Hogyan telepítsünk VPN-t a bátor böngészőre

Az online biztonság manapság minden, és Bátor böngésző méltányos részét kínálja ebből. A böngésző használata során azonban észrevettem néhányat a magánélet és a biztonság hiánya. Kiderül, hogy ez nem minden, amit állít. Szerencsére, függetlenül attól, hogy milyen böngészőt használok, mindig működjön VPN-sel az én oldalamon, és te is. Az Ön személyes adatait és biztonságát nem szabad alábecsülni, Védd magad egészen. Íme hogyan lehet VPN-t telepíteni a Bátor böngészőre.

Hogyan telepítsünk VPN-t a bátor böngészőre

Hogyan telepítsünk VPN-t a bátor böngészőre

Miért egy VPN a bátornak??

Ez a böngésző teljesít sebesség, biztonság és magánélet azon felhasználók számára, akik ápolják az online biztonságukat. Bármennyire is biztonságos a böngésző, hirtelen bizonyos korlátozások és lehetséges online fenyegetések léphetnek fel. Nem is beszélve arról, hogy megtanultam, hogy nem bízik a weboldalakban foglalt dolgokban, amíg ellenkezőleg nem bizonyulnak.

A Brave azt állítja, hogy a legbiztonságosabb az összes többi böngésző között. Technikailag igen, de a színfalak mögött rájön, hogy van egy fogás. Először is, a Bátornak van egy an reklám blokkoló, de hogyan lehet blokkolni a saját hirdetéseit? Igen, a böngésző nyilvánvalóan profitálhat bizonyos bevételekből saját hirdetés. Egy másik aggasztó tény akkor is felmerült, amikor egy csengőhang célozta meg a cég vezérigazgatóját, Brendan Eich-et.

A felhasználó csalódott volt, amikor látta, hogy az új frissítés kódokkal jelenik meg hozzáadva a böngésző Github repójához. Ez elsősorban a harmadik felek domainjének engedélyezése Facebook. Ezeket az URL-eket használja a közösségi média platform nyomon követheti felhasználóit. Nagyon árnyas lépés, Bátor, nagyon árnyas.

Egy másik dolog, amit figyelembe kell vennie, hogy a bátor első és legfontosabb Chromium-alapú, éppúgy, mint a versenytársa, Google Chrome. Ez azt jelenti, hogy van WebRTC szivárgási probléma. Nem akarod az IP-címed kiszivárgott, most? Nos, ha figyelembe veszi a magánéletét, a A VPN-nek közvetlenül az ön mellett kell lennie. Nem számít, milyen készüléket használ, szerezzen VPN-t és csatlakoztasson, mielőtt a Brave segítségével böngészne az interneten. Így lesz mindig névtelen marad, és nyilvános Wi-Fi-vel böngészhet az interneten anélkül, hogy a válla fölött kellene néznie.

A VPN bátor használatának előnyei

Elég bátor-e ahhoz, hogy megfelelő óvintézkedések nélkül hozzáférjen az internethez? Ha igen, akkor nem kellene lennie. Nem számít, hány tech-őrült vagy, ám néhány ott lévő hackerek bármikor tudják a legjobban tudni. A személyes adatai veszélyben vannak. Arról beszélek hitelkártya-információk, üzleti számlák, jelszavak, e-mailek, és a lista folytatódik. Fel kell készülnie és jól kell őriznie, amikor online. A VPN megadhatja neked ezt a nyugalmat és még sok minden mást:

Hogyan telepítsünk VPN-t a bátor böngészőre

Megtaláltam az ideális böngészőt a Bátorban. Függetlenül attól, hogy megvan kiterjesztések, kompatibilitás, szinkronizálás az eszközök között, vagy többnyire sebesség, Bátor ellenőrzi az összes négyzetet. Azt Alapértelmezés szerint blokkolja az összes harmadik fél kérését és süti használatát, kiterjesztések nélkül. Ennek célja, hogy megakadályozza a felhasználók online nyomon követését. Még mindig aggasztó, hogy VPN nélkül használja.

Szerencsére a Brave elérhető a Windows, Mac, iOS és Android, ugyanazok az eszközök, amelyeket a VPN támogat. Ez sokkal könnyebbé teszi a munkáját. Csak annyit kell tennie, hogy szerezze be a VPN-t a natív alkalmazásboltból, és ez az. Annak érdekében, hogy jobban megnézhesse ezt, lépésről lépésre áttekintjük VPN telepítése a bátor böngészőkben:

  1. Mielőtt elkezdenénk, regisztrálnunk kell egy VPN szolgáltatónál elég hiteles ahhoz, hogy növelje biztonságát. Nagyon javaslom, hogy fektessen be ExpressVPN mivel ezt használom.
  2. Ezután keresse fel natív alkalmazásboltját és töltse le a dedikált alkalmazást. Nem találja meg? Menjen át a VPN hivatalos webhelyére, és töltse le a használt eszköznek megfelelően.
  3. Most, telepítse a VPN alkalmazást a készüléken és jelentkezzen be új fiókjával. Lehet, hogy kérni fog egy ellenőrző kódot. Keresse meg ezt az e-mailben.
  4. Válasszon bármilyen szervert akarsz és nyomja meg a csatlakozás gombot. Néhány másodpercet meg kell várnia, mielőtt a kapcsolat létrejön. Ha csatlakoztatva van, a „csatlakoztatva” gomb zölden világít.
  5. Ezzel ellenőrizheti új IP-címét IP-hitelesítő.
  6. Végül is névtelenül böngészni az interneten Brave segítségével.

A legjobb VPN a bátor böngésző számára

Tól től AOL nak nek Google Chrome, van egy csomó ingyenes böngésző az internet böngészéséhez. A VPN-ek esetében azonban nem ez a helyzet. Kerülni kell azt, amit benne van a szabad szó. Megdühödött, amikor megtudta, hogy bátornak van követő URL-ek a fehérlistáján. Mit mondanál, ha ezt mondom neked a az ingyenes VPN összegyűjti bármit, amit csinál, és eladja azt testvérvállalatainak? 

Míg az ingyenes böngészők profitálhatnak a hirdetésekből, az ingyenes VPN-ek mint elsődleges bevételi forrást. Brave szerint: “Te nem vagy termék.” Nos, hogy felszabadítsa a VPN-ket, te vagy. Már javasoltam az ExpressVPN-t, mint a legfontosabb szolgáltatót a Brave-hez. Nagyon megbízható, és világszerte gyors, gyors kiszolgálókkal érkezik. Többről beszélünk 2000 szerver világszerte. A biztonság kérdésekor nem szabad megragadnia azt, amit Brave kínál. Az ExpressVPN olyan protokollokat támogat, mint a OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 és L2TP / IPSec. Ezek teljesen megvédnek téged, amikor kapcsolatba kerülnek.

Ön is részesülhet előnyükben Osztott alagút funkció. Ezzel eldöntheti, hogy forgalmának melyik részét szeretné megvédeni egy VPN-sel, és melyet nem. Ez csökkenti a a titkosítás okozza a sebesség csökkenését. Ezenkívül az ExpressVPN akár 10-et is lehetővé tesz 5 egyidejű csatlakozás, elfogadja a szigorú bejelentkezési szabályzat, és kínál a Öld meg a kapcsolót. Ha az ExpressVPN nem az, amit keres, akkor előnyeit élvezheti 30 napos pénz-visszatérítési politika és válasszon egyet ezek közül top VPN-k a Brave böngészőhöz alternatívaként.

Hogyan telepítsünk VPN-t a bátor böngészőre – Összegzés

A Mozilla társalapítója és Brendan Eich volt vezérigazgatója által 2016-ban kifejlesztett Brave óriási versenytársa lett a böngészőben. Még tökéletesnek is tekintették alternatíva mind a Chrome, mind a Mozilla számára. Ennek ellenére, függetlenül attól, hogy milyen biztonsági intézkedéseket tett ez a böngésző, az online fenyegetésekkel nem szabad megfelelő óvintézkedések nélkül szembesülni. A VPN mindig is biztonsági eszköz volt hogy segítsen ki online állapotban. Használja ki, ahogy már tudja hogyan kell telepíteni a Brave használata közben. Kérjen VPN-t, maradjon biztonságban és névtelen egész idő alatt, és szörfözhet az interneten, ahogy tetszik. Végül szeretnék hallani titeket. Milyen más a legnépszerűbb VPN-k? A Brave még megéri? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me