Deblokirajte zabranjene web lokacije u Velikoj Britaniji – Kako s VPN-om?

Kako deblokirati zabranjene web lokacije u Velikoj Britaniji pomoću VPN-a? UK pružatelji internetskih usluga poput O2, Sky, TalkTalk, BT, i Virgin Media stalno dodaju više web lokacija na svoj popis blokirana web mjesta u Velikoj Britaniji. Sa torrent stranica poput Gusarski zaljev i KickAss Torrents za streaming portale poput Putlocker, Afdah i FirstRowSports. Teško je vidjeti gdje će se zaustaviti naredbe o zabrani ovih web lokacija. Ako ste stanovnik Velike Britanije, možete ih koristiti VPN za deblokiranje zabranjene stranice koju želite. Naučiti kako koristiti VPN da bi zaobišao Internet cenzuru u Velikoj Britaniji na Windows PC, Mac, iPhone, iPad ili Android.

Deblokirajte zabranjene web lokacije u Velikoj Britaniji - Kako s VPN-om?

Deblokirajte zabranjene web lokacije u Velikoj Britaniji – Kako s VPN-om?

Zabranjena mjesta u Velikoj Britaniji – kratka povijest

Kako bi ispunili sudske naloge, davatelji internetskih usluga u Velikoj Britaniji počeli su blokirati određene web stranice prije nekoliko godina. Međutim, stvari se nisu samo zaustavile. Nove se web stranice stalno dodaju. Ako pokušate pristupiti bilo kojoj od ovih web stranica, bit ćete preusmjereni na stranicu s pogreškama koja kaže da je vaš davatelj internetskih usluga blokirao tu web lokaciju. Evo popisa poruka o pogreškama na koje možete naići prilikom pokušaja pristupa zabranjenim web lokacijama u Velikoj Britaniji. Poruka o pogrešci koju dobivate razlikuje se ovisno o tome je li vaš ISP O2, Sky, TalkTalk, BT ili Virgin Media.

 • Pristup ovoj web stranici je blokiran.
 • Pristup je blokiran. Nažalost, ova web stranica nije dostupna putem BSkyB-a.
 • Pogreška – web mjesto blokirano.
 • Nažalost, web lokacija koju ste zatražili nije dostupna putem Virgin Media.
 • Stranica koju tražite blokirana je.

Upotreba VPN-a je najbolji i najsigurniji način da se ovi problemi zaobiđu UK ISP blokovi.

Kako deblokirati zabranjene web lokacije u Velikoj Britaniji putem VPN-a

Ako nikad niste koristili ili čuli VPN nema razloga za nakazu. VPN, skraćenica za virtualnu privatnu mrežu, korporacije i tvrtke već dugi niz godina koriste za osiguranje svojih privatnih podataka. Kada postavite VPN vezu na svom PC, Mac, iOS, ili Android uređaj, nitko, pa ni vaš ISP, neće moći prisluškivati ​​vaše mrežne aktivnosti. I ne samo to, nego ćete i vi moći pristup web lokacijama zabranjenim u Velikoj Britaniji. Geoblokirani kanali za streaming koji nisu dostupni u Velikoj Britaniji također se mogu deblokirati pomoću VPN-a.

 • Postavljanje VPN-a ne zahtijeva nikakvo tehničko znanje. Možete jednostavno preuzeti i instalirati VPN aplikacije na PC, Mac, iPhone, iPad, i Android.
 • VPN šifrira sav vaš internetski promet i skriva vašu IP adresu. Nema više obavijesti o kršenju autorskih prava od vašeg davatelja internetskih usluga.
 • Web stranice vas više neće moći pratiti.
 • VPN možete koristiti i za deblokirajte geografski ograničene kanale Kao Američki Netflix, NBC Sports, Hulu, i HBO GO.

Koraci

Kako biste pristupili blokiranim web mjestima u Velikoj Britaniji, treba poduzeti neke korake. Evo ih:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a. Toplo preporučujem ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj Android, iOS, PC ili Mac.
 3. Prijavite se svojim VPN računom i povežite se s bilo kojim poslužiteljem koji vam pruža VPN.
 4. Sada je promijenjena vaša IP adresa i vaš internetski identitet se nakriva.
 5. Surfajte Internetom i pristupite bilo kojoj web stranici koju želite u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Provjerite da onaj koji pruža davatelje VPN na koji se prijavite ne vodi evidenciju aktivnosti pregledavanja. ExpressVPN dobar je primjer. Evo popisa najboljih VPN usluga koje trebate koristiti za to pristup web lokacijama zabranjenim u Velikoj Britaniji.

Najbolji VPN za pristup blokiranim web mjestima u Velikoj Britaniji

Nemate pojma koliko VPN-a možete pronaći na tržištu kada upišete riječ VPN. Unatoč tome, prije nego što uložim u bilo koji proizvod, prikupim sve potrebne informacije o njemu. VPN-ovi se ne razlikuju. Zbog toga se morate pobrinuti da zadovolji vaše potrebe bez obzira na to. Pregledao sam četiri najbolja VPN-a u industriji. Pogledajte svaki od njih i odaberite jedan na temelju onoga što vam najviše odgovara.

ExpressVPN

ExpressVPN je prvi na našem popisu jer se smatra da je VPN davatelj broj jedan na svijetu. Ako želite čitati recenzije s različitih web mjesta, is isti će se rezultati pojaviti na „Uglednom pouzdanom VPN-u“. Usluga ima više od 2000 poslužitelja u svojoj mreži. To uključuje 92 zemlje širom svijeta. Stoga možete jamčiti da ćete zaobići regionalna ograničenja bez obzira gdje se kanal nalazi.

S druge strane, kada govorite o sigurnosti, ovaj VPN najbolje radi i najbolje. Nudi najnovije vojne visoke enkripcije za sigurnost zajedno s 200000+ IP adresa za anonimnost. Ne brini više tko će te špijunirati. Savršeno ste sigurni s ExpressVPN-om. Jesam li spomenuo da omogućava do 5 istodobnih veza? Pa, da, oni to rade i neograničena širina pojasa.

NordVPN

NordVPN je još jedan od najboljih kandidata u VPN industriji. Međutim, poznato je da ovaj VPN ima najveću mrežu servera među svima. Mislim 5000+ servera, to je ogromno. I ne samo to, već su dobro optimizirani za sve što je korisniku možda potrebno dok surfa webom, u rasponu od strujanja, igara ili samo pregledavanja..

Možete povezati 6 uređaja po računu i dijeliti VPN vezu. To će svim uređajima omogućiti pristup Double VPN usluzi, što vam omogućava da svoj promet preusmjerite kroz dva VPN poslužitelja umjesto jednog. Štoviše, možete koristiti SmartPlay DNS proxy ako niste u sigurnosti. Samo konfigurirajte Smart DNS na svom uređaju i puštajte geo ograničeni sadržaj punom brzinom. To je uglavnom zato što Smart DNS ne šifrira vaše podatke, tako da se ne gubi brzina u procesu.

BulletVPN

BulletVPN je i dalje novo na tržištu, pa ćete možda vidjeti da nema toliko poslužitelja za ponuditi. Poslužitelje ima samo u 30 različitih zemalja. Međutim, ono što nedostaje na poslužiteljima, ono sigurno dobiva kada su u pitanju sigurnosni i drugi servisi. Prvo, jedan je od najboljih pružatelja usluga ako želimo spomenuti sigurnost.

Drugo, ima Smart DNS uslugu koja obećava više od stotinu deblokiranih kanala bez obzira na područje pokrivanja. I na kraju, omogućuje do 5 istodobnih veza po računu. Ako to ne čini dobru VPN, žao mi je, ne znam što čini.

SurfShark

SurfShark is još jedan novi ulazak u VPN posao. Ovaj pridošlica pogodio je industriju olujom u trenutku kada je debitirala. Mislim na neograničene istovremene veze? Niti jedan VPN gigant ne nudi takvu uslugu, čak ni IPVanish na njemu ne dopušta do 10 uređaja po računu.

Ako je mogu dodati, njegova poslužiteljska mreža prilično je pristojna. Sastoji se od 800 poslužitelja u 50+ zemalja. A da i ne spominjemo kako je riječ o jednom od rijetkih VPN-a koji zapravo rade s Netflixom. Znate da je Netflix ovih dana mogao blokirati VPN-ove. Pa, ni s ovim novim djetetom na bloku ne može. Pogledajte, prilično je super. Dajte mu malo više vremena i nadmetat će vam se ExpressVPN.

Snooperova povelja – još jedan razlog za korištenje VPN-a

Vlada Velike Britanije upravo je usvojila Zakon o istražnim ovlastima iz 2016. godine. Opće je poznato kao Snajperska povelja. Novi zakon u osnovi omogućuje vašem davatelju internetskih usluga i vlade špijuniranje onoga što radite na mreži u svakom trenutku. Dakle, možete pozdraviti svoju internetsku privatnost ili je koristiti VPN do dodajte dodatni sloj sigurnosti i spriječiti davatelji internetskih usluga / vladine agencije da vas prisluškuju.

Popis glavnih web lokacija zabranjenih u Velikoj Britaniji

 • Gusarski zaljev
 • KickAssTorrents
 • Putlocker
 • Afdah
 • WatchFree
 • Movie2k
 • EZTV
 • Sport u prvom redu
 • CouchTuner
 • IsoHunt
 • Zmovie
 • MegaShare
 • SolarMovie
 • Torrentz
 • WatchFreeMovies
 • XMovies8

Kako pristupiti blokiranim web lokacijama u Velikoj Britaniji?

Izgleda da se u Velikoj Britaniji kontinuirano smanjuje internetska sloboda. Kada dodate činjenicu da vlada sada otvoreno špijunira za mrežne aktivnosti svojih građana, budućnost počinje izgledati sumorno. Ako si ozbiljno govori o vašoj privatnosti na mreži i želite pristupite web stranicama bez ograničenja, moraš se obratiti VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me