ExpressVPN ne radi? Isprobajte ove popravke

Problemi s ExpressVPN-om tijekom strujanja s Netflixa, Hulua, Sky Goa, BBC iPlayera ili Amazon Prime? Možda ExpressVPN ne radi za vas u vašoj trenutnoj zemlji prebivališta kao što su Kina, Rusija, Sjeverna Koreja ili UAE. Jedan od najvećih razloga zbog kojeg se puno ljudi prijavljuje na VPN uslugu jest pristupanje geo-ograničenim uslugama poput Netflixa. 


ExpressVPN ne radi? Isprobajte ove popravke

ExpressVPN ne radi? Isprobajte ove popravke

Takve streaming usluge obično su blokirane u širokom rasponu zemalja, a to je zbog licencnih aranžmana koji reguliraju distribuciju velikog dijela njihovog sadržaja. To znači da vrstu sadržaja kojem možete pristupiti uglavnom određuje vaš geografski položaj. Putovanje u drugu zemlju, dakle, znači samo pristup vrsti regionalnog sadržaja koji je Netflix ili bilo koja druga usluga na raspolaganju gledateljima iz tog područja. Takva knjižnica može sadržavati sadržaj s kojim ne biste bili upoznati, pogotovo ako ste u nekoj drugoj zemlji zbog odmora ili posla.

Radi li ExpressVPN s Netflixom?

Korisnici ExpressVPN-a dugo su mogli deblokirati Netflix, ali ponekad se čak i njihovi poslužitelji pronađu i blokiraju od strane usluge. To je zato što se zna da paze i uvrštavaju na crnu listu sve IP adrese koje su povezane s VPN-ovima. Njihov se popis također stalno ažurira. To znači da svaki put kada se povežete s drugim poslužiteljem riskirate da biste dobili IP adresu koja vam je namijenjena za blokiranje. Otkrivanje takvog problema moguće je, ali primorat će vas na pristup koji se temelji na brojkama.

Morat ćete se prijaviti kod davatelja usluga koji tako često može implementirati veliki popis IP adresa. Na taj način moći ćete pratiti brzinu kojom Netflix ili bilo koja druga usluga sazna da su povezani s VPN uslugom i odlučite ih blokirati.

Imajte na umu da ćete naići na probleme prilikom korištenja VPN-a za deblokiranje streaming kanala poput Netflixa i Amazon Prime, bez obzira na to koji dobavljač VPN usluga koristite. Preporučujemo davanju dobavljača VPN-a neko vrijeme da riješi problem prije nego što počnete tražiti alternative. Trenutno možemo potvrditi da ExpressVPN surađuje s američkim Netflixom, Netflixom UK, kao i Netflix Canada.

ExpressVPN ne radi – 7 ispravki

U slučaju da naiđete na probleme s ExpressVPN-om, možete isprobati jedno od ovih 7 zaobilaznih rješenja.

Obratite se korisničkoj podršci ExpressVPN

Korisnici će se suočiti s potencijalnim problemima, čak i kada koriste najpouzdanije mrežne usluge. VPN davatelji se ne razlikuju. Ono što razdvaja dobar VPN kao što je ExpressVPN je njihova 24/7 korisnička usluga. U slučaju da ExpressVPN ne može na posao, uvijek je najbolje kontaktirati službu za korisnike. Vrlo su osjetljivi i omogućuju popravke za gotovo sve VPN probleme.

Posjetite Centar za rješavanje problema ExpressVPN

ExpressVPN je objavio iznenađujuće detaljnu bazu znanja koja sadrži odgovore na različita pitanja i probleme koji bi mogli imati korisnici. Možete posjetiti stranicu za rješavanje problema ExpressVPN-a i upisati upit za koji vam je potrebno više informacija u okviru za pretraživanje na vrhu stranice. U slučaju da postoje moguća rješenja za vaš problem, odmah ćete dobiti linkove na srodne stranice.

Ažurirajte svoju ExpressVPN aplikaciju

ExpressVPN kontinuirano poboljšava VPN klijent na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i Amazon FireStick-u. U slučaju da imate problema s prijavom u ExpressVPN aplikaciju ili s vezom, određeni VPN poslužitelj istekne, provjerite je li instalirana najnovija inačica aplikacije ExpressVPN. 

Istovremeno povezani uređaji

Iako je ExpressVPN jedan od najboljih pružatelja VPN usluga, njihova politika istodobnog povezivanja pomalo potkopava. Na ExpressVPN poslužitelje možete istovremeno povezati samo 3 uređaja. U slučaju da imate problema sa vezom, provjerite niste li prešli granicu 3- uređaja.

Spajanje na drugi VPN poslužitelj 

ExpressVPN svojim korisnicima nudi opsežan popis VPN poslužitelja. U slučaju da određeni VPN poslužitelj ne radi s vašim omiljenim streaming kanalom, uvijek se možete povezati s drugim VPN serverom iz ExpressVPN aplikacije.

Moj uređaj ne podržava VPN

Nisu svi uređaji kompatibilni s VPN-om. Iako možete izravno instalirati VPN na Amazon FireStick, Android, iPhone, iPad, Mac, Linux i PC, igraće konzole poput PS4 ili Xbox One ne podržavaju VPN. Apple TV, Roku i većina Smart TV-a nisu VPN kompatibilni. Da bi se riješio ovog problema, ExpressVPN je razvio MediaStreamer. MediaStreamer u osnovi je Smart DNS proxy koji se može izravno konfigurirati na većini streaming uređaja.

Blokirajte Google DNS na vašem usmjerivaču

Neke usluge struje poput Netflixa na Roku-u kao i sve aplikacije na Chromecastu koriste Google DNS. To znači da možda nećete zaobići određena geo-ograničenja čak i kada na svom uređaju postavljate proxy prozora Express DNS-a ExpressVPN-a. Da biste zaobišli taj problem, morate blokirati Google DNS na usmjerivaču konfiguriranjem određenih statičkih ruta.

Isprobajte ExpressVPN alternativu

Ako ne uspijete riješiti problem pomoću bilo kojeg zaokruživanja koje smo prethodno predložili, uvijek se možete prebaciti na drugog davatelja VPN usluga. Nedavno smo objavili detaljan pregled najboljih alternativa za ExpressVPN.

Najbolje ExpressVPN alternative za Netflix

VPN usluge koje uključujemo na ovaj popis sve su temeljito testirane i otkriveno je da pouzdano pružaju pristup ne samo Netflixu, već i ostalim kanalima za streaming, kao što su Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer i slično. U nastavku pogledajte neke od najboljih VPN-a za Netflix. Svakako prođite kroz njihove pojedinačne vodiče za pregled kako biste vidjeli šta steknite nakon prijave.

1. BulletVPN

BulletVPN započinje našu listu kao sposobnog davatelja koji trenutno nudi oko 47 moćnih poslužitelja sa sjedištem u oko 29 zemalja, a mnogi od njih nalaze se u SAD-u. To samo po sebi ukazuje na njegovu sposobnost pružanja dugog popisa poslužitelja na koje se možete povezati i pristupati Netflixu bez obzira gdje god bili. Kvaliteta videa je također prilično visoka. Njegova mreža poslužitelja omogućuje 1080p streaming koji će vam sigurno pružiti jasnu i jasnu sliku. BulletVPN vam također omogućuje zaobići sjajni vatrozid Kine i strujati vrstu sadržaja koju želite gledati čak i iz drugih dijelova svijeta..

BulletVPN je također sjajna alternativa za one koji traže internetsku sigurnost. Za početak, usluga je sa sjedištem u Estoniji. Ovo je zemlja na koju se ne primjenjuju zakoni o zadržavanju podataka. Ova usluga, stoga, ima pouzdanu politiku nulte evidencije i trebala bi vam omogućiti privatno nastavljanje poslovanja s mrežom.

BulletVPN također nudi vrhunsku zaštitu putem 256-bitne enkripcije. Korisnici će na svom popisu moći odabrati i VPN protokol koji bi željeli implementirati. Služba za korisnike također je glavni fokus na BulletVPN. Trude se pružiti svoju podršku što je moguće većem krugu kupaca. Služba za korisnike je na engleskom, francuskom, njemačkom & Danski. Njihovo vrijeme odgovora također nije nešto na što biste žalili. Evo našeg pregleda BulletVPN za sve koji žele saznati više o usluzi.

2. NordVPN

NordVPN je još jedna moćna VPN usluga za korisnike koji uživaju u mogućnostima. Dobavljač je započeo u Panami prije više od deset godina. To im je omogućilo da kvalitetno prilagode svoje usluge prema potrebama tržišta. Usluga ima impresivnih 4000 poslužitelja unutar svoje mreže, što znači da bi korisnici trebali imati pristup bilo kojoj usluzi Netflix sa sjedištem u zemlji koju žele. Usluga je također u mogućnosti pristupiti sadržajima i web stranicama sa sjedištem u Kini, kao i omogućiti strujanje usluga sa sjedištem u SAD-u poput Netflix US-a odatle..

NordVPN također ima visoki kapacitet za višestruke veze i omogućuje do 6 istodobnih veza pod jednim računom. Usluga također nudi niz različitih poslužitelja koje možete odabrati kako biste olakšali svoje aktivnosti na mreži. Možete birati između poslužitelja koji su optimizirani za anti-DDOS, Tor preko VPN-a, Video Streaminga i također posvećeni IP. U paketu NordVPN uključena je i DNS zaštita od propuštanja. Možete čak iskoristiti i Internet Kill Switch koji isključuje internetsku vezu kad god se ugrozi vaš VPN. Usluga nudi proxy proširenja koja možete koristiti na svom pregledniku Firefox ili Chrome. Doznat ćete točno što je ovaj pružatelj spreman ponuditi nakon što pročitate našu dobro izloženu NordVPN recenziju.

3. VyprVPN

VyprVPN dobiva dobru prednost nad većinom ostalih pružatelja usluga posjedovanjem svakog od njihovih 700+ poslužitelja, a također napreduje u razvoju vlastite tehnologije koja je isključiva za svoje pretplatnike. Usluga je dobro postavljena za Netflix streaming, zahvaljujući tehnologiji za brisanje metapodataka Chameleon koja je poznata po tome što sprečava bilo kakav oblik propuštanja propusnosti. To znači da ćete u 1080p HD moći strujati onoliko koliko želite da vam se ISP ne zavara u vezi s tim. Također ćete imati mogućnost obilaziti Veliki kineski vatrozid i prenositi Netflixeve emisije od tamo.

VyprVPN osnovan je u Švicarskoj i ima brojne verzije svoje VPN aplikacije koje se mogu koristiti na uređajima sa Windows, Mac OS, iOS ili Linux kao njihovim operativnim sustavima. Usluga također nudi OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP i Chameleon kao dostupne protokole. Dodatne usluge tvrtke VyperVPN uključuju Dump Truck, internetsku platformu za pohranu koja omogućuje do 5 GB prostora za pohranu. Također dobivate šifriranu aplikaciju za razmjenu poruka pod nazivom Cypher za korisnike temeljene na Androidu i iOS-u. Puno je snažnijih informacija koje možete pronaći o ovom pouzdanom davatelju kroz našu recenziju VyprVPN.

4. jakVPN

Da biste mogli pristupiti Netflixu bilo gdje u svijetu, bez sumnje će vam trebati snažna VPN usluga. StrongVPN donosi na stol ono što bi većina oštroumnih korisnika interneta nazvala preusmjerenim pristupom sigurnosti, a usluga je radila na nadogradnji mnogih svojih aplikacija na početku 2018. Usluzi je izričito jasno da deblokira američki Netflix, jer je ovo najpopularnije Netflix web stranice s koje većina gledatelja želi biti u mogućnosti to streaming. Usluga ima oko 650 poslužitelja; sve je spremno zajamčiti besprijekornu vezu s raznim popularnim servisima za strujanje.

Snažni VPN podržava OpenVPN, L2TP, SSTP, IPSec i IKEv2 za upotrebu kao preferirane VPN protokole. Omogućuje i dijeljenje datoteka P2P u cijeloj mreži. Pretplatnici imaju mogućnost istovremenog povezivanja do 5 uređaja. Kroz značajku zamračenja Scramble korisnici mogu bez ikakvih prepreka pregledavati web stranice i kanale iz i unutar Kine. Iako se nalazi u SAD-u, usluga obećava da neće pohranjivati ​​zapise o prometu ili vezi. StrongVPN također nudi internetski prekidač koji je integriran samo s njihovom desktop aplikacijom. Zainteresirani kupci trebali bi pročitati našu recenziju StrongVPN da bi saznali što se nudi svima koji se nadaju upotrebi usluge.

5. CyberGhost VPN

Većina koja se smatra pristupačnom uslugom, CyberGhost VPN se ozbiljno fokusira na one koji je gledaju zbog svojih mogućnosti strujanja. CyberGhost VPN ima kompletni zaslon “Unblock Streaming” koji je usredotočen na deblokiranje Netflix US-a, a uskoro treba dodati i podršku za ostale regionalne lokacije. Usluga automatski traži poslužitelje koji omogućuju Netflix streaming, štedeći vas uz užurbanost.

Sjedište u Rumunjskoj znači da je CyberGhost izvan jurisdikcije gdje se primjenjuju većine zakona o ograničavanju podataka, a to daje povjerenje svojoj politici nulte zapisanosti. Usluga ima impresivan broj poslužitelja od 1000 plus, a sve se raspodijelilo u 60 zemalja. CyberGhost VPN također ima popis dodatih značajki kao što su alat za blokiranje oglasa, automatizirano HTTPS preusmjeravanje, kao i kompresija podataka..

Također ima zdrav kapacitet za prihvaćanje do 7 dodatnih uređaja po vezi, kao i jednostavno opisano sučelje koje pretplatnicima omogućuje “Blokiranje online praćenja” i uključivanje “Dodatne brzine”. Usluga je stručna za strujanje u 1080pHD. Nudi i pouzdanu korisničku podršku. Imamo detaljniji CyberGhost VPN pregled koji detaljno opisuje većinu onoga što biste trebali znati o usluzi, pa ako ste zainteresirani, odvojite vrijeme i prođite kroz nju.

ExpressVPN ne radi – zaključak

Spajanje ili strujanje s Netflix-a i sličnih ne mora biti gnjavaža, posebno kada putujete izvan rodne zemlje i saznate kojoj verziji niste bili dostupni. Nadamo se da ExpressVPN popravci i alternative koje smo prethodno predložili omogućuju vam da riješite sve probleme s kojima se susrećete dok pokušavate pristupiti vašoj omiljenoj web lokaciji ili aplikaciji iz inozemstva..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me