Hogyan telepítsük a VPN-t a Nintendo Switch-re

A Nintendo Switch nem újdonság a piacon, de a legújabb VoD-kiegészítések nagyon vonzóvá teszik a játék / streaming eszközként való használatát. Először Hulu volt, aztán a Youtube. A játékkonzol a Netflix szolgáltatásait a közeljövőben bővíti. Az ilyen platformok azonban korlátozottak lehetnek, ha bizonyos régiókon, különösen az Egyesült Államokon kívül lakik. Ezért VPN ajánlott a Nintendo Switch teljes potenciáljának elérése érdekében. Ez az útmutató segít pontosan ezt megtenni.


Hogyan telepítsük a VPN-t a Nintendo Switch-re

Hogyan telepítsük a VPN-t a Nintendo Switch-re

Hogyan telepítsük a VPN-t a Nintendo Switch-re

A Nintendo Switch használatával kapcsolatos probléma az országától függően változik. Ha fiókkal rendelkezik, az nem csökkenti azt, amikor az összes kívánt játékra vonatkozik. Előfordulhat, hogy egyes címek nem érhetők el a regionális korlátozások miatt, ami azt jelenti, hogy nem tudja lejátszani őket az eredeti régiójukon kívül. Szerencsére ez VPN használatával érhető el. A kapcsolóplatform azonban nem kompatibilis a VPN-ügyfelekkel. Szóval, mit tehetsz ilyen helyzetben??

Ne aggódjon, VPN-kapcsolata Nintendo kapcsolón gyorsabb lesz, mint a Mew Two elkapása a Cerulean-barlangban. Tehát készülj fel. Így szerezhet be VPN-kapcsolatot a Nintendo Switch segítségével.

A. Állítsa be a VPN-t az útválasztón

A VPN beállítása az útválasztón nem egyszerűbb. A teljes folyamatban való navigáláshoz nem kell hozzáértőnek lennie. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse ezt az útmutatót, és VPN-kapcsolatot azonnal megoszthat minden olyan népszerű márkájú útválasztón, mint az ASUS, a Linksys és a TP-Link..

A legjobb dolog ebben az, hogy megoszthatja a VPN-kapcsolatot minden otthon elérhető eszközzel. Nem kell aggódnia a szolgáltató által kínált korlátozott egyidejű kapcsolatok miatt. Néhány a legmegbízhatóbb VPN-ek tisztességes számú kapcsolatot kínálnak egy előfizetés alatt. Lehet, hogy nem elég. Tehát a VPN telepítése az útválasztóra a legjobb megoldás a Nintendo Switch és bármilyen más otthoni eszköz számára.

B. Ossza meg a VPN Wi-Fi kapcsolatot PC / Mac számítógépről

Ha úgy érzi, hogy a VPN-kapcsolat megosztása az útválasztón keresztül elég nehézkes, akkor azt javaslom, hogy a hálózatot közvetlenül a számítógépről vagy a Mac-ről ossza meg. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, és az előnyök nagyok.

 • A Mac felhasználók eszközét virtuális útválasztóvá alakíthatják, és megoszthatják a VPN-kapcsolatot ezzel a lépéssel.
 • A Windows operációs rendszerrel működő emberek eme lépésről lépésre történő elolvasása után lehetőséget kapnak arra, hogy könnyedén megosszák a VPN-védett Wi-Fi-t..

Csakúgy, mint egy útválasztó feladata, a kapcsolat megosztása a számítógépen / Mac-en keresztül biztosítja az összes otthon elérhető eszközt. Tehát azoknak a felhasználóknak, akik úgy gondolják, hogy a VPN telepítése egy útválasztóra egy kicsit nehéz technológiai megértésükhöz, akkor ez tökéletes módszer egy alternatív megoldáshoz.

C. Állítsa be az intelligens DNS-t a Nintendo kapcsolón

Más internetes felhasználók inkább az intelligens DNS használatát részesítik előnyben földrajzi helyzetük megváltoztatására. Valójában az egész sorozat közvetítői szeretnék érintetlenül tartani a helyi csatornáikat és működni, miközben hozzáférnek a földrajzilag blokkolt tartalomhoz..

A VPN-től eltérően, az intelligens DNS nem változtatja meg az Ön IP-címét. Csak az URL-címek azon részeit hamisítja meg, amelyek megmutatják a jelenlegi tartózkodási helyét. Ezért a földrajzilag korlátozott anyaghoz való hozzáférés közben a nem titkosított hálózat miatt továbbra is ugyanolyan sebességgel kell használni a helyi tartalmat, és ugyanabban a sebességben kell dolgoznia. Mielőtt elkezdenénk, vessünk egy pillantást a legfontosabb VPN-szolgáltatókra, amelyek előfizetésükkel intelligens DNS-szolgáltatásokat kínálnak:

 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • BulletVPN
 • Unlocator

Ennek megfelelően az alábbiak szerint állíthatja be az intelligens DNS-t a Nintendo Switchen.

 1. A Nintendo Switch „Home menü” menüjében nyissa meg a beállításokat.
 2. Érintse meg az „Internet” elemet, és keresse meg az „Internet beállítások” pontot..
 3. Ha egyszer odaér, ​​a készülék megkeresi a közelben elérhető összes Wi-Fi kapcsolatot.
 4. Válasszon egy hálózatot, majd válassza a „Beállítások módosítása” lehetőséget..
 5. Lépjen a „DNS-beállítások” elemre, és nyomja meg a „Kézi” elemet..Intelligens DNS-beállítások
 6. Törölje a számokat az „Elsődleges” és a „Másodlagos” DNS-ben.
 7. Írja be azokat, amelyeket az intelligens DNS proxy szolgáltatás nyújt.
 8. Sikeresen konfigurálta a DNS-t a Nintendo Switch készüléken.

VPN a Nintendo Switchhez – miért?

Megjelenésekor a Nintendo Switch csak a játékra korlátozódott. A legnépszerűbb játék, amely valaha is megütötte a konzolt, a Pokemon blokkolása, a Let’s Go Evee és a Let’s Go Pikachu. A Nintendo azonban egy ideje megerősítette, hogy a közeljövőben VoD alkalmazásokat fog hozzáadni e-áruházához, és pontosan ez az, amit megkaptunk. A Youtube és a Hulu már elérhető a játékplatformon. Sőt, még ennél is jobb az, hogy a kapcsoló képernyőjét nagyobb televízióhoz csatornázhatja a jobb megtekintés érdekében.

Sajnos a Hulu kedvelői csak az Egyesült Államokban érhetők el. De mivel már tudja, hogyan kell VPN-t telepíteni a Nintendo Switch-re, az már nem jelent problémát. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy olyan kiszolgálóhoz, amely azon a helyen található, ahol a csatorna elérhető. Vegyük például a Hulu-t, az Egyesült Államok szerverére van szükség. A csatlakozás után kap egy amerikai IP-címet, és teljes hozzáféréssel rendelkezik a streaming szolgáltatáshoz, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Ezen felül, a Nintendo Switch Online hivatalos elindítása után olyan multiplayer funkciókat fog használni, amelyek a világ többi felhasználójával szemben állnak fel. A VPN itt hasznos, mivel az internetszolgáltató sokat fojtja a kapcsolatot. De amikor kapcsolatba kerül, elkerülheti ezt, és megszabadulhat az esetleges késésproblémáktól. Nem is beszélve arról, hogy jobb ping-kel rendelkező kiszolgálókat választhat a gyorsabb játékélmény érdekében. Most nézd meg az alábbi táblázatban a Nintendo Switch legfontosabb VPN-jeit.

Hogyan állítsuk be a VPN-t a Nintendo Switch-en – Záró gondolatok

A Nintendo Switch konzol nagyszerű eszköz az új technológiai kor számára. Úgy látom, hogy szüksége van egy pár tech-hozzáértő megoldásra a blokkokban és korlátozásokban való navigáláshoz, de a végén is megéri. Képzelje el, hogy bárhol tartózkodjon a kedvenc játékaival, földrajzi helyzetbeli hibák nélkül. Nem csak ezt, hanem egy olyan streaming szolgáltatást, mint a Hulu, és egy jövőbeli Netflix kiadást a Nintendo-on. Mennyire jó? Megvan a módja, itt az ideje az akaratnak. Szerezz magának VPN-t, és élvezze a Nintendo Switch legteljesebb kihasználását.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me