Kako dobiti AEW Plus u Sjedinjenim Državama

Započela je nova era u profesionalnom hrvanju. Sve što je bilo potrebno za istreniranje WWE-a bilo je za novu promociju, točnije, Sve elitno hrvanje (AEW) – imati izvanredan debitantski show koji je svoje ljubitelje WWE-a vratio u 2019. Zahvaljujući Fite.tv, novi Dynamite iz AEW-a tjedna epizoda bit će dostupna za strujanje diljem svijeta Usluga AEW Plus. Međutim, usluga je nije dostupno u SAD-u budući da TNT ima prava na emitiranje promocije. Ali što ako nemaš pretplata kabela? Što ako TNT nije vaš izbor? Pa, evo kako možete nabavite AEW Plus u Sjedinjenim Državama.


Kako gledati AEW Plus u SAD-u

Kako gledati AEW Plus u SAD-u

AEW PLUS – usluga All Elite

AEW LogoNa 2. listopada 2019. godine, AEW Dynamite će se svakodnevno kretati televizijama uživo. Vijest je uslijedila nakon što je AEW objavio da će njihova tjedna epizoda biti dostupna u Ujedinjeno Kraljevstvo na ITV-u (samo ponavljanje).

No, neki obožavatelji hardcore-a vole je uživo, pa što je rješenje? Unesi AEW Plus tvrtke Fite.tv.

Fite.tv je poznata po tome što nudi borbene sportove poput Udarno hrvanje, Rizin, boks, i mnogo više.

Sada je dodan AEW Plus, nova značajka globalne pretplate koja omogućuje pretplatnicima da gledajte uživo AEW Dynamite i pristupit će ekskluzivnom programu uključujući zakulisne snimke i reprize. Međutim, usluga neće uključivati ​​PPV-ove poput Full Gear-a; dobijate ih odvojeno.

AEW Plus troškovi 4,99 dolara mjesečno i 2,99 dolara / epizoda, što je prilično jeftino s obzirom na to što ćete dobiti zauzvrat. Fite TV ne može uslugu ponuditi besplatno. Prema Tony Khanu:

“U Velikoj Britaniji ne možemo emitirati uživo uživo zbog različitog rasporeda pauze od oglasa u SAD-u. ITV + ITV4 prikazat će besplatno emitiranje zraka, što našu emisiju čini dostupnom većini UK fanova! “Tony Khan Twitter

gledao sam Fyter Fest i duplo ili ništa. Da budem iskren, s takvom kvalitetom AEW bi uskoro trebao davati WWE-u novac za njihov novac. Moramo samo pričekati i vidjeti što ova usluga donosi na stol.

dostupnost

AEW Plus je posvećen onima koji žive izvan Sjedinjenih Država. PPV događaji se obično kupuju putem Fite.tv for međunarodni gledatelji. Sada, baš kao i s tim Hrvanje i prsten časti, Fite TV pruža fanovima novu uslugu streaminga za AEW. Da biste malo više svjetla bacili na to, evo gdje je dostupan AEW Plus:

 • Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Irska
 • Australija
 • Japan
 • Italija
 • Španija
 • Čile
 • Brazil
 • Srednji Istok

U slučaju da ne znate, TNT ima prava pokazati tjednu epizodu u Ujedinjene države. Ali pod koju cijenu? Trebali biste imati valjanu pretplatu za kabl da biste tome pristupili.

Danas većina ljudi sječe kabel, a to više ne izgleda. Nažalost, zbog toga, usluga je u zemlji blokirana. Vidite, tako mi zovemo geo-blokiranje. Mehanizam kojim se prekida pristup internetskom korisniku određenom sadržaju na temelju njegovog geografska lokacija.

Služba može utvrditi gdje se nalazi ispitujući njegovo / njeno IP adresa. U slučaju AEW Plus, američka IP adresa dobit će vam trenutni blok. Evo što sam dobio kada sam pokušao pristupiti usluzi u SAD-u:

„Nažalost, ponuda za članstvo nije dostupna na vašem području.Pogreška AEW Plus

Ako imate UK adresa UK, dojavu pogreške prestat će postojati. Ali pitanje je, kako možeš nabavite sebi IP adresu koja nije u SAD-u ako ste u Americi? Odgovor potražite u nastavku.

Od odabranih zemalja do bilo kojeg mjesta – AEW Plus Global

Da biste mogli kupiti članstvo u AEW Plus, trebali biste lažiranje vaše internetske lokacije i pojavljuju se u jednoj od gore navedenih zemalja. Drugim riječima, trebali biste imati IP adresu u tim regijama.

Najlakši način da se to riješi je korištenjem a Virtualna privatna mreža. Korisnici interneta to znaju kao VPN, sigurnosni alat koji štiti vaše podatke enkripcijama vojnih ocjena. To ogrtava vaš identitet tako da ni vaš ISP ne može pratiti što radite na mreži. Drugim riječima, web ćete anonimno pregledavati.

VPN preusmjerava svoj promet putem jednog od njegovih poslužitelja u odabranoj zemlji. Čim se spoje, čini se da vaši podaci dolaze iz tog područja, pa će vas se gledati kao trenutni stanovnik tamo.

To nije sve. To skriva vašu IP adresu i dodjeljuje vam novu valjanu u vrata grada na kojem se temelji poslužitelj. Kao rezultat toga, to ćete moći pristup bilo kakvom ograničenom sadržaju na tom području. Ako želite AEW Plus, povežite se s britanskim poslužiteljem i pribavite britansku IP adresu, i ti si dobar.

Koraci

Ako još uvijek ne možete zamotati glavu oko sebe, evo što točno trebate učiniti dobiti pretplatu AEW Plus u Sjedinjenim Državama:

 1. Prvo se pretplatite na VPN uslugu koja ima poslužitelje u gore spomenutim zemljama. Kao preporuku, krenite ExpressVPN.
 2. Nakon stvaranja računa, možete preuzmi njihovu aplikaciju s njihove web stranice ili iz rodne trgovine.
 3. Sada pokrenite aplikaciju i Prijaviti se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.
 4. Spajanje na poslužitelj gdje je AEW Plus dostupan za kupnju.
 5. Ići Službena web stranica Fite TV-a.
 6. Pretplatite se na AEW Plus U Sjedinjenim Američkim Državama.AEW Plus otključan

Preporuka vjerodostojne VPN-a ne dolazi bez pravilna procjena. ExpressVPN jedan je od najboljih pružatelja usluga u ovoj industriji 3000 servera u 94 zemlje. Dakle, ako pristupa blokiranom sadržaju koji tražite, ovaj davatelj usluga je vaš krajnji alat.

Što se tiče sigurnosti, ExpressVPN štiti vaše podatke s najnovijim podacima vojne oznake i značajke privatnosti. To uključuje a ubojiti prekidač da prekine vezu ako VPN mreža ne uspije, a stroga politika zapisivanja bez evidentiranja, i snažni sigurnosni protokoli. Ako ExpressVPN ne odgovara Vašim potrebama, uvijek možete provjeriti jednu od ovih opcija u donjoj tablici.

AEW – Promocija hrvanja s kojom se treba uzeti u obzir

All Elite Wrestling je osnovan na 1. siječnja 2019. godine. Promocija je za manje od godinu dana predstavljala prijetnju najvećoj hrvačkoj kompaniji WWE. Prvo je započelo tako što je uzeo neke svoje superzvjezde kako bi ih dodao u svoj popis. To uključuje Chris Jericho i Dean Ambrose (Jon Moxley).

To nije sve, sjećate se Stardust-a na WWE-u? Da, taj čudni izgled za WWE dao Cody Rhodes u dane. Pa, dosadni hrvač sada je jedan od suosnivači AEW-a. Mislim da je to suptilan način povratka u WWE zbog uloge koju su mu dodijelili. AEW popis se jača s minutama, uključujući talente iz cijelog svijeta.

Uz spomenuto, pogledajmo nekoliko najvećih imena u promociji, koju možete vidjeti uživo svake srijede pomoću AEW Plus na Fite TV:

AEW Plus tvrtke Fite TV – Kompatibilnost uređaja

Jednom kad sebi nabavite Pretplata AEW Plus, najbolje tjedne utakmice možete gledati uživo Aplikacija Fite TV. Ne znate koji uređaji podržavaju aplikaciju? Evo potpunog popisa:

 • Windows
 • MacOS
 • Chromecastov
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • PlayStation (Preglednik)
 • Xbox
 • Apple TV
 • Roku

Kupite AEW Plus u Sjedinjenim Američkim Državama – Odjava

Samo za 4,99 $ / mjesečno, fanovi će moći pogledati dugo očekivanu tjednu emisiju AEW, AEW Dynamite živjeti ili na zahtjev u inozemstvu. Pa, i oni u SAD-u mogu imati koristi od te opcije ako imaju iskoristite VPN.

Samo spojite se na poslužitelj tamo gdje je usluga dostupna, i dobro je ići. Sada možeš strujte AEW koristeći AEW Plus bilo gdje u svijetu. Dakle, recite mi, je li ovo savršena alternativa za kabel? Jeste li uzbuđeni zbog AEW Dynamite? Podijelite svoja razmišljanja u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map