Pukla VPN preuzimanje 2020 – je li to sigurno?

Dakle, želite kopiju najpopularnijih VPN-ova na tržištu bez da ih morate platiti? Ono što biste trebali imati na umu je da ništa nije besplatno, a mogli biste biti i proizvod usred cijele transakcije. Bolje vam je bez VPN-a nego ako imate pokvarenu ili ukradenu verziju inačice.


Puknut VPN 2019 - je li to sigurno?

Puknut VPN 2020 – je li to sigurno?

Kako dobiti VPN besplatno?

Ovdje ste jer vjerojatno tražite VPN pukotinu. No, prije nego što i dalje krenete s tim, morate biti otvoreni za stvari koje ćemo navesti u nastavku. Evo dva načina na koja možete imati vrhunski VPN besplatno; oboje ne preporučuju. Nikada ne biste trebali tražiti napukanu kopiju VPN-a, jer jedino što ćete učiniti je ostaviti vam manje sigurnosti, privatnosti i funkcionalnosti.

 • Virusi / malware: Preuzimanje datoteke s nepoznatog internetskog izvora savršen je način za primanje virusa. Ugledni izvori / web stranice ne posjeduju ukradene, ispucane kopije VPN-a. Kad nastavite s preuzimanjem, ništa vam ne može pomoći, čak ni antivirusni softver. Zlonamjerni softver može ozbiljno naštetiti vašem sustavu.
 •  Slučajni softver: Neka puknuta VPN preuzimanja sigurnosnim analitičarima šalju čiste verzije drugih programa kad ih preuzmu. 
 • adware: Hvala sretnim zvijezdama ako umjesto virusa dobijete adware. Neki adware ubrizgava oglase u vaš preglednik i na svaku web lokaciju koju posjetite, dok drugi adware programi ubrizgavaju oglase u vaš čitav uređaj, što će usporiti vaše računalo.

Ukradeni VPN računi na prodaju

Mnogi su prevaranti koji pokušavaju prodati premium VPN pretplatu po nižoj cijeni od one koju vrijede. Iako bi moglo zvučati kao dobra ideja, nije. Činjenica da su ovi dobavljači dobili ruke nad tim računima pokazuje koliko su ti računi uistinu ranjivi.

Iako su računi autentični, njihovi vlasnici stvorili su slabe lozinke za njih koje su procurile s drugih web stranica. VPN je, u ovom slučaju, bespomoćan i ne može zaštititi korisnike od vlastitih slabih lozinki. Ovako hakeri kradu VPN račune da bi ih kasnije prodali:

 1. Za formiranje baze podataka zaporki hakirajte nesigurno web mjesto.
 2. Testirajte podatke koje ste prikupili na većem broju računa na mreži dok ne pronađete onu koja djeluje;
 3. Prodajte korisničko ime i lozinku na mreži, pretvarajući se da pruža legitiman račun.

Što se događa s kupcem?

Kupujete ono što mislite da je legitimno web mjesto, ali o tome nemate ništa. Ne znate dugo da će račun funkcionirati i možete ga izgubiti u bilo kojem trenutku. Pod tim smo mislili, vi ste na milost hakera. Zapravo, račun je vaš samo da upotrebljavate sve dok stvarni vlasnik ne promijeni lozinku. Imajte na umu da ne formirate novu pretplatu, pokrećete tuđu, već aktivnu pretplatu. Novac hakera možda ćete platiti u zamjenu za trogodišnju pretplatu, a kasnije saznajte da su preostale samo dvije godine i 3 mjeseca, što je ogroman problem. Osim toga, ovisno o VPN-u, možda nećete moći koristiti mnoge uređaje na njemu. 

Što se događa kad kupite račun?

Kad se zajednički račun koji ste kupili napuni, možda ćete ostati zaključani. Možda ćete čak morati pričekati da zakoniti korisnik prekine vezu s uređajem kako biste se mogli sami povezati s njim. Sada, ako kojim slučajem korisnika zaključate, moglo bi vas koštati čitav posao. Zakoniti korisnik primijetit će da nešto nije u redu i odmah će promijeniti lozinku za dodatnu sigurnost. Sve je to istina ako vjerujemo da račun dijele samo dva korisnika. Ako to nije slučaj, možda ćete dijeliti račun s drugim naivnim kupcima, koji uzrokuju probleme s vezom.

Razbijene VPN alternative

Napraviti korištenje besplatnog VPN-a. Iako ga ne preporučujemo zbog sigurnosnih problema. Također možete koristiti VPN premium besplatno probno razdoblje. Tko zna? Možda će vam se svidjeti usluga i odlučite se na nju obvezati. Možda ćete se uvjeriti da korištenje Crack VPN-a naprosto ne vrijedi. Evo nekih nedostataka upotrebe besplatnog VPN-a:

 • Oni prodaju vaše podatke: Nijedno poduzeće ne bi vam dalo nešto besplatno ako od toga ne donosi profit. Neki besplatni VPN-ovi prate vas i prodaju vaše podatke trećim stranama, a drugi ubacuju oglase u vaš preglednik. Najgore su one koje prodaju propusnost korisnika i dijele vašu vezu s bi tvrtkama.
 • Loša kvaliteta usluge: Možda ćete patiti od ozbiljnih ograničenja funkcionalnosti svoje usluge. Besplatni VPN mogao bi umanjiti vaše internetske brzine, ograničiti upotrebu na određeno vrijeme ili podatke mjesečno ili smanjiti druge važne značajke koje će vas pritisnuti na pretplatu na vrhunski VPN.
 • Loša infrastruktura: Besplatni VPN-ovi neće moći ispuniti vrhunske VPN standarde u pogledu infrastrukture, naprednih značajki i pomoćnog osoblja.

Ako zaključite da a premium VPN vrijedi vašeg novca, maksimalno iskoristite svoj novac i pretplatite se ExpressVPN. Ovo je usluga koja nudi kupcima stabilnu, svestranu i značajku prilagođenu virtualnu privatnu mrežu s klijentima za širok raspon uređaja i operativnih sustava.

Iako je ExpressVPN skup, to je jedna od rijetkih VPN usluga za koju je na sudu demonstrirana politika nepozivanja dnevnika. To ga čini odličnim izborom za one koji nisu sigurni u privatnost. Konačno, to je visoko pouzdan, funkcionirajući i siguran davatelj VPN usluga koji neprimjetno deblokira sadržaj. Provjerite ostale pružatelje VPN-a u donjoj tablici. Uz to, preporučujemo da ih slijedite Savjeti za internetsku sigurnost ostati bez interneta.

Razbijena VPN 2020 – završne riječi

Ne zaboravite, ne preuzimate VPN, već preuzimate zlonamjerni softver koji je izvorno osmišljen kako bi bio upotrijebljen protiv vas. Iz svih ovih razloga ne biste trebali preuzimati napuknut VPN niti kupiti ukradenu verziju. Naš savjet je da ne koristite pokvareni VPN. Oni ne samo da nisu sigurni, već ni nisu zagarantirani. Postoji mnoštvo pružatelja usluga koji pružaju kratko besplatno probno razdoblje. Možda možete iskoristiti svoje besplatne probe i dobiti što želite od dobavljača VPN usluga.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map