Kako instalirati VPN na Hrabri preglednik

Online sigurnost danas je sve i Hrabri preglednik nudi priličan udio od toga. Međutim, tijekom vremena korištenja ovog preglednika primijetio sam neke nedostatak u pogledu privatnosti i sigurnosti. Ispada da nije sve što tvrdi da jest. Srećom, bez obzira koji preglednik koristim, uvijek raditi s VPN-om pored mene, a isto bi i vi trebali. Vašu privatnost i sigurnost ne smijete podcijeniti, zaštiti se cijelim putem. Evo kako možete instalirati VPN na Brave Browser.


Kako instalirati VPN na Hrabri preglednik

Kako instalirati VPN na Hrabri preglednik

Zašto VPN za hrabre?

Ovaj preglednik donosi brzina, sigurnost i privatnost korisnicima koji njeguju svoju internetsku sigurnost. Međutim, bez obzira koliko siguran preglednik može biti, iznenada se mogu pojaviti neka ograničenja i moguće internetske prijetnje. Da ne spominjem kako sam naučio ne vjerovati ničemu što je navedeno na web stranicama dok se ne dokaže suprotno.

Hrabri tvrde da je najsigurniji među svim ostalim preglednicima. Tehnički gledano jeste, ali iza kulisa vidjet ćete da postoji ulov. Prvo, Brave ima svojstvo ad-blokiranje, ali kako možete blokirati vlastite oglase? Da, očito, preglednik može imati koristi od nekih prihoda vlastiti oglas. Još jedna zabrinjavajuća činjenica pojavila se kada je tweet ciljao na izvršnog direktora tvrtke, Brendana Eicha.

Korisnik je bio frustriran kad je vidio da dolazi novo ažuriranje s kodovima dodano u Github repo preglednika. To je na popisu dopuštenih domena trećih strana Facebook. Ovi URL-ovi su oni na kojima platforma društvenih medija koristi pratiti svoje korisnike. Vrlo sjenovit potez, Hrabar, vrlo sjenovit.

Još jedna stvar koju biste trebali uzeti u obzir je da su Hrabri na prvom mjestu Krom-based, baš kao i njegov konkurent, Google Chrome. To znači da postoji to Problem s curenjem WebRTC-a. Ne želite procurila je tvoja IP adresa, Znaš li? Pa, ako ste vrlo pažljivi prema svojoj privatnosti, a VPN bi trebao biti tik do tebe. Bez obzira na to koji uređaj koristite, nabavite VPN i povežite se prije pregledavanja interneta pomoću usluge Brave. Na taj način, vi ćete cijelo vrijeme ostati anoniman i moći surfati Internetom putem javnog Wi-Fi-ja a da ne morate gledati preko ramena.

Prednosti upotrebe VPN-a na Hrabri

Jeste li dovoljno hrabri da pristupite internetu bez odgovarajućih mjera opreza? Ako je to slučaj, ne bi trebao biti. Bez obzira na to koliko tehnološkog nakaza mislite da ste, neki hakeri vani mogu vam najbolje dati znanje u bilo kojem trenutku. Vaši su privatni podaci u opasnosti. Ja govorim o tome podaci o kreditnoj kartici, poslovni računi, lozinke, e-poruke, a popis se nastavlja. Na mreži morate biti spremni i dobro čuvani. VPN vam može pružiti taj nemir i puno više:

Kako instalirati VPN na Hrabri preglednik

Pronašao sam svoj idealni preglednik u Hrabroj. Bez obzira na to proširenja, kompatibilnost, sinkroniziranje na uređajima ili većinom brzina, Hrabro provjerava sve te kutije. To blokira sve zahtjeve i kolačiće trećih strana prema zadanim postavkama, bez potrebe za nastavcima. Time se sprečavaju da se korisnici prate putem interneta. Međutim, i dalje je zabrinjavajuće upotreba bez VPN-a.

Srećom, Brave je dostupan na Windows, Mac, iOS i Android, koji su isti uređaji koje VPN podržava. To puno olakšava vaš posao. Sve što trebate učiniti je nabavite VPN iz rodne trgovine aplikacija, i to je to. Da biste vam bolje pogledali, evo koraka po korak korak dalje kako instalirati VPN na preglednike Hrabri:

 1. Prije nego što započnemo, morate se prijaviti kod pružatelja VPN usluga dovoljno vjerodostojan da podigne vašu sigurnost. Toplo predlažem da uložite u ExpressVPN kao što je onaj koji koristim.
 2. Zatim posjetite rodnu trgovinu aplikacija i preuzmi njihovu namjensku aplikaciju. Ne možete ga pronaći? Prijeđite na službenu web stranicu VPN-a i preuzmite je prema uređaju koji koristite.
 3. Sada, instalirajte VPN aplikaciju na vašem uređaju i prijavite se s novim računom. Možda će vam se tražiti kontrolni kôd. Pronađite to u svojoj e-pošti.
 4. Odaberite bilo koji poslužitelj hoćeš i pritisnite gumb za povezivanje. Morat ćete pričekati nekoliko sekundi prije uspostavljanja veze. Nakon što se povežete, gumb “spojeni” zasvijetlit će zelenom bojom.
 5. Možete provjeriti svoju novu IP adresu koristeći ovu IP verifikator.
 6. Napokon si anonimno pregledavanje interneta koristeći Brave.

Najbolji VPN za hrabre preglednike

Iz AOL do Google Chrome, postoji niz besplatnih preglednika za pregledavanje interneta. Međutim, to nije slučaj kada je riječ o VPN-ovima. Ono što u njemu ima riječ besplatno treba izbjegavati. Izljubio si se kad si saznao da Brave ima praćenje URL-ova na njenoj listi. Što biste rekli ako vam kažem to? besplatni VPN prikuplja sve što radite i prodaje ga sestrinskim tvrtkama? 

Dok besplatni preglednici mogu imati koristi od oglasa, besplatne VPN-ove uzimaju vas kao njihov glavni izvor prihoda. Prema Braveu: “Nisi proizvod.” Pa, za oslobađanje VPN-a, ti si. Već sam predložio ExpressVPN kao vrhunskog pružatelja usluga koji treba koristiti s Braveom. Vrlo je pouzdan i dolazi s blistavim brzim poslužiteljima širom svijeta. Govorimo o više od toga 2000 poslužitelja širom svijeta. Kada je riječ o sigurnosti, ne biste se trebali držati onoga što Brave može ponuditi. ExpressVPN podržava protokole kao što su OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 i L2TP / IPSec. To će vas zaštititi do kraja kad ste povezani.

Također možete imati koristi od njihovih Značajka podjele tunela. Na taj ćete način odlučiti koji dio prometa želite zaštititi VPN-om i koji ne. To će smanjiti vrijednost pad brzine kodiranje uzrokuje. Štoviše, ExpressVPN dopušta do 5 istodobnih veza, usvaja a stroga politika bez prijave, i nudi Ubojiti prekidač. Ako ExpressVPN nije ono što tražite, od njih možete imati koristi 30-dnevna politika povrata novca i odaberite jedno od ovoga top VPN-ovi za preglednik Brave kao alternativa.

Kako instalirati VPN na Hrabri preglednik – Summing Up

Razvijen 2016. godine od suosnivača Mozille i bivšeg izvršnog direktora Brendana Eicha, Brave je postao ogroman konkurent na sceni preglednika. Čak je smatrana savršenom alternativa i za Chrome i za Mozillu. Ipak, bez obzira na mjere sigurnosti koje je ovaj preglednik poduzeo, prijetnjama na mreži ne treba suočiti bez odgovarajućih mjera opreza. VPN je oduvijek bio sigurnosni alat da bismo vam pomogli kad ste na mreži. Iskoristite to kao sada što znate kako instalirati jedan dok koristite Brave. Nabavite VPN, ostati siguran i anoniman svo vrijeme i surfajte Internetom slobodno koliko želite. I na kraju, volio bih vas čuti od vas. Što su drugi top VPN-ove koji se koriste? Da li se Hrabri uopće isplati? Podijelite svoje misli u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map