Deblokirajte Sling TV na Amazon Fire TV izvan SAD-a

Kako gledati Sling TV na Amazon Fire TV Stick izvan SAD-a? Sling TV polako, ali postojano postaje jedan od glavnih američkih streaming kanala. To što sada možete gledajte Sling na Amazon Fire TV, Apple TV, Roku i Xbox znači da sve više i više Američki rezači kablova se prijavljuju s live streaming u SAD-u usluge. Bolji izbor najboljih američkih kanala odigrao je svoju ulogu i u usponu Slinga. Ali što je s tim? Američki prognanici živi u inozemstvu u Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada ili Australija? Pa, Sling TV je geoblocked izvan SAD-a. Dobra vijest je da možete koristiti VPN ili Pametan DNS do deblokirajte i gledajte Sling TV u inozemstvu, bez obzira gdje se nalazite.

Deblokirajte Sling TV na Amazon Fire TV izvan SAD-a

Deblokirajte Sling TV na Amazon Fire TV izvan SAD-a

VPN vs Smart DNS proxy – osnove

Ako niste toliko dobro upoznati VPN ili Pametan DNS, nema razloga za paniku. Oba korisnika već duže vrijeme koriste za Internet zaobići regionalna ograničenja. Način na koji svaka metoda djeluje razlikuje se. VPN, za primjerke, mijenja vašu IP adresu i šifrira sav vaš internetski promet. To ga čini vrlo popularnim među korisnicima interneta koji žele dodatni sloj privatnost.

Pametan DNS s druge strane, zauzima drugačiji pristup. Vaša javna IP adresa ostat će ista nakon postavljanja Smart DNS-a na uređaj za streaming. Ni vaš internetski promet nije šifriran. Smart DNS možete konfigurirati izravno na većini streaming uređaja, uključujući Amazon Fire TV. VPN aplikacije mogu se instalirati samo na PC, Mac, iOS i Android.

Bilo koja metoda je održiva opcija u smislu deblokiranje Sling TV-a izvan SAD-a.

Gledajte Sling TV izvan SAD-a pomoću Smart DNS proxyja

Činjenica da možete pametno postaviti DNS izravno na Amazon Fire TV čini ovu metodu posebno popularnom među ljudima koji imaju deblokirajte Sling TV na Fire TV izvan SAD-a. Ne morate konfigurirati svoje računalo, Mac ili usmjerivač da bi radili. Evo kako možete koristiti Smart DNS za deblokirajte Sling TV na Amazon Fire TV u inozemstvu.

  1. Prvo se morate prijaviti putem Smart DNS proxy usluge koja podržava deblokiranje Sling TV-a na Amazon Fire TV. Unlocator odgovara tom računu.
  2. Nakon što ste stvorili svoj Smart DNS račun, prijeđite na stranica s uputama za postavljanje, i kliknite na Amazon Fire TV. Nije važno imate li Fire TV Box ili Fire TV Stick jer su obje postavljene na isti način.
  3. Slijedite upute za upis na DNS kodovi na vatrogasnoj televiziji.
  4. Gledajte Sling TV na Amazon Fire TV izvan SAD-a.

Ovi se koraci možda čine lako istinitim, ali to je sve što moram učiniti deblokirajte Sling TV na mom Fire TV Stick-u. Doslovno mi je trebalo oko 10 minuta od dobivanja mog Račun za razdvajanje za postavljanje Smart DNS-a na Fire TV i gledanje Sling TV-a izvan SAD-a. Zahvaljujući prilogu bez žice 7-dnevno suđenje, mogao sam prijavite se s Unlocatorom bez potrebe za kreditnom karticom. Ako nakon toga odlučite nadograditi svoju pretplatu na Unlocator, također imate pravo na povrat od 14 dana bez pitanja.

Kako deblokirati Sling TV izvan SAD-a pomoću VPN-a

S obzirom na dodatni sloj od privatnost Razumijem VPN, obično je to moje preferirano ‘oružje izbora’ kada je u pitanju zaobilazeći geografska ograničenja. Međutim, s nedostatkom a VPN klijent na samom Fire TV-u morao sam se vratiti na postavljanje VPN veze na svom DD-WRT usmjerivač. Iako je ovaj postupak izvediv, može se činiti malo previše kompliciranim za VPN novorođenčad.

  • Ako ste prethodno znali o postavljanju VPN-a na usmjerivač, svakako preporučujem korištenje VPN-a umjesto Smart DNS-a za deblokirajte Sling TV na Amazon Fire TV.
  • Uspostavljanje veze s Američki VPN poslužitelj preko vašeg usmjerivača ima ogromne prednosti.
  • Čini se da će se svi uređaji za streaming nalaziti u SAD-u.
  • Imat ćete pristup svima američki kanali s ograničenim geološkim ograničenjima uključujući Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go i ABC GO.
  • VPN šifriranje sprječava da vaš pružatelj internetskih usluga kao i drugi mogući prisluškivači špijuniraju vaše internetske aktivnosti. Drži te znatiželjne oči dalje.

ExpressVPN detaljno vodiči za postavljanje to mi je puno pomoglo kad sam prvi put konfigurirao VPN na svojem usmjerivaču. Ako želite dati VPN-u, pređite na ExpressVPN. Oni imaju rok za povrat od 30 dana. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga vratite svoj novac u prvom mjesecu, zajamčeno ga možete dobiti. Za ostale VPN pružatelje možete koristiti i deblokirajte Sling TV na Amazon Fire TV izvan SAD-a.

Kako gledati Sling TV izvan SAD-a na Amazon Fire TV Stick-u?

Postupak postavljanja Pametan DNS ili VPN do gledajte Sling TV na Amazon Fire TV isto je bez obzira da li posjedujete Fire TV Box ili Stick. Kada odaberete svoju Smart DNS / VPN uslugu, jeftinije ne znači uvijek i bolje. Provjerite da bez obzira na uslugu koju koristite zaobići regionalna ograničenja ima čistu politika povrata. Internetska podrška je također bitno.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me