Kako deblokirati Omegle pomoću VPN-a ili proxyja

Kako da deblokirajte Omegle Chat u školi, poslu, na fakultetu ili bilo gdje drugo? Omegle je zabavno razgovaranje koje vas povezuje sa slučajnim ljudima iz cijelog svijeta. To je jedno od onih web mjesta na koje se prijavljujete kada imate nekoliko slobodnih minuta između dana. Ako ste čuli za to i pokušali bezuspješno isprobati, vjerojatno je zbog toga što je promet iz vaše regije iz jednog ili drugog razloga blokiran. U ovom ćemo pregledu malo više istražiti povijest web lokacije i što možete učiniti da biste pristupili usluzi.


Kako deblokirati Omegle pomoću VPN-a ili proxyja

Kako deblokirati Omegle pomoću VPN-a ili proxyja

Omegle je objasnio

Ideja tvrtke Omegle bila je osigurati anonimni chat prostor gdje korisnici mogu započeti razgovor s drugim nasumično odabranim korisnicima iz cijelog svijeta. Bilo je to dijete jednog Leifa K-Brooksa koji je imao 18 godina kada je došao i uspostavio službu.

Nakon prijave na web mjesto nije potrebna registracija; Sve što trebate jest kliknuti gumb i imat ćete nekoga s kime ćete razgovarati na drugom kraju linije. Na početku su korisnici mogli razgovarati jedni s drugima samo putem teksta, ali s vremenom je web mjesto uvelo mogućnosti video chatova tako da biste doslovno došli licem u lice sa slučajnim strancem.

S vremenom je usluga postala toliko popularna jer se toliko ljudi oduševilo idejom da čitavo vrijeme razgovaraju sa slučajnim ljudima. To je dovelo do uvođenja Omegle aplikacije koja ljude tjera na razgovor čak i u pokretu.

Kako radi

Ako imate više od 13 godina, usluga Omegle otvorena vam je bez obzira odakle dolazite. Korisnici mlađi od 13 godina možda trebaju nadzor odraslih, ali to je sve. Jednom kada se prijavite, čak ni ne morate navesti svoje ime za konzolu za chat. Postoje samo “Ti” i “Stranac”. Također možete slobodno završiti sesiju chata kad god poželite.

Ako želite neznanca s kojim biste imali nekoliko zajedničkih stvari, možete odrediti neke teme koje bi druge korisnike mogle zanimati. Usluga će tada pretražiti korisnika koji ima gotovo iste interese i povezati vas dvoje zajedno. Ako vam se ne sviđa razgovoru, možete odabrati način “Špijun” gdje postavljate određenu temu i gledate kako se raspravlja bez mogućnosti pridruživanja razgovoru.

Zašto bi Omegle mogao biti zabranjen?

Unatoč iskrenim namjerama osnivača, mnogi su uslugu pretvorili u platformu za eksplicitne razmjene na kojoj se prenose svi oblici nepristojnog sadržaja. Vlasnici web mjesta tvrde da nadziru i moderiraju chatove, ali ni oni nisu u stanju potpuno održavati čistoću. Zbog toga brojni davatelji internetskih usluga odlučuju web mjesto na svojoj crnoj listi, tako da nitko u njihovoj mreži ne može dobiti pristup mjestu.

Ako ste čest korisnik web lokacije i naiđete na loše ponašanje, privremeno ćete biti blokirani na neko neprijavljeno razdoblje. To bi moglo biti od nekoliko dana do nekoliko tjedana. Ako vam se to možda dogodilo i pitate se kako se vratiti u igru, imamo rješenje za koje je zajamčeno da ćemo vas riješiti.

Otključavanje s Omeglea

Omegle se oslanja na IP adrese radi ograničavanja njegove upotrebe. Ako vam internetski pružatelj blokira pristup, možda ćete dobiti i drugu adresu ako se želite ponovno prijaviti na web mjesto.

Ako zaobiđete zabranu za Omegle potrebno je samo pretplata na vjerodostojnu VPN uslugu. VPN vam omogućuje zadržavanje privatnosti vaše IP adrese preusmjeravanjem internetskog prometa putem udaljenog mrežnog poslužitelja. Čini se da je tako vaša veza uspostavljena s bilo kojeg mjesta na kojem se temelji udaljeni poslužitelj. Također ćete dobiti novu IP adresu koja pripada tom određenom udaljenom poslužitelju; vi ste stvarna adresa skrivena. Novi IP skriva vaš stvarni i tako da ćete se moći ponovno koristiti Omegle.

Osim promjene adrese, korištenje VPN-a pruža vam i potpunu sigurnost i anonimnost kad god ste na mreži. To znači da imate pristup web lokacijama i kanalima određenim za regiju, a moći ćete i obavljati anonimne transakcije. Među mnogim pružateljima usluga na VPN tržištu, ExpressVPN poznata je po svojoj sigurnosnoj enkripciji koja štiti vaše osobne podatke od bilo kakvih zlonamjernih pojedinaca. Usluga također ne vodi evidenciju vaše povijesti pregledavanja, tako da možete posjetiti sve web stranice koje želite bez straha da će netko prisluškivati ​​vašu upotrebu Interneta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me