Kako deblokirati CT Sport izvan češke

Za veliku većinu Čeha, gledanje sporta jedno je od najboljih zanimanja za odmor i rekreaciju. To je vidljivo iz broja ljudi koji su se prilagodili CT sportu za najnovije vijesti u svojim omiljenim poljima. Kanalom upravlja Česká Televize, što se na engleskom jeziku čita kao Češka televizija. TV usluga je češka nacionalna radiotelevizija, a nudi 6 drugih kanala koji su usredotočeni na druga područja programiranja. Tu su CT1 za obiteljske emisije, CT2 za dokumentarne filmove, CT24 za vijesti o svakodnevnom satu, CT: D za djecu, CT umjetnost za kulturu svih stvari, i na kraju, tema našeg današnjeg pregleda, CT Sport.


Kako deblokirati CT Sport izvan češke

Kako deblokirati CT Sport izvan češke

CT Sport služi sve sadržaje vezane uz sportske vijesti. Postoje nogomet, atletika na atletskim terenima, europska olimpijada, kao i duboka pokrivenost bilo kojeg globalnog sportskog događaja. Jedini problem koji možete imati na ovom kanalu je taj što ćete im pristupiti samo kad ste u Češkoj. To automatski otežava bilo kojem državljaninu Češke koji dođe na putovanje u inozemstvo, jer više neće biti u stanju naići na svoje omiljene emisije u domovini.

Je li CT Sport dostupan izvan Češke?

CT Sport je ono što možemo nazvati kanalom s ograničenom geološkom dozvolom. To znači da se vaš pristup usluzi temelji na tome jeste li u zemlji ili ne. Umjesto videa, prikazat će vam se sljedeća geo-pogreška kada pokušavate gledati CT Sport iz inozemstva:

“Litujeme, morate zaboraviti da su autsenkým právům dostupni na vašem mjestu.”

i

“Žao nam je, ovaj sadržaj nije dostupan na vašem području zbog ograničenih autorskih prava”

Jedna stvar koja bi vam mogla biti zanimljiva je kako web mjesto može shvatiti vašu lokaciju. Pa, svaki put kada se povežete s internetom, uređaj koji koristite pristupa određenoj web lokaciji ili kanalu putem IP adrese. IP je skraćenica za Internet Protocol i njegov općenito je oblik identifikacije koji se koristi za pristup web lokacijama i kanalima. Vaša IP adresa sa sobom sadrži podatke poput vašeg identiteta i lokacije. Otkrivanjem vašeg specifičnog IP-a, geografski ograničen kanal kao što je CT Sport može odlučiti hoćete li dobiti pristup svom kanalu ili ne. Za korisnike izvan Češke koji žele prenositi sportsku pokrivenost putem CT Sport-a trebat će im rješenje koje skriva njihov IP. Ne postoji bolji način da to sakrijete nego koristeći VPN.

Upotreba VPN-a za gledanje CT sporta izvan Češke

Virtualna privatna mreža najpouzdaniji je način sakrivanja vaše IP adrese. Zašto je to tako? VPN kriptira vašu vezu i na taj način čini sve podatke koji se prenose putem vašeg uređaja privatnima. Ovo je ključno jer vam pruža privatnost i potpunu anonimnost dok pregledavate Internet. S kriptiranom vezom moći ćete izmijeniti detalje na svojoj IP adresi i na taj način dobiti pristup web lokacijama i kanalima koje inače ne biste mogli. Pomoću mogućnosti da promijenite stvari kao što je vaša lokacija, moći ćete raditi oko ograničenja blokova i pristupiti svojim omiljenim kanalima. Na ovaj ćete način moći pristupiti CT Sportu u inozemstvu:

 1. Prijavite se putem VPN-a koji nudi VPN poslužitelje u Češkoj.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite na češki VPN poslužitelj.
 5. Na kraju, koristite CT Sport u inozemstvu.

Najbolji VPN-ovi koji će gledati CT sport izvan Češke

Uz sve rečeno, sada je vrijeme da shvatimo koji su najbolji VPN-ovi za korištenje. Ovo je važno jer je vani toliko lažnih usluga, a većina njih zapravo ne nudi dovoljno vrijednosti za vaš novac. Proveli smo nekoliko pozadinskih istraživanja i smislili smo nekoliko najboljih usluga koje biste mogli ponuditi za pružanje optimalne zaštite. Evo našeg najboljeg VPN-a za gledanje CT sporta izvan Češke.

1. ExpressVPN

ExpressVPN prihvaća krunu kao našeg preporučenog pružatelja usluga na koji se pretplatite. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, čineći je imunom na sve stroge politike dijeljenja podataka. Nulta pravila beleženja koja nude, također čuvaju sve podatke svih zaštićenih. Usluga ima oko 2000 poslužitelja u svojoj mreži razasutih u oko 90 zemalja širom svijeta. Postoji i niz skrivenih poslužitelja na koje se možete povezati ako biste radije sakrili činjenicu da koristite VPN.

U smislu sigurnosti, ExpressVPN pruža 256-bitnu AES enkripciju kako bi se zaštitile sve aktivnosti pregledavanja korisnika. Također im omogućuje da se povežu s OpenVPN, PPTP, SSTP ili L2TP / IPSec kao svojim odabranim VPN protokolom. Usluga također omogućuje do 3 istodobne veze, kao i jednostavan za korištenje VPN klijent. Njihova VPN aplikacija kompatibilna je sa širokim spektrom platformi, uključujući Windows, iOS, Android i Linux. Usluga također omogućava korisnicima da odaberu dijelove svog prometa koji će kriptirati putem svoje značajke podijeljenog tunela. Saznajte više o ovoj jedinstvenoj značajki zajedno s nizom drugih, tako što ćete proći kroz naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

Na drugom mjestu imamo IPVanish; vrh pružatelja usluga sa sjedištem na Floridi, SAD. Ovaj je pružatelj najidealniji za korisnike koji troše puno vremena bilo na streaming ili torrent. Zašto? Jer usluga je izgrađena na način koji pruža i brzinu i sigurnost, a da jedno ne ugrožava drugo. Kapacitetom za podržavanje do 10 istodobnih uređaja omogućuje vam da učinite puno više od mnogih drugih pružatelja usluga na koje možete naići. Davatelj izravno posjeduje preko 1500 poslužitelja, koristeći do 40 000 IP-ova svojim pretplatnicima.

Jedna od njegovih karakteristika koju valja istaknuti je podrška bujici. Usluga obećava neograničene prijenose datoteka P2P i anonimne bujice za sve koji se s njima prijave. IPVanish također omogućava korisnicima da se povežu na njihovu uslugu bez nužnog preuzimanja VPN klijenta. To je omogućeno putem web proxyja SOCKS5, koji možete koristiti za sakrivanje svoje lokacije i lakši pristup geo-ograničenim uslugama. S obzirom na sigurnost, korisnici dobivaju 256-bitnu AES enkripciju i time ih ostaju anonimni i sigurni dok pregledavaju. Za više informacija o usluzi pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

NordvPN, sposoban, dobro zaokružen davatelj usluga sa sjedištem u Panami je približavanje našeg popisa. Usluga je sa sjedištem u Panami kako bi se spriječila bilo kakva utjecaja ili smetnje regulatornih tijela za podatke. NordVPN ima jednu od najvećih serverskih mreža na svijetu, a pokriveno je više od 4000 mreža razasutih po cijelom svijetu. Usluga je jedna od najcjenjenijih, najviše zbog svojih jedinstvenih značajki.

Mnogi poslužitelji kojima upravlja NordVPN omogućuju mu da nudi uslugu poput dvostruke VPN enkripcije. To omogućava korisnicima da im se podaci usmjeravaju kroz dva poslužitelja, čime se povećava intenzitet njegove 256-bitne AES enkripcije. Usluga također omogućava korisnicima da odaberu na koje će se servere povezati na temelju aktivnosti koju namjeravaju obavljati na mreži. Postoje poslužitelji optimizirani za preuzimanje, igranje, torrent, kao i strujanje. Da biste vidjeli što još NordVPN može ponuditi, pogledajte naš NordVPN pregled.

Dodatne prednosti upotrebe VPN-a

Korištenje VPN-a je također sjajno za povećanu sigurnost na mreži. Uz vjerodostojnu VPN uslugu pored vas, budite sigurni da vaš uređaj neće biti podložan napadima. To ga čini sigurnijim, posebno kada se povezujete s nesigurnim Wi-Fi žarišnim točkama. Kao što je već spomenuto, upotreba VPN-a također vam pomaže da odaberete mjesto na kojem želite izgledati kao da se temelji. To znači pristup različitim verzijama web stranice. Moći ćete rezervirati hotelske sobe i letove jeftinije, jer takve usluge temelje svoje cijene prema mjestu odakle posjetitelj pristupa web mjestu. Stvari poput internetske kupovine i bankarstva također postaju prilično jednostavne jer ćete imati povećanu sigurnost i anonimnost.

Zaključak o gledanju CT sporta izvan Češke

Gledanje CT sporta nešto je što biste trebali moći raditi čak i kad niste u Češkoj. Najbolja stvar koja bi vam trebala omogućiti to je korištenje VPN-a. Tri vjerodostojne usluge koje smo naveli u ovom pregledu su sve u redu i sposobne, ali da bismo vidjeli koja vam najbolje odgovara, preporučujemo da preuzmete besplatno probno razdoblje ili jamstvo povrata novca. Pri tome ćete izbjeći trošiti novac prije nego što odaberete najbolju uslugu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map