Kako dobiti besplatnu probnu verziju NordVPN-a

Sve s oznakom “Besplatno” može biti vrlo primamljivo, posebno u VPN industriji. Ne govorim o besplatnim VPN-ovima jer ih je uvijek potrebno izbjegavati. Mislim na premium VPN-ove koji nude svoje usluge kao besplatnu probnu inačicu za korisnike kako bi ih uzeli na probnu vožnju. Jedan od takvih top VPN-a bio bi NordVPN. Ako se pitate kako možete isprobati njihovo 7-dnevno besplatno probno razdoblje, ovaj će vam vodič pokazati sve što trebate znati.


Kako dobiti besplatnu probu NordVPN

Kako dobiti besplatnu probu NordVPN

Da li NordVPN zapravo nudi besplatnu probu?

Kad bismo spomenuli besplatna suđenja, čak i vrhunski VPN pružatelji usluga ne nude tu značajku. Ova je usluga vrlo dobra za tvrtku jer omogućuje korisnicima da testira uslugu VPN davatelja za koji se prijavljuju, a da ne moraju platiti ni sitnicu. Možda ćete biti zbunjeni između dva pojma, besplatne probne verzije i politike povrata novca. Pa, nisu isti jer jedan od njih zahtijeva samo vašu adresu e-pošte, dok drugi traži podatke o vašoj kreditnoj kartici. U slučaju NordVPN-a, malo je oboje. O tome ću govoriti kasnije u ovom članku.

Najbolji dio o besplatnom suđenju vrhunskog VPN-a je taj da iskoristite puni potencijal pružatelja usluga. Pod tim mislim da ćete moći upotrebljavati čitavu mrežu 5000+ NordVPN bez ikakvih ograničenja. Sve što je uključeno u džep usluga NordVPN-a bit će vam na raspolaganju kroz čitavo razdoblje od 7 dana, uključujući i 6 istodobnih veza.

Kako dobiti NordVPN besplatno probno razdoblje

Dobijanje besplatne probne inačice NordVPN jednostavan je zadatak. Samo slijedite dolje navedene korake i bit ćete gotovi u trenu.

 1. Prvo, prijeđite na njihovo besplatno suđenje službena stranica.
 2. Kad tamo stignete, vidjet ćete da web stranica izgleda ovako.NordVPN Besplatno probno suđenje
 3. Kliknite okvir Preuzmi probnu inačicu i stranica će se automatski pomicati prema dolje.
 4. Primijetit ćete da ćete morati poslati podatke o svojoj kreditnoj kartici. (To sam ono što sam htio s djecom oboje prije).Unesite podatke o kreditnoj kartici
 5. Nakon što ispunite svoje podatke, pomaknite se prema dolje i kliknite na nastavak.Kliknite Nastavi
 6. Primit ćete e-poštu od NordVPN-a. Pogledajte i aktivirajte svoj račun.Aktivirajte besplatnu probnu inačicu
 7. Postavljanje lozinke.Postavi lozinku
 8. Nakon što završite, možete preuzeti njihovu aplikaciju i koristiti sve njihove značajke kao da ste pretplatnik koji plaća.

Što je sljedeće?

Vaše će besplatno probno razdoblje završiti za 7 dana. Ali što se dalje događa? Pa, prema NordVPN-u, automatski ćete se prijaviti na trogodišnji plan NordVPN-a, koji će vas koštati 107,55 dolara. Ne brinite ako to ne želite, obratite pažnju na e-poštu koju vam dobavljač pošalje prije završetka suđenja kako biste mogli otkazati.

Međutim, ako vam propusti e-poštu, i dalje ćete imati koristi od povrata novca tih 30 dana. Dakle, u oba su slučaja sigurni. Po mom mišljenju, ako vam se sviđa što NordVPN nudi, najbolja vrijednost je trogodišnji ugovor putem interneta za samo 2,99 dolara mjesečno. Nadalje, imate dvije mogućnosti kada završi besplatno probno razdoblje. Možete otkazati automatsko plaćanje ili otkazati pretplatu na NordVPN. Pomoći ću vam u oba slučaja. Evo što trebate učiniti.

Otkaži automatsko plaćanje

Kada vam istekne besplatno probno razdoblje, NordVPN će vam automatski naplatiti trogodišnju pretplatu. Neki od vas mogu pomisliti da je uložiti jako dug posao. Stoga bi otkazivanje bilo savršen put za to. Slijedite dolje navedene korake ako je to slučaj:

 1. Prijavite se na svoj račun na web stranici NordVPN.
 2. Idite u Moje usluge.
 3. Pored “Promijeni plan” kliknite na 3 točke.
 4. Veza koja navodi “Otkaži automatsko plaćanje” pojavit će se. Odaberite to.
 5. Sada će se pojaviti prozor tako da možete potvrditi otkaz.Otkaži automatsko plaćanje
 6. Da biste potvrdili da ste otkazali automatsko plaćanje, pojavit će se okvir u kojem piše da ste to uspješno učinili.Otkazivanje je uspješno
 7. Gotov si.

Otkaži pretplatu NordVPN-a

Ako niste zadovoljni uslugom kao kupac koji prvi put kupujete, vjerovatno ćete želite vratiti svoj novac. I ne samo to, nego otkazivanje pretplate zahtijeva dodatni potez nakon deaktivacije automatskog plaćanja. Dakle, ako više ne želite svoj NordVPN račun, evo što trebate učiniti.

 1. Prvo idite na web stranicu NordVPN-a.
 2. Prijavite se svojim vjerodajnicama i krenite u Moje usluge.
 3. Otkaži automatska plaćanja.
 4. Otvorite službu za korisnike. Možete zatražiti pomoć putem e-pošte ili live chat. Live chat je najbolja opcija.Nord podrška
 5. Ako vam je prvi timer, recite im da želite otkazati pretplatu i zatražite povrat novca.
 6. Preusmjerit će vas u odjel za plaćanja.
 7. Jednom tamo, postavit će vam nekoliko pitanja. Odgovorite na njih i nastavite s postupkom.
 8. Vaša pretplata na kraju će biti otkazana.
 9. Ako vam razgovor uživo nije stvar, samo im pošaljite e-poštu i dobit ćete iste rezultate.E-mail

Zašto pitati za podatke o kreditnoj kartici?

Nakon završetka probnog razdoblja od 7 dana, ne morate se pridržavati automatski dodijeljenog trogodišnjeg plana – imate svu slobodu da ga nadogradite kad god želite. Međutim, možete se zapitati zašto NordVPN prikuplja podatke o vašoj kreditnoj kartici kada nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje? Besplatna suđenja daju vam priliku da isprobate usluge VPN-a prije nego što donesete bilo kakve odluke.

Problem je što neki korisnici zloupotrebljavaju slobodu koja im je dana stvarajući lažne adrese e-pošte svaki put kada sesija istekne. Na taj način imaju besplatnu potpunu premijsku uslugu bez plaćanja nikla. Kao rezultat toga, NordVPN traži da navedete podatke o svojoj kreditnoj kartici kako biste im pomogli da spriječe prevare. S druge strane, sve pružene informacije tvrtke treće strane neće dijeliti. Vaše su informacije potpuno sigurne.

Kako do NordVPN besplatnog suđenja – završne misli

NordVPN je savršen primjer uglednog VPN pružatelja usluga. Nudi više od 5000 poslužitelja širom svijeta, zajedno s najboljim sigurnosnim značajkama u industriji. Ako ste se brinuli potrošiti nešto novca na uslugu o kojoj ništa ne znate, sada je vaša prilika da besplatno potražite testnu vožnju. Iskoristite NordVPN-ovu besplatnu probnu inačicu i saznajte više o čemu je ovaj VPN pružatelj usluga sposoban. Odustanite u bilo kojem trenutku ili u potpunosti pretplatite se na NordVPN ako ispuni vaše očekivanje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map