Kako deblokirati TextNow odasvud

Upotreba izravnih poruka (SMS) znatno je opala, pogotovo kod većine korisnika danas, ali to ne znači da to više nije održiva opcija. Tekstualnim porukama možete se obratiti ako vaš primatelj ne koristi neke druge popularnije aplikacije poput Whatsappa ili Messengera. Najveći oblik konkurencije tome je činjenica da ove aplikacije imaju nižu cijenu upotrebe u usporedbi s izravnim porukama. Za rad im je potrebna samo internetska veza, a broj poruka koje možete poslati putem njih je gotovo neograničen. To su vjerojatno dva glavna razloga koja su također znatno pridonijela porastu korištenja TextNow-a.

TextNow

Što je TextNow?

Kao Messenger i Whatsapp, TextNow je aplikacija koja također omogućuje ljubazno slanje vaše internetske veze. Povrh svega toga, nudi i plaćenu verziju nazvanu TextNow Wireless koja omogućuje upućivanje i neograničenih poziva i tekstova. Odlučite li se koristiti za ovu uslugu, dobit ćete besplatan privatni telefonski broj s kojeg će se pozivi i tekstovi obavljati ili slati. To može biti vrlo zgodno, pogotovo ako ste na području gdje nema širokopojasne veze i želite komunicirati s nekim. Prijavljivanje za uslugu je također bez ikakvih problema jer je sve što trebate bilo e-adresa ili vaš Facebook račun.

Gdje je TextNow dostupan?

Jedino pitanje koje bi vam moglo preprečiti je činjenica da je usluga dostupna samo u SAD-u i Kanadi. Povezivanje i upotreba ograničeni su na ove dvije regije, ali to ne mora biti slučaj. Ovu uslugu moguće je koristiti i izvan Kanade i SAD-a, ali samo ako ste u mogućnosti primijeniti rješenje koje može sakriti vašu stvarnu lokaciju. To je nešto što možete učiniti putem VPN-a.

Kako deblokirati TextNow odasvud koristeći VPN

Da biste deblokirali TextNow izvan SAD-a ili Kanade, slijedite ove korake:

  1. Prijavite se za davatelja VPN-a (ExpressVPN bi bio sjajan izbor).
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem želite koristiti TextNow.
  3. Povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u ili Kanadi.
  4. Čini se da sada pregledavate web kao da ste u Sjedinjenim Državama.
  5. Pristupite TextNow-u s bilo kojeg mjesta na svijetu.

TextNow je također pokušao održati razinu privatnosti među svojim korisnicima jer vam nude drugi broj koji ćete koristiti umjesto vašeg stvarnog. VPN usluga dodaje svemu tome šifriranjem vaše internetske veze. Prijavljivanje putem VPN-a omogućava vam šifriranje prometa. Dobivate potpunu sigurnost i anonimnost od bilo koje treće strane koja bi mogla pratiti vašu aktivnost. Također možete zaobići sve mrežne blokove koje je mogla postaviti mreža vaše škole ili poslodavca.

Najbolji VPN-ovi za TextNow

Za početak sastavili smo tri poznate usluge za koje je sigurno da će vaša veza biti privatna, a vaša sigurnost održana. Evo našeg najboljeg VPN-a za deblokiranje TextNow-a odasvud:

1. ExpressVPN

ExpressVPN kreće s našeg popisa kao najpovoljniji pružatelj usluga, nakon što je više puta osvajao nagrade za izvrsnu uslugu. Temeljen na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN nadgleda više od 2000 poslužitelja, raspoređenih u više od 90 zemalja. Ova usluga primjenjuje 256-bitnu AES enkripciju vojnog stupnja kako bi ste bili zaštićeni i dobro zaštićeni. Također omogućuje do 3 istodobna povezivanja za korisnike koji imaju više uređaja. Ako tri nisu dovoljna, možete se odlučiti za preuzimanje VPN klijenta izravno na usmjerivač da biste imali još više uređaja zaštićenih.

ExpressVPN nudi zvjezdane značajke poput podijeljenog tuneliranja, internetske sklopke za ubijanje, podršku za Tor preko VPN-a kao i DNS zaštitu od propuštanja. Korisnici ExpressVPN-a također mogu birati između OpenVPN, SSTP, PPTP i L2TP / IPSec kao VPN protokole koje mogu koristiti. Tim za brigu o kupcima ExpressVPN-a uvijek je pri ruci kako bi udovoljio potrebama svojih pretplatnika. Možete im se obratiti putem usluge slanja uživo, e-pošte ili čak društvenih medija. Za one sa sjedištem u zemljama koje su visoko cenzurirane, ExpressVPN nudi i niz nejasnih poslužitelja koji omogućuju prikriveno korištenje njihove usluge. Da biste vidjeli što još ExpressVPN može učiniti, pogledajte dobro sastavljeni ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

Također uvrštavanje na ovaj popis je IPVanish; dobavljač sa sjedištem u SAD-u koji obećava da će učinkovito sakriti vašu stvarnu IP adresu. Usluga se temelji posebno na Floridi, ali ima 1500+ poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu. Dobavljač se također izravno nalazi u njihovom vlasništvu, tako da ne bi trebao biti zabrinut zbog uplitanja treće strane. IPVanish nudi i industrijski standard 256-bitne AES enkripcije, iako je podrška do 10 simultanih veza prilično rastavljena. Usluga može podržati sve te dodane veze, a također omogućava korisnicima da biraju između IKEv2, OpenVPN i L2TP / IPSec za svoj odabrani VPN protokol.

IPVanish obećava neograničenu propusnost i neograničene mogućnosti prebacivanja poslužitelja, s posebnom pažnjom koja se posvećuje korisnicima koji namjeravaju bujice. Za ovu posebnu skupinu IPVanish obećava neograničen broj peer-peer prijenosa datoteka, kao i potpunu anonimnost. IPVanish također ima i pametnu uslugu DNS koja korisnicima omogućuje promjenu lokacije prelaskom na različite lokacije. IPVanish zajedno pruža do 40 000 IP adresa od svoje mreže poslužitelja, što znači da korisnici ne bi trebali imati problema s pronalaženjem koga treba koristiti. Da biste stekli bolju predstavu o tome što nudi ovaj dobavljač, svakako pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

Ne bismo se pravdali na ovom popisu da nismo uključili jednu od najpouzdanijih usluga u industriji. NordVPN postoji već skoro jedno desetljeće, a u tom su razdoblju usluga razvila značajke koje su se pokazale vrlo bitnima za internetsku sigurnost. Od svoje baze u Panami, usluga kontrolira blizu 4400 poslužitelja, sa sjedištem u preko 60 zemalja. Veliki broj daje im prednost da nude jedinstvene usluge kao što je DoubleVPN enkripcija.

Korisnici također mogu odlučiti na koji poslužitelj će se povezati na temelju aktivnosti koja se obavlja na mreži. Postoje serveri za igranje, streaming, skupno preuzimanje kao i bujica. NordVPN u potpunosti podržava upotrebu Tor mreže, a nudi i softver poput CyberSec i SmartPlay da bi sve bilo mnogo praktičnije. Korisnici NordVPN moći će imati koristi od prisutnosti namjenskih IP adresa kao i internetskog prekidača. Njegova 256-bitna AES enkripcija podrazumijeva, a njegova sposobnost da podržava do 6 uređaja glavni je plus. Da biste saznali što više možete dobiti od NordVPN-a, pogledajte naš NordVPN pregled.

O VPN-ovima

VPN ili virtualna privatna mreža omogućuju vam da sakrijete vezu kamufliranjem adrese internetskog protokola. Vaša IP adresa u osnovi je vaš digitalni otisak na mreži. Dešava se da nosi određene podatke o vama i vašoj vezi. Identificirajući vaš IP, netko može otkriti vašu lokaciju, a ponekad i vaš identitet. VPN vam omogućuje da to sve sakrijete nudeći mogućnost promjene IP-a. To se može učiniti spajanjem na Internet putem drugog poslužitelja, umjesto onog koji koristi vaš ISP.

Korištenje VPN-a također znači da možete izbjeći da vas nadgleda vaš davatelj internetskih usluga. Poznati su davatelji internetskih usluga koji implementiraju određene mjere koje utječu na vašu vezu. Kad to učine, poznato je kao prigušivanje. VPN vam pomaže izbjeći sve ovo, ali da bi bilo učinkovito, morate osigurati da odaberete vrijednog pružatelja usluga. Pomoći ćemo vam u tome.

Zaključak o najboljem VPN-u za deblokiranje TextNow-a odasvud

Upravo smo prošli tri vrhunske VPN usluge na koje se možete pretplatiti i imati pristup TextNow čak i kad ste izvan Kanade i SAD-a. Sve ove VPN usluge najbolje se razlikuju na različite načine i zato vam preporučujemo da prođete njihove pojedinačne preglede kako biste znali što odabrati. Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare koje želite podijeliti s nama, ostavite ih u odjeljku u nastavku i rado ćemo vam se javiti..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me