Kako instalirati VPN na Nintendo Switch

Nintendo Switch nije novo na tržištu, ali najnoviji VoD dodaci čine ga vrlo privlačnim kao uređaj za igru ​​/ streaming. Prvo je to bio Hulu, a onda je došao Youtube. Igračka konzola dodat će Netflix svojim uslugama u narednoj budućnosti. Međutim, takve bi platforme mogle biti ograničene ako se nalazite izvan određenih regija, posebno SAD-a. Stoga se preporučuje VPN kako bi se pristupio punom potencijalu Nintendo Switcha. Ovaj će vam vodič pomoći upravo to.


Kako instalirati VPN na Nintendo Switch

Kako instalirati VPN na Nintendo Switch

Kako instalirati VPN na Nintendo Switch

Problem s Nintendo Switchom razlikuje se ovisno o državi u kojoj živite. Imati račun ne smanjuje ga kada su u pitanju sve igre koje želite. Neki naslovi možda nisu dostupni zbog regionalnih ograničenja, što znači da ih nećete moći reproducirati izvan njihovih izvornih regija. Srećom, to se može postići primjenom VPN-a. Međutim, Switch platforma nije izvorno kompatibilna s VPN klijentima. Dakle, što možete učiniti u takvoj situaciji?

Ne brinite, imat ćete VPN vezu na Nintendo Switchu brže od hvatanja Mew Two u Cerulean Cave. Stoga se pripremite. Evo kako možete dobiti VPN vezu na Nintendo Switchu.

A. Postavljanje VPN-a na usmjerivač

Postavljanje VPN-a na usmjerivaču ne postaje lakše. Ne biste morali voditi tehnologiju da biste se kretali kroz cijeli postupak. Sve što trebate učiniti je slijediti ovaj vodič i moći ćete dijeliti VPN vezu putem svih popularno markiranih usmjerivača kao što su ASUS, Linksys i TP-Link.

Najbolje je u tome što možete dijeliti VPN vezu sa svim uređajima koji su dostupni kod kuće. Ne morate brinuti o ograničenim simultanim vezama koje vam pružatelj pruža. Neki od najcjenjenijih VPN-a nude priličan broj veza pod jednom pretplatom. Međutim, to možda neće biti dovoljno. Dakle, instalacija VPN-a na usmjerivač je vaša najbolja opcija za Nintendo Switch i bilo koji drugi uređaj kod kuće.

B. Podijelite VPN Wi-Fi vezu s računala / Maca

Ako smatrate da je dijeljenje VPN veze putem usmjerivača prilično gnjavaže, preporučujem dijeljenje mreže izravno s računala ili Maca. To je stvarno jednostavan proces, a prednosti su velike.

 • Korisnici računala Mac mogu pretvoriti svoj uređaj u virtualni usmjerivač i dijeliti VPN vezu slijedeći ovaj korak.
 • Osobe koje rade na Windows-u dobit će priliku dijeljenja VPN-a zaštićenog Wi-Fi-ja s lakoćom nakon čitanja ovog postupnog postupka.

Baš poput posla usmjerivača, dijeljenje veze putem računala / Mac osigurat će sve uređaje koji su dostupni kod kuće. Dakle, za korisnike koji misle da je instaliranje VPN-a na usmjerivač malo teško za njihovo razumijevanje tehnologije, onda je ovo savršena metoda za alternativu.

C. Postavljanje pametnog DNS-a na vašem Nintendo prekidaču

Drugi korisnici interneta radije upotrebljavaju Smart DNS da bi promijenili svoj zemljopisni položaj. Zapravo, streameri širom svijeta voljeli bi održavati svoje lokalne kanale netaknutim i raditi dok pristupaju geo blokiranom sadržaju.

Za razliku od VPN-a, pametni DNS ne mijenja vašu IP adresu. Ono samo mijenja dijelove URL-ova koji prikazuju vaše trenutačno mjesto na kojem se nalazite. Stoga, dok pristupate geo-ograničenom materijalu, i dalje morate koristiti svoj lokalni sadržaj i raditi istom brzinom zbog nekriptirane mreže. Prije nego što počnemo, pogledajte vrhunske VPN davatelje koji uz pretplatu nude Smart DNS usluge:

 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • BulletVPN
 • Unlocator

S tim u vezi, evo kako postaviti NNS-ova prekidač Smart DNS.

 1. U izborniku “Home Menu” na Nintendo Switchu idite na postavke.
 2. Dodirnite “Internet” i pomaknite se sve do “Internet postavke”.
 3. Kad je tamo, vaš će uređaj tražiti sve Wi-Fi veze u blizini.
 4. Odaberite mrežu i odaberite “Promijeni postavke”.
 5. Idite na “DNS Settings” i pritisnite “Manual”.Pametne postavke DNS-a
 6. Izbrišite brojeve u DNS-u “Primarno” i “Sekundarno”.
 7. Unesite one koje vam nudi Smart DNS proxy usluga.
 8. Uspješno ste konfigurirali DNS na vašem Nintendo Switchu.

VPN za Nintendo Switch – zašto?

Nakon puštanja, Nintendo Switch bio je ograničen samo na igranje. Dvije najpopularnije igre ikada na konzoli su Pokemonovi blockbusteri, Let’s Go Evee i Let’s Go Pikachu. Međutim, prije nekog vremena Nintendo je potvrdio da će u skoroj budućnosti dodavati VoD aplikacije u svoju e-trgovinu i to je upravo ono što imamo. Youtube i Hulu sada su dostupni na igračkoj platformi. Što je još bolje od toga, činjenica je da zaslon vašeg Switch-a možete preusmjeriti na veći televizor radi boljeg gledanja.

Nažalost, sviđanje Hulu dostupno je samo u Sjedinjenim Državama. Ali budući da već znate kako instalirati VPN na svoj Nintendo Switch, to više neće biti problem. Sve što trebate je povezati se s poslužiteljem koji se nalazi u regiji u kojoj je kanal dostupan. Na primjer, uzmite Hulu, potreban je poslužitelj u Sjedinjenim Državama. Jednom kada se povežete, dobit ćete američku IP adresu i imat ćete potpuni pristup usluzi streaminga, bez obzira na to gdje se nalazite.

Nakon službenog pokretanja Nintendo Switch Online, možete koristiti značajke za više igrača koje vas uspoređuju s drugim korisnicima širom svijeta. VPN nam je ovdje u prilog jer vaš ISP često usporava vašu vezu. Ali kad ste povezani, izbjeći ćete to i riješiti se svih problema s kašnjenjem. Da ne spominjemo da za brži doživljaj igre možete odabrati servere s boljim pingom. Sada provjerite ove top VPN-ove za Nintendo Switch u tablici ispod.

Kako postaviti VPN na Nintendo Switch – završne misli

Konzola Nintendo Switch izvrstan je uređaj za novo tehnološko doba. Shvaćam da vam je potrebno nekoliko tehničko pametnih načina za kretanje kroz blokove i ograničenja, ali na kraju sve to vrijedi. Zamislite da morate igrati svoje omiljene igre bez obzira na zemljopisne pogreške. I ne samo to, već i streaming usluga poput Hulu i buduće Netflix izdanje na vašem Nintendo-u. Kako je to cool? Sada imate načina, vrijeme je za volju. Nabavite sebi VPN i uživajte u Nintendo Switchu do kraja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map