Najbolji VPN za Claro video

Claro Video jedna je od najcjenjenijih usluga na zahtjev na video koji se možete pretplatiti iz Latinske Amerike. To je platforma za strujanje koja bi Latinoamerikanci željeli imati pristup čak i kada putuju u inozemstvo u druge zemlje. Nažalost, to nije slučaj jer se Claro Video može služiti kao geo ograničena usluga. Međutim, rješenje ovog problema nalazi se u prijavi na vjerodostojnu VPN uslugu.


Najbolji VPN za Claro video

Najbolji VPN za Claro video

Što je Claro video?

Kanal je i dalje najbolji izbor za Latinoamerikance jer nudi neke od njihovih omiljenih programa telenovela, kao i glazbu koju bi uživali slušati. To čak ide i toe toe s Netflixom za pretplatnike, što znači da sadržaj koji imaju je vrlo kvalitetan. Claro Video razgovara i s mnogim drugim tvrtkama koje omogućuju pomoć što bi moglo pomoći u proširenju ponude i pristupačnosti usluga. Neke od tih ostalih usluga uključuju Crackle i Opera, koji su više mainstream partneri za sadržaj i distribuciju kada pogledate na američko tržište.

Kao što smo već spomenuli, Claro Video je ograničen geografskim ograničenjima. To znači da bi mu mogli pristupiti samo korisnici sa sjedištem u određenoj regiji. Latinski korisnici mogu, stoga, biti vrlo neugodni kada se moraju odreći svog omiljenog programa u inozemstvu. 

Kako deblokirati Claro video izvan Južne Amerike / Meksika

Da bi se olakšala ova frustracija, postoji jedno rješenje koje pretplatnici Claro Video mogu koristiti za pristup usluzi čak i izvan svoje matične zemlje. Rješenje koje dolazi u ime VPN-a.

VPN ili virtualna privatna mreža omogućuju vam povezivanje s nizom poslužitelja koji zatim kriptiraju i skrivaju vašu lokaciju. To se uglavnom događa putem vašeg IP-a. IP adresa odgovorna je za prenošenje podataka poput vaše lokacije ili ponekad čak i vašeg identiteta. Stoga vam upotreba VPN-a pomaže da sakrijete svoju IP adresu. Spajanje na udaljeni poslužitelj znači da ćete promijeniti svoj IP u onu u zemlji na kojoj poslužitelj ima sjedište. Ako na primjer poletite iz Južne Amerike, sve što trebate je povezati se s poslužiteljem koji se tamo nalazi i bit ćete spremni. Evo kako deblokirati Claro Video u inozemstvu:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj Android, iOS, PC ili Mac.
  3. Prijavite se putem VPN računa.
  4. Povežite se s poslužiteljem u nekoj od zemalja Latinske Amerike.
  5. Uživajte u Claro videu bez obzira na to gdje se nalazite.

Korištenje VPN-a ima obilje prednosti koje mu se pripisuju, a prvi je dodani sloj sigurnosti koji ste dobili. VPN po definiciji čini vašu vezu privatnom šifriranjem. To uključuje dodavanje sloja podataka na vrh prometa kako bi bilo kome drugima bilo teško dekodirati. Budući da nitko ne može pratiti vašu vezu, uključujući davatelja internetskih usluga, sigurna je potpuna povjerljivost na mreži.

Provjerite tablicu u nastavku kako biste brzo pogledali što slijedi.

Najbolji VPN-ovi za Claro Video

Ako želite izbjeći sve ove probleme, morate se prijaviti kod odgovarajućeg davatelja VPN-a, ali možda će vam biti teško da odaberete mnoge postojeće prijevarne usluge. Da bismo vam pomogli u tome, sastavili smo popis na koji biste mogli paziti da svojom odlukom uštedite i vrijeme i novac. Evo našeg popisa najboljih VPN-ova za Claro Video:

1. ExpressVPN

ExpressVPN rijetko dobiva loše kritike, jer je to jedna od najpouzdanijih usluga koju biste mogli pogledati. Svjetski poznati dobavljač ima mrežu od oko 2000 poslužitelja i sjedište je na Britanskim Djevičanskim otocima. Pružatelj usluga ima vrlo pouzdan tim za usluge kupcima koji je dostupan za kontakt 24 sata dnevno, bilo putem društvenih medija, e-pošte ili putem live chat-a. ExpressVPN je također jedan od rijetkih pružatelja usluga koji su podijelili tuneliranje kao značajku za svoje kupce. Značajka podijeljenog tuneliranja omogućava korisnicima da odaberu dijelove prometa koji žele kriptirati.

ExpressVPN također primjenjuje 256-bitnu AES enkripciju i nudi OpenVPN, PPTP, SSTP i IKEv2 kao VPN protokole na koje se korisnici mogu odlučiti pretplatiti. Usluga također omogućuje Tor preko VPN-a i do 3 istodobne veze pod jednom pretplatom. ExpressVPN također nudi internetski prekidač koji ubija vašu internetsku vezu u slučaju da se ugrozi vaša VPN usluga. Pružatelj je također sjajan za streaming Claro Video izvan Latinske Amerike, jer ima prikrivene servere s kojima se korisnici mogu povezati i to učiniti čak i ako su osnovani u visoko cenzuriranim zemljama. Pogledajte naš ExpressVPN pregled kako biste saznali više o ovoj usluzi.

2. IPVanish

IPVanish još jedan je pružatelj usluga koji je dobar za streaming zahvaljujući svojim super brzim poslužiteljima u vlasništvu tvrtke. Ima oko 1500 i imaju do 40 000 IP-ova. Ovo je pristojan broj za odabir pružatelja usluga, jer osigurava da nema gužve na bilo kojem poslužitelju. IPVanish nudi i veliku podršku korisnicima koji svoju vezu najčešće koriste za bujice. Usluga omogućava neograničeni prijenos podataka od strane vršnjaka, kao i zajamčenu anonimnost. IPVanish je također vrlo popularan među mrežnim igračima jer njihovi poslužitelji rijetko dopuštaju da njihove igre zaostanu ili vise.

Ovaj pružatelj sa sjedištem u SAD-u omogućuje do 10 istodobnih veza pod jednim računom. Lako je moguće zaštititi sve platforme pomoću 256-bitne AES enkripcije. IPVanish je također jedan od rijetkih pružatelja usluga koji ima dovoljno alternative da korisnici ne bi htjeli preuzeti svoj VPN klijent. Postoji SOCKS5 web proxy koji pretplatnici mogu koristiti bilo kad na mreži, a tu je i popis proširenja preglednika koja se mogu aktivirati prilikom pretraživanja mreže. IPVanish se također drži stroge politike nulte evidencije unatoč tome što se nalazi u SAD-u. Ako vam se čini da biste se mogli obratiti tome, saznajte više o njemu prolazeći kroz naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

Bilo bi nepravda ne uključiti se NordVPN na ovom popisu jer je usluga jedan od najsposobnijih koje možete pronaći u industriji. Usluga ima blizu 4000 poslužitelja unutar svoje mreže i prisutnost u preko 60 zemalja. Razina sigurnosti koju nudi je bez premca. Sve je zahvaljujući kombinaciji 256-bitne AES enkripcije s dvostrukom VPN zaštitom. To znači da se korisnički podaci preusmjeravaju kroz dva poslužitelja umjesto jednog, čime se udvostručuje već prisutna sigurnost.

Sa svojih 4000 poslužitelja, usluga vam također omogućuje da odaberete na koje će se servere povezati na temelju onoga što radite, a to bi moglo biti igranje putem interneta, strujanje u HD formatu ili brže skupno preuzimanje. Usluga također može upravljati s čak 6 ostalih uređaja, a čak je nećete morati dodatno platiti. To također uključuje softver poput CyberSec i SmartPlay. Prva pomaže u uklanjanju ometajućih oglasa i zlonamjernog softvera, dok omogućuje pristup web lokacijama ograničenima na zemlju bez obzira na vašu lokaciju. Da biste vidjeli što vam još usluga može pomoći, pogledajte naš detaljniji pregled NordVPN-a.

Zaključak o najboljem VPN-u za video Claro

Claro Video svrstava se među najpopularnije među vrhunskim uslugama u Latinskoj Americi. Možete se kladiti da puno ljudi voli ono što platforma može ponuditi. Ako ste jedan od njegovih obožavatelja, VPN vam pomaže da uživate u mnoštvu sadržaja koliko god možete, bez obzira na lokaciju. Tri gore navedena davatelja usluga su više nego dovoljna da jamče neograničen pristup. Daju vam i potpunu sigurnost i anonimnost kad god ste na mreži.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me