Kako deblokirati Skype u UAE?

Skype deblokiran u UAE-u na mobilnom pametnom telefonu, Windows računalu ili Mac OS-u? Dakle, vi ste u Dubaiju ili Abu Dabiju i namjeravate uputiti važan glasovni ili videopoziv pomoću aplikacije Skype. To bi obično bio izravan postupak. Međutim, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Skype je blokiran i na mobilnim podacima i na WiFi / Lan mrežama interneta. Ovo nije prvi put da je popularna VoIP usluga u arapskim državama zabranjena, a sigurno neće biti ni posljednja. Kao američkog, britanskog, kanadskog, australskog ili indijskog iseljenika, činjenica da je Skype blokiran može biti prilično neugodna. Međutim, možete se zaobići internetsku cenzuru koristeći virtualne privatne mreže.


Kako deblokirati Skype u UAE?

Kako deblokirati Skype u UAE-u?

UAE blokira Skype

Skype je jedna od mnogih usluga koje su blokirane u UAE. Glavni razlog je taj što će besplatna VoIP usluga u UAE telekomunikacijskim tvrtkama pokrenuti svoj novac. Naglasak na novcu. Tvrtke poput Etisalat i du vodeće su telekomunikacije u zemlji. Stoga vlada blokira svaku uslugu koja bi mogla ugroziti njihov tok prihoda.

Kada ste pretplatnik jedne od tih telekomunikacijskih kompanija, naplatit će vam se međunarodni pozivi. Ako mogu reći, pozivi poput ovih su najbolji način na koji pružatelji usluga imaju koristi. Dakle, ako odete i radite s besplatnom uslugom, udarit ćete ih tamo gdje najviše boli, njihov prihod. Zato smo kao alternativu smislili plaćenu uslugu videopoziva. Da, možda ste to odmah pogodili, uopće nije jeftino.

Prema Etisalatu, glavnom pružatelju telekomunikacijskih usluga UAE, „Pristup aplikaciji Skype je blokiran jer pruža nelicenciranu uslugu Voice over Internet Protocol (VoIP), koja spada pod klasifikaciju zabranjenih sadržaja prema regulatornom regulatornom okviru Ujedinjenih Arapskih Emirata. ”

S druge strane, Skype je na svojoj web stranici izjavio da je „Primijećeno nam je da su naše internetske stranice i usluge blokirali internetski davatelji usluga u UAE. To znači da nećete moći koristiti Skype u UAE. “

Kako deblokirati Skype u UAE-om pomoću VPN-a

Voice over Internet Protocol (VoIP) tehnički je zabranjen u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prema vlastima Emirata, VoIP usluge nose nekoliko rizika poput hakiranja, krađe identiteta i ugrožavanja privatnosti. To znači da su usluge kao što su Skype, Whatsapp i Viber blokirane u UAE. Srećom, postoji rješenje koje možete koristiti da biste zaobišli internetsku cenzuru i pristupili svim web lokacijama i aplikacijama kojima biste obično mogli pristupiti kući. Sve što trebate je VPN. Bez obzira da li trenutno prebivate Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, slijedite ove korake do deblokirajte Skype u UAE.

 1. Prvo se morate prijaviti kod vjerodostojnog davatelja VPN-a. Izrada an ExpressVPN račun toplo se preporučuje jer ga osobno koristim u posjeti zemlji.
 2. Dok ste na njihovoj web lokaciji, idite na njihov odjeljak s aplikacijama gdje možete odabrati na koji uređaj želite preuzeti svog klijenta. Aplikacija ExpressVPN dostupna je na Androidu, iOS-u, PC-u, Mac-u i Fire Stick-u.
 3. preuzimanje datoteka i instalirajte svoje VPN aplikacije na uređaj na kojem namjeravate koristiti Skype.
 4. Sada se prijavite sa svojim VPN računom.
 5. Prijeđite na popis poslužitelja i kretajte se kroz njega.
 6. Spojiti na jedno od 145 VPN poslužitelja ExpressVPN-a širom svijeta.
 7. Koristite Skype bez ograničenja. Sada možete upućivati ​​i video i glasovne pozive putem aplikacije Skype.

Ono što treba napomenuti je da ne rade sve VPN usluge u UAE. Ako tražite najbolji VPN za deblokiranje Skypea ili drugih VoIP usluga u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, predlažemo vam da koristite ExpressVPN. Oni nude jamstvo povrata od 30 dana kako biste uvijek mogli dobiti svoj novac za slučaj da stvari nisu po vašoj želji. Slobodno provjerite naš popis najbolji VPN-ovi za UAE u 2019. godini.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7
 • Ekskluzivni popust od 49%!

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN
rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN
4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Pristup internetu u UAE

Sloboda interneta nešto je što ne možete pronaći u mnogim regijama širom svijeta, posebno kada je riječ o UAE. Zemlja ima stroge zakone i propise kojima se nameću trenutačne blokade na web stranicama koje uključuju pornografski, antisreligijski ili antiislamski sadržaj, kao i bilo koji predmet koji podriva vladu zemlje i kraljevske obitelji.

Te su blokade postale problem putnicima i prognanicima koji prolaze kroz zemlju ili žive u njoj, posebno osobama iz SAD-a, Velike Britanije, Kanade i Indije. Živjeti u inozemstvu može biti teško s obzirom da nemate toliko načina da kontaktirate svoje obitelji kod kuće. U UAE je to gotovo nemoguće učiniti jer zemlja blokira slične WhatsApp Calling, Viber i Skype, kao i Instagram-ovu i Snapchatovu značajku za video pozive.

Vlada može čak i zabraniti internetsku stranicu bez određenog razloga. Čak i ako se osjeti potencijal budućeg problema s web stranicom, vlasti ga blokiraju na licu mjesta. Zato vam treba VPN deblokirati web stranice u zemlji kao što je UAE.

Najbolji VPN za deblokiranje Skypea u UAE

Slijedi popis radnih VPN-a koje možete koristiti za upućivanje Skype-om u UAE:

1. ExpressVPN

Gumb ExpressVPN

ExpressVPN dolazi izravno s Britanskih Djevičanskih otoka, što je reljef budući da za njega ne vrijede nikakve nadležnosti za podatke. Sigurni ste kada je riječ o zaštiti vaše privatnosti. Vlada neće moći shvatiti što radite na mreži jer nema što za predati. Sada je to stroga politika bez prijave.

Što se tiče sigurnosti, ExpressVPN koristi jednu od najboljih enkripcija koje su ikada postojale, 256-bitni AES, koji savršeno funkcionira s VPN protokolima kao što su SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Štoviše, ovaj VPN može deblokirati Netflix bez obzira na mjestu na kojem se nalazite. Dakle, uz zaštitu, dobit ćete i iskustvo strujanja kojemu nikada niste bili svjedoci. To nije sve, ExpressVPN može ponuditi više:

 • Tisuće poslužitelja širom svijeta.
 • Pravila bez zapisivanja.
 • Više od 40000+ IP adresa.
 • Smart DNS značajka.
 • Kill prekidač.
 • 5 uređaja pod jednom pretplatom.
 • Podrška za chat uživo.
 • Povrat novca u 30 dana.

2. NordVPN

NordVPN pregled

NordVPN je renomirani VPN koji ima nezamisliv broj IP adrese za pružanje pretplatnicima. To sigurno dolazi s više od 4000 poslužitelja razasutih širom svijeta. Njegovi poslužitelji optimizirani su za različite namjene, uključujući HD streaming, torrenting i mrežno igranje. Nadalje, ovi su poslužitelji dobro opremljeni tako da se korisnik može osloniti ako se nalazi u zemljama s visokom cenzusom kao što su UAE. To nije ni pola priče, pogledajte dodatne značajke u nastavku:

 • Brzi poslužitelji u više od 60 zemalja.
 • Stroga pravila bez zapisivanja.
 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Dvostruki VPN.
 • Prekidač za ubijanje.
 • Povezuje 6 uređaja pod jednom pretplatom.
 • 24/7 podrška uživo.

3. BulletVPN

Pregled BulletVPN-a

BulletVPN sigurno posjeduje mjesto na našoj najboljoj VPN listi s obzirom na to koliko su brze njihove usluge. Nije važno želite li deblokirati web stranicu u UAE ili pristupite međunarodnim, ovaj VPN može sve. Međutim, ne posjeduje toliko poslužitelja kao što je još uvijek novo dijete u bloku, ali ih je postavio strateški širom svijeta. Njihova se upotreba vrlo jednostavno koristi u slučaju da niste tehničar. Jednostavno se prijavite, odaberete poslužitelj i povežete se, to je to. Ovdje detaljnije pogledajte njegove značajke:

 • Podrška za chat uživo.
 • Neograničena propusnost.
 • Opcija Smart DNS.
 • Automatski prekidač.
 • Poslužitelji u 30 zemalja.
 • Nulta pravila dnevnika.
 • Povezuje 5 istodobnih uređaja.

4. SurfShark

SurfShark VPN pregled

SurfShark VPN pregled

SurfShark privukao mi je pažnju čim sam znao da nudi neograničene veze. Na moje iznenađenje, to nije bila jedina dobra osobina u džepovima. Budući davatelj VPN usluga ima svježu web stranicu, prijateljsku korisničku podršku, a njegova je aplikacija vrlo korisna. Ima poslužitelje u 50 različitih zemalja, uključujući one u Americi, Velikoj Britaniji, Bliskom Istoku i Azijsko-Pacifiku. Ako vam to nije dovoljno da biste se zaljubili u ovaj VPN, saznajte više u nastavku:

 • Brzi poslužitelji u 50 zemalja.
 • Sigurnosni protokoli visoke razine.
 • Ne zadržava zapisnike.
 • Podrška za chat uživo.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Ubojiti prekidač.
 • DNS zaštita od curenja.

Besplatni VPN-ovi u UAE?

Ovo je važan dio, pa vas pročitajte dobro. Tehnički je moguće raditi s besplatnim VPN-om kako bi se deblokirali usluge poput Skypea u UAE-u. Međutim, morate biti oprezni jer su trenutno besplatni VPN-ovi prilično opasni. Osim što su spori i nedostaju poslužitelji, oni mogu ugroziti vašu privatnost.

Jeste li se ikad zapitali kako besplatni VPN do kraja dana naplaćuje svoje dugove? Ako je besplatna za korištenje, kako plaća za poslužitelje koje nudi korisnicima? Jednostavno, on prikuplja i prodaje vaše podatke trećim stranama. Besplatni VPN-ovi nemaju poticaj da stvarno zaštite vaše podatke, jer umjesto toga mogu zaraditi puno više novca prodajom podataka najvišem ponuđaču.. 

Stoga budite oprezni što radite dok koristite besplatni VPN. Ako niste uvjereni i još uvijek odlučni koristiti besplatnu uslugu, pogledajte ovaj vodič dalje najbolji besplatni VPN-ovi za bolju ideju.

Skype zabranjen u UAE – Kako deblokirati VPN

Iako Whatsapp ostaje odlična aplikacija za komunikaciju s prijateljima i rodbinom, Skype je više poslovno orijentiran. Bez pristupa Skypeu, možda ćete propustiti važne mrežne sastanke sa svojim klijentima ili suradnicima. Srećom, uvijek možete koristiti VPN da biste obišli te blokove i pristupili bilo kojoj web lokaciji ili aplikaciji koju želite, bez obzira gdje trenutno živite.

Povezane objave

 • Kako gledati NHL na Roku uživo

  Kako gledati NHL na Roku uživo

  5 komentara | 14. rujna 2018

 • Deblokirajte Youku izvan Kine - Gledajte s VPN proxyjem

  Deblokirajte Youku izvan Kine – VPN proxy

  1 komentar | 1. prosinca 2015

 • Kako gledati ITV u Južnoj Africi

  Nema komentara | 12. prosinca 2018

 • Kako deblokirati i gledati Hulu na Smart TV-u izvan SAD-a pomoću Smart DNS proxy ili VPN-a

  Kako gledati Hulu na Smart TV-u izvan SAD-a putem VPN-a ili DNS proxyja

  Nema komentara | 21. siječnja 2016

O autoru

Charles

Streaming uređaji geek. Zanima me svaka sitnica koju treba znati o zaobilaženju regionalnih ograničenja. Strastveni vjernik u pravo na zaštitu privatnosti na mreži. Charles je također pregledao dosta pružatelja VPN usluga i zna kako odvojiti dobre jabuke od loših.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me