Kako deblokirati MédiaKlikk izvan Mađarske

Dolazak do najnovijih epizoda s vašeg omiljenog televizijskog kanala jedan je od jednostavnih užitaka kojima se svi volimo prepustiti. To je sjajan način da se odmarate nakon dugog radnog dana. S brojnim kanalima koji su dostupni za korisnike širom svijeta, postoji širok raspon programa za odabir. Jedini problem koji vam se javlja jest kada možda putujete izvan svoje matične zemlje i više ne možete gledati svoje omiljene kanale kao nekada. Uzmimo za primjer mađarske kanale M1 i M2. Ova dva kanala vodi nacionalni RTV servis. To znači da su vjerojatno ograničeni samo na gledatelje koji su sa sjedištem u zemlji.


Kako deblokirati MédiaKlikk izvan Mađarske

Kako deblokirati MédiaKlikk izvan Mađarske

Je li MédiaKlikk dostupan izvan Mađarske

M1 i M2 kanali tvrtke MédiaKlikk dodaju se na popis kanala s ograničenom geološkom pristupom kojima ne možete pristupiti iz inozemstva. Vjerojatno se pitate, kako kanal može shvatiti da sam sa sjedištem izvan Mađarske? Jednostavan. Kad god ste na mreži, vaš uređaj prepoznaje se putem određene adrese internetskog protokola. Ova IP adresa sadrži detalje kao što su vaša lokacija ili identitet i to je ono što većina web lokacija i kanala provjerava kada zatražite da posjetite njihovu web lokaciju. Jedini način da se zaobiđe bilo koji geo-restriktivni blok je skrivanje vaše IP adrese. Najbolji način za to je putem VPN-a.

Upotreba VPN-a za gledanje MédiaKlikk-a izvan Mađarske

VPN je ustvari virtualna privatna mreža koja vam omogućuje povezivanje s različitim poslužiteljima razasutim po cijelom svijetu. Vaša veza s ovim poslužiteljima većinu vremena je šifrirana. Do šifriranja dolazi otkad se vaši podaci kodiraju putem vašeg VPN klijenta. Pri tome se neki aspekti vaših podataka, poput vaše lokacije, mijenjaju ili čak potpuno skrivaju. Vaša IP adresa također se mijenja kad god se povežete s poslužiteljem koji se temelji na novoj lokaciji. Stoga, da biste gledali M1 ili M2 izvan Mađarske, sve što trebate je povezati se s poslužiteljem koji se nalazi tamo.

Primarni posao VPN usluge jest pružanje sigurnosti na mreži. To se postiže privatnom vezom. Kad to učinite, povežete se s Internetom bez da itko stvarno zna što namjeravate. Ovo je sjajno pogotovo ako želite zaobići bilo koji oblik prigušivanja koji na vas može davati vaš ISP. Poznati su davatelji internetskih usluga koji ometaju vašu vezu, pogotovo ako radite putem interneta koji intenzivno rade na širini propusnosti, kao što je streaming. VPN djeluje na način da spreči ovu vrstu gutanja skrivanjem veze. Također sprečavate davatelja internetskih usluga da prisluškuju vašu vezu.

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga koji ima VPN poslužitelje u Mađarskoj.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite s mađarskim VPN serverom.
  5. Napokon, gledajte M1 ili M2 s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Imajući pouzdan izvor mrežne sigurnosti omogućava vam puno više stvari na mreži s puno više samopouzdanja. Možete raditi stvari poput kupnje putem interneta, bankarstva ili čak rezervirati jeftinije karte ili hotelske sobe. Mogućnost povezivanja na različite verzije web mjesta pruža vam širu perspektivu i omogućava vam da vidite gdje biste mogli uštedjeti više novca kroz popuste specifične za regiju.

Najbolji VPN-ovi koji emitiraju MédiaKlikk izvan Mađarske

Korištenje VPN-a ima puno velikih prednosti, ali morate se odlučiti na pravi način prilikom pretplate na jedan. Da bismo vam pomogli u tome, imamo popis usluga koje smatramo najboljima u industriji. Pogledajte u nastavku:

1. ExpressVPN

Prvo na našoj listi je ExpressVPN. Ovo je pouzdan pružatelj usluga sa Britanskih Djevičanskih ostrva koji ima pouzdanu mrežu do više od 2000 poslužitelja. Usluga je osvojila mnogo nagrada, tako da možete biti sigurni da je ono što nude vrhunsko. S obzirom na sigurnost, usluga primjenjuje 256-bitnu AES enkripciju i omogućuje do 3 istovremeno povezana uređaja. Usluga nudi i VPN protokole kao što su OpenVPN, PPTP, SSTP i L2TP / IPSec koji možete odabrati.

Značajke koje dolaze u paketu s pretplatom ExpressVPN uključuju podijeljeni alat za tuneliranje koji vam pomaže da odvojite svoj uobičajeni promet od kriptiranog prometa. Tu je i puna podrška za Tor over VPN vezu, kao i automatski prekidač za Internet Kill. ExpressVPN također nudi niz zamagljenih poslužitelja za povezivanje s Internetom kada ste sa sjedištem u neprijateljskoj VPN državi. Možete koristiti VPN bez otkrivanja. U pogledu korisničkih usluga, ExpressVPN ima tim profesionalaca s kojima se može kontaktirati putem e-pošte, društvenih medija, razmjene poruka uživo ili čak ulaznica. Pretplatnici također koriste DNS uslugu sa nultim znanjem koja skriva njihovo mjesto i olakšava pristup web lokacijama i kanalima s ograničenom geološkom lokacijom. Pogledajte naš ExpressVPN pregled za više detalja.  

2. IPVanish

IPVanish je još jedna usluga koja sigurno čuva vaš identitet skrivenom. Sa sjedištem u SAD-u pružatelj koristi do 1500 poslužitelja za svoje pretplatnike. Ta mreža kolektivno koristi oko 40.000 IP adresa za povezivanje. IPVanish također podržava strogu politiku nulte prijave. Ovo je u skladu s time što ga čine jednim od najsigurnijih pružatelja usluga kojem se mogu obratiti svi koji gledaju bujicu. Usluga u potpunosti podržava bujicu, a također omogućuje neograničeni prijenos datoteka P2P.

Korisnici IPVanish-a također mogu uživati ​​u neograničenom propusnom opsegu i neograničenim prekidačima poslužitelja. To je uz kapacitet za do 10 istovremenih veza koje usluga također nudi. Korištenje IPVanish-a također znači da sami odlučujete želite li ili ne želite preuzeti svoj VPN klijent. Klijent je kompatibilan s platformama kao što su Android, iOS, Linux i Windows. Također se možete odlučiti za njegov web proxy SOCKS5, tako da ga možete koristiti samo kad ste na mreži. Korištenje IPVanish-a je također sjajno ako želite strujati sadržaj jer ima jedan od najbržih poslužitelja na koje biste se mogli obratiti. Da biste saznali više onoga što biste mogli očekivati ​​od usluge, pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

Proširenje našeg popisa je NordVPN; usluga koja ima više od 4000 poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu. To je samo po sebi odvojeno od tolikog broja drugih pružatelja usluga koji biste mogli uzeti u obzir umjesto njega. Takva široka mreža znači da nikad nećete imati problema sa povezivanjem. NordVPN od svoje baze u Panami nudi standardnu ​​razinu AES enkripcije od 256 bita. Ovo je potpomognuto protokolom dvostrukog VPN šifriranja koji usluga nudi. U njemu ćete svoju vezu usmjeriti kroz dodatni poslužitelj, a time ćete dodati i razinu šifriranja.

NordVPN također omogućuje do 6 više uređaja za uspostavljanje veze. Pružatelj usluga ima čitav niz urednih značajki. Tu je Tor preko VPN podrška za povećanu anonimnost, kao i namjenski IP-ovi za korisnike koji to vole preko stalnog prebacivanja. Veliki niz poslužitelja pružateljima omogućuje pretplatnicima da biraju koju vrstu posla raditi jer postoje poslužitelji optimizirani za određene funkcije. Postoje i poslužitelji koji pomažu prikriti VPN vezu, osobito u zemljama u kojima je upotreba VPN-a ograničena. Postoji puno više toga što NordVPN može ponuditi da nismo uključeni u ovaj pregled. Da biste dobili cjelovitu sliku onoga što možete očekivati ​​nakon što se prijavite, pogledajte naš NordVPN pregled.

Gledanje M1 i M2 izvan Mađarske – Sažetak

Vaša lokacija nikada ne bi trebala biti prepreka koja dolazi između vas i vaše zabave. Prijavite se putem VPN-a kako biste bili sigurni da ćete uvijek moći gledati M1 i M2 izvan Mađarske, bez obzira na to gdje putujete.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me