Biztonságos az online proxy-kódokat használni?

Az online biztonságot veszélyezteti az online megtalált véletlenszerű DNS-proxykódok


Az online biztonságot veszélyezteti az online megtalált véletlenszerű DNS-proxykódok

Intelligens DNS-proxyk, mi az ?

Az intelligens DNS-proxyk alternatívák megoldás VPN olyan amerikai tartalmak feloldásához használták, mint például Netflix, Hulu Plus, WWE hálózat és más országok tartalma. Példák más országokból is BBC Iplayer az Egyesült Királyságból vagy a Canaplus Franciaországból.

 • A VPN a Virtuális magán alagút kifejezést jelenti, és egyszerűen létrehoz egy titkosított alagutat az eszközök és a VPN szerver között.
 • Az intelligens DNS-proxyk alkalmaznak bizonyos intelligens útválasztási logikákat annak érdekében, hogy csak a földrajzi vonatkozású forgalmat küldjék az USA-ban, az Egyesült Királyságban vagy másutt működő szerverekön keresztül.
 • Ha további információra van szüksége, kérjük, olvassa el ezt a fejezetet a VPN és az intelligens DNS-proxyk összehasonlításáról.

Véletlen DNS Proxy-kódok, a kockázatok ?

Az intelligens DNS proxy szolgáltatás használata nem rossz ötlet. Az egyetlen probléma az, hogy NEM tudja, mi a forgalom átirányításra kerül, tehát megbíznia kell a Smart DNS proxy szolgáltatásban. Ha véletlenszerűen találja meg a DNS-kódokat az interneten, majd ezeket a kódokat alkalmazza a Netflix és más hasonló felhasználók feloldásához, akkor kockáztatja az alábbi veszélyeket.

 1. A ti a magánélet ki van téve, azt is tudja, milyen információkat gyűjtöttek rólad, mennyi ideig tárolják és milyen célokra ?
 2. Teljesítménybeli problémák. Ha online véletlenszerű kódot használ, akkor valószínűleg túlterhelt lesz, és a DNS-lekérdezések lassúak, ez pedig lelassítja az összes internetet.
 3. A ti a személyes adatok veszélyben vannak ! Tekintettel arra, hogy nem tudja, ki működteti és birtokolja ezt a DNS-kódot. Fennáll annak a veszélye, hogy személyes adatait, mint például Facebook-információk, bankszámlák, e-mail fiókok, útválasztás és lopás.
 4. Stabilitás veszteségnél.  Mennyire szórakoztató, ha folyamatosan szaladgálnia kell a DNS-kódok lekérése mellett, és az internet mindig ki- és bekapcsolt állapotban van.
 5. Nincs támogatás ! Ha problémái vannak a szolgáltatással, kikhez fordulnak ?
 6. Ingyenes ? Miért ? Tehát van egy DNS proxy kód online, amely ingyenesen használható? Miért ? Úgy értem, mit jelent ez a DNS-kód tulajdonosának? Mely joghatóság alatt jár? És ismét milyen adatvédelmi szabályok szerint ?

Az amerikai amerikai tartalom feloldása, a biztonságos mód !

Intelligens DNS-proxyk nagyszerű, gyors és egyszerű módja annak feloldja az amerikai tartalom és az egyéb, földrajzilag blokkolt tartalom blokkolását MINDEN eszközén. Személy szerint én használom az intelligens DNS-t, Unlocator nevű szolgáltatást használom, a Unlocator 8 hónapig ingyenesen béta üzemmódban működik, és most egy fizetett szolgáltatás egy hónap alatt, 4,99 USD, 7 napos ingyenes próbaverzióval. Ennél is fontosabb, hogy garantálhatom, hogy a Unlocator fedezi az alábbi pontokat.

Azt tanácsolom, hogy bármilyen intelligens DNS proxy szolgáltatást használjon online, amely megfelel az Ön igényeinek. Unlocator vagy más módon, ingyenes vagy fizetett. DE VIGYÁZAT, hogy megfelel-e legalább a következő minimumkövetelményeknek.

 1. Világosan látható és írásbeli adatvédelmi politika.
 2. Olyan társaság, amely jó hírű joghatósággal rendelkezik. Azaz. Nem vagyok biztos abban, hogy forgalomomat a kookoo földről induló szolgáltatásra bíznám :).
 3. Nagyszerű támogatás. A telepítéshez itt olvashatja a Video és kép útmutatót
 4. Stabil infrastruktúra. Más szavakkal: miután használta szolgáltatója DNS-kódjait, az Internet nem válhat lassúvá vagy instabilvá.
 5. A DNS-szolgáltató világosan megadott elérhetőségei.

Vegye figyelembe, hogy a fenti kockázatok vonatkoznak a szokásos proxy IP-kre, amelyeket véletlenszerűen talál az interneten is.

DNS Proxy Alternative – VPN

Ha biztonságos alternatívát keres névtelen meghatalmazottak és Intelligens DNS érdemes megnézni VPN. A VPN NEM működik az intelligens TV-n, az Apple TV-n és más dobozokon, ha nincs VPN-útválasztója. De egy VPN szolgáltatás, mint például Express VPN a következő előnyökkel rendelkezik:

 • Titkosítja a forgalmat, így az internetszolgáltató nem tudja nyomon követni vagy hallgatni
 • Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz Android, IOS, MAC és PC számára, amelyek megkönnyítik a telepítést
 • Szerverek a világ legtöbb országában
 • Le tudja küzdeni a DNS-eltérítést és az átlátható proxykat.
 • Feloldja az összes tartalmat a VPN-kiszolgáló országában, nemcsak a támogatott csatornákat.
 • Egyszerre csak egy ország tartalmát tekintheti meg.

Itt van egy lista a legjobb VPN alternatívák a DNS-hez.

DNS proxy kódok, élvezze biztonságosan !

Ez volt a két cent, kérem, maradjon biztonságban az internet használatakor. Védje személyazonosságát és személyes adatait, senki sem fogja megtenni az ön nevében. Használat VPN, ha titkosítást akar vagy egy hiteles Intelligens DNS szolgáltató a gyors hozzáféréshez. Ha Ön informatikai rendszergazda vagy blogger kérlek ossza meg ezt a bejegyzést.  Köszönöm, hogy elolvasta.

Mentés

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me