Kako deblokirati gledanje CW TV-a izvan SAD-a – DNS proxy ili VPN

Deblokirajte i gledajte CW TV izvan SAD-a koristeći Smart DNS ili VPN


Deblokirajte i gledajte CW TV izvan SAD-a koristeći Smart DNS ili VPN

Kako deblokirati CW TV izvan SAD-a – VPN rješenje

VPN zauzima drastičniji pristup. VPN, Virtualna privatna mreža, zapravo preusmjerava vaš cjelokupni promet putem VPN poslužitelja. Odabirom američkog VPN poslužitelja, možete promijeniti svoju lokalnu IP adresu u američku IP adresu. CW TV, Netflix, Hulu, WWE Network, Pandora, Crackle smatrat će da im pristupate iz SAD-a. Pogledajte po čemu je VPN poseban.

 • VPN ne samo da mijenja vašu IP adresu, već također kriptira sav vaš promet. Nema više špijuniranja vladinih agencija, hakera ili tog zaluđenog susjeda.
 • Kad dobijete američku IP adresu, sve američke streaming usluge postaju deblokirane. Pogledajte američke Netflix, trenutni videozapis Amazon, WWE Network, Hulu Plus i CBS All Access.
 • Ne trebate brinuti o otmici DNS-a ili transparentnim proxyjima. Ni na VPN ne utječe nijedan.
 • Dostupnost VPN aplikacija za iPhone, iPad, Android, PC i Mac čini instalaciju VPN-a na ove uređaje relativno jednostavnom.
 • Uređaji bez VPN klijenta ne mogu se izravno postaviti s VPN-om. Koristite Smart DNS proxy ili kupite usmjerivač s omogućenom VPN i na njega instalirajte VPN. Ovo se odnosi na Xbox, PS3 / PS4, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Smart TV i Roku.

Pri traženju dobavljača VPN imajte na umu nekoliko stvari. Prvo, VPN će smanjiti brzinu vašeg interneta. Pitanje je koliko. Pouzdani davatelji VPN-a, poput ExpressVPN, smanjiti brzinu za samo oko 10%.

Kako gledati CW TV izvan vodiča za SAD

Evo kako koristiti VPN da biste deblokirali CW TV u Australiji, Indiji, Velikoj Britaniji, Kanadi ili bilo gdje drugdje u inozemstvu:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a s gornjeg popisa.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite na američki VPN poslužitelj.
 5. Napokon, idite na web stranicu CW TV ili pokrenite aplikaciju za CW TV.
 6. Uspješno ste deblokirali CW TV izvan SAD-a.

Najbolji VPN za CW TV

Iako na tržištu postoje deseci VPN-ova, neki će možda biti učinkovitiji od drugih kada je u pitanju deblokiranje CW TV-a u inozemstvu. Samo trebate odabrati koja vam nudi značajke koje odgovaraju vašim potrebama. Srećom, top VPN-ovi za CW TV zapravo postoje i možete ih pronaći u nastavku.

ExpressVPN

Nisam pristrana, ali jedan od mojih najdražih davatelja VPN-a morao bi biti ExpressVPN. Tamo je jedan od najboljih. Možete provjeriti statistiku ako želite. Ponaša se s velikom mrežom poslužitelja koja uključuje više od 2000 poslužitelja širom svijeta.

Ako niste sigurni, uvijek možete koristiti njihov MediaStreamer DNS proxy. Na taj ćete način emitirati CW TV bez potrebe da se suočite s naglim padom internetske veze ljubaznošću šifriranja.

Nikada nećete pronaći problem koji ne može riješiti njihov tim za podršku. Uvijek su na raspolaganju da neometano funkcioniraju za svoje kupce.

NordVPN

Svidjet će ti se što NordVPN ima za ponuditi. Za početak, započnimo s sigurnošću jer ovaj VPN to vrlo dobro radi. NordVPN ne pohranjuje nikakve podatke o svojim korisnicima i sav će vaš promet biti zaštićen 256-bitnom enkripcijom. Dobit ćete značajke poput prekidača za isključivanje, DNS zaštitu od curenja. Što se ekskluzivnih tiče, dobit ćete Double VPN koji kriptira vaše podatke dvaput kroz dva različita poslužitelja. Da ne spominjemo CyberSec koji štiti vaš uređaj od bilo kakvog zlonamjernog softvera vani.

Ovaj VPN upravlja mrežom s više od 5000 poslužitelja raspoređenih u 62 zemlje, uključujući tisuće u SAD-u. Može deblokirati web stranice i sadržaje iz cijelog svijeta bez obzira u kojoj zemlji živite. Ne zaboravite da dopušta do 6 istodobnih veza odjednom.

BulletVPN

BulletVPN novo je na tržištu. Dolazi s malim popisom poslužitelja od 52 i više u 30 zemalja. Međutim, ono što mu nedostaje na poslužiteljima, dobiva na sigurnosnim protokolima jer podržava 5 različitih sigurnosnih protokola.

Štoviše, pretplatnici BulletVPN dobivaju neograničenu propusnost i pametnu DNS opciju. To je savršeno za streamare koji pijuckaju – gledaju puno serija na CW-u. Najbolji je dio toga što čak i s malom mrežom, usluga i dalje uspijeva isporučiti brze veze kako bi se osiguralo savršeno iskustvo struje. Na 5 simultanih uređaja možete gledati svoje omiljene emisije i filmove. Ako naiđete na neugodnosti, obratite se njihovoj službi za podršku i oni će vam odgovoriti gotovo odmah.

SurfShark

Surfshark dokazao se kao dostojan stajati visokim ispred svih veteranskih VPN-a. Još je mlad kao što je debitirao prije nekog vremena, ali njegove karakteristike podižu njegov status na vrhunsku VPN, nisu postavljana pitanja. Ako želite pitati, ovaj VPN obećava brzinu, sigurnost i podršku. Usluga ima više od 8 – poslužitelja u 50 zemalja, uključujući one brze u Sjedinjenim Državama.

Pružatelji usluga nude 256-bitnu enkripciju AES vojnog stupnja. Također, automatska sklopka za ubijanje i DNS sa nulom znanja također čine vašu prisutnost na mreži mnogo sigurnijom. Najbolja stvar kod SurfSharka je što omogućuje neograničene istodobne veze. Svoj račun možete dijeliti sa svim članovima obitelji i prijateljima bez brige o širini pojasa jer je neograničen.

Deblokirajte CW TV izvan SAD-a – Smart DNS proxy rješenje

Kada posjetite web mjesto CW mreže i pokušate strujati videozapis, dobijete ovu poruku “Nažalost, ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji “. CW jednostavno otkriva vašu lokaciju gledajući vašu IP adresu. Ono što trebate je alat koji vam omogućava da sakrijete svoju istinsku lokaciju od CW i drugih geoblokiranih streaming kanala. Upravo to vam omogućuje Smart DNS. Nakon postavljanja Smart DNS vam daje pristup CW TV, Netflix, Hulu i CBS All Access. Prednosti pametnog DNS-a mogu se sažeti na sljedeći način.

 • Smart DNS proxy omogućuje vam gledanje internetskog sadržaja iz raznih područja istovremeno. Stream CW TV, CBC Canada i BBC iPlayer koristeći istu postavku Smart DNS.
 • Smart DNS ne šifrira vaš promet. Ni to ne mijenja sav svoj smjer. Zbog toga vaša brzina interneta ostaje ista kad se koristi Smart DNS proxy.
 • Tvoj usmjerivač, iPhone, iPad, Android, Smart TV, Xbox, PlayStation, Chromecast, Apple TV i svi drugi uređaji za streaming su kompatibilni Smart DNS.
 • Vaša lokalna IP adresa zadržava se nepromijenjena. Ne trebate brinuti o blokiranju s lokalnih / nacionalnih web stranica ili usluga.
 • Smart DNS ne funkcionira dobro u prisustvu DNS otmica ili transparentni proxyji. Oba su pravila koja ponekad koriste davatelji internetskih usluga.

To je pametni DNS ukratko. Ostalo nam je samo pronaći uslugu Smart DNS Proxy. Nekoliko pokazatelja: Provjerite ima li Smart DNS usluga CW TV na svom popisu deblokiranih web stranica za streaming. Dobre Smart DNS usluge nude DNS kodove koji otključavaju barem 100 internetskih kanala. Unlocator ima CW TV od otprilike na njegovom popisu 160 usluga struje. Možete započeti isprobavanjem njihovog besplatnog 7-dnevnog probnog razdoblja. Također, provjerite njihove videozapisi i vodiči za postavljanje.

Deblokirajte i gledajte CW TV izvan SAD-a – Savjeti i savjeti

CW TV Now možete gledati na sljedećim uređajima za streaming.

 • Windows PC / iOs Mac
 • iPhone / iPad / iPod Touch.
 • Android.
 • Xbox One / Xbox 360

CW TV ima neke od najboljih emisija i serija koje ćete gledati na mreži.

 • Američki sljedeći top model
 • Vladavina
 • 100
 • Bljesak.
 • Jane Djevice
 • nadnaravan.
 • Vampirski dnevnici
 • Hart of Dixie
 • Nikita
 • iZombie
 • Glasnici.

Nema potrebe za Pretplata za kabel SAD-a za gledanje besplatne online televizije CW. Sve što trebate za deblokiranje CW TV-a izvan SAD-a Pametan DNS ili VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me