Kako bilo gdje gledati Rakuten TV

Rakuten TV osnivač i izvršni direktor Jacinto Roca ima za cilj da izazove simpatije Netflixa i Amazona poboljšavajući njihovu uslugu internetske zabave i sklopi ugovor s FC Barcelona klub. S više od 7 milijuna korisnika, Rakuten traži globalnu izloženost, kakva je sada prisutna u 42 različite zemlje i Japan. Ali što je s ostalim? Kako 153 nepodržana područja mogu dostići novo Dan utakmice dokumentarna serija? Odgovor se nalazi u ovom vodiču. Evo kako možete gledajte Rakuten bilo gdje u svijetu.

zahvaljujući gledati Rakuten TV bilo gdje

Rakuten – polu-globalni kanal

FCB sponzorstvo kanalu će pružiti svijest o marki koju traže. Rakuten je izvanredan kanal koji želi biti suparnik zaljubljenicima Netflix i Amazon Prime Video u smislu globalnog dometa.

Do sada je dobar posao proširivši svoje usluge na nekoliko zemalja, posebno 42 od njih. Uslugu ćete pronaći u Španjolska, Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Italija, Finska, Austrija, Irska, Belgija, Nizozemska, Luksemburg, Portugal, te Švicarska, Japan, i više.

Rakuten TV nudi najnovije holivudske blockbustere, najpopularniju TV seriju i najbolje filmove nezavisnih filmaša. Ali ako ste izvan gore spomenutih regija, bit će vam pristup odmah prestaje.

Kao i svaka usluga za streaming, Rakuten TV će pregledati vašu IP adresa i odredite svoju lokaciju. Kad jednom utvrdi vaše područje koje nije podržano, ovo poruka o pogrešci pojavit će se:

“Duboko nam je žao, ali Rakuten TV nije dostupan u vašoj zemlji.”Rakuten TV

Naslov vodiča je prilično jasan. Rakuten možete gledati izvan ovih zemalja, ali on nije primjenjiv bez dodatne pomoći. Prijeđite na sljedeći dio i učite kako možete dobiti Rakuten TV bilo gdje.

Rakuten TV – Potpuno globalna usluga struje

Trenutno je Rakuten TV dostupan u Japan, Velika Britanija i domaćin mnogih europskih zemalja. Da biste pristupili Rakutenovim uslugama izvan tih zemalja, morate sakriti svoju stvarnu lokaciju pomoću alata Virtualna privatna mreža.

To znači da vaša IP adresa mora signalizirati lokaciju jedne od gore navedenih zemalja. Na primjer, ako želite okusiti japansku verziju Rakuten, morat ćete se potpisati na VPN. Zašto? Jer ako nemate japansku IP adresu, nećete moći pristupiti ekskluzivnom sadržaju.

Ali to je četvrtina onoga za što je VPN sposoban. Možete koristiti i sljedeće:

 • Poboljšana Internet sigurnost: Kad se na mrežu povežete putem VPN-a, vaši podaci su zaštićeni i šifrirani. To štiti vaše podatke o pretraživanju od hakera i zlonamjernih napada. Pomoću VPN-a možete promijeniti svoju TV regiju kako biste pristupili televiziji koja se nudi u toj regiji.
 • Bolja izvedba: Propusna širina i učinkovitost mreže obično se povećavaju nakon postavljanja VPN-a.
 • Pristup ograničenom sadržaju: Pomoću VPN-a imate moć zaobići bilo koju web lokaciju s ograničenom zemljopisnom ograničenjem bilo koje zemlje bez obzira na vašu trenutnu lokaciju.
 • Sigurno dijeljenje datoteka: VPN omogućuje vam sigurnu razmjenu velikih datoteka s VPN vezom.
 • Novac štedi: Pomoću VPN-a lako se možete povezati s poslužiteljem na mjestu gdje je predmet koji želite kupiti po nižoj cijeni.

Koraci – bilo gdje Rakuten

Prije nego što vam pokažem kako deblokirati kanal, trebali biste znati da ne mogu svi VPN pružatelji dovršiti posao, posebno oni koji nude svoje usluge besplatno. Pogledajte kako Rakuten TV blokira nepouzdane VPN-ove u pristupu njihovom sadržaju.

„Ups! Došlo je do pogreške! Rakuten TV-u ne možete pristupiti putem anonimne VPN / proxy. “
Rakuten VPN blok

Ne samo da ne mogu pristupiti kanalu, već su i davatelji usluga nepouzdani i mogu prouzrokovati narušavanje privatnosti dok prodaju vaše podatke sestrinskim tvrtkama. Dakle, s tim izlaskom izvana, evo kako koristite VPN da biste to učinili deblokirajte Rakuten TV:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a. ExpressVPN toplo se preporučuje.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikacija na uređaju koji želite koristiti.
 3. Pokrenite aplikaciju i Prijaviti se pomoću VPN računa.
 4. Povežite se s Japanski VPN poslužitelj dobiti japansku IP adresu. Možete odabrati i poslužitelj u zemlji u kojoj je dostupan Rakuten TV.
 5. Posjetite web stranicu Rakutena.
 6. Uživajte u gledanju Rakuten TV-a izvan Japana.

S ExpressVPN, možete pristupiti cijelom Internetu bez ograničenja. ExpressVPN jamči zaobilazeći geo-ograničenja svih vrsta uz održavanje najviše razine sigurnosti. Provjerite ostale pružatelje VPN usluga u tablici u nastavku.

Rakuten TV – Kompatibilni uređaji

Rakuten TV nema samo globalni domet, već i on podržava širok raspon uređaja za strujanje. Ovo je važan dio ako ste zainteresirani za kanal. Kakvo je dobro od deblokiranja ako nemate sredstva da ga struji, zar ne? Stoga provjerite popis u nastavku i provjerite je li vaš platforma je podržano:

 • Xbox One
 • Android TV
 • Pametni televizori
 • Windows PC
 • MacOS
 • Chromecastov
 • Roku
 • Android
 • iOS

Što je na Rakuten TV-u?

Sad dobivate što VPN jest i čini. Ne dopušta korisnicima samo siguran pristup privatnoj mreži i dijeljenje podataka putem javnih mreža, već vam pomaže i uslugama i web lokacijama s potpuno druge lokacije. Ali glavno je pitanje, zbog čega je Rakuten vrijedan svih ovih problema da dođu u inozemstvo? Odgovor se krije u sadržaj Nudi.

Vidiš, Netflix i Amazon nisu jedini globalni kanali koji nude originalni sadržaj, Rakuten se također pridružio streaming ratu. Želite dokaz? Evo nekoliko naslova za početak:

 • Dan utakmice
 • uragan
 • Igra prijestolja
 • Ballers
 • The Deuce
 • Westworld
 • Vampirski dnevnici
 • Američka horor priča
 • Razvod
 • razdraganost
 • Nova djevojka
 • Strijela
 • Hrabrost
 • Veep
 • scrubs
 • Prijatelji

Ako ste primijetili gornji popis, ustanovit ćete da većina sadržaja dolazi iz premium kanal, HBO. To nedostaje Netflixu. Da ne spominjem naslove izvan CWKao i knjižnica. Dakle, na temelju onoga što vidite, možete reći da je Rakuten jedno pakao servisa za strujanje koji će s vremenom steći još veću popularnost.

Rakutenovo dugme

Prije nego što dođem do toga, moram vam pokazati koliko je Rakuten odlučan nadmetati se s Netflixom na tržištu. Kanal poduzima dramatičan korak rasta, postajući sve istaknutiji na svim glavnim uređajima Proizvođači pametnih televizora u Europi. Kako? Nabavite Smart TV i pogledajte daljinski. Ako je gumb Netflix dostupan, bit će i Rakuten a. Evo slika daljinskih upravljača Philips i Samsung Smart TV.Rakuten Button

Oba ova daljinska upravljača imaju gumb Rakuten, što je korak naprijed prema većem konkurentu na streaming sceni.

Rakutenov dan

Rakuten se bavi Barcelona FC donosi nam dokumentarac kao nijedan drugi. Nova serija dat će pogled na Barcelonu kao nikad viđenu, a gledatelji će uživo vidjeti epsku dokumentarnu seriju 29. studenog 2019. godine.

Zahvaljujući Rakutenu, navijači kluba moći će vidjeti ekskluzivni sadržaj i snimke iz svakodnevnog života Ernesta Vaverdea, kao i njihove omiljene igrače Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen i Luis Suárez. 

Emisija je kratka, trajat će samo osam epizoda. Ali najbolje je u tome što će biti jedna epizoda 45 minuta, što je dovoljno za vam dati svoju nogometnu dozu. Emisija će se usredotočiti na osam ključnih igre u sezoni 2018/19 a možete ga dobiti putem besplatne usluge koju podržava Rakuten.

Tvoj će pripovjedač John Malkovich i Barça Studios će preuzeti proizvodnju. Dakle, pripremite se jer će ova serija sigurno utjecati.

Svi su pucali i ne mogu čekati dokumentarac. Žao mi je, ali ovaj prikolica je za sada sve što vam mogu pružiti.

Gledajte Rakuten izvan Japana

Rakuten, gigant e-trgovine nedavno je obnovio svoj brend usluge video na zahtjev, koji su dostupni u mnogim europskim zemljama i Japanu. Ali to je to, nećete moći pristupiti bilo gdje drugdje. Međutim, jedan VPN omogućio bi vam da doživite što Rakuten ima u trgovini gdje god se nalazili. Uzmi moju riječ za to, prijavite se za VPN, i dovedi Rakuten bilo gdje. Ako imate još pitanja, ljubazno ih ostavite u komentarima ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me