Najbolje i najjeftinije VPN ponude za crni petak 2019. godine

Kada je u pitanju VPN, Korisnici interneta to uvijek vole zaštiti svoje podatke na mreži više nego platiti manje. Kao što je slučaj svake godine, mnogi davatelji VPN usluga pokrenuli su intrigantne ponude za crni petak. Iako se neki od ovih popusta mogu činiti izuzetno jeftinima, možda nisu najbolji u vrijednosti vrijednosti vašeg dolara. Kako se Crni petak sve više približava, pogledamo neke sjajne VPN ponude za 2019. godinu.


Najbolje i najjeftinije VPN ponude za crni petak 2019. godine

Najbolje i najjeftinije VPN ponude za crni petak 2019. godine

Najbolje i najjeftinije VPN ponude za crni petak 2019. godine

cijena je ključna stvar koju treba razmotriti prije kupnje bilo koje robe. To uključuje Virtualne privatne mreže. Većina korisnika interneta u iskušenju je da se prijave besplatni VPN-ovi samo zato što su, dobro, besplatne.

Ali ono što oni ne znaju, je to ove usluge nisu baš besplatne. Ako štedite za neki novčić, budite sigurni da plaćate na druge načine, svoje privatne podatke.

Svake godine, premium VPN-ovi (većina visoko recenziran na TrustPilotu) osmislite najbolje ponude tijekom sezone Crni petak. Ova se godina ne razlikuje i sastavio sam popis najboljih VPN ponuda koje ćete vidjeti 2019. Crni petak.

ExpressVPN

CoverVPN Cover

ExpressVPN jedan je od najboljih VPN-ova u današnjoj industriji. Ima ih više od toga 3000+ poslužitelja u 94 zemlje.

Nudi vrhunske sigurnosne značajke kao što su prekidač za ubijanje, šifriranje vojne klase, podjeljeno tuneliranje, i nulta evidentiranje.

Ovom vrstom usluge očekujete da takav VPN bude malo skupo. Pa, tehnički je. Međutim, na kraju dana dobit ćete ono što ste platili.

Dakle, u osnovi nudi ExpressVPN 49% popusta na pretplatu. To smanjuje troškove za 6,67 USD mjesečno. Korisnici također imaju koristi od toga tri mjeseca besplatno s ovom ponudom.ExpressVPN Crni petak

Da budem iskren, nema ništa posebno u vezi s ExpressVPN-om kada je u pitanju Crni petak. Mislim, tu ponudu možete dobiti sada bez čekanja. Ali hej, nikad se ne zna kada ExpressVPN povlači ovu ponudu. Dakle, ako tražite neke kvalitetan VPN, bolje požurite i nabavite ponudu kakva i dalje stoji.

IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish tvrdi da je najbrži VPN Tamo vani. Prema recenzijama, oni ne vode samo razgovor; oni zapravo idu u šetnju.

VPN dolazi s prilično brzim poslužiteljima širom 60+ zemalja. Imali su svoje uspone i padove u prošlosti kada otkrivene su povrede podataka, ali od sada se smatra da je jedan od najboljih VPN-ova na svijetu.

Što se tiče Crnog petka, usluga nudi intrigantnu ponudu za nove i stare kupce. Na kraju ćete dobiti račun 73% popusta na godišnjem planu, koji zaokružuje cijene samo vas 3,25 $ / mjesečno.IP Vanish Crni petak

Po mom mišljenju, to je prilično dobar posao s obzirom da IPVanish nije najjeftiniji VPN vani. Dakle, u slučaju da vam se svidi ono što imaju za ponuditi, požurite i pretplatite se, dobit ćete 7-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN

NordVPN navlaka

NordVPN ima najveću mrežu poslužitelja u VPN industriji. Ima više od toga 5000 poslužitelja u 60+ zemalja. To je prilično dobar broj, ako želite deblokiranje usluga strujanja i web stranica iz cijeloga svijeta.

No, NordVPN također izvrsno djeluje u odjelu sigurnosti, nudeći jedinstvene značajke kao što su kill switch, CyberSec, Double VPN i stroga politika zapisivanja bez dnevnika.

Što se tiče dogovora za Crni petak, NordVPN nudi dobru. Bit ćete izvrsni 83% popusta ako se odlučite za Trogodišnji ugovor. To smanjuje vašu mjesečnu uplatu 3,49 $ / mjesečno. O, također ćete imati koristi tri dodatna besplatna mjeseca.

Ako se bavite matematikom, to je zapravo 70 $, ali posao još nije sklopljen. NordVPN dodaje svoj poznati Šifriranje datoteka NordLocker značajka za besplatno.Ponuda za crni petak NordVPN

Sama usluga vrijedi $ 312. Dakle, dobiti ga besplatno je vrlo dobra stvar. Koristi najbolju dostupnu sigurnost poput Argon2, AES256, ECC (s XChaCha20, EdDSA i Poly1305),  i druge kreacije moderne kriptografije koja jamče vrhunsku sigurnost vaših datoteka.

S ovom uslugom stižete do osigurajte svoje datoteke i dijelite ih bez straha od mogućih pokušaja hakiranja.

NordVPN ima 30-dnevna garancija povrata novca za slučaj da im pružite testnu vožnju. Ako vam se nije svidjelo ono što koristite, možete tražiti pomoć puni povrat u roku od 30 dana od kupnje nije postavljeno nikakvo pitanje.

SurfShark

SurfShark Cover

SurfShark zauzela VPN svijet olujom onog dana kada se lansirala. Vrlo je novo, ali zapravo nemate pojma za što je ovaj pružatelj usluga sposoban.

Prvo, ima više od toga 800 poslužitelja u 60+ zemalja, što je odličan broj za novopridošlicu. Drugo, koliko VPN-ova može reći da može deblokirajte američki Netflix? Pa, ovo novo dijete u bloku može ga dobiti zajedno s drugim uslugama poput Hulu, DAZN i HBO Now.

Štoviše, SurfShark vam omogućuje da spojite an neograničen broj uređaja koristeći isti račun. Drugim riječima, novi alat za kibernetičku sigurnost nudi nešto što nitko od divova ne pruža – neograničene istodobne veze.

Dakle, SurfShark ga podiže zarezom Dvogodišnji plan pretplate. S tim ćete platiti 1,99 dolara mjesečno, i dobit ćete tri dodatna mjeseca besplatno. Na njihovoj web stranici odrazili su na nevjerojatan način dogovor. Provjerite.SurfShark crni petak

Prošle godine bio je SurfShark odsutan s popisa ponude. Da budem iskren, prilično sam iznenađen što se i ove godine uključio u svoje programe pretplate jeftino početi sa.

Ali hej, što više, merrier, ne? Ili u ovom slučaju, manje, merrier. Imat ćete i 30 dana povrata novca ako želite testirati njihovu uslugu.

CyberGhost

CyberGhost Cover

CyberGhost je još jedan top VPN pružatelj s ogromnom mrežom poslužitelja 5700 poslužitelja u 90+ zemalja. Usluga pruža velike brzine i neograničena propusnost zajedno s vrhunskim sigurnosnim značajkama koje vam jamče najsigurnije pregledavanje interneta.

Ako tražite sigurno torrenting iskustvo, bez evidentiranje podataka, i neograničene mogućnosti streaminga, sada se možete pridružiti velikoj bazi obožavatelja ovog pružatelja usluga.

Cyberghost je također jedan od onih VPN-a koji to mogu deblokirajte Netflix bilo gdje unatoč svom VPN mehanizmu blokiranja. Nakon što se pretplatite na uslugu, moći ćete koristiti svoj račun na sedam uređaja odjednom. 

Sada razgovarajmo o dogovoru koji CyberGhost nudi za nadolazeći Crni petak. Pružatelj usluge nudi 79% popusta na a Trogodišnji plan pretplate. To je ekvivalentno 2,75 dolara mjesečno.CyberGhost crni petak

U slučaju da se pitate o učinkovitosti CyberGhosta, davatelj vam omogućava da dobijete uslugu povrat za slučaj da se na cesti nađe zastoj. Novac možete zatražiti unutar 45 dana kupnje.

VyprVPN

VyprVPN Cover

VyprVPN postoji već dosta dugo. Skupio je ukupno 2 milijuna + korisnika oko svijeta. To je uglavnom zbog značajki koje nudi, uključujući i poznate Kameleonski protokol.

Svi ste upoznati sa OpenVPN 256-bitni protokol. Pa, Chameleon koristi neizmijenjenu verziju tog protokola kao njega skenira pakete metapodataka da se osigura da je ne prepoznatljiv čak i preko dubokog inspekcija paketa. Drugim riječima, VyprVPN je privatnost podigao na potpuno novu razinu.

VyprVPN ima sjedište u Švicarskoj i ima mrežu poslužitelja 700 poslužitelja u 70+ zemalja. S tim poslužiteljima, zajedno s Kameleon tehnologija, VyprVPN može zaobići VPN blok koji Netflix nameće.

S druge strane, pružatelj vam omogućava povezivanje a određeni broj uređaja ovisno o odabranom planu. Ako je redovan jedan, dobiješ tri, ali kad se odlučite za njegovo premija dogovor, dobiješ pet istodobne veze.

Tijekom Crnog petka, VyprVPN će vas koštati 3,75 dolara mjesečno kao redovna ponuda, i njihovi premijski plan troškovi 5 dolara mjesečno. Također, s dvogodišnjim planom dobit ćete anketu Popust od 81% do 2,75 dolara mjesečno.VyprVPN Crni petak

Po mom mišljenju, VyprVPN nudi nekoliko odličnih ponuda. Također možete preuzeti njegovu uslugu za testnu vožnju bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

Top VPN ponude za crni petak – kratak sažetak

Ono što ste pročitali gore dovoljno je da vam pruži sve potrebne informacije o nadolazećim ponudama koje svaki VPN ima u trgovinama za vas tijekom nadolazećih Crni petak.

Možda nisam spomenuo što sve nude vrhunski VPN-ovi koji nude, ali u nastavku ćete one nestale naći u sveobuhvatnijem pogledu zajedno s spomenuti pružatelji usluga. Provjeri ih:

 1. PureVPN – Spremite do 85% i plaćati samo 1,65 dolara mjesečno za 5-godišnji ekskluzivni ugovor.
 2. Surfshark – Dohvati 83% popusta i plaćati samo 1,99 dolara mjesečno za 24-mjesečni plan.
 3. Ivacy – Svjedoci ogromnog 80% sniženje cijena i plaćati samo 1,99 $ / mjesečno za Dvogodišnji ugovor.
 4. ExpressVPN – Korist od 35% popusta na ExpressVPN & platiti samo 8,32 $ / mjesečno za Jednogodišnji plan.
 5. CyberGhost – Dobiti izvanredan 79% popusta samo za plaćanje 2,75 $ / mjesečno za Trogodišnji ugovor.
 6. NordVPN – Uzmi Trogodišnji plan i dobiti dva nevjerojatna dara: 3 dodatna mjeseca i the Aplikacija za šifriranje datoteka NordLocker (vrijedi 312 USD). Uštedjeti 83%.
 7. IPVanish – Spremite glavni novac s 73% popusta i plati samo 3,25 $ / mjesečno za Jednogodišnji plan.
 8. PIA – Snizite cijene s 67% popusta i plati samo 3,33 $ / mjesečno za Jednogodišnji ugovor.
 9. VyprVPN –Spremite do 80% i plaćati samo 2,5 dolara mjesečno na dvogodišnji ugovor.
 10. Windscribe – Korist od 55% popusta i plati samo 4,08 $ / mjesečno za godišnji plan
 11. AzireVPN – 24 mjeseca uz ponudu od 35% popusta. Platit ćete samo 3,25 € mjesečno.
 12. Štitnik žarišta – 38% popusta na njihov jednogodišnji plan. To će vas koštati 7,99 $ / mjesečno.
 13. KaktusVPN – Ponuda a 35% popusta, koja svoj godišnji plan stavlja na 4,58 $ / mjesečno.
 14. TunnelBear – Uštedjeti 50% na godišnjem planu dok ga kupujete 4,99 $ / mjesečno.
 15. SigurnijiVPN – Možete iskoristiti popust do 81% na trogodišnjem planu gdje plaćate 2,50 dolara mjesečno.
 16. Goose VPN – Platite za dvogodišnji plan i dobiti jedna dodatna godina besplatno. Vaša naknada će pasti na 1,99 $ / mjesečno.

VPN Crni petak 2019. – Summing Up

to je Crni petak sezona svi i VPN su na vrhu ljestvice nevjerojatne ponude. Internetska sigurnost i privatnost moraju biti jeftinije za svakog korisnika interneta vani, i sada to jest.

Provjerite gore navedene ponude i odaberite najbolji VPN što odgovara vašim potrebama. Ako imate neko pitanje koje morate postaviti, upišite ga komentari ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me