Kako deblokirati RARBG od bilo kojeg mjesta na svijetu?

Na svom vrhuncu, Rarbg.com je imao do 300.000 posjeta svakodnevno. Ova velika količina prometa našla ga je među najboljim torrent stranicama na kojima se nalaze izvorne datoteke, s tim da se korisnici usmjeravaju na web mjesto za dijeljenje datoteka peer to peer da raznose razne oblike medija. Stranica je sjajan izvor filmskih bujica još od 2008. godine, a taj je status i popularnost nažalost stečen u nekoliko pravnih pitanja. U nekoliko zemalja je pristup web-lokaciji ukinuo. Uključuju Saudijsku Arabiju, Veliku Britaniju, Dansku. Portugal, Pakistan, Bugarska, Maroko, Indija, Indonezija. Australija, UAE, Finska i Irska.


Kako deblokirati RARBG od bilo kojeg mjesta na svijetu?

Kako deblokirati RARBG s bilo kojeg mjesta na svijetu?

Zašto je zabranjen RARBG?

Većina ovih zemalja najveći je razlog njihove cenzure kršenje pravila o autorskim pravima. Sumnjaju da je većina sadržaja na kojem se nalazi web stranica piratska. Iako je to u određenoj mjeri moglo biti istinito, većina ljudi ne koristi rarbg.com ostavlja dovoljno izbora za izvor kvalitetnog sadržaja.

Ako ste usprkos blokadama i dalje sigurni da želite koristiti uslugu, morat ćete imati pokrivene neke baze. Sigurna sam da se ne biste htjeli suočiti s krivičnim gonjenjem tvrtki za kršenje autorskih prava ako utvrdite da ste preuzeli piratski sadržaj. ISP će također moći blokirati pristup web mjestu zbog čega tražite druge opcije. Ako su sve to situacije u kojima se ne biste željeli naći, vrijeme je da saznate više o VPN-u.

Zašto vam treba VPN za RARBG

VPN označava Virtual Private Network. Ovo je jednostavno skupina pružatelja usluga jedne tvrtke kojima možete usmjeriti promet nakon što kupite pretplatu. Te veze pomažu vam sakriti što god želite na mreži i osigurati da nitko ne može pratiti vaše aktivnosti. S ovom razinom anonimnosti slobodno možete pregledavati bilo koju web lokaciju koju želite, a imat ćete i pristup onim koji su geografski ograničeni.

Ovo je sve moguće kroz promjene koje se događaju s vašom IP adresom. Jednom kada se povežete s udaljenim poslužiteljem, možete prebaciti svoju IP adresu s stvarne na virtualnu. Virtualni mijenja detalje kao što je vaša lokacija i skriva vaš identitet tako da zadržite privatni profil.

Kako deblokirati RARBG pomoću VPN-a

Te promjene omogućuju vam pristup web lokacijama s ograničenim ograničenjima, pa čak i zabranjenim, odakle god bili, a također možete sakriti svoj identitet. S ovom razinom anonimnosti, netko će teško pratiti web stranice koje posjećujete, a kamoli vrstu sadržaja koji ste preuzeli. Evo kako možete upotrebljavati VPN da biste deblokirali RARBG, na primjer:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se spojite na VPN poslužitelj.
  5. Napokon, pristupite RARBG-u s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Korištenje VPN-a čuva vas i od ISP-a. Poznato je da će neki pružatelji internetskih usluga prisluškivati ​​vaše aktivnosti na mreži, pa čak i primjenjuju mjere za reguliranje vaše upotrebe Interneta. To se naziva prigušenjem, a izgovor koji većina davatelja internetskih usluga daje za to jest reguliranje njihove mreže. To stvarno nije pošteno jer znači puno manje od onoga što ste platili kad ste se odlučili za određeni širokopojasni paket. Vjerodostojna VPN usluga pomaže u sprječavanju ovih učinaka i jeste li uživali u punom kapacitetu svoje veze.

Rang
VPN usluga
Veza

rang

VPN-usluga

  • 30-dnevno jamstvo povrata novca
  • Neograničena propusnost
  • Aplikacije za sve svoje uređaje
  • Podrška uživo 24/7

Posjetite ExpressVPN

rang

VPN-usluga

Posjetite BulletVPN

rang

VPN-usluga

Posjetite NordVPN

4

VPN-usluga

Posjetite Surfshark

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje RARBG

Odabir određenog VPN davatelja za pretplatu može predstavljati veliki izazov, posebno za korisnike koji nikada prije nisu koristili uslugu. Da bismo pokušali pomoći oko ovog problema, sastavili smo kratki popis triju pružatelja usluga na najvišem nivou na koje se možete pretplatiti. U nastavku pogledajte naš top 3 popis najboljih VPN-ova za deblokiranje rarbg.com.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je vrsta pružatelja usluga koja ne uzima nikakve prečace za kvalitetnu uslugu. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima služba je odgovorna za preko 2000 poslužitelja koji su svi smješteni u više od 90 zemalja. To mu omogućuje da ponudi više od 200.000 IP-ova za korištenje od strane velikog popisa pretplatnika. Usluga podržava bujicu i ima pouzdan tim za brigu o kupcima koji je uvijek u pozivu 24/7. ExpressVPN također nudi jedinstvene značajke kao što su podijeljeno tuneliranje, a također ima i zapuštene poslužitelje s kojima se možete povezati ako ste sa sjedištem u zemlji koja ne podržava VPN upotrebu.

ExpressVPN omogućava do 3 istodobna povezivanja i pruža 256-bitnu AES enkripciju za sigurnost korisnika. Ovo je također na vrhu nulte politike evidentiranja koja pruža pružatelj usluga u potpunosti. ExpressVPN također nudi jednostavan za korištenje VPN klijent koji se može izravno preuzeti na vaš usmjerivač, a broj istodobnih veza se povećao. Usluga također podržava VPN protokole kao što su OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP i SSTP za upotrebu od strane svojih kupaca. Pružatelj usluga je također sjajan za bujice, jer njegovi poslužitelji nude velike brzine i pouzdane veze. Za više informacija o tome što steknite nakon što se pretplatite, pogledajte naš detaljniji ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

Malo je pružatelja usluga koji su sposobni kako IPVanish podržava podršku za bujice. Pružatelj čak ima određene elemente svoje usluge izgrađene oko te određene aktivnosti. Tvrde da su najbrži za bujice i čak jamče anonimno dijeljenje datoteka P2P svima koji se odluče pretplatiti na njih. Usluga se također ne oslanja na internetsku sigurnost. To je omogućeno kroz njihovu vojnu AES uslugu šifriranja 256-bitnog stupnja.

IPVanish vam omogućuje i do 10 simultanih veza pod jednom pretplatom. Ovo je sjajno za postavljanje malog ureda, jer pomaže uštedjeti troškove. Korištenjem usluge znači da ćete imati pristup njenoj legiji od preko 1500 poslužitelja koji pružaju do 40 000 IP adresa za povezivanje. Usluga također dobro funkcionira s VPN protokolima kao što su OpenVPN, L2TP / IPSec i IKEv2. To je uz njegovu podršku za neograničenu propusnost, kao i neograničeno prebacivanje poslužitelja. Da biste vidjeli što je sve ovaj pružatelj usluga sposoban, pogledajte naš dobro detaljni IPVanish pregled.

3. NordVPN

NordVPN privodi kraju naš popis preporuka kao najbolji VPN-ovi za deblokiranje Rarbg.com. Usluga ima čak 4000 poslužitelja koji se nalaze u više od 60 zemalja. Jedan je od rijetkih dobro povezanih pružatelja usluga na koje možete računati u sveobuhvatnoj zaštiti. Usluga također pruža 256-bitnu AES enkripciju, ali ima nekoliko drugih alata za pojačavanje njezinog učinka. Prvo, postoji alat za dvostruko šifriranje koji vaše podatke usmjerava kroz dva poslužitelja umjesto jednog. Tada postoji mogućnost odabira na koji se poslužitelj želite povezati na temelju vaših mrežnih aktivnosti. Postoje poslužitelji optimizirani za torent, streaming, skupno preuzimanje i mrežno igranje.

NordVPN omogućava korisnicima da se usredotoče na svoj rad uklanjanjem ometanja putem svog CyberSec softvera. Tu je i značajka Smart Play koja vam omogućava povezivanje s geografski ograničenim web-lokacijama sakrivanjem svoje lokacije. Usluga također nudi namjenske IP usluge i ima prekidač za Internet kill kako bi se vaša VPN veza izbjegla od ranjivosti. Usluga također prihvaća do 6 istodobnih veza, tako da možete imati sve svoje uređaje zaštićene. Da biste vidjeli što još NordVPN ima u trgovini, pogledajte našu NordVPN recenziju.

Zaključak o najboljem VPN-u za Rarbg.com

Upotreba VPN-a za torent omogućava vam mir u radu dok bujite datoteke. Dodana razina sigurnosti čini vašu vezu anonimnom, tako da ne biste trebali brinuti da li obavijesti o kršenju autorskih prava pogađaju vašu pristiglu poštu. Za više informacija o VPN-ovima koje smo naveli, odvojite vrijeme da prođete kroz svaki njihov pojedinačni pregled. Znat ćete koga odabrati nakon što to učinite.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me