Deblokirajte Sling TV na Apple TV Watch izvan SAD-a

Kako deblokirati i gledati Sling TV na Apple TV-u izvan SAD-a? Za moždine-rezači u potrazi za online streaming kanalima koji nude američka TV uživo, nema mnogo boljih alternativa od Sling TV-a. S takvim kanalima ESPN, AMC, TBS, TNT, CNN, Freeform i Disney, možete pronaći nešto za gledanje bez obzira na vaše postavke gledanja. Glavno pitanje je, međutim, to Sling TV je geoblokiran izvan SAD-a. Američki prognanici živjeti u Velika Britanija, Kanada, Meksiko, Španjolska, Australija, Francuska, Japan ili Njemačka koristiti VPN ili Smart DNS proxyji. Bilo koja metoda vam omogućuje zaobići geografske blokove i gledaj Sling TV na Apple TV-u u inozemstvu.


Deblokirajte Sling TV na Apple TV Watch izvan SAD-a

Deblokirajte Sling TV na Apple TV Watch izvan SAD-a

Kako nabaviti aplikaciju Sling TV na Apple TV-u

Prije nego što uđem u detalje kako gledati američke kanale uživo na Sling TV-u na Apple TV-u izvan SAD-a, objasnit ću kako preuzeti aplikaciju Sling TV na Apple TV-u (4. generacija). Nažalost, Sling nije dostupan na Apple TV 3 ili starije generacije.

Da bi preuzmite i instalirajte američke aplikacije poput Sling, Hulu, Netflix, HBO Go ili ABC, na tvoj Apple TV 4, treba ti Američki Apple ID. Evo kako možete postavi američki iTunes račun bez potrebe za američkom kreditnom karticom. Imajte na umu da za dovršetak ovog određenog postupka ne trebate koristiti VPN ili Smart DNS.

Na tvoj PC ili Mac:

 1. Pokrenite Trgovina aplikacijama i odjavite se s računa. Da biste to učinili, kliknite “Store” -> ‘Odjavi se’.
 2. Pomaknite se dolje na dno Trgovina aplikacijama i kliknite na zastavu u donjem desnom kutu.
 3. Sada će vam se prikazati popis koji vam omogućuje da ‘Odaberite svoju zemlju ili regiju’.
 4. Odaberite “Sjedinjene Države”.
 5. Idite pronaći bilo koju besplatnu aplikaciju.
 6. Kliknite “Dohvati” -> ‘Instaliraj aplikaciju’.
 7. Na padajućem izborniku koji se pojavi kliknite “Create Apple ID”.
 8. Kreirajte svoj novi Apple ID račun pomoću “Bez kartice” opcija.
 9. Unesite lokalnu adresu za tu regiju, a pritom ne odaberete nijednu karticu. Pomoću Googlea možete pronaći zakonite američke adrese.
 10. S vašeg Apple TV 4, odjavite se s iTunes računa iz svojih postavki.
 11. Prijavite se s novim računom.
 12. Uspješno ste promijenili aplikaciju App Store / iTunes u SAD.
 13. Sada koristite funkciju pretraživanja u App Storeu, pronađite Sling TV i preuzmite je na svoj Apple TV 4.

Gledajte Sling TV na Apple TV-u izvan SAD-a pomoću Smart DNS proxyja

Sada kada ste uspješno preuzeli aplikaciju Sling na Apple TV 4, vrijeme je za uklanjanje zemljopisna ograničenja nametnute izvan SAD-a. Postoje dva načina koja vam omogućuju deblokirajte Sling TV u inozemstvu. Prvi je Smart DNS. Ono što je sjajno kod Smart DNS-a jest to što ga možete izravno postaviti na svom Apple TV-u bez potrebe za izmjenama na usmjerivaču ili drugim uređajima na vašoj kućnoj mreži. Međutim, nedostatak je što ćete biti zatvoreni u jednoj američkoj regiji i na taj način ne možete promijeniti prirodu sadržaja koji dobivate na Slingu.

 1. Najvažniji korak ovdje je prijava na Smart DNS proxy uslugu koja podržava deblokiranje Sling TV-a na Apple TV-u u inozemstvu. Nemojte koristiti besplatni DNS kodovi nađete na mreži. Mnogo sam ih testirao i ne djeluju. Osim toga, oni ugrožavaju vašu internetsku sigurnost i privatnost.
 2. Sada kada ste stvorili svoj Smart DNS račun, vrijeme je da postavi Smart DNS na svom Apple TV-u. Ako pažljivo slijedite vodič za postavljanje, bit ćete gotovi za otprilike 5 minuta, čak i ako niste baš tako pametni.
 3. Nakon konfiguriranja Smart DNS-a na Apple TV-u, pokrenite aplikaciju Sling TV, prijavite se putem svog Sling računa i gledajte američku TV uživo kao da ste u SAD-u.

Ako nikada prije niste koristili Smart DNS, a prvo želite “umočiti nožni prst u vodu”, idite dalje na Unlocator. Možete se prijaviti za besplatno 7-dnevno suđenje bez žice. Neće vas tražiti ni podatke o vašoj kreditnoj kartici.

Deblokirajte Sling TV na Apple TV-u izvan SAD-a pomoću VPN-a

Ako želiš zaobići regionalne nesvjestice nametnuta uživo Sling TV sportski kanali Kao ESPN, NBC Sports ili Fox Sports, koristite VPN. Postavljanje VPN-a za Apple TV nije tako jednostavno kao kod Smart DNS-a. No, ovisno o dobavljaču VPN-a koji koristite, možete se doslovno prebaciti na preko 14 različitih lokacija u SAD-u. To znači da postoji mogućnost deblokiranja puno više sadržaja na Slingu putem VPN-a u usporedbi sa Smart DNS-om.

 1. Trebaš postavi VPN na kompatibilni usmjerivač prvi. DD-WRT, rajčica, i Linksys usmjerivači bi trebali obaviti posao.
 2. Postavite VPN vezu na usmjerivač. ExpressVPN imaju detaljne vodiče za postavljanje kako to postići.
 3. Nakon što se na usmjerivač povežete s američkim VPN serverom, svi uređaji spojeni na taj usmjerivač, uključujući vaš Apple TV, dijelit će njegovu VPN vezu. Drugim riječima, čini se da će se svi vaši uređaji virtualno nalaziti u SAD-u.
 4. Ne samo da ćete dobiti pristup Slingu, već i svim ostalim Američki geo-ograničeni kanali. Ovo uključuje Netflix, Hulu, Amazon Prime, Vudu i Crackle.

Što više američkih VPN poslužitelja pruža VPN uslugu koju koristite, to je bolje prikladnije za deblokiranje Sling TV-a na Apple TV-u. ExpressVPN, na primjer, ponudite više od 14 različitih VPN lokacija samo iz SAD-a. Evo potpunog popisa svih vrhunski VPN davatelji do gledajte Sling TV na Apple TV-u izvan SAD-a.

Kako deblokirati i gledati Sling TV na Apple TV-u izvan SAD-a – VPN ili Smart DNS proxy

Možete ih koristiti VPN ili Smart DNS proxyji do gledajte Sling TV izvan SAD-a. Smart DNS možda je jednostavnije za postavljanje na Apple TV-u, ali vam VPN pruža više mogućnosti kao i dodatnu privatnost i sigurnost na mreži. Na kraju se sve svodi na ono što želite prenositi putem Sling TV-a na svom Apple TV-u.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me