-kódoló technológiának köszönhetően, amelyről ismert, hogy megakadályozza a sávszélesség fojtását. Ez azt jelenti, hogy annyira képes lesz adatfolyamot közvetíteni, ahogy szeretné, 1080p HD felbontásban, anélkül, hogy az internetszolgáltató zavarna téged. Ön képes lesz arra is, hogy körülkerüljön a Kína Nagy Tűzfalán, és innen továbbítsa a Netflix műsorokat.

A VyprVPN-et Svájcban hozták létre, és VPN-alkalmazásának számos verziója rendelkezik, amelyek Windows, Mac OS, iOS vagy Linux operációs rendszert futtató eszközökön használhatók. A szolgáltatás OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP és Chameleon szolgáltatásokat is kínál a rendelkezésre álló protokollválasztásként. A VyperVPN kiegészítő szolgáltatásai között megtalálható a Dump Truck, amely egy online tárolási platform, amely akár 5 GB tárhelyet is lehetővé tesz. Ezenkívül kap egy titkosított üzenetküldő alkalmazást, amely Cypher-nek szinkronizálva van Android és iOS-alapú felhasználók számára. Rengeteg forgalmas információ található erről a megbízható szolgáltatóról a VyprVPN áttekintésünkben.

4. StrongVPN

Ahhoz, hogy a Netflixhez bárhonnan hozzáférhessen a világ minden tájáról, kétségtelenül erõs VPN-szolgáltatásra van szüksége. A StrongVPN az asztalhoz hozza azt, amit a legaktívabb internetfelhasználók a megújított biztonsági megközelítésnek hívnának, mivel a szolgáltatás 2018 elején sok alkalmazás fejlesztésére törekedett. A szolgáltatás egyértelmű, hogy feloldja az USA Netflix feloldását, mivel ez a legnépszerűbb Netflix webhely, ahonnan a legtöbb néző streamálni szeretne. A szolgáltatásnak mintegy 650 szervere van; mindegyik jól felkészült, hogy garantálja a zökkenőmentes kapcsolatot számos népszerű streaming szolgáltatással.

Az erős VPN támogatja az OpenVPN, L2TP, SSTP, IPSec és IKEv2 programokat, amelyek előnyben részesített VPN protokollokként használhatók. Ezenkívül a P2P fájlok megosztását is lehetővé teszi a hálózat egész területén. Az előfizetőknek lehetősége van akár 5 eszköz egyidejű csatlakoztatására. A Scramble obfuskációs funkciója révén a felhasználók akadályok nélkül képesek böngészni a kínai és belüli webhelyekről és csatornákról. Annak ellenére, hogy székhelye az Egyesült Államokban van, ígéretet tesz arra, hogy nem tárol semmilyen forgalmi vagy csatlakozási naplót. A StrongVPN internetes megszakítót is kínál, amely csak az asztali alkalmazásukba van integrálva. Az érdeklődő ügyfeleknek el kell olvasniuk a StrongVPN áttekintésünket, hogy megtudhassák, mi az áruház mindenkinek, aki a szolgáltatás igénybevételét reméli.

5. CyberGhost VPN

A legtöbb megfizethető szolgáltatást tekintve a CyberGhost VPN komoly figyelmet fordít azok számára, akik streaming képességeik iránt keresik a szolgáltatást. A CyberGhost VPN teljes „Unblock Streaming” képernyővel rendelkezik, amelynek a Netflix USA feloldásának központja van, és más regionális helyszínek támogatását is hamarosan hozzá kell adni. A szolgáltatás automatikusan megkeresi a Netflix adatfolyamot lehetővé tevő kiszolgálóit, megtakarítva ezzel a nehézséggel, hogy ezt saját magának kell tennie.

A székhely Romániában azt jelenti, hogy a CyberGhost azon a joghatóságon kívül esik, ahol a legtöbb adatkorlátozási törvény alkalmazandó, és ez bizalmat ad a nulla naplózási politikának. A szolgáltatás lenyűgöző kiszolgálói száma 1000 plusz, 60 országban eloszlik. A CyberGhost VPN tartalmaz még egy figyelemre méltó hozzáadott funkciót is, például egy hirdetésblokkoló eszközt, automatizált HTTPS átirányítást, valamint az adatok tömörítését..

Emellett egészséges képességgel rendelkezik, hogy kapcsolatonként akár 7 további eszközt is elfogadjon, valamint egy egyszerűen leírt felületen, amely lehetővé teszi az előfizetők számára az „Online nyomkövető blokkolását” és az „Extra sebesség” bekapcsolását. A szolgáltatás alkalmas az 1080pHD felbontásban történő streamingre. Ezenkívül megbízható ügyfélszolgálatot is kínál. Van egy mélyebb CyberGhost VPN áttekintés, amely részletezi a szolgáltatással kapcsolatos legtöbb tudnivalót, ezért érdeklődjön az idő, és érdeklődjön az iránt, ha érdekel..

Az ExpressVPN nem működik – következtetés

A Netflixhez vagy a hasonló felhasználókhoz történő csatlakozáshoz vagy a streaming szolgáltatásból nem kell gondot okozni, különösen akkor, ha a szülőföldjén kívül utazik, és megtudja, hogy a szokásos verziója nem érhető el. Remélhetőleg a fent javasolt ExpressVPN javítások és alternatívák lehetővé teszik, hogy megkerülje a felmerülő problémákat, miközben megpróbál hozzáférni kedvenc webhelyéhez vagy alkalmazásához külföldről..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me