Az NordVPN nem működik? Íme 7 dolog, amit megtehetsz a javítás érdekében

NordVPN felhasználók: ez az Ön számára. Soha nem volt problémája a kedvenc webhelyeid streamingjével? Nem fér hozzá a Netflixhez, a BBC iPlayerhez, az Amazon Primehoz vagy bármely más szolgáltatáshoz? Nem működik a NordVPN? Ha a fentiek bármelyike ​​vonatkozik rád, próbálja ki ezeket a 7 javítást, mielőtt feladja a szolgáltatót.


Az NordVPN nem működik? Íme 7 dolog, amit megtehetsz a javítás érdekében

Az NordVPN nem működik? Íme 7 dolog, amit megtehetsz a javítás érdekében

A NordVPN nem működik – 7 javítás

A VPN-felhasználók nem mindig értik a VPN-k természetét. Időnként a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretné. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ideje váltani a szolgáltatót, ez csak egy iparági igazság, amellyel mindannyian foglalkoznunk kell. Nem működik a NordVPN? Próbálja ki ezeket a javításokat, mielőtt bármi is zavarodna:

Az NordVPN nem működik? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Az első dolog, amelyet akkor kell tennie, ha bármelyik szoftvere, amely már nem működik, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatával. A NordVPN-nek kétféleképpen van erre lehetősége: e-mailben vagy élő chat-en keresztül. Az ügyfélszolgálathoz elérheti az NordVPN weboldalát, és kattintson az oldal jobb alsó sarkában található csevegési ikonra. Innentől választhat, hogy használni kívánja-e a GYIK oldalukat, vagy beszélgetni szeretnék egy képviselővel. Ha képviselővel szeretne beszélni, válassza ki a kívánt médiumot (e-mail vagy csevegés), és töltse ki a kérési űrlapot.

Megj.: Először mindig próbálja ki az élő csevegési lehetőséget. Ha ez valami, amelyet azonnal meg lehet javítani, a támogatási ügynök segít. Ha nem, akkor megkérik, hogy küldjön egy e-mailt (nagyobb problémák esetén, amelyek sok részletet igényelnek), vagy küldje el az ön kérését.

Az NordVPN nem működik? Nézze meg a NordVPN támogatási oldalát és a GYIK-ot

A második dolog, amit meg kell tennie, ellenőrizze a támogatási oldalt és a GYIK-ot. Gyakran előfordul, hogy problémáját a többi felhasználó által feltett általános problémák listáján találja meg. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a kérdését (kulcsszavak használata a szélesebb eredménylistához).

Megj.: Ha a NordVPN nem működik olyan eszközön, amely natív módon nem támogatja a VPN-ket, akkor a kezedben lehet egy konfigurációs problémával. Nézze meg a NordVPN útmutatásait, hogy ellenőrizze, hogy megfelelően konfigurálta-e az eszközét.

Az NordVPN nem működik? Ellenőrizze, hogy jelenleg hány csatlakoztatott eszköz aktív

Ez nem igazán egy “javítás”, hanem inkább egy “ügyeljen a sajátosságaira” típusú dolog..

Lásd: a NordVPN lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 6 eszközt csatlakoztasson egy fiókhoz. A felhasználók néha elfelejtik, hogy van egy határérték (amit értek). Tehát, ha az NordVPN nem működik, akkor érdemes lehet ellenőrizni és megnézni, hogy túllépte-e a kijelölt egyidejű kapcsolatokat..

Megj.: Nyilvánvaló, hogy bármilyen eszközére letöltheti a NordVPN-t. Ugyanakkor csak a 6 felhasználható egyszerre. A 7. kapcsolat nem fog működni.

Az NordVPN nem működik? Frissítse NordVPN alkalmazását

A NordVPN alkalmazás első letöltésekor általában lehetősége van választani, hogy automatikusan frissítse-e vagy sem. Ez valami, amit az eszköz beállításainál megadott, és ennek semmi köze sincs az alkalmazáshoz. Ha ki van kapcsolva az automatikus frissítés, akkor érdemes ellenőrizni, hogy nemrégiben frissítette-e NordVPN alkalmazását.

Ha még nem frissítette, akkor valószínűleg kapcsolódási problémái merülnek fel egy hiba miatt, amelyet még nem javítottál ki. Mindig ellenőrizze, hogy a szoftver frissítve van-e a legfrissebb verzióra.

Az NordVPN nem működik? Csatlakozás egy másik VPN szerverhez

A VPN-eknél sok alkalommal a leggyorsabb megoldás az, ha leválasztják és kipróbálnak egy másik szervert.

A NordVPN nagyon népszerű szolgáltató. Egyes webhelyek (például a Netflix) nyomon követik a beérkező ismétlődő IP-ket, VPN-felhasználókként jelölték meg és blokkolták őket. A szerver megváltoztatása megváltoztatja az IP-címet, amely megoldhatja a felmerült problémát.

Az IP-t néha nem blokkolja, de a szerver túlzsúfolt. Másik szerver kiválasztásával a probléma megoldódik.

Megj.: Legyen türelmes, ha különféle kiszolgálókat teszteli. Azt is javaslom, hogy vegye figyelembe a kipróbált szervereket (a képernyőképeket is nagyszerű), hogy tudatosítsa az ügyfélszolgálatnak, hogy honnan jön a probléma. Mielőtt lemondna a szolgáltatástól, adjon egy kis időt a VPN-szolgáltatónak a szerverprobléma javítására.

Az NordVPN nem működik? Blokkolja a Google DNS-t az útválasztón

Sokszor, ha az útválasztója a Google DNS-t használja, a VPN nem lesz képes teljesen elrejteni a helyét. Ez azt jelenti, hogy a streaming webhelyek láthatják, hogy megpróbálják megtéveszteni az Ön IP-jét. Blokkolni kell a Google DNS-t az útválasztón, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez nem valami történik veled.

Megj.: Az útválasztó DNS-jének módosítása technikai folyamat. Mielőtt kipróbálná ezt a lépést, győződjön meg arról, hogy elvégzi a kutatást.

Az NordVPN nem működik? Próbáljon ki egy NordVPN alternatívát

Ha kipróbálta a fenti lépéseket, időt adott a NordVPN-nek a probléma kijavítására, és még mindig nem fér hozzá webhelyeire … ideje lehet, hogy fontolja meg a szolgáltató cseréjét. A Nord többször is nagyon reagál, és maguk javítják meg a megoldást. Ha nem, javaslom egy NordVPN alternatív szolgáltatás igénybevételét. Ha alternatív VPN-t keres, akkor azt akarja, amely rendelkezik az első VPN-től kezdve minden kedvelt funkcióval, és amely megoldja a már kezdett problémákat. Van egy átfogó lista a NordVPN alternatívákról, amelyeket ellenőrizhet, ha nem akarja magát a kutatást elvégezni.

Megj.: Ha a Netflix a te problémád, akkor válasszon egy olyan VPN-t, amelynek szervere ugyanolyan lenyűgöző, mint a Nordé. Javaslom egy olyan jó hírű VPN használatát, mint az ExpressVPN, mivel ez ugyanolyan streaming funkciókat kínál, mint a NordVPN, és még több erőforrással rendelkezik a proxy blokkok leküzdésére.

Lehetséges, hogy a NordVPN feloldja az USA Netflix blokkolását?

Tehát valóban feloldhatja-e az NordVPN a Netflix különböző régióit? Igen. De néha nem.

Zavaros?

Hadd magyarázzam.

Lásd: a Netflix most megteszi ezt a dolgot, amikor megpróbálja kitalálni, mely IP-cím tartozik a VPN-hez, majd blokkolja. Elég könnyen megtalálja a címeket: ha egynél több felhasználó csatlakozik ugyanabból az IP-címből, ez egy kicsit piros zászló. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a Netflix elkapta az összes címet, vagy hogy a VPN nem tudja egyszerűen megváltoztatni a használt címeket. A NordVPN nagy teljesítményű szolgáltató, amelynek teljes köre erőforrásokkal rendelkezik. Ezért egyike azon kevés VPN-knek, amelyek még mindig (általában) feloldhatják a Netflix blokkolását. Nem hazudok, lehet, hogy néha nem működik, de csak annyit kell tennie, hogy kipróbál egy másik szervert.

Ha a Netflix hirtelen leáll egy adott kiszolgálón, akkor dobjon el egy NordVPN sort, és tudassa velük. Hamarosan megoldják ezt a problémát, csak egy kicsit beteg kell lennie.

A NordVPN nem működik – Végső gondolatok

Szóval, hölgyeim és uraim, mit tanulhatunk ebből a posztból? Ez a VPN néha összezavar, de mindig megtehetek valamit. Őszintén szólva, tudom, hogy alternatív VPN-t találtam javításként a vég felé, de ezt a javítást végleges lehetőségként hagyni kell. Ha szereti a NordVPN-t, és úgy találja, hogy könnyen használható, akkor egy kis probléma nem elégséges ok arra, hogy feladja ezt. A legjobb tipp, amit adhatok, ha türelmes és kommunikálsz a szolgáltatóval. Mondja meg nekik, hogy problémája van, mivel szolgáltatóként ismétlődő fizetést kap, és minden oka van arra, hogy ügyfeleit a lehető leghosszabb ideig boldogoknak tartják..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me