Ingyenes NordVPN próbaverzió beszerzése

Bármi, amely a „Free” címkével rendelkezik, nagyon csábító lehet, különösen a VPN iparban. Nem az ingyenes VPN-ről beszélek, mivel ezeket állandóan el kell kerülni. Olyan prémium VPN-ket említek, amelyek szolgáltatásaikat ingyenes próbaverzióként kínálják a felhasználók számára, hogy tesztelésre készítsék őket. Az egyik ilyen legfontosabb VPN lenne a NordVPN. Ha kíváncsi, hogy kipróbálhatja a 7 napos ingyenes próbaverzióját, ez az útmutató mindent megmutat, amit tudnia kell.


Hogyan kaphatunk ingyenes NordVPN próbaverziót

Hogyan kaphatunk ingyenes NordVPN próbaverziót

A NordVPN valóban kínál-e ingyenes próbaverziót??

Ha megemlítjük az ingyenes próbaverziókat, akkor még az iparág legfontosabb VPN-szolgáltatói sem kínálják ezt a funkciót. Ez a szolgáltatás nagyon jót jelent a vállalat számára, mivel lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy fillér fizetése nélkül teszteljék a feliratkozott VPN-szolgáltató szolgáltatásait. Összetévesztheti Önt két kifejezés, az ingyenes próbaverzió és a pénz-visszatérítési politika között. Nos, nem azonosak, mivel egyikük csak az Ön e-mail címét igényli, míg a másik a hitelkártya adatait kéri. A NordVPN esetében ez egy kicsit mindkettő. A cikk későbbi részében beszélek.

A prémium VPN ingyenes próbaverziójának legjobb része az, hogy kihasználhatja a szolgáltató teljes potenciálját. Ezzel azt értem, hogy korlátozás nélkül képes lesz használni a NordVPN teljes 5000+ szerverhálózatát. A NordVPN szolgáltatásainak zsebében szereplő tartalom a teljes 7 napos időtartamon keresztül fog fogni, beleértve a 6 egyidejű kapcsolatot.

Hogyan kaphatunk egy NordVPN ingyenes próbaverziót

Egy egyszerű feladat a NordVPN ingyenes próbaverziójának megszerzése. Csak kövesse az alábbi lépéseket, és azonnal megteszi.

 1. Először térjen át az ingyenes próbaverziójukra hivatalos oldal.
 2. Ha odaért, észreveheti, hogy a weboldal így néz ki.NordVPN ingyenes próbaverzió
 3. Kattintson a Ingyenes próba beszerzése mezőre, és az oldal automatikusan lefelé görget.
 4. Észre fogja venni, hogy el kell küldenie a hitelkártya adatait. (Erre gondoltam egy-egy kicsit korábban).Adja meg a hitelkártya-információt
 5. Miután kitöltötte adatait, görgessen tovább, és kattintson a Folytatás gombra.Kattintson a Folytatás gombra
 6. Kap egy e-mailt a NordVPN-től. Nézze meg, és aktiválja a fiókját.Aktiválja az ingyenes próbaverziót
 7. Állítsa be a jelszót.Állítson be jelszót
 8. Ha kész, akkor letöltheti alkalmazásukat, és minden funkciójukat úgy használhatják, mintha fizető előfizető lenne.

Mi a következő lépés?

Az ingyenes próbaverzió 7 nap alatt ér véget. De mi történik ezután? Nos, az NordVPN szerint automatikusan feliratkozik egy 3 éves NordVPN tervre, amely 107,55 dollárba kerül. Ne aggódjon, ha nem akarja, figyeljen az e-mailre, amelyet a szolgáltató a próba lejárta előtt küld Önnek, hogy törölhesse.

Ha azonban elmulasztja az e-mailt, továbbra is profitálhat a 30 napos pénz-visszatérítésből. Tehát mindkét esetben biztonságban vagy. Véleményem szerint, ha tetszik az, amit a NordVPN kínál, akkor a legjobb érték egy 3 éves online biztonság, csak havi 2,99 dollárért. Ezenkívül két lehetősége van, ha ingyenes próbaverzió zárul le. Az automatikus fizetést vagy a NordVPN előfizetését visszavonhatja. Mindkét esetben segíteni foglak. Itt van, mit kell tennie.

Törölje az automatikus fizetést

Amikor az ingyenes próbaverzió lejár, a NordVPN automatikusan felszámolja a 3 éves előfizetésért. Néhányan azt gondolhatják, hogy egy nagyon hosszú ügy, amelybe befektetni kell. Ezért a visszavonás lenne a tökéletes út. Ha ez az eset áll fenn, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Jelentkezzen be fiókjába a NordVPN weboldalán.
 2. Lépjen a Saját szolgáltatások oldalra.
 3. Kattintson a „Change Plan” mellett a 3 pontra.
 4. Egy link, amely kijelenti „Automatikus fizetések törlése” meg fog jelenni. Válassza ezt.
 5. Most megjelenik egy ablak, amely megerősíti a visszavonást.Törölje az automatikus fizetést
 6. Annak megerősítéséhez, hogy lemondta az automatikus fizetést, megjelenik egy mező, amelyben azt mondja, hogy sikeresen megtette.A lemondás sikeres
 7. Végeztél.

Mégsem az NordVPN előfizetését

Ha elégedetlen vagy a szolgáltatással, mint első vásárló, valószínűleg vissza fogja kérni a pénzét. Nemcsak ez, hanem az előfizetés lemondásához további lépésekre van szükség az automatikus fizetés deaktiválása után. Tehát, ha már nem akarja a NordVPN-fiókját, akkor itt kell tennie.

 1. Először lépjen a NordVPN webhelyére.
 2. Jelentkezzen be hitelesítő adataival, és lépjen a Saját szolgáltatások oldalra.
 3. Törölje az automatikus fizetést.
 4. Nyissa meg az Ügyfélszolgálatot. Segítségért kérhet e-mailt vagy élő csevegést. Az élő csevegés a legjobb megoldás.Nord támogatás
 5. Ha Ön első időzítő, mondja meg nekik, hogy vissza szeretné vonni az előfizetését, és kérjen visszatérítést.
 6. Átirányítják Önt a fizetési osztályra.
 7. Ha egyszer odaérnek, feltesznek néhány kérdést. Válaszoljon rájuk, és folytassa a folyamatot.
 8. Előfizetésedet a végén megszüntetik.
 9. Ha az élő csevegés nem az ön dolga, küldjön egy e-mailt nekik, és ugyanazokat az eredményeket fogja kapni.Email

Miért kérjen hitelkártya-információkat?

A hétnapos próbaverzió befejezése után nem feltétlenül kell betartania az automatikusan kiosztott hároméves tervet – Önnek bármilyen szabadsága van a frissítéshez, amikor csak akarja. Megkérdezheti azonban önmagától, hogy miért gyűjti a NordVPN hitelkártya-adatait, amikor 7 napos ingyenes próbaverziót kínál? Az ingyenes próbaverziók lehetőséget nyújtanak arra, hogy kipróbálhassa a VPN szolgáltatásait, mielőtt bármilyen döntést meghozna.

A probléma az, hogy egyes felhasználók visszaélnek a számukra biztosított szabadsággal, hamis e-mail címeket hoznak létre minden alkalommal, amikor egy munkamenet lejár. Ilyen módon továbbra is ingyenes, teljes prémium szolgáltatást kapnak, anélkül, hogy nikkelt kellene fizetniük. Ennek eredményeként az NordVPN kéri, hogy adja meg hitelkártya adatait, hogy segítsék őket a csalások megelőzésében. Másrészről, a megadott információkat harmadik fél társaságok nem osztják meg. Az információ teljesen biztonságos.

Hogyan lehet egy NordVPN ingyenes próbaverzióra – végső gondolatok

A NordVPN kiváló példa egy megbízható VPN-szolgáltatóra. Világszerte több mint 5000 szervert kínál, az iparág legjobb biztonsági jellemzőivel együtt. Ha aggódott, hogy pénzt költi egy olyan szolgáltatásra, amelyről sincs semmit, akkor most esélye, hogy ingyen vegyen igénybe tesztvezetést. Használja ki a NordVPN ingyenes próbaverzióját, és tudjon meg többet arról, hogy mire képes ez a VPN-szolgáltató. Bármikor vagy teljesen törölheti feliratkozás a NordVPN-re ha megfelel az elvárásainak.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me