Najbolji VPN-ovi za Samsung Smart TV i kako ih instalirati

Koji je najbolji VPN za Samsung pametne televizore? Je li to zapravo moguće instalirajte VPN na Samsung Smart TV? Za početak, VPN aplikacije uglavnom su dizajnirane za rad Windows PC, Mac, Android i iOS. To znači da biste na Smart TV-u potencijalno mogli instalirati VPN sve dok je temeljen na Androidu. Ali što je sa Smart televizorima Samsung? Pa, južnokorejski proizvođač elektronike je koristio taj Orsay operacijski sustav od 2012. do 2015. godine. Od tada Samsung Smart televizori dolaze s uređajima Samsung Smart Smart Tizen OS instaliran. Iako ovaj operativni sustav nije izvorno kompatibilan sa VPN, postoji nekoliko načina za rješavanje kojih možete koristiti postavite VPN vezu na Samsung Smart TV.


Najbolji VPN-ovi za Samsung Smart TV i kako ih instalirati

Najbolji VPN-ovi za Samsung Smart TV i kako ih instalirati

Najbolji Samsung VPN Smart TV – pregled

Vodič u nastavku detaljno objašnjava kako postaviti VPN na Samsung Smart TV. Ako ste prethodno znali kako koristiti VPN na pametnom televizoru, možda neće trebati proći cijeli pregled. Evo popisa najbolji VPN-ovi koje možete koristiti na bilo kojem Samsung Smart TV-u:

Kompatibilni su Samsung Smart televizori s VPN-om?

Kao što sam spomenula gore, Smart televizori Samsung nisu kompatibilni s VPN-om. To u suštini znači da ne možete izravno postaviti VPN na njih. Međutim, možete konfigurirati adrese DNS poslužitelja na televizoru što nas dovodi do toga Smart DNS proxyji. Pametan DNS proxy poslužitelji su još jedan alat koji možete koristiti da biste zaobišli regionalna ograničenja i deblokirali streaming kanale s protokola SAD, Velika Britanija, Australija i ostatak svijeta.

Za razliku od VPN-a, pametni DNS ne šifrira vaš promet, iako. To ima i svoje nedostatke i prednosti. Za jednu, nešifrirani promet i dalje je sklon raznim mrežne opasnosti. Međutim, činjenica je vaš internetski promet nije šifrirano također znači da nećete doživjeti Internetska brzina pada trebate se nositi dok koristite VPN.

Pobrinuli smo se da svi pružatelji VPN usluga navedeni u vrhunskom Samsung Smart TV VPN pregledu nude svojim korisnicima Smart DNS proxyje koje mogu postaviti na svom televizoru.

Kako instalirati Smart DNS na Samsung Smart TV – Alternativa VPN

Sljedeći koraci olakšavaju postupak kroz koji smo konfigurirali adrese DNS poslužitelja na Samsung Smart TV-u koji smo koristili u ovom pregledu.

 1. Prvo uključite Smart TV.
 2. Pritisnite Meni s daljinskog upravljača.
 3. Zatim idite na Mreža.Samsung Smart TV DNS
 4. Odaberite Status mreže.Status mreže
 5. Zatim odaberite IP postavke.
 6. Odavde, prebacite DNS postavke na Ručno unesite.Unesite Smart DNS ručno
 7. Sada unesite adrese DNS poslužitelja davatelja VPN usluga na koje ste se pretplatili.
 8. Pritisnite OK.
 9. Ponovo pokrenite Smart TV nakon završetka testa internetske veze.

Imajte na umu da i dalje trebate prebaciti regiju Samsung Smart TV kako biste na nju instalirali streaming aplikacije iz drugih regija. Drugim riječima, nećete moći pristupiti američkim aplikacijama poput HBO, Hulu ili Amazon Prime ako zemlju TV-a prvo ne promijenite u SAD. Da biste saznali više o tome kako se to radi, pogledajte ovaj vodič.

Kako dobiti VPN na Samsung Smart TV pomoću usmjerivača

Iako nisu izvorno kompatibilni s davateljima VPN-a, uvijek možete koristiti svoj usmjerivač i instalirajte VPN izravno na tome. Na ovaj način će svi uređaji spojeni na usmjerivač dijeliti istu VPN vezu.

Upotrebom usmjerivača niste vezani za davatelja usluga ograničenje istodobne veze. Bilo koji uređaj koji se poveže s vašom Wi-Fi mrežom koristit će šifriranu vezu vašeg usmjerivača, uključujući i vašu Pametni TV.

Moram napomenuti da nisu svi VPN usmjerivači kompatibilan s VPN-om. Da biste saznali više o VPN-u o podešavanju rutera, pogledajte ovaj vodič. Iako postupak zahtijeva neke tehnička podloga, postavljanje VPN veze na vašem usmjerivaču je vrijedno truda.

Omogućite VPN na Samsung Smart TV-u putem dijeljenja mrežne veze

Možete koristiti svoj PC ili Mac za dijeljenje internetske veze vašeg računala sa Smart TV-om. Pritom će Samsung Smart TV imati koristi od PC ili Mac-ova VPN veza.

Iako ova metoda nije ni jednostavna ni laka za implementaciju, dostižna je. I dalje predlažemo da pokušate postaviti VPN vezu na usmjerivač ili umjesto njega koristiti Smart DNS.

Najbolji VPN-ovi za Samsung Smart TV

Koristimo složeni kriteriji kako bi se utvrdilo koji su VPN-ovi bolji od ostalih. U slučaju Samsung Smart TV-a glavne su značajke koje biste trebali potražiti kod pružatelja VPN-a brzina, lokacije na poslužitelju, dostupnost Smart DNS-a, i the sposobnost za pristupite geo-blokiranom sadržaju.

Drugim riječima, možda ćete pronaći jeftinije VPN-ove od onih koje smo naveli niže, ali možda će im nedostajati jedna, ako ne i sve gore navedene značajke. Kada su u pitanju davatelji VPN-a, gotovo uvijek dobijete ono što plaćate.

1. ExpressVPN – Urednikov izbor

CoverVPN Cover

ExpressVPN, ruke dolje, stručnjaci su. Prema testiranjima koja smo obavili, ovaj pružatelj VPN-a sa sjedištem u Britanskom otoku, pokazao se s izvrsnim rezultatima u pogledu:

 • Ubrzati: Nakon izvođenja nekoliko brze studije performansi, moja internetska veza prošla je putem Pad brzine od 7% za vrijeme povezivanja s VPN poslužiteljima ExpressVPN-a. Drugim riječima, ako imate brzu internetsku vezu, i dalje ćete moći strujati 4K konekciju dok koristite ExpressVPN.
 • Mreža poslužitelja: Ovaj davatelj ima VPN poslužitelji na ključnim mjestima širom svijeta (160 VPN lokacija). Mreža poslužitelja davatelja VPN-a ključna je zbog činjenice da određuje koje će usluge streaminga doći do deblokiranja.
 • Pametni DNS: ExpressVPN pruža ovu tehnologiju u obliku MediaStreamer. Usluga ima vlastiti DNS na svakom VPN poslužitelju, što znači da ćete dobiti dodatnu sigurnost čak i ako upotrebljavate samo MediaStreamer.
 • Pristupite geoograničenom sadržaju: Ova je usluga također jedan od rijetkih VPN-ova koji vam omogućuju izmjenu i promjenu vaše Netflix regije u SAD. Isto tako, možete deblokirati velike servise za strujanje poput Hulu, HBO, DAZN, Amazon Prime i BBC iPlayer.

Sa ExpressVPN-ovima Smart DNS značajka, možete zaobići regionalna ograničenja na vašem Samsung Smart TV-u za nekoliko minuta. Imajte na umu da kanale koje stignete za deblokiranje treba podržavati davatelj usluga, ali oni ne funkcioniraju kao VPN se.

S druge strane, tvrtka obećava svojim korisnicima politiku nulte evidencije praćenu 24/7 podrškom. Štoviše, možete koristiti do pet istodobnih veza s ovom pretplatom.

ExpressVPN troškovi 12,95 $ / mjesečno. Međutim, ako se odlučite za njihov godišnji plan, mjesečna naknada iznosi 6,67 $ / mjesečno zajedno s 3 dodatna besplatna mjeseca. Također, pružatelj usluga nudi a 30-dnevna garancija povrata novca pravila koja vam omogućuje testiranje njegovih usluga bez rizika.

prozodija

 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Pet istodobnih veza.
 • Preko 160 VPN lokacija.
 • Torrenting / P2P podrška.
 • Deblokira američki Netflix.
 • Ubojiti prekidač.
 • Smart DNS značajka (MediaStreamer).
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Jednostavne aplikacije.
 • Proširenje preglednika
 • Splitsko-tuneliranje.

kontra

 • Malo skupo.
 • Besplatna proba samo za korisnike iOS-a.

2. BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

Sjedište BulletVPN-a sjedište je u Estoniji; pozitivan aspekt u tome što ne postoje zakoni o zadržavanju podataka koji reguliraju ovu zemlju. Evo kako je BulletVPN uspio u pogledu VPN značajki kritičnih za Samsung Smart TV.

 • Ubrzati: Naše ispitivanje brzine pokazalo je da BulletVPN ne utječe puno na brzinu internetske veze korisnika. Kad ste spojeni na UK poslužitelj, a Pad brzine od 6% dogodila. BulletVPN VPN poslužitelji velike brzine koji se šire u više zemalja pomažu pretplatnicima da struju UHD sadržaja na svojim streaming uređajima bez pada u kvaliteti videozapisa.
 • Mreža poslužitelja: Mreža poslužitelja BulletVPN podudara se s drugim vrhunskim VPN uslugama. Pružatelj usluga ima više od 114+ poslužitelja u 47+ zemalja raspodijeljeni u ključnim regijama širom svijeta.
 • Pametni DNS: BulletVPN nudi korisnicima besplatnu Smart DNS opciju, koja neprimjetno radi na Samsung Smart TV-ima.
 • Deblokiranje ograničenog sadržaja: BulletVPN omogućava korisnicima da deblokiraju sve glavne streaming servise, uključujući one poput Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime i DAZN.

Usluga nudi značajke koje štite vašu privatnost. Za vrijeme naših testova bilo je nema curenja IP-a ili DNS-a. BulletVPN također ima dvije glavne značajke privatnosti u obliku a Ubojiti prekidač i Meci štit.

Prvi završava vaše internetske veze ako padne VPN i drugi ne dopušta vam ponovno povezivanje osim ako postoji VPN veza.

BulletVPN nije tako skup. To vas košta 10.98 $ / mjesečno i 3,75 $ / mjesečno ako se pretplatite na njihove godišnji plan (Iskoristite prednost od jedne besplatne dodatne godine).

Ako želite isprobati njihovu uslugu, pružatelj usluge ima 30-dnevno pravilo povrata bez pitanja, kao i a Jednodnevna besplatna proba za Android korisnicima i kupcima koji kontaktiraju Tim podrške.

prozodija

 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Šest istodobnih veza.
 • 70+ poslužitelja u 41+ zemalja.
 • P2P podrška.
 • Podržava američki Netflix.
 • Ubojiti prekidač
 • Smart DNS značajka.
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Jednostavne aplikacije.
 • Meci štit.

kontra

 • Jednodnevna besplatna proba.
 • Nema podijeljenog tuneliranja (Metoda koja omogućava odabir prometa koji je kodiran, a što ne).

3. Neovisnik

Unlocator Review 2019

Unlocator lansirana natrag unutra 2013 kao Smart DNS proxy usluga. Unlocator je smješten u Danskoj, koji je dio saveza sa 9 očiju, što je u osnovi proširenje na zloglasnu alijansu s 5 očiju. Od 2019. godine dodala je a VPN opcija na svoje pretplatničke planove. Možete se odlučiti za Smart DNS (samostalno) ili oboje. Evo što nam je evaluacija pokazala:

 • Brzina: Većina VPN poslužitelja Unlocatora samo malo utječe na vašu brzinu interneta. Međutim, tijekom svojih ispitivanja naišao sam na par poslužitelja (uključujući jednog u Velikoj Britaniji) koji su drastično odustali od moje veze (55%).
 • Poslužitelji: Unlocator upravlja mrežom od 41 poslužitelj u 36 zemalja, što je dobar broj s obzirom da obuhvaća zemlje u kojima su prisutni glavni kanali za streaming.
 • Pametni DNS: Unlocator je pokrenut kao Smart DNS usluga i nedavno je postao hibridni davatelj. Prema njegovoj web stranici, Unlocator Smart DNS može deblokirati više od 235 kanala širom svijeta.
 • Pristup ograničenim kanalima: Kada sam isprobao Netflix dok sam koristio Unlocator, usluga mi je omogućila pristup gotovo odmah, usprkos strogoj VPN mreži Netflixa.

Iako je novi u VPN industriji, Unlocator pruža najveću sigurnosnu mjeru – AES-256 enkripcija. Njegova je upotreba vrlo jednostavna za upotrebu.

Cijene su fer u odnosu na ostale. Zapravo je pretplata davatelja usluga puno jeftinija od ostalih na našem popisu od zadnjeg ažuriranja ove recenzije. Možete dobiti mjesečnu pretplatu za 9,99 USD mjesečno (VPN i pametni DNS). Ako tražite samo Smart DNS, to možete dobiti 4,95 $ / mjesečno.

Sve u svemu, Unlocatorove brzine su u redu, nisu velike, baš su u redu. Također, Unlocator ima a 30-dnevna garancija povrata novca, koja počinje nakon što testirate njihovu uslugu 7-dnevni, potpuno besplatno.

prozodija

 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Pet istodobnih veza.
 • 70+ poslužitelja u 40 zemalja.
 • P2P podrška.
 • Deblokira američki Netflix.
 • Ubojiti prekidač.
 • Smart DNS značajka (230+ kanala).
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Jednostavne aplikacije.
 • Nezaštitni štit.
 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

kontra

 • Nema podjele tunela
 • Neki su poslužitelji spori.

4. NordVPN

NordVPN navlaka

NordVPN lansirana je u 2012 i postao je jedan od najboljih VPN pružatelja u industriji. Osnovana je u Panama, koja je zemlja koja nema zakonske propise o obveznom čuvanju podataka i nije unutar Pet očiju ili Četrnaest udruga očiju. 

Tijekom provjere usluga davatelja usluga došao sam do sljedećih rezultata:

 • Ubrzati: Kad sam se povezao s američkim poslužiteljem, brzina je jedva padala (9%). Međutim, neki poslužitelji uopće nismo bili brzi. Oni bi trebali biti posvećeni HD streaming, ali moja je kvaliteta pala s pomoću njih, pogotovo kad sam aktivirao Dvostruki VPN svojstvo.
 • Mreža poslužitelja: Prema njegovoj web stranici NordVPN ima poslužitelji u 59 zemalja. To je sjajna pokrivenost poslužitelja ako želite zaobići regionalna ograničenja.
 • Pametni DNS: Značajka SmartPlay je a Pametan DNS usluga koja vam omogućava da deblokirate geografski ograničene kanale na vašem Smart TV-u bez potrebe za VPN vezom.
 • Deblokiranje mogućnosti: Iako su testirali koje kanale pružatelj može deblokirati, rezultati su bili pozitivni. NordVPN omogućuje vam zaobići regionalna ograničenja koja su nametnuta Netflix, Hulu, HBO, CW TV, BBC iPlayer i CTV bez problema.

Ovaj pružatelj omogućuje svojim korisnicima anonimno surfanje Internetom, a istovremeno zadržava svoju privatnost Značajka dvostruke VPN. Usluga tvrtke je pogodna za pristup geo-blokiranom sadržaju, mrežnom streamingu i torrenting-u / P2P.

NordVPN također ima sigurnosni alat za poboljšanje vašeg pretraživanja interneta. To se zove CyberSec, tehnologija koja se koristi za odbranu od bilo kojeg zlonamjerni softver, virus ili zlonamjerni softver koja može ciljati vaš uređaj.

NordVPN troškovi 11,95 $ / mjesečno, ali ako se odlučite za njihove Trogodišnji plan, mjesečna naknada pada na 3,49 $ / mjesečno zajedno s 3 slobodna dodatna mjeseca. 

Baš kao i ostali na našem popisu, NordVPN nudi Politika povrata od 30 dana. Možete isprobati njihovu uslugu i ne riskirati ništa. Njegove prijave za iPad, iPhone, Android, PC i Mac vrlo su jednostavni za upotrebu.

prozodija

 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Šest istodobnih uređaja.
 • Poslužitelji u 60+ zemalja.
 • Pristup američkom Netflixu.
 • Ubojiti prekidač.
 • SmartPlay (Smart DNS).
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Jednostavne aplikacije.
 • Proširenje preglednika
 • CyberSec
 • Dvostruki VPN

kontra

 • Besplatna probna verzija zahtijeva podatke o kreditnoj kartici.
 • Nema split-tunnelinga.
 • Neki spori poslužitelji.

Kako instalirati VPN na Samsung Smart TV – Finalne misli

Dakle, tu ga imate. Instaliranje VPN-a na Samsung Smart TV ulaže malo napora, ali to se može i postići. Upotrijebite jednostavniji način zaobilaženja geo-ograničenja na televizoru Pametan DNS umjesto toga. Jeste li koristili neku od gore opisanih metoda? Jeste li bili uspješni ili ste naišli na probleme? Recite nam sve o tome u obliku komentari ispod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map