Kako deblokirati Sportsnet sada izvan Kanade

Kako gledati Sportsnet Now izvan Kanade? “Sportsnet Now nije dostupan u vašoj regiji.” Ako posjetite kanal iz SAD-a, Velike Britanije, Njemačke, Australije i Francuske, to je prvo što ćete vidjeti. No, nemojte dopustiti da to suzbije vašu želju da na Sportsnetu izvan Kanade gledate Tour de France, eSports TV, IndyCar i WWE. Koristite virtualnu privatnu mrežu kako biste pristupili kanalu koji donosi vijesti, rezultate, statistiku, istaknute rezultate i uživo prijenos najvećih sportskih događaja bez obzira gdje se nalazite u svijetu. Možete strujati SN Now izvan Kanade pomoću VPN-a na bilo kojem iOS uređaju, poput iPhonea, iPada i Apple TV-a.


Kako deblokirati Sportsnet sada izvan Kanade

Kako deblokirati Sportsnet sada izvan Kanade

Kako nabaviti SportsNet u SAD-u izvan Kanade

Potajno sanjamo svijet u kojem možemo gledati što god želimo gdje god i kad god želimo. Voljeli bismo da su naše dnevne sobe bile opremljene s televizorima i uređajima koji podržavaju našu ljubav prema svim vrstama programa. Svijet u kojem nitko ne propušta igru. Dok ne dođe taj dan – čekaj da smo već dio tog svijeta. Ne trebaju vam visoke tehnologije ili super skupi uređaji da biste mogli gledati sve što želite. Sve što stvarno trebate je tehnologija koja se zove virtualna privatna mreža. Evo kako možete koristiti ovu VPN tehnologiju za gledanje SN-a izvan Kanade:

  1. Prijavite se za davatelja VPN usluga.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju.
  3. Spajanje na kanadski poslužitelj; ovo će vam odobriti kanadsku IP adresu.
  4. Krenite na Sportsnet Now i pretplatite se na njega.
  5. Nikada više ne propustite dodir ili pad!

Najbolji VPN za Sportsnet sada

ExpressVPN

Zaista ne možemo smisliti bolji VPN za ovu misiju. Zaobilaženje geo ograničenja ključno je obilježje mnogih usluga ExpressVPN-a. ExpressVPN koristi snažne enkripcije, poput super jakih enkripcija kako bi se zajamčilo da su podaci njihovih klijenata zaštićeni na najvišim razinama kada se prenose u javnu mrežu. Davatelj usluga sakriva IP adrese svojih klijenata kako bi mogli pristupiti bilo kojem mrežnom sadržaju s ograničenim pristupom.

NordVPN

Mnogi su kupci svjedočili o uspješnosti i uslugama ovog pružatelja VPN usluga. To je sigurno, sigurno, brzo i iznad svega unutar proračuna. Dvostruka enkripcija NordVPN omogućuje da se vaši podaci dvaput kriptiraju. Dakle, zaobilazeći ograničenja geografije ne treba se brinuti s ovim super sigurnim VPN-om.

CyberGhost VPN

CyberGhost je VPN koji skriva vaš IP, šifrira i anonimizira vaše mrežne aktivnosti, kao i omogućava vam zaobići bilo koju web lokaciju, kanal ili uslugu s ograničenjem gdje god bili. Iako su njihove brzine prosječne, a njihova korisnička usluga nije toliko korisna, njihovo iskustvo u sigurnosnim značajkama nadoknađuje te praznine. Obavezno provjerite tablicu u nastavku kako biste dobili bolju predstavu o mnogim pružateljima VPN usluga koji su vam dostupni.

Kako gledati SN sada izvan Kanade sa pametnim DNS-om

Zahvaljujući virtualnoj privatnoj mreži na koju ste se prijavili, možete gledati Sportsnet izvan Kanade. Međutim, ako to ne uspije, rado ćete znati da postoji alternativa. Osim VPN-a, drugi način koji vam omogućuje pristup Sportsnet Now-u je Smart DNS proxy. Ovi proxy poslužitelji koriste se i za zaobilaženje regionalnih ograničenja i deblokiranje kanala koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Saznajte kako koristiti Smart DNS za pristup Sportsnetu odmah.

  1. Prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Konfigurirajte Smart DNS na uređaju koji želite koristiti.
  3. Posjetite web lokaciju ili aplikaciju SN Now i prijavite se na račun koji stvorite.
  4. Uživajte u gledanju Sportsne mreže sada izvan Kanade.

Unlocator se visoko preporučuje jer jamči zaobilazeći geo ograničenja s bilo kojeg mjesta na svijetu. Također nudi 7-dnevno probno razdoblje i prilagođen je korisnicima. Sve dok korisnici koriste DNS Unlocator, ograničenja se zaobilaze, a zabrane na sportskim kanalima poput Sportsnet Now ukidaju se.

VPN za Sportsnet sada izvan Kanade

Nakon prijave na VPN, sada imate pravo na 24/7 prijenos uživo u svoje omiljene sportove u nevjerojatnom i pouzdanom HD-u. Gledajte NHL, Blue Jays & MLB, Raptors & NBA, Tim & Sid, Sportsnet Central i puno više na Sportsnetu sada s VPN-om. Javite nam u odjeljku za komentare ispod onoga što vam je VPN odobrio pristup Sportsnet Nowu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me