Kako deblokirati novi DC svemir izvan Sjedinjenih Država

Vi momci, tako sam uzbuđena. DC dolazi s novom uslugom za strujanje, DC Universe. To će biti originalno programiranje, animirane serije, stripovi, merch, a čak će i biti odbor za raspravu u zajednici! Kad sam saznao da se beta verzija objavljuje ovog mjeseca, komičar u meni želio je uskočiti skokom gore-dolje … dok nisam čuo da će biti dostupan samo u SAD-u. Tako će biti i na službenoj stranici, kasnije.


Kako deblokirati novi DC svemir DC izvan SAD-a

Kako deblokirati novi DC svemir izvan Sjedinjenih Država

Je li DC Universe dostupan izvan Sjedinjenih Država?

Da, dobro ste pročitali. DC Universe bit će dostupan samo američkoj publici nakon njegovog objavljivanja. Ako pokušate provjeriti novu uslugu streaminga u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, NZ-u, Njemačkoj ili bilo gdje drugdje izvan SAD-a, to je geo-pogreška koju ćete dobiti:

Poruka geobloka DC Universe

“Nažalost, ova je usluga dostupna samo u SAD-u. Objavit ćemo kada bude dostupna u vašoj regiji. ” Bummer, zar ne? Ne baš. Postoji način da i dalje dobijete pristup svim onim komičnim dobrotama, i ne treba puno napora u vaše ime.

Sve što trebate je dobar Ol-ov VPN i dobro je ići!

Kako pristupiti DC Universeu izvan SAD-a

VPN, skraćenica za Virtual Private Private, usluga je na koju se možete pretplatiti i koja vam pomaže ostati anoniman na mreži. VPN funkcionira tako što tunelira vaš promet putem poslužitelja koji se nalazi izvan vlastitog popisa poslužitelja. Kada se povežete s VPN poslužiteljem, vaš promet se preusmjerava putem privatne veze, što je gotovo nemogućim radoznalim očima da dobiju pristup vašim podacima. Sjajna stvar o VPN-u je da vam na kraju daje IP adresu koja odgovara lokaciji poslužitelja na koji ste povezani.

Dakle, ako se povežete s britanskim poslužiteljem, imat ćete UK IP. Ako odaberete vijetnamski poslužitelj, pretraživat ćete mrežu s vijetnamskim IP-om. Želite li pristupiti DC Universeu iz udobnosti svog neameričkog kauča? Samo se povežite s američkim poslužiteljem, a DC Universe će misliti da pokušavate dobiti pristup iz SAD-a. Et Voila! Nema više geo-blokova!

Kako koristiti VPN za deblokiranje istog svemira

Pristup DC Universeu putem VPN-a zapravo je vrlo jednostavan. Sve što trebate učiniti je:

 1. Odaberite VPN davatelja i prijavite se za uslugu.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj po izboru. Većina VPN-ova imat će aplikacije za ortak, Windows, iOS i Android uređaji.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se s vjerodajnicama. Izaberite Američki poslužitelj povezati se.
 4. Pričekajte da se uspostavi veza, a zatim krenite do obećane zemlje.

Vidite, jednostavno!

Najbolji VPN za deblokiranje istog svemira

Sada kada znate kako raditi VPN aplikaciju, vrijeme je da razgovaramo o tome koji VPN trebate koristiti.

Budimo stvarni, svi znamo DC. Nisu oni s kojima se miješaju kada se radi o tome tko će odlučiti pustiti svoje usluge. Iako bi bilo koji redoviti VPN trebao raditi, mislim da dugo neće potrajati DC na VPN korisnicima. Drugim riječima, trebat će vam VPN koji može samostalno obraditi. Zbog toga predlažem da koristite ExpressVPN.

ExpressVPN nije samo najbolji VPN pružatelj usluga na tržištu, već je i dovoljno snažan da vam omogućava pristup američkom Netflixu (što većina VPN-a više ne može raditi). Vjerovao bih da bih uvijek mogao pristupiti DC Universeu putem VPN-a koji i dalje može pružiti pristup američkom Netflixu.

Za kraj, ExpressVPN koristi vojne enkripcije i sve najnovije VPN protokole kako bi vaše podatke ostale sigurne. Također ima preko 2000 poslužitelja u 94+ zemalja širom svijeta, što ga čini savršenim pratiteljem za neblokirano strujanje. Oni imaju vrlo pouzdanu 30-dnevnu garanciju povrata novca, tako da je možete testirati prije nego što se obvezate.

U slučaju da vam ExpressVPN ne kuca naklonjen, možete isprobati i jednog od ovih davatelja kickassova:

DC svemir – što očekivati

Za sada ne znamo puno o tome koji će DC svemir imati. Evo što mi ipak znamo:

 • Mjesečna pretplata DC Universe košta 7,99 USD dok godišnja cijena pretplate iznosi 74,99 USD.
 • Ljudi to već nazivaju “Krajnjim članstvom”.
 • Postoje tri službene emisije koje će biti ekskluzivne za stranicu: Titans, Young Justice i Harley Quinn.
 • Imat ćete pristup Action Comics # 1!
 • Tu će biti ekskluzivna roba samo za članove, poput “posve nove akcijske brojke animirane serije Justice League”.
 • Diskusijski forumi sa sjedištem u zajednici, fokusirani na obožavatelje. PONAVLJAM. FORUMI ZA DISKUSIJU NA FUNKCIONISANOJ ZAJEDNICI.
 • Za web mjesto postoji aplikacija. Također je regionalno blokiran, ali testirao sam ga i možete mu pristupiti putem VPN-a.
 • DC Universe bit će dostupan na širokom rasponu strujnih uređaja, uključujući Android TV, iOS, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, Xbox One i Apple TV.

DC svemir – završne misli

Ne znam za vas, ali osobno sam vrlo uzbuđena zbog toga. Nije to bilo davno kada je bavljenje stripovima bilo samostalno nastojanje, a sada dobivamo ovu ogromnu platformu na kojoj možemo dijeliti međusobni hobi. Definitivno ću se pretplatiti na ovo članstvo i budući da sam trenutno izvan SAD-a, čini se da sam našao još jedno zadivljujuće korištenje za svoju pretplatu ExpressVPN.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me