Najbolji VPN za RaiPlay

Većina sadržaja koji ćete naći na talijanskoj televiziji i radiju u velikoj mjeri proizvodi, distribuira i regulira Rai, talijanski nacionalni emiter. Rai je bio prisutan već duže vrijeme, koristeći preko RAI 35,9% udjela publike u Italiji. Pa, to je samo u Italiji Rai je geografski ograničen. Najbolji način za pristup u inozemstvu je putem VPN-a. Ali pitanje je: Koji je VPN najbolji za Rai Play? Saznajte u ovoj cjelovitoj recenziji.


Najbolji VPN za RaiPlay

Najbolji VPN za RaiPlay

Je li RaiPlay dostupan izvan Italije?

Bilo da se radi o sportskom, serijskom, filmskom ili dječijem programu, Rai TV ima sve. Međutim, on to ima samo u Talijanska regija. Vidite, kao i svaki streaming kanal širom svijeta, Rai Play mora ga zaštititi prava na emitiranje nekako.

Najbolji način za to je prijava geografski ograničenja, obrambeni mehanizam nametnut da ograniči pristup korisnika u skladu s njihovim geografska lokacija.

Geo blokiranje nastaje kada kanal pregleda vašu IP adresa – omogućava mu da utvrdi gdje se fizički nalazite na karti. U Raijevom slučaju morate biti prisutni u Italiji, tj Talijanska IP adresa.

Ako to nije slučaj, bit ćete blokirano odmah. Kad smo posjetili kanal, postali smo žrtva takvog blokadnog incidenta kao što se nalazimo u inozemstvu.

To je ono što imamo:

“Ne želim biti prihvatljiv niti ne podržavati.”Pogreška RaiPlay-a

To može biti velika prepreka, posebno za Talijane koji su postavljeni u druge zemlje iseljenici ili čak onih koji su letjeli negdje drugdje kao turisti

Geo-ograničenja mogu se lako zaobići pomoću a Virtualna privatna mreža, o čemu ćemo detaljno govoriti u sljedećem odjeljku ovog pregleda.

Korištenje VPN-a za RaiPlay

Streaming RaiPlay-a izvan Italije doista je moguć, ali samo ako ste pretplaćeni na uslugu Virtual Private Network. VPN, kako bi ga mnogi zvali, je usluga koja releji vašeg prometa kroz hrpu poslužitelja razbacanih po svijetu, što uzrokuje odstupanje od rute koju je izvorno zadao vaš ISP.

Pri tome bi se korisnik sa sjedištem u SAD-u, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj ili bilo gdje drugdje mogao povezati s poslužiteljem u Italiji i dobiti talijansku IP adresu.

Na platformi za streaming RaiPlay čini se kao da ste bazirani na Talijanske granice. S tim ćete postupkom moći strujati onoliko sadržaja koliko želite da se ne brinete zemljopisna ograničenja.

Sjajna stvar u pretplati na VPN mrežu je da nećete imati samo pristup RaiPlayu, nego ćete moći i deblokirati druge platforme, poput Netflix, BBC iPlayer i Hulu, sve bez obzira na to gdje se nalazite.

Druga stvar oko VPN usluge za koju ćete naći veliku prednost je ta što osigurava vaše aktivnosti putem Interneta šifriranje vaše veze.

To je zapravo glavna funkcija VPN usluge, a šifriranjem dobiva vaš mrežni promet potpuno skriven čak i od vašeg davatelja internetskih usluga.

Sakrivanje prometa od vašeg davatelja internetskih usluga ima neke stvarne koristi za to jer više ne mogu vidjeti što radite na mreži i stoga nisu u mogućnosti primijeniti mjere koje teže ograničavanju korištenja Interneta.

Takve mjere uključuju prigušivanje brzine ili blokiranje pristupa na neke određene stranice.

Nabavite RaiPlay u inozemstvu

To je lako, brzo je, a to možete učiniti samo jednim pritiskom na tipku. Evo što trebate učiniti:

 1. Prvi, pretplatiti na davatelja VPN usluga. Kasnije smo u članku koji smo odabrali pregledali četiri najpopularnija VPN-a.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN-ove primjena na svom uređaju.
 3. Pokrenite aplikaciju i Prijaviti se sa svojim VPN korisničkim imenom i lozinkom.
 4. Spajanje na an Talijanski poslužitelj.
 5. Pričekajte nekoliko sekundi da aplikacija uspostavi vezu.
 6. Pokrenite Rai Play web stranicu ili njezinu namjensku aplikaciju.
 7. Stream Rai TV bilo gdje izvan Italije.

Jednostavno je, ali za to vam je potreban vjerodostojni davatelj, o kojem ćemo govoriti u sljedećem odjeljku.

Najbolji VPN-ovi za RaiPlay

Odabir VPN usluge ponekad vam može uzrokovati glavobolju jer nemate pojma o tome što tražiti i s čime usporediti.

Da biste odabrali najbolju VPN uslugu za RaiPlay, morate se upoznati sa stvarima poput one koja je dobro prisutna u Italiji, koliko su dobre brzine njihovog poslužitelja i podržavaju li išta veze struji čak i u HD-u. 

Da se ne biste udaljili od najsposobnijih pružatelja usluga, sastavili smo popis koji biste vjerojatno trebali odabrati najbolji VPN za RaiPlay iz. Prošli smo ih kroz naše strog postupak vrednovanja a rezultati kao takvi:

1. ExpressVPN

CoverVPN Cover

ExpressVPN je davatelj broj jedan s kojim bismo vas savjetovali, jer nude uslugu svjetske klase i imaju vrlo pouzdan tim za brigu o kupcima.

Zapravo su osvojili nekoliko nagrada za izvrsnost u usluzi, tako da je stvarno teško pogriješiti s davateljem poput njih.

 • Poslužitelji: ExpressVPN pruža pristup oko 2000 poslužitelja, uključujući mnoge u Italiji, a podržava podršku do 5 više veza pod jednom pretplatom.
 • Privatnost: Sa sjedištem u Britanski djevičanski otoci, ExpressVPN nije dužan podnositi zakone o reguliranju podataka. Štoviše, usluga ima stroga pravila zabrane zapisa, koja osiguravaju da se podaci ne prikupljaju i ne pohranjuju. Korištenje značajki poput podijeljenog tuneliranja, automatski Internet ubojiti prekidač, privatnost je uvijek zajamčena
 • Sigurnost: ExpressVPN pruža sigurnost putem 256-bitna AES enkripcija, sa sklonošću prema OpenVPN protokola jer je najsigurniji. Unatoč tome pretplatnike je i dalje besplatno PPTP, L2TP, IKEv1 ili IKEv2 kao njihov odabrani protokol.
 • Ubrzati: Na temelju onoga što smo testirali, ExpressVPN je održavao izvrsne brzine, posebno tijekom upotrebe udaljenih poslužitelja.
 • Mogućnost deblokiranja: Poslužitelji ExpressVPN-a više su nego sposobni deblokirati simpatije Rai Play-a. Štoviše, sa svojim Pametna DNS usluga, moramo strujati geo-ograničen sadržaj bez svjedočenja gubitka brzine zbog primijenjene enkripcije.

Konačno, mjesec suđenja bez rizika (Pravila o povratu novca) dodijeljena svima koji se prijave. Bili smo vrlo impresionirani uslugom i kako biste dobili bolju predstavu o njoj, pogledajte našu ExpressVPN recenziju.

kontra

 • Skupo

2. BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

Ovaj Sa sjedištem u Estoniji pružatelj usluga također ulazi na ovaj popis kao jedan davatelj usluga na koje se možete pouzdati kako biste osigurali da nećete biti u mogućnosti pratiti na mreži. 

BulletVPN ima ugrađene verzije svog klijenta koje mu omogućuju rad na Windows, FireStick, Android, iOS, Linux ili Mac uređajima.

Evo o čemu se radi u programu BulletVPN:

 • Poslužitelji: Pružatelj usluga ima više od 100 poslužitelja u 50+ zemalja, što nam se činilo prilično zanimljivo. To je pristojna distribucija, a opet pokriva sva ključna mjesta širom svijeta.
 • Privatnost: BulletVPN ima sjedište u Estonija, regija u kojoj se ne primjenjuju zakoni o zadržavanju podataka. Usluga ne prikuplja korisničke podatke niti ih pohranjuje za buduću upotrebu. Nadalje, imaju ubojiti prekidač sa i Meci štit, koji ne dopušta korisnicima da se povezuju s internetom bez VPN veze.
 • Sigurnost: Usluga također ima različite protokole koje korisnici mogu odabrati za korištenje, poput OpenVPN, PPTP, L2TP i oba IKEv1 & IKEv2.
 • Ubrzati: Usluga tvrdi da nudi neograničene brzine, neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja. Kad smo testirali njihove brzine, čini se da postoje, tvrde da postoje. Uspjeli smo strujati sadržaj u full HD i UHD dok smo koristili njihove poslužitelje UltraHD Support.
 • Mogućnost deblokiranja: Rai Play, Netflix, Hulu, BBC Player, Disney + i mnogi drugi pokazali su se da je BulletVPN lako pristupio, bez problema dok smo ih testirali.

BulletVPN nudi a Politika povrata od 30 dana kao izlaz, ako vam se ne sviđa njegova usluga. No ako koristite Android, a 24-satno besplatno probno razdoblje je također dostupna.

Napravili smo sveobuhvatniji pregled BulletVPN koji bi zaista trebali pročitati ako biste mogli razmatrati prijavu na uslugu.

prozodija

 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Šest istodobnih veza.
 • 101+ poslužitelja u 50+ zemalja.
 • P2P podrška.
 • Velike brzine.
 • Ubojiti prekidač
 • Smart DNS značajka.
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Jednostavne aplikacije.
 • Meci štit.
 • Besplatno probno razdoblje.

kontra

 • Nema split-tunnelinga
 • Nema proširenja preglednika

3. Neovisnik

Unlocator Review 2019

Unlocator lansirana natrag unutra 2013, nudeći samo Smart DNS uslugu. Nekoliko godina kasnije, pretvorio se u hibrid, pružajući i Virtual Private Network.

Korisnici se mogu odlučiti za bilo jedno Pametni DNS (sami) ili oboje. Sada, budući da je VPN usluga nova, preuzeli smo to na sebe da testiramo što ona može ponuditi. Evo što smo smislili:

 • Poslužitelji: Unlocator nema najveću mrežu poslužitelja, ali sve to pokriva 50+ zemalja. To je još uvijek dobar početak za VPN koji je svjetlo ugledao tek 2019. godine.
 • Privatnost: Zaista smo bili zabrinuti zbog lokacije njihovog sjedišta. Unlocator je sa sjedištem u Danska, zemlja u okviru saveza 14 Oči. Međutim, njihovo politika bez zapisnika nikada nije doveden u pitanje i nijedno izvješće nije pokazalo nikakve podatke ili prikupljanje podataka. Također, ima prekidač za isključivanje i Unlocator Shield za dodatnu privatnost.
 • Sigurnost: Unlocator koristi standardnu ​​256-bitnu AES enkripciju za industriju zajedno s protokolima kao što je OpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP i IKEv2.
 • Ubrzati: Brzina je bila ok, ali ne na svakom poslužitelju. Koristili smo britanski poslužitelj koji je gotovo prekinuo našu vezu 50%, što se još uvijek smatra prihvatljivim. Međutim, oni nude servere koji podržavaju Ultra HD streaming.
 • Mogućnost deblokiranja: Testirali smo glavne streaming usluge koristeći Unlocator. Uspio je deblokirati svakog od njih. Što se tiče njegove značajke Smart DNS, on može pristupiti više od toga 230 kanala oko svijeta.

Unlocato ima Politika povrata od 30 dana, ali prije nego što dođete do toga, možete ih koristiti 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Sve što morate učiniti je predati svoju adresu e-pošte, nije potrebna kreditna kartica. Za više informacija o davatelju usluga, provjerite ovo Neovisni pregled.

prozodija

 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Pet istodobnih veza.
 • Poslužitelji u 50 zemalja.
 • P2P podrška.
 • Deblokira Rai Play.
 • Ubojiti prekidač.
 • Smart DNS značajka (230+ kanala).
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Nezaštitni štit.
 • 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

kontra

 • Neke male brzine
 • Nema podjele tunela
 • Nema proširenja preglednika

4. NordVPN

NordVPN navlaka

Završavanje našeg popisa imamo NordVPN; pružatelja usluga sa sjedištem u Panami i vjerojatno je jedna od najvećih mrežnih poslužitelja u VPN industriji.

U prošlosti je osvojio desetine nagrada, uključujući i najboljeg VPN pružatelja usluga za korisničku podršku. NordVPN dopušta šest istodobnih veza za one koji se prijave i nudi vrhunske usluge, uključujući sljedeće:

 • Poslužitelji: Usluga ima više od 4000 od njih sa sjedištem u više 60 zemalja, što zaista otežava pronalazak web stranice negdje kojoj ne biste imali pristup. 
 • Privatnost: Budući da je sjedište u Panami, korisnici mogu biti sigurni da nema smetnji Pet očiju dogodit će se. Čak i ako to učini, NordVPN održava strogu politiku zapisivanja i ne prikuplja ništa o svojim korisnicima.
 • Sigurnost: NordVPN nudi i značajke poput dvostruki VPN koji usmjerava vaš promet kroz dva poslužitelja, udvostručujući vašu enkripciju. A da i ne spominjemo CyberSec softver za uklanjanje zlonamjernog softvera i neželjenih oglasa.
 • Ubrzati: Davatelj ima poslužitelje optimizirane za mrežno igranje, strujanje, bujica I također preuzimanje velike datoteke. Na nekim poslužiteljima nismo dobili brzinu kojoj smo se nadali, ali NordVPN nije razočarao koristeći druge.
 • Mogućnost deblokiranja: NordVPN deblokira Rai Play bez problema, zajedno s desecima drugih kanala za streaming. Također, nudi SmartPlay softver za rad oko geo-restriktivnih granica.

NordVPN je jedan od najvećih svjetskih pružatelja usluga. Nudi 30-dnevna garancija povrata novca onima koji se prvi put prijave za svoju uslugu. Da biste znali što biste trebali očekivati ​​od usluge, pogledajte našu NordVPN recenziju.

prozodija

 • Šifriranje na visokoj razini.
 • 6 istodobnih uređaja.
 • Poslužitelji u 60+ zemalja.
 • Pristup Rai Playu
 • Ubojiti prekidač.
 • SmartPlay (Smart DNS).
 • Politika povrata od 30 dana.
 • Proširenja preglednika
 • CyberSec
 • Dvostruki VPN

kontra

 • Nema split-tunnelinga.
 • Neki spori poslužitelji.

Rai TV – Kanali

U slučaju da niste znali, Rai Play omogućuje pristup nekoliko njih Rai kanali, gdje možete prenositi sve vrste sadržaja u rasponu od sportskog do dječjeg programiranja. Da biste dobili bolju sliku, provjerite popis kanala ispod:

 • Rai 1
 • Rai 2
 • Rai 3
 • Rai 4
 • Rai 5
 • Rai Movie (ranije poznat kao Rai Cinema)
 • Rai News24
 • Rai Premium
 • Rai Sports
 • Rai Yoyo
 • Rai Italia
 • Rai Gulp

Što se događa na RaiPlayu?

Zašto bi itko prolazio kroz sve to kako bi pristupio jednom kanalu? Jednostavno je, sve se odnosi na sadržaj. Provjerite:

 • TG1
 • Il Paradiso Delle Signore
 • Don Matteo
 • Inspektor Montalbano
 • Medici
 • Domenica u
 • Un Medico u Famigliji
 • Porta a Porta
 • Ime ruže
 • capri hlače
 • Fuoriclasse
 • Angelo pravila
 • Svemir: 1999
 • Bojiš li se mraka?
 • Isus iz Nazareta
 • Marija iz Nazareta
 • Alergija na čudovište

Najbolji VPN za RaiPlay

Geo-blokovi poput one na koju biste naišli ako pokušate strujati RaiPlay u inozemstvu su sasvim normalni i postoje iz širokog raspona razloga.

Međutim, oni ne bi trebali biti izgovor ako doista želite nastaviti s streamingom sadržaja Rai TV dok ste izvan Italije. Nabavite VPN i preuzmite kontrolu nad svojom internetskom slobodom.

S kojim ste VPN-om zaključili? Javite nam se u odjeljak za komentare ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me