Kako deblokirati Viber u Kini

Viber je jedna od rijetkih aplikacija za glas putem Interneta koja i dalje uživa puno pažnje mnogih korisnika od svog osnutka 2010. Aplikacija je prilično popularna za jednostavno upravljanje sučeljem, kao i za njene jednostavne korake prilikom potpisivanja gore. Nakon što je preuzmete na svoj uređaj, trebat ćete samo unijeti svoj telefonski broj. Tada ćete dobiti kontrolni kôd i bit ćete spremni. Aplikacija ima verzije koje se izvode na svim glavnim platformama, tako da ne biste trebali brinuti o kompatibilnosti.


Kako deblokirati Viber u Kini

Kako deblokirati Viber u Kini

S više od 200 milijuna globalnih korisnika, aplikacija za razmjenu poruka definitivno je postigla dobru većinu vlasnika pametnih telefona. Njegova se vrijednost također povećavala tijekom godina, što je dovelo do otkupa devet meta od strane japanskog giganta e-trgovine Rakuten. Korisnici također imaju koristi od lijepog popisa značajki za uštedu vremena. To uključuje brzu promjenu grupe, crtanje fotografija i galeriju razgovora koje trebate spomenuti.

Zašto je Viber blokiran u Kini?

Viber je aplikacija za razmjenu poruka koju želite upotrebljavati bez obzira na to gdje se nalazite. Nažalost, postoji dugačak popis zemalja do kojih biste mogli otići ne bi zaista omogućio da se aplikacija prikazuje unutar njihovih granica. Jedna od najistaknutijih na ovom popisu je Kina. Kina je jedna od zemalja s najviše cenzure u svijetu. Mnogo je mjera koje se poduzimaju kako bi se osiguralo da se Kinezi obraćaju svojim domaćim aplikacijama za sve što bi mogli učiniti. Ovaj je program uvelike omogućen kroz poznati Kineski zid.

Za one koji nisu poznati, Kineski veliki vatrozid više je poput mehanizma filtriranja koji čuva većinu informacija kojima bismo u drugim dijelovima svijeta slobodno pristupili zahvaljujući neograničenom internetu. Vatrozid je vjerojatno najveći oblik cenzure na svijetu. Deblokiranje Vibera dok ste u Kini moglo bi biti moguće, ali nakon što se riješi dosta prepreka. Umjesto da sami grickate posao, postoji jedna zagarantirana metoda bez problema, deblokiranja Vibera dok ste u Kini. Ovo se upotrebom VPN usluge.

Kako deblokirati Viber u Kini putem VPN-a

Virtualna privatna mreža ili ukratko VPN omogućava vam korištenje Vibera u Kini šifriranjem vaše veze. Pod šifriranjem podrazumijevamo kodiranje podataka koje je vaš uređaj prenio u bitove koji će se dobiti putem njihovog Velikog vatrozida. Osim šifriranja, vrhunska VPN usluga također vam pomaže proći kroz vezu skrivanjem prometa. To se postiže olakšavanjem pristupa Internetu putem udaljenih poslužitelja. Evo kako koristiti Viber u kontinentalnoj Kini:

  1. Prijavite se za davatelja VPN-a (ExpressVPN bi bio sjajan izbor).
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj Android ili iOS uređaj.
  3. Povežite se s poslužiteljem zemlje u kojoj je Viber dostupan.
  4. Pokrenite Viber aplikaciju.

Prijenos podataka putem ovih poslužitelja znači da možete čak i promijeniti promjene na svojoj IP adresi. Možete se činiti kao da se nalazite u SAD-u, Velikoj Britaniji ili bilo kojoj drugoj regiji jednostavnim povezivanjem na poslužitelj koji je temeljen u tim zemljama. S ovim načinom moći ćete promijeniti svoju lokaciju, pa čak i pristupiti geoblokiranim web lokacijama i kanalima.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje Vibera u Kini

Da biste prošli kroz čvrst kineski vatrozid, najbolje je da se prijavite kod izvrsnog davatelja usluga. Postoji puno usluga koje biste mogli pronaći jednostavnim internetskim pretraživanjem. Problem je u tome što većina njih stvarno neće raditi zadatak. Da bismo osigurali da ćete dobiti dobavljača koji će vas neograničiti čak i dok ste u Kini, imamo kratak popis vrsta usluga koje treba uzeti u obzir:

1. ExpressVPN

Nisu se mnogi pružatelji usluga pokazali kao pouzdani kao ExpressVPN. Ovo je jedna od mnogih stvari koje pridonose svojim brojnim nagradama tijekom godina. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima ExpressVPN ima čvrstu mrežu od oko 2000 poslužitelja. Tu je i mogućnost da podržava do 3 višestruke veze, te 256-bitno AES kriptiranje za sigurnost. Pružatelj usluga također ima niz jedinstvenih značajki koje stvarno nećete pronaći kod svojih konkurenata.

Postoji njegova split funkcija tuneliranja koja vam omogućuje kontrolu onoga što se šifrira, kao i njegovih prikrivenih poslužitelja za upotrebu u visoko cenzuriranim regijama kao što je Kina. ExpressVPN je skočan prema korištenju OpenVPN-a kao najsigurnijeg protokola. Za korisnike koji preferiraju drugačije, tu su i opcije PPTP, SSTP i L2TP / IPSec. Tim za brigu o kupcima uvijek nam je pri ruci kako bi im pomogli i s njima se može kontaktirati putem društvenih medija, razmjene poruka uživo ili čak putem e-maila..

Njegov VPN klijent također je vrlo jednostavan za korištenje i kretanje kroz njega. Ako ga odlučite preuzeti izravno na usmjerivač, imat ćete mnogo veći broj istodobnih uređaja od kojih možete biti zaštićeni. Njegova grupa prikrivenih poslužitelja također je savršena za skrivanje vaše veze, posebno ako ste na vrlo ograničenom mjestu poput Kine. Da biste saznali više o pružatelju usluga, pogledajte naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish je još jedan pružatelj usluga koji biste trebali ozbiljno razmisliti. Usluga nudi među najvećim brzinama, a ovo je sjajno za korisnike koji bi željeli napraviti puno streaminga ili skupnoga preuzimanja. IPVanish ima sjedište u SAD-u, ali to ne bi trebalo fazirati nikoga tko je svjestan ugleda svoje vlade u prisluškivanju. IPVanish jamči da će podaci korisnika ostati sigurni zahvaljujući njihovoj strogoj politici beleženja nula i 256-bitnom AES protokolu šifriranja.

Korisnici koji žele osigurati sve svoje uređaje rado će znati da jedan račun može imati do 10 više veza. Korištenje propusne širine ne ograničava se, a usluga omogućuje i anonimni promet i neograničene prijenose datoteka peer to peer datoteka. Korištenje IPVanish znači da morate odlučiti želite li ili ne preuzeti svoj VPN klijent. Ako to odlučite, dobit ćete aplikaciju koja je kompatibilna s dugim popisom platformi kao što su iOS, Windows, Linux i Android.

Ako ne, možete se odlučiti za internetski proxy SOCKS5 koji čuva vašu lokaciju skrivenom i omogućava vam pristup geo-ograničenim uslugama. Tu je i grupa proširenja preglednika koje možete odabrati ovisno o svojim željama Ovo su samo neke od značajki koje će IPVanish koristiti za vaš pristup Viberu iz Kine. Za detaljnu procjenu pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

Zaključuje naš popis je još jedan nevjerojatan pružatelj usluga, NordVPN. Zahvaljujući tome što postoji više od desetljeća, NordVPN je radio na razvoju brojnih značajki koje nadopunjuju njegovu ponudu za 256-bitnu AES enkripciju. Jedna od njih uključuje Double VPN; sigurnosna značajka koja vaše podatke prosljeđuje kroz dva poslužitelja umjesto na jedan. Tu je i mogućnost izbora na koje se servere treba povezati na temelju onoga što radite na mreži. Postoje serveri optimizirani za igranje, skupno preuzimanje, HD streaming kao i bujica. Dobit ćete i mogućnost da imate do 6 više veza koje možete koristiti da biste osigurali sve svoje uređaje.

NordVPN također dobro radi na anonimnosti vaše upotrebe, i to zahvaljujući podršci za Tor preko VPN-a. Korištenje aplikacija poput Vibera u ograničenim regijama poput Kine sasvim je moguće s NordVPN-om. To je zbog raspona zasjenjenih poslužitelja koji vam omogućuju korištenje VPN-a bez otkrivanja. Pretplatnici također mogu uživati ​​u neograničenom pristupu geo-blokiranim web lokacijama i kanalima zahvaljujući softveru SmartPlay. Softver mijenja ili čak skriva vaš IP kako bi se izbjeglo otkrivanje.

Možete također odabrati adresu koja će biti rezervirana za vašu podršku NordVPN-a za namjenske IP-ove. To posebno dobro funkcionira u kombinaciji sa značajkom CyberSec, koja sprečava oglase i zlonamjerni softver. Sve je ovo samo kratki snimak onoga što možete očekivati ​​prilikom pretplate na NordVPN. Za potpuni kvar usluge pogledajte naš NordVPN pregled.

Sažetak načina deblokiranja Vibera u Kini

Korištenje Vibera u Kini trebalo bi biti neprijatno ako se prijavite kod nekog od pružatelja usluga koje smo spomenuli u ovoj recenziji. Da biste znali na koji se točno trebate obratiti, izdvojite malo vremena i prođite kroz pojedine preglede da biste saznali više o svakoj od ove tri.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me