Najbolji VPN za PS4 pregled

Ne bismo pretjerivali da tvrdimo da Playstation 4 je najbolja igraća konzola ikad napravljena. Najsuvremeniji uređaj tvrtke Sony stalno je razbijao prodajne zapise otkako je prvi put stigao na tržište. S fascinantna grafika, nevjerojatna snaga CPU-a, kolekcija igara gotovo bez premca i vrhunske usluge struje, PS4 ne bi mogao postati bolji, ili nije mogao? Pa, to bi definitivno moglo biti ako je prisutan VPN. Korisnici mogu poboljšati brzinu, smanjiti kašnjenja / zaostatke i deblokirati geografski ograničen sadržaj. Ali pitanje je što je najbolji VPN za PS4? Saznajte u ovoj cjelovitoj recenziji.


Najbolji VPN za PS4 pregled

Najbolji PS4 VPN – SAŽETAK

Pogledajte najbolje PlayStation 4 Dolje sažeto u VPN-u ako želite brzu predstavu o tome što danas pokrivamo.

ExpressVPN rangirali smo kao naš PS4 VPN broj jedan zbog njihovog 30 dana politika povrata, izvrsna podrška, brzi poslužitelji, i Smart DNS proxyji koju možete postaviti izravno na svoj PlayStation 4 ili 3 konzola. Ovdje je naš najbolji PS4 uži izbor.

Najbolja recenzija za PlayStation 4 VPN

Prije nego što počnemo, moramo napomenuti da PlayStation 4 ne podržava VPN klijente. Dakle, korisnici bi to morali instalirajte VPN na njihov usmjerivač.

Međutim, u našem smo pregledu naveli VPN-ove koji nude Pametan DNS i usluge, koje se mogu izravno konfigurirati na konzoli.

Uz spomenuto, potpuni pregled najboljeg VPN-a za PS4 predstavljen je u nastavku. Provjerite:

ExpressVPN – najbolji PS4 VPN u 2020. godini

ExpressVPN - najbolji VPN za 2017. godinu

Počet ćemo s ExpressVPN, vrhunski izbor za korisnike koji žele konfigurirati svoj PS3 ili PS4 pomoću VPN usluge. Uz pouzdane poslužitelje sa sjedištem u više 94 zemlje, tim za korisničku službu u ExpressVPN-u namjerava vidjeti kako ćete uživati ​​u najboljem mogućem igranju / streaming iskustvu.

Osim problema s kašnjenjem / kašnjenjem, PS4 je izvrstan domaćin za streaming servise. Pronaći ćete aplikacije za Netflix, Hulu, DAZN, ESPN+, i još desetaka. ExpressVPN može ih s lakoćom deblokirati.

ExpressVPN nudi maksimalne brzine, posebno u modelu Ujedinjene države gdje su dostupni glavni kanali za streaming.

Ako brzina nije dovoljna za vaše navike strujanja, uvijek ih možete konfigurirati MediaStreamer (Smart DNS) izravno na PlayStationu. Njihova web stranica sadrži vodiče za sve što biste mogli tražiti.

Cijene bi možda mogle biti malo veće od cijena kod većine pružatelja usluga, ali dečki iz ExpressVPN-a su dovoljno sigurni da će njihovi korisnici cijeniti njihovu visoku kvalitetu usluge. Zato oni nude 30-dnevna garancija povrata novca novim korisnicima.

prozodija

 • Vrlo velike brzine.
 • 160 lokacija poslužitelja u 94 zemlje.
 • Deblokira glavne usluge strujanja.
 • MediaStreamer (Smart DNS).
 • Optimiziran za igre i streaming.
 • Politika povrata od 30 dana.

kontra

 • Prilično skupo.

BulletVPN

BulletVPN - Best MLB.TV VPN 2017

Pokrenuta još u 2017. godini, BulletVPN učinili vrlo dobro kada smo testirali njihove VPN servere. Također nude jednostavne vodiče o tome kako instalirati VPN na usmjerivače, kao i postavljanje virtualni usmjerivači na vašem PC / Mac.

Do sada BulletVPN ima više od 124 poslužitelja u 51 zemlji, što je vrlo dobro ako korisnici žele prebacivati ​​poslužitelje dok igraju putem interneta ili deblokiraju geo ograničeni sadržaj u inozemstvu.

Kad je riječ o brzini, zabilježili smo minimalne pad brzine Interneta na svim njihovim VPN lokacijama. Štoviše, probali smo njihove Podrška za UltraHD poslužitelji i rezultati su bili izvanredni.

Nisu tvrdi, prebacivali smo sadržaj u UHD jer su serveri bili prilično brzi. Ako vam to nije dovoljno, uvijek postoje i njihovi Smart DNS značajka, što će vam omogućiti da promijenite svoju lokaciju uz minimalan gubitak brzine.

BulletVPN je pristupačan kada su u pitanju cijene. Testirali smo njihovu uslugu i pokazalo se da je izvrsna za PS4. No, kao dodatnu uslugu, nude sljedeće: Politika povrata od 30 dana u slučaju da korisnici imaju tendenciju da se predomisle.

prozodija

 • Izvrsne brzine.
 • 124+ poslužitelja u 51 zemlji.
 • Deblokira vrhunske usluge strujanja.
 • Smart DNS proxyji.
 • UltraHD podrška (optimizirana za UHD streaming i igre bez zaostajanja)
 • Politika povrata od 30 dana.

kontra

 • Mreža poslužitelja mogla bi biti bolja.

Unlocator

Nezaključni VPN poklopac

Unlocator nije bila VPN usluga u tehničkom smislu. Bila je to Smart DNS proxy usluga koja omogućuje deblokiranje geografski ograničenih kanala i na PlayStation 4 i PS3.

Međutim, od 2019. godine, Unlocator počeo nuditi VPN usluge zajedno Pametan DNS korisnicima koji žele zaobići ograničenja interneta.

Unlocator ima poslužitelje na sve strane 41+ zemalja, rasprostranjena u ključnim regijama širom svijeta. To je jedno od rijetkih VPN-a koje može deblokirati sličnosti Netflix, Hulu i Amazon Prime.

Kada je u pitanju brzina, Unlocator nije tako dobro isporučio na nekim poslužiteljima. Ali oni ipak nude High-Speed poslužitelji koji mogu održavati brzu vezu čak i kada je prisutna enkripcija.

Na vašem usmjerivaču može se instalirati unlocator – vodiči su po cijelom web mjestu ako vam treba pomoć. Ako je veza i dalje spora, možete ih koristiti Pametna DNS usluga kao alternativa.

Preporučuje se ako igrate online i igra iznenada počne zaostajati. Konačno, usluga ako je vrlo pristupačna u odnosu na ostale.

Možete kupiti Smart DNS ili obje usluge iz zasebnog plana pretplate. Štoviše, postoji besplatno 7-dnevno probno razdoblje i a 30-dnevna garancija povrata novca ako želite uzeti uslugu za probnu vožnju.

prozodija

 • Poslužitelji u 41+ zemalja.
 • Deblokira glavne usluge strujanja.
 • Pametan DNS.
 • Podrška za velike brzine za igre i streaming.
 • Politika povrata od 30 dana.
 • 7-dnevna politika povrata novca.

kontra

 • Nedosljedne brzine.
 • Treba dodati više poslužitelja.

NordVPN

NordVPN - Top VPN pregled u 2017. godini

S namjenskim poslužiteljima za igre izgrađenim za brzinu i strateški smještenim za optimalnu učinkovitost igre, NordVPN jedan je od rijetkih pružatelja usluga na tržištu koji uistinu čini mnogo na poboljšanju iskustva igrača već su pretplaćeni na njihove mreža velike razine 1.

Usluga ima tisuće poslužitelja diljem 62 zemlje, što je više nego dovoljno da se suprotstave protivnicima na različitim kontinentima i pristupa kanalima iz cijelog svijeta.

S dobro optimiziranom širinom pojasa i najnižim mogućim vremenima odziva, NordVPN poziva igrače koji su spremni prenijeti svoje iskustvo na novu razinu.

Iako je većina njihovih poslužitelja dobro optimizirana za posao, bili smo svjedoci nekih brzih brzina nekih od njih, posebno njihovih dvostrukih VPN-ova.

Nadalje, SmartPlay, vlastitu Smart DNS uslugu, koja vam omogućava pristup stotinama streaming kanala na vašem PS4 bez potrebe za njihovim VPN-om. To se lako može konfigurirati na konzoli.

NordVPN ima 30-dnevna garancija povrata novca. To vam omogućuje testiranje njihove usluge bez brige o gubitku pretplate koju ste upravo platili.

prozodija

 • Poslužitelji u 62+ zemalja.
 • Pristup velikim uslugama streaminga.
 • Smart DNS (SmartPlay).
 • Optimiziran za online igranje.
 • Politika povrata od 30 dana.

kontra

 • Neke male brzine.

Prednosti upotrebe VPN-a za PS4

Prednosti koje možete uživati ​​zahvaljujući korištenju VPN-a na Sony PlayStation 4 ili 3 uključuju pristup geo-ograničenom sadržaju s usluga kao što su US Netflix, Spotify i Hulu.

Moći ćete pristupati dijelovima Interneta koji su specifični za regiju, bez obzira na to gdje se nalazite, uz sigurno da je vaš promet šifriran. Na taj se način sprečava bilo kakva krađa podataka od strane zlonamjernih pojedinaca.

Također možete otkriti da korištenje VPN-a čini puno za poboljšanje brzine igre i vremena pinganja na PS4 jer će se odabrati kraća ruta do bilo kojeg regionalnog poslužitelja..

Da bismo to ilustrirali, zamislite da ste u SAD-u i želite igrati na britanskim poslužiteljima. Pomoću VPN-a možete odrediti regionalni poslužitelj koji može skratiti rutu koja se koristi za prijenos podataka za razliku od onih koja bi se koristila uslugom vašeg davatelja internetskih usluga. To rezultira bržim ping odgovorom, a time i bržom vezom.

Nakon što odlučite da želite isprobati VPN putem svog PS3 ili PS4, ustanovit ćete da je tržište preplavljeno pružateljima usluga do mjere koja bi mogla otežati odabir jednog.

Da bih vam olakšao stvari, isprobao sam pet poznatih pružatelja usluga za koje bih rekao da pružaju kupcima najbolju vrijednost za novac..

Kako promijeniti regiju / državu PS4?

Da biste mogli preuzeti i instalirati aplikacije iz drugih zemalja na PlayStation 4, morate promijeniti svoju PSN regiju. Najprije u ovom vodiču možete pronaći detaljne upute o tome kako stvoriti američki ili britanski PSN račun.

Kako instalirati VPN na PS4?

Važno je u ovom trenutku spomenuti to u slučaju da planirate dalje pomoću VPN-a sa svojim PS4 ili PS3, morat ćete potražiti VPN usmjerivač. To je zato što pružatelji VPN usluga službeno ne podržavaju upotrebu VPN-a s igraćim konzolama.

Konzole za igre također ne nude protokole za povezivanje koji omogućuju postavljanje šifrirane veze s poslužiteljem.

Možete alternativno podijeliti VPN vezu vašeg računala s PlayStationom 4 slijedeći ove upute.

U slučaju da imate Mac, koristite ovaj vodič da biste na njega postavili virtualni usmjerivač i podijelili njegovu VPN vezu s igračkom konzolom..

Alternativno se prijavite na VPN uslugu koja nudi Smart DNS proxyje koje možete postaviti izravno na PS4 / PS3. ExpressVPN je dobar primjer ovdje.

Zaključak o najboljim VPN-ovima za PlayStation 4

Koliko VPN pružatelji nerado pružaju izravnu VPN podršku za igraće konzole za PS3 i PS4, VPN usluga funkcionira prilično dobro čim se povežete putem VPN rutera. Ako ne smatrate da je to opcija, SmartDNS dobavljači koje sam gore nabrojao trebaju biti dovoljni, pod uvjetom da ste u redu s pregledavanjem weba bez sigurnosnih mjera poput šifriranja podataka..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map