Hogyan lehet lemondni az NordVPN előfizetését

A VPN-ek az utóbbi néhány évben nagyon népszerűvé váltak. A megfelelő kiválasztás azonban kicsit félelmetes lehet, még akkor is, ha a legjobb cégekkel működik együtt. Ez nem más, mint a NordVPN. Mindenkinek megvannak a saját igényei, és a VPN-t, függetlenül attól, hogy mennyire jó, elmulaszthatja a kézbesítését. Ha a NordVPN nem jelöli be a kívánt négyzeteket, akkor itt minden, amit tudnia kell az előfizetés megszüntetéséről.


Hogyan lehet lemondni a NordVPN előfizetést?

Hogyan lehet lemondni a NordVPN előfizetést?

Lépés. 1: Az automatikus fizetés törlése

Amikor az ingyenes próbaverzió lejár, a NordVPN automatikusan felszámolja a 3 éves előfizetésért. Néhányan azt gondolhatják, hogy egy nagyon hosszú ügy, amelybe befektetni kell. Ezért a visszavonás lenne a tökéletes út. Ha ez az eset áll fenn, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Menj Az NordVPN hivatalos weboldala és jelentkezzen be fiókjával.
 2. Menj tovább Saját szolgáltatások.
 3. Lásd a „Pont módosítása” melletti három pontot, és kattintson erre most.
 4. Válassza ki a hivatkozást „Automatikus fizetések törlése”. Amint megnyomja, megjelenik Változási terv.
 5. Most erősítse meg a visszavonási folyamatot a felbukkanó ablakban a „Mégsem megerősítése” gombra kattintva.Törölje az automatikus fizetést
 6. Tudni fogja, hogy sikerült-e vagy sem, amikor megjelenik egy ablak, amely azt mondja: “Siker! Automatikus fizetéseit töröltük. ”A lemondás sikeres
 7. Minden kész.

2. lépés: Lemondja az előfizetését

Ha elégedetlen vagy a szolgáltatással, mint első vásárló, valószínűleg vissza fogja kérni a pénzét. Nemcsak ez, hanem az előfizetés lemondásához további lépésekre van szükség az automatikus fizetés deaktiválása után. Tehát, ha már nem akarja a NordVPN-fiókját, akkor itt kell tennie.

 1. Először menjen tovább Az NordVPN honlapja.
 2. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és lépjen közvetlenül a Saját szolgáltatások oldalra.
 3. Törölje az automatikus fizetést.
 4. Most itt cselekedhet egyedül. Nyissa meg az Ügyfélszolgálatot. Ezt megteheti e-mailben vagy élő csevegéssel. Javaslom az élő csevegést.
  Nord támogatás
 5. Ha még mindig tart a 30 napos időszakban, mondja el nekik, hogy le szeretné szakítani előfizetését, és kérjen teljes visszatérítést.
 6. A kérelem megerősítése után közvetlenül a fizetési osztályra irányítják Önt.
 7. Ha egyszer odaérnek, feltesznek néhány kérdést. Válaszoljon rájuk, és folytassa a következő lépéssel.
 8. Az előfizetésed két munkanapon belül törlésre kerül, ahogy mondják.
 9. Ha nem érzi magát úgy, mintha az Élő csevegés lehetőséget használja, küldjön egy e-mailt, és ugyanazokat az eredményeket fogja kapni.Email

A törlés után, ha más VPN-eket akar kipróbálni, olvassa el ezt az útmutatót a legjobb NordVPN alternatívák.

Miért szeretné lemondni az NordVPN előfizetését

Időnként a legmegfelelőbb VPN nem képes megfelelni az elvárásainak. Elolvashatja az összes véleményt a választott VPN-ről, és végül nem olyan, mint amilyennek gondoltad. Nos, még a NordVPN sem egyetlen szoftver sem tökéletes. Ezért felsoroltam néhány okot, amelyek miatt érdemes lehet lemondni az NordVPN előfizetését. Itt vannak:

 • Először is, a NordVPN nem lehet olyan gyors, mint gondolnád. Habár ismert lángoló gyors kiszolgálóiról, a régiójában található szerverek nem feltétlenül egységesek az Ön országában. Éppen ezért némi frusztráló csökkenéssel kell szembenéznie internetkapcsolatában.
 • Másodszor, képzelje el, hogy egy bizonyos funkciót vagy protokollt keres, és ezt a NordVPN nem biztos, hogy felajánlja. Ez lenne az egyik fő ok, ami miatt elégedetlenné válhat a VPN-szolgáltatóval.
 • A VPN-ügyfelek nagyon fontosak, ha fontolóra veszik a VPN-t. Ha a VPN nem támogatja az Ön eszközét, akkor valószínűleg nem használja azt. Képzelje el, hogy a PS4-en kell használni, és megtanulja, hogy a konzol nem kompatibilis a VPN-ekkel. Ez csalódás.
 • Egy másik ok az lenne, hogy a NordVPN nem kínál szervereket abban az országban, amelyben fel szeretné tiltani a tartalom blokkolását. Például, ha olyan streaming csatornát szeretne elérni, amely nem a 60 országban található, a VPN fedezi. Ez nagy ok az előfizetés lemondására.
 • Ha megtudta, hogy vannak más VPN-szolgáltatók is, akik ugyanazt a szolgáltatást nyújtják, de olcsóbban. Nincs jó ok a NordVPN-hez maradni.
 • Ingyenes VPN szolgáltatáson keresztül megtalálta, amit keres. Annak ellenére, hogy nagyon kételkedtem abban, és nem ajánlok olyan VPN-ket, amelyek ingyenes szolgáltatásokat kínálnak, de ez lehetséges.
 • Végül, A NordVPN ingyenes próbaverziója nem az, amit állítanak. Lehet, hogy az automatikus 3 éves előfizetés nem az, amit keresett.

Néhány gondolat, hogy miért érdemes valaki lemondni a NordVPN előfizetését.

Mégsem az NordVPN előfizetését – Final Gondolat

Ha megpróbálja lemondni a NordVPN előfizetését, de ezt nem tudja megtenni, ez az útmutató mindent elárul, amit tudnia kell. A NordVPN sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek bármely internetfelhasználónak szükségesek a tökéletes online élményhez. Néhányannak azonban más a nézőpontja a hosszú távú VPN-társ kiválasztásakor. Ha úgy dönt, hogy lemondja előfizetését, és később sajnálja, hogy ezt megteszi, akkor bármikor megteheti feliratkozás a NordVPN-re újra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me